Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
most hogy is van ez???
felmentem egy olyan helyre,ahol bazi nagy mapon 52en nyomták(orosz-német csata) nem volt jelölve a társaim felett,hogy velem van-e,vagy enemy!
másik serveren meg volt.
vki leírná,hogy mik pontosan a játékmódok multiban? az újak érdekelnének fõleg..thx

fm
keress egy olyan szervert,aminek a pingje 100alatti. aztán olyat keress,aminél nincs X a lakatnál(jelszó kell ezekhez) és kattints rá kétszer. ha nincs tele a server(azt is jelöli) akkor máris csatlakozik..sok sikert!!! az elõbb nyomtam,hát haláli.

kisficege
FM!!boccs!help!!

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

kisficege
FP!!Mit tegyek?#2588

CarajoEsp
Assszem ujrakezdem gyengebb fokozaton. Lehet ,hoy lamer vagyok ,de ez nekem mar nem élvezet ,hanem kínszenvedés.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punker
plz valaki segítsen
nem tudok multit indítani szétfagy a progi mindig
a single megy rendesen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kisficege
Rámegyek hogy join inrternet
akkor bejön egy "táblázat"hogy server name,meg passvord meg ilyenek.Itt mit kell csinálni?

CELL StormBird
Nem, nem Az Ellenség a Kapuknál volt ez, hogy minden második kap lõszert elsõ pedig fegyvert.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

fm
Sztálingrád c. film,elég ütõs

fm
join internet game..vagy vmi ilyesmit keress!! a join a lényeg,neked mos nem servert kell csinálni,hanem csatlakozni..

Dynamic
Milyen filmet?
kisficege
Hé Zaki!A multinál melyik pályán vagytok?Mert amikor beléptem a multiplayermódba rámentem hogy új szerver,és kijött jobb oldalt egy csomó pálya.

suck 52.16 os driver-ez volt a hiba

Dynamic
Sztálingrád elején direkt nem adnak fegyvert?Mert ugyan ott osztogatják a puskát meg hozzá a lõszert.A lõszert ideadják, de a fegyvert nem tudom elvenni.Az invertoryban is csak a skuló jelenik meg, de puska nyista.
CarajoEsp
Huhh gyerekek veteránon kezdtem el ,de így már nem élvezem annyira nehéz,vagy én vagyok béna😄
Fucsálllom a mentéseket Mohaa-ban jobban volt megoldva. A 2. pályát kerek 1óra alatt nyomtam végig vagy 50halállal😄
Persze Quick Savet nem használok😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punker
plz valaki segítsen
nem tudok multit indítani szétfagy a progi mindig
a single megy rendesen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Forrest Tomee
100-as pinggel azért csak kevés golyó talál :o(
A netkódon még lehetne finomítani.

Dikkma
Ez nem csak ott van, ez egy általános dolog. Mindig ilyen, ha robbanik melletted vmi.
zaki
na megyek vissza multizni 😊

zaki
vagy, ha azt írtam volna, hogy: sajt, az jobb szó lett volna? 😛

zaki
ja 😛

zaki
hát, több mint valószínû 😊

Kandurex
Viszont úgy tûnik a csapattársad igen! 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

furulya?😄

zaki
azért ekkora furulya nem vagyok 😛

zaki
nem mondod! 😄

Kandurex
Pedig a fejed fölött ott a jelvény ami jelzi, hogy csapattárs!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
végülis igazad van, csak tiszta idegesítõ volt, mikor a saját csapattársam harmadszorra lõtt fejbe hátulról, miközben én védem az ojjektumot 😛

fm
friendly fire kell! ez alap..tiszta idegesítõ,ha támadtok többen(team),berohan közétek egy enemy lõ rátok összevissza,a másik hátulról meg bekúr egy gránátot. ti meghaltok,az ellen meg vígan felveszi a gyógyit..

zaki
nincs mit

zaki
és mi lesz? 1bõl multi, vagy végigtolod a game-t?

Kössz!

zaki

Na még 1 fájl
Tud vki magyar tört server ip címet?

nyamm ez kurva jó multiba!CSak kicsit hülyén lõnek a fegyverek meg kell szokni

\"Life is around you and in you.\"

magus
team deathmatch az azon a palyan poen amikor egy hazat kell bevenni,e s az akcio kozepebe termesz. spawn headdshot spawn headshot ez megy vegig😊

zaki
bazz, milyen vót amikor nem vót cél, csak egymás kiírtása 😛 na az tetszett 😄DD

Lacc
Na szenvedtem vele egy darabig, mindjárt lejön nekem is 😊 Aztán este Scythe mester elpics*z titeket 😛
magus
vazzzeg, csak este tudok jatszani es akkor s keveset😞 en ugyan nem jatszottam a mohaaval, de ez elege bejovos. bar nehany map elegge genya, de ugy altalaban nekem bejon😊

szeirntem meg az FFOF-os gamek a gazok, az mett tenyleg q szint... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

én a játékbõl raktam fel DX9-b-t utánna az 52.16-os drivert monnyuk nekem geforce 4 TI-m van

zaki
ÁÁÁ nagyon komoly a multi, MOHAA-t most uninstallálom, eddig azzal nymtam multiban 😛 nagyon komoly, csak az a gáz, hogy egymás csapattársát is ki lehet nyírni, és a tökm tele vót, amikor a saját csapattársam harmadszorra lõtt fejbe

nálam lefagy továbbra is

fm
mindjárt próba,mer nálam is fagyott..

Asszem megvan a hibaforrás 😊
Catalyst 3.7, utána restart, aztán egy DirectX9.0b reinstall és mehet a játék.
Azóta nem fagyott! 😊

Más tapasztalat???
Köszi már verem is szét😊)

medic te bhd-zol/bhd-ztál ?

DDD
Errõl jut eszembe: a minap átrohan a szomszédom, hogy bekapcsolta a gépét és nincs hang, és billentyûzet pedig tegnap volt, és azóta nem nyúlt hozzá. Mondom neki be vannak dugva ezek az eszközök a helyükre? Azt monnya be. Átmegyek, hát persze, hogy takarítás közben kihúzták.

Mayday
En meg egerrel meg billentyuzettel, azzal is jo volt.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...