Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
zaki
onnan jövök, csak most kóllofdutyival lenne kedvem játszani, gondoltam már kiadták 😛

Crem
Na...

Szerintem ma se lesz CoD...

Ha a két legnagyobb "nagyker" ilyen szarokkal foglalkozik akkor még nincs náluk az "aranylemez"!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Eisenhower
hé rtl klubb gyorsan mindenki!!!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hanyas vagy te disznó ?

LezLee
SZaki te menjél vissza mohaa-zni, még nincs 8 óra. Amúgy sincs még Cod.
Eisenhower
2003-10-30 PC Game ISOs Brother Bear (c) Disney Interactive *KIDDIE* 16x15 MB FAIRLIGHT

ferlájt száskz^.^

zaki
😄DDDDDD

Mackó testvér kalandjai juhéé erre vártam

Aha levehetnéd a tegezt rólam, már nagyon nyomja a vállam!

Crem
PC Game ISOs Brother Bear (c) Disney Interactive *KIDDIE* 16x15 MB FAIRLIGHT

Fairlight is szarokkal foglalkozik...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Eisenhower
vagy az nemaz?

Eisenhower
akko tegezzelek te baromarcú?

zaki
😄DD

Hmmmm... Átgondolandó! Maradjunk annyiban hogy most igen, mert te válaszoltál 😊)))))))

Eisenhower
mi vagyok én tudakozo+ ?

Mondasz vmit, de akkor ezek biztos gazdag gyerekek, mert hiszen meg kell venni a játékot, és a többi és a többi...
Kitõl kapják a ZS-t? ezért nekik ki fizet?

Eisenhower
2003-10-30 PC Game Dox Silent Hill 3 DVD *PLUS 2 TRAINER* 01x05 MB PIZZADOX
pizzadoynak szerencséje hogy csak trainert szokott csinálni

Eisenhower
ez a lényege a crackernek ^>^ legjobb tudomásom szerint. meg ez nekik kihivás sztem ki tudja mihamarabb megcsinálni meg mindig keresik az uj védelmeket ez benne az izgalom nekik meg sztem zsét is kapnak^>^

CELL StormBird
Im, KristályViz 😊
Csak Storm a régi name 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Hmuda
ismét megalol 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nekem lenne (egy lehet rohadt nagy hülye) kérdésem?
Deviance-nak meg a többi embernek akik feltörik a progit, miért jó ezt csinálni? Vagy hol éri ez meg nekik?

Alexease
Nem vagyok zseni. Ezert is mondtam, hogy mar biztos eszukbe jutott, mert annyira fapados dolog.
Eisenhower
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=4C052DA3-5AB5-4CBF-9ADA-40B732BD6D20 na ez meg egy másik nagyon lol^>^ ez is kristályvíztõl származik^^

és félreértés ne esék én nem azt mondom hogy bárki meg tudná törni, lehet hogy csak 10milliobol egy ember tudná de az internet segitségével gyorsan elterjedne... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

toMpEr
es olyan van mar akinek valoban megvan?

Eisenhower
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=639B45CE-EE66-4118-93A2-7FEE462B19E0 by kristályvíz ^.^

eheh, ez az agysiku gondolkodás, meg az ha valaki zseninek hiszi magát
amit valaki kitalál, azt valaki más meg tudja kerülni..., max nagyon meg tudod neheziteni a dolgukat és mire rájönek a trükjére pár honap eltelik de utána megint percek alat kint lesznek a gamek... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

shaba23
Hmm...én még csak most nyomtam le a demot...mostmár én is várom..ez egy jó gém
Alexease
Alexease
LOL! Mario Kart DD. A Colin vero autoszimulator😉))))))))
Csacsi
Nah, elmentem fürdeni.

Alexease: Ne csigázz bennünket, mond el.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Alexease
Amire en gondoltam, azt nem lehet feltorni, pontosabban, nem lehet masolni😊
Csacsi
Bocsánat, lemaradt a válasz gomb, Tompernek ment.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
"Yes it is out today. EBgames has called this mornign to let me know my copy is in to pick up. Also they updates thier site forst thing this morning, moving COD from Coming Soon to available now"

"So, no more rumors about it not being ready, Im on my way to the store right now to pick it up.

Damnit then I gotta go to work!! What kind of cruel world do I live in???"

Forrás Nforce fórum.

icqt elfelejtetted bekapcsolni 😊

az a gáz hogy este nem akarok fennmaradni
jöjjön most és akkor minden ok

amit egy ember megcsinál azt egy másik fel tudja törni, szal "feltörhetetlen" nincs és nem is lesz soha, az emg tuti nem igaz hogy nem akarják, mert warezen a kaidoknak anyi zsé uszik el hogy hihetetlen 😛

Csacsi
Írjunk soakt 8-ig, hogy zaki azthiggye, hogy kijött a game, mert akkora volt a forgalom, míg Õ MOHA-zott.... 😊)

AirborneRanger
Hmmm má jöhetne Battlefield után jó lenne 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

toMpEr
amugy honnan tudjatok,hogy megjelent mar? lattatok mar boxsohotot vagy ilyesmit?
a hivatalos lapon az van hogy "coming in november 2003"

Csacsi
Ha belegondolok, akkor ma reggel, kb 3 órája lehet meg nekik a játék, szóval még semmirõl nem vagyunk lemaradva, szóval szerintem ma estére meglesz, legalábbis ottani idõ szerint. Tehát gond nem lehet, ma éjjel tuti jönni fog, csak kérdés mikor.

ez miatt nem fáj a fejem csak az call of duty miatt

Csacsi
Miért semmi nyelvtani szabály nem tiltja azt, hogy úgy beszéljen az ember, hogy ezt mondja : ez miatt.

Szerintem nyelvtanilag helyes. Egyébként Én is utáltam, de az ofõm 4 évig beszélte ezt és észre se vettem, és átvettem tõle, pedig az már jó régen volt, de ez van.

Alexease
Nem reszletezem😉) Ha egyszer sok penzem lesz, gondolkodtam, hogy beadom palyazatnak. De csak akkor, mert valszeg en is megszivnam😉)))))))
Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

épp töröm a védelmét

Hmuda
Mire gondolsz?

Hmuda
Mi ez a nagy csönd? Mindenki talált vamit?