Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Elment vadászni...passz😊 Majd Life szól ha van valami.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hova lett a hungs 1-es servere?

amugy hungs.hu2 amig elobb meg volt mert volt 2playeres? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

kiséé le vagy maradva... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

fm
úgy legyen😊)

Hmuda
Ezért kellene vhogy kilökdösni a külföldieket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

Hmuda
Faxom, tele van a szerer. :-(((

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Probléma még az, hogy nem forott ki se a taktika se a teamwork (na meg a DM mód se a legjobb), aztán még megy a RUSH azon oldalról is akiknek elvileg védeni kellene! De sztem pár héttel belül meg történik a rosta, azaz kiesnek a 1x kipróbálom, ölök, rusholok, gyimakolok, GodLike vagyok stilusú playerek....

Hmuda
De akkor is hülye, ha vaktában dobálja a gránátot. Nézzen szét mielõtt hajigálni kezd. :-)

fm
a bibi,hogy nem mindig a saját hibájából tk-zik az ember. pl behajít egy gránátot,a sok gyökér csapattárs meg berohan,és máris 2gyilok. persze ennek az esélye fordítottan arányos a tapasztalattal.
a 3 az ideális szvsz

Hmuda
Vannak stationary ágyúk, egy-egy mindkét oldalon (egyik a 2. a másik meg a 3. emeleten). Olyan mint az MG42-k, csak tankok ellen.

Hmuda
Szerintem legyen 2. Márcsak azért is, mert ha egyszer véletlenül bénázik, akkor meg bénázzon máshol és ne a mi játékunkat rontsa. Max 3-ban tudok egyetérteni.

zaki
passz, én még csak Sztálingrád elején vagyok

Eisenhower
nah senki nem tudja a kérdésemre a választ?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Kandurex
Nekem jó...terjeszd fel Lifeforce felé

fm
nem mi döntjük el,de sztem az 5-6már sok. 3az ideális lehet. aki béna és a sajátjait nyírja véletlenül,vagy szándékosan,az haljon inkább meg

fm
megvan,azér thx

zaki
na ja, az elég idegesítõ tud lenni, fõleg, ha valaki direkt csinálja

CELL StormBird
TeamKiller.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Eisenhower
team killer^.^

zaki
TK? az mi is?

Kandurex
Azért nem kellene a TK-zást ilyen szintre venni, hogy másodikra BAN!

Egy pár órás csatában megesik 1-2 TK. Szal, legyen inkább 5-6 után BAN-KICK +

Le lesz jelszavazva.
Eisenhower
nem tom vki végignyomta már singlit mert elakadtam au orosz küldetésnél bent vagyok egy háztömbben és jönnek a németek mint állat meg megáll egy tank jo messze namármost mikor megnézem mit is kéne csinálni akkor irja hogy a 2. emeleten használjam az anti tank stukkert^.^ csak az a böki hogy a felvenni onnan nem lehet a fegyvert viszont a tank meg pont az ellenekzõ oldalon van^.^ mi a szart kõ csinálni?

Punker
plz valaki segítsen
nem tudok multit indítani szétfagy a progi mindig
a single megy rendesen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

-egeret nem tom

-ezt se tom nekem edig iylen nemvot 😛

- "v" betüvel lehet lehivni és ott vanak...

- sehogy, tényleg random megy a moka 😞

- 2 órás játék is elég, enm tul bonyik a pályák 😛

jah több is kéne, meg pass, és ako máris nem jöne be az ezer külföldi

Hamed
Egy kis helpet kérnék:

-5 gombos egerem van, de a játék csak hármat enged használni. Hogyan bírhatnám rá, hogy a másik kettõt is használhassam?

-Az elõbb csatlakoztam egy Mayhem nevû szerverre, beadott egy scoreboardot. Senki se tudott spawnolni, nem is volt visszaszámlálás, nulla ponttal volt bent mindenki, nem indult új kör. Ezután hiába nyomtam esc-et semmi reakció. Alt+F4, alt+tab úgyszintén. Mi a megoldás? Mer azért az röhej, hogy resetelni kell a gépet, hogy kilépjek...

-Nem találtam a rádióparancsokat. Egy másik szerveren nagyban mentek a szövegek körülöttem: "move on, sniper!, enemy spotted", stb. Átnéztem a controlst, de nem találtam erre utaló dolgokat.

-Hogyan lehet spawn-pontot választani, illetve mi alapján rak ki a szerver bizonyos pontokon látszólag tök random?

Ja, és hogy lehet, hogy egy kétnapos játékban úgy lõnek, és olyan pályaismerettel rendelkeznek egyes emberek, hogy csak nézek amikor a killcam megmutatja?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

CarajoEsp
Lifeforce, nem lehetne kicsit több Slot, mert ez a 34pillanat alatt megtelik. Ha nem nembaj,csak kérdeztem.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

fm
hajrá!

Nyugi le lesz zárva jelszóval, és a parancsokat most szedem össze meg egy komojabb konfigot csinálok hozzá.
fm
ha nem nagy gáz leírnád nekem,hogy kell letöltetni a flashget-el a rarokat warezrõl(bounce),sorban,egyesével,a bejelentkezéssel együtt?
próbáltam,beállítottam amit írtál,bepakoltam 2 filet,de nem csinált semmit..

Kis Szabó
Bocs, ne teljese ide ide illik, de nem tudja vki mi van a wcoval? Mert nekem nem hajlandó tölteni az FG onnan.

fm
thx

Hmuda
Igen. a Settingsben van olyan, hogy Kapcsolódás, és ott be tudod állítani, hogy egyszerre hány file-t töltsön (alapból három).

fm
kicsit off de meglehet csinálni a flashget-el,hogy ne kelljen egyenként leszednem a rar fileokat warezrõl(ahonnan 1srerre csak 1 szálon lehet tölteni) hanem a flashget sorban,egyesével leszedje õket??
plz hlp

Hmuda
Nem, próbálj tört szerverre felmenni.

Hmuda
Na Life, légyszi a következõ dolgot tedd emg, mert hihetetlen élvezhetetlen a Multi a szerveren:

Egyrészt hozd rendbe a vote rendszer vhogy, mert nem mûködik. Egy gyerek TK-zott és lement egy szavazás, hogy rugjuk ki, sokkal több mint 2/3 igent szavazott, de nem történt semmi, csak egy Vote Failed feliratot kaptunk.

Aki TKzik, akkor a második eset után légyszives old meg, hogy bannolva legyen, mert most is játszottam és mindössze egyetlen gyerek kért bocsánatot, de a többi fatökû nem, mégcsak nem is reagáltak a vádakra. Az ilyenektõl mielõbb meg kel tisztítani a szervert, mert ez így élvezhetetlen.

Remélem megfogadod. :-)

pff kibaszott nagy fílingje van ennek a játéknak
Amúgy lehet, hogy a 45.23-as driver miatt nem mûkszik a multi? Esetleg egy codec pack-tól?
fm
hurrá😊

kisficege
kipróbáltam!egy-egy ellen harcoltam.4 game t játszottam 3-1 volt nekm

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

fm
a pavlov ház multiban is van! azon nyomtam asszem,amit a #2594ben írtam. mé nincs jelölve ki kivel van?
nácikkal voltam,jött egy orosz,körbe-körbe rohangáltunk egy oszlop körül,mert nem tudtuk,hogy enemy-e a másik. míg végül megelégeltem,és kinyírtam..

Dynamic
NYomj elõször is egy refresh listet, utána a táblázat jobb felsõ oszlopába nyomj a ping-re.Ez csökkenõ vagy növekvõ sorrendbe állítja a szervereket ping szerint.Olyat kerres amin legkisebb az érték, és mondjuk játszanak is rajta(tehát a játékosok számánál nem 0/20, hanem mondjuk 11/20) stb., meg amit fm is leírt.
zaki
nem tudjátok, hogy van-e másik magyar szerver?

zaki
#2506...

fm
start cod multi-join game-refresh list-ezután meg amit 2594ben írtam. a serverek közt keress a listán,aztán vmelyikre dupla klikk. MENNIE KELL!

fm
próbát megér a 2548#..nekem segített.

nekem is ez a problémám! plíz help!
kisficege
hol keressek??mire kattintsak?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!