Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez jó ötlet, néha 1 TDM

Kéne kis segítség szerverconfigban, látom te vágod..mint a beton 😉
1 mapcycle-t kellene összerakni nekünk v.hogy nemment 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amint összeütünk 1 normális cfg-t ujra lesz indítva.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Szóval.
Sajna a q3 motorhoz képest a parancsok nagyon szegényes. 😞
Szóval.
Sem TK büntetést, sem külön mapcycle-t nem lehet beállítani külön parancsokkal.
Ez azt jelenti, hogy egy-egy fegyvert vagy kiveszek vagy bennehagyok, és az lesz érvényes az összes mapra.
Nem lehet limitálni és semmi.
Mapokat még bele tudok tenni más-más módban, így ha kéritek és a játék engedi akkor beleteszem ha összeírjátok melyik mapra mit kértek.
Ennyi amit tehetek értetek.
Tehát a snipert nem vagyok hajlandó kiszedni mert akkor kikerül az összes mapból amit nem akarok.
Az 50 fõs szerver kész káosz, teljesen természetes volt hogy elöttem-mögöttem ellenség, ráadásul ezek jobbára sniperek, ergo két lépés után úgy is meghalok...
Nem túl élvezetes...
A másik gondom a netkód. Kipróbáltunk tucatnyi külföldi szervert, és szinte normális, hogy kétpercenkéknt a pofámba nyomja a "connection interrupted" szöveget, és akad egy szépet a game. A ping stabilan 100 alatt, de akkor is belenyomja a képedbe, és akad egy jót. Úgytünik a HL netkódja e téren stabilabb, mégha az nem is bírna el 50 játékost...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
na persze ha mindket csapat bekempeli magat kezdohely fele ako nem lesz igy, viszont az megint nem jobb semivel snipeolásnál 😛
szal ez a 78granatbol 50 tetu elszal elso ket percben a nem sniperes palyakon... 😛
ha nem tecik jácc másal vagy keres ohnesniperes szervet 😛
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
.😄L:. Clan Search and Destroy No-Key 152.66.93.29:12215
Laca S3ever 195.38.126.176:28960
Gyere, mert kurva jó a game. Tisztára a régi CS-s idõket juttatja az eszembe. De kár volt befizetni a DAoC-ot... 😛
De már jönnék multizni, de nem találom a magyar servert! Mi a neve? Meg ha van pass azt is megkérdezném? 😊
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
50-es szerveren szerintem mehetne 4-4 sniper. Általában az szokott lenni, hogy a legszarabb pingüek valahogy megszerzik a snipert és a szemüket elõbb adnák oda mint a slotjukat ( á la Veatcong).