Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felmentem egy olyan helyre,ahol bazi nagy mapon 52en nyomták(orosz-német csata) nem volt jelölve a társaim felett,hogy velem van-e,vagy enemy!
másik serveren meg volt.
vki leírná,hogy mik pontosan a játékmódok multiban? az újak érdekelnének fõleg..thx
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
nem tudok multit indítani szétfagy a progi mindig
a single megy rendesen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
akkor bejön egy "táblázat"hogy server name,meg passvord meg ilyenek.Itt mit kell csinálni?
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
Fucsálllom a mentéseket Mohaa-ban jobban volt megoldva. A 2. pályát kerek 1óra alatt nyomtam végig vagy 50halállal😄
Persze Quick Savet nem használok😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
nem tudok multit indítani szétfagy a progi mindig
a single megy rendesen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Life is around you and in you.\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Catalyst 3.7, utána restart, aztán egy DirectX9.0b reinstall és mehet a játék.
Azóta nem fagyott! 😊
Más tapasztalat???
Errõl jut eszembe: a minap átrohan a szomszédom, hogy bekapcsolta a gépét és nincs hang, és billentyûzet pedig tegnap volt, és azóta nem nyúlt hozzá. Mondom neki be vannak dugva ezek az eszközök a helyükre? Azt monnya be. Átmegyek, hát persze, hogy takarítás közben kihúzták.