Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ma se lesz CoD...
Ha a két legnagyobb "nagyker" ilyen szarokkal foglalkozik akkor még nincs náluk az "aranylemez"!😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ferlájt száskz^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Fairlight is szarokkal foglalkozik...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kitõl kapják a ZS-t? ezért nekik ki fizet?
pizzadoynak szerencséje hogy csak trainert szokott csinálni
Csak Storm a régi name 😊
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Deviance-nak meg a többi embernek akik feltörik a progit, miért jó ezt csinálni? Vagy hol éri ez meg nekik?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amit valaki kitalál, azt valaki más meg tudja kerülni..., max nagyon meg tudod neheziteni a dolgukat és mire rájönek a trükjére pár honap eltelik de utána megint percek alat kint lesznek a gamek... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Alexease: Ne csigázz bennünket, mond el.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"So, no more rumors about it not being ready, Im on my way to the store right now to pick it up.
Damnit then I gotta go to work!! What kind of cruel world do I live in???"
Forrás Nforce fórum.
jöjjön most és akkor minden ok
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
a hivatalos lapon az van hogy "coming in november 2003"

Szerintem nyelvtanilag helyes. Egyébként Én is utáltam, de az ofõm 4 évig beszélte ezt és észre se vettem, és átvettem tõle, pedig az már jó régen volt, de ez van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun