Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na de ha téged ez tezs boldoggá:

😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

aszed egy iylen klassz gamanal ráérek én foglalkozni azalk hogy miylen verziot linkeljek be?? 😛
akit meg érdekel a komplett leirás ugyis megnézi nforce-on 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

megyek csinálok egyet

hogyhogy nincsen még topicja?

van hozzá linketek?

toMpEr
mert nem a fekete verziot linkelted be, az talan olvashatobb szurke alapon...hmm?

jah, nforce-on is igen magas pontszámot ért el 😄

Alexease
Valszeg ezert nem jelent meg meg a CoD, mert ekkora konkurencia mellett, tiszta bukas lenne😉
😄DDDD

LezLee
Tényleg??? Szedem le azonnal, már nem is érdekel a Call of duty.
kicsit olvashatatlan de hát istenem... 😛

nesztek nfo, csak hogy örüljetek 😄

Poén 😊

KIJÖTTT a legujabb csoda:
2003-10-30 Brother Bear (c) Disney Interactive *KIDDIE* 16x15 MB FAIRLIGHT 1
fogyaszátok egészseggel 😛PPP

Na mi van már...

CELL StormBird
LoL faszom má a promokba a teljest csinálják már.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

zaki
már megint? 😛

toMpEr
ezmi?

JUjjj de jóóó 😊))

toMpEr
Update in Games: Call Of Duty *promo* released by iNVFX (81 files, 10/16/2003) www.theisonews.com/r/?339FC749C=

zaki
hát ja

CELL StormBird
Lol Zaki mi meg már hétfõn vártuk 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Niiiiincs? 😄

Szerintem meg kurvára ki van használva!Nekik is teljesen újra kelett írniuk mint olvashattad...

\"Life is around you and in you.\"

zaki
Teddy Sheringham beszótt 1et, mindenki, hogy letámadta 😛

zaki

Breki33
mégjóhogyabékaseggealattvagy...:-)
toMpEr

Eisenhower
mé szerinted akko mire várjunk a mikulásra? az milyen öreg motor má ^.^ na az a száksz^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

zaki
DE. ez a játék olyan nagy pláne

CELL StormBird
Neked nem muszály várni! 😊

Eisenhower
azé néhány uj gamét megszégyenít az a q3 motor.... mellesleg ugy izgulunk ahogy akarunk én má be is pisáltam az elõbb ^>^

Arra nem gondolt senki ,hogy õk is pihennek néha?Biztos nekik is van magánéletük vagy ilyesmi😊

Dynamic
Á nem hiszem el!!Egymás után jönnek ki az ISO-k, ez meg sehol😞
Eisenhower
vagy mind3-an puszipajtások és eggyütt nyomulnak multiba és aki nyer az adhatja ki legelõször de lehet egy kör 8 óra hossza és mondjuk 3 körös meccset csináltak^>^

A razoros fiúk már rég kiestek a nyeregbõl!Akkor már inkább immersion

Crem
Nem hiszem...

Fairlight,Deviance,Razor ezek mind valahol versenyeznek is. Nem érdekük, hogy mi kinlódjunk...

Bár... Lehet, hogy most szopatják a jónépet!😊))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Csacsi
Lehet, hogy olyan sorrendbe csinálják, ahogy hozzájutottak, és lehet, hogy a cod még csak most van a soron. Vagy lehet, hogy van még elõtte 3 játék, nem lehet tudni, hogy dolgoznak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
bazz, nézek a statisztikát az nforce-ról, másodpercenként frissítem, ezalatt kb 15-en nézik az oldalt 😊

hogy én mér írok ilyen lassan bazzeg😛

szvsz van valami pioritásos rendszer vagy csak õk is belefeledkeztek a gamelésbe😊

zaki
jaja, már rég náluk van a game, biztos nagyban multiznak éppen 😛

nah én is csatlakozom a várólistások közé!Mondjuk akkor sem szomorodom el ha nem jön ki ma sem úgy is van vagy 4 játék amit le kéne töltenem

LezLee
Az a baj, hogy én is ezt gondoltam. Nem hittem volna, hogy ennyire megszenvednek a game védelmével.Vagy lehet hogy csak nincs idejük törni, mert javában nyomulnak a játékkal...
zaki
fincsi kép

Eisenhower
sztem meg ahogy sorban hozzák nekik a gammákat ugy törik felfelé^>^ a jó gammákat mindig halogatják kicsit mig mindenkinél a végsõkig feszül a húr

zaki
jaja, nagy kofferba sokat lehet pakolni 😛

zaki
mi vót ott? én csak a végére kapcsoltam oda, vmi szõke bringa vót benne

Eisenhower
fákk mégse tul nagy volt a segge^.^ de aztmondják hogy nagy kofferbe jó pakolni^.^