Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MOH felturbózva, az elsö benyomásom ez, amugy jó. Kicsit szebb, /a viz egész pofás/ kicsit hangulatosabb, MOH ez mégpedig a javából. /Valamelyikben ott is volt ilyen ágyufelrobbantás ha jól emlékszem, hajón mászkálás is, bombaélesitéssel még talán erömüszabotázs is/, nem tudom aki egyszer már csinált MOH-t többé másfélét már nem tud?
ReTeK
"Mapokat még bele tudok tenni más-más módban, így ha kéritek és a játék engedi akkor beleteszem ha összeírjátok melyik mapra mit kértek."

ez jó ötlet, néha 1 TDM

nem indul mostanában cod-ban egy klán? szivesen csatlakoznék

I.C.ram
Fasza!! Még jó, hogy idõben csatlakoztam a CODE-hoz 😊 Tényleg mi a CODE irc csatija? irc.quake.net? vagy mi?
akkor viszont tök jó mert egy csomó külföldi serverre bemehetek! most is nagyon jó sniper meccset nyomtam valami valvet páylán!

The Garrett
Life froce!!!! IRc en el lehet valahol érni????
Kéne kis segítség szerverconfigban, látom te vágod..mint a beton 😉

1 mapcycle-t kellene összerakni nekünk v.hogy nemment 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ReTeK
kulcs miatt ?
be se engedne... nem gondolod

zaki
amiatt biztos nem, mert ha az lenne a gond, akkor már a kapcsolódásnál megszakad a kapcsolat

The Garrett
ma d.u. indítottunk no snipa szervert aki ottvolt asszem jól szórakozott, és érdekes, senkinek nem hiányzott a sniper.
Amint összeütünk 1 normális cfg-t ujra lesz indítva.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

de nem a key miatt ugye?

de miért?

Hmuda
Látszik nem sokat játszol neten. Vagy a te neted nem bírja (valszeg lassú), vagy a szerver nem (sokan vannak rajta, szar a kapcsoalta, stb)..

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Kickeltek.
Szaisztok! egy fontos kérdsem lenne! miért van azhogy ha felmegyek egy külföldi serverre a COD-ban akkor idõ után megáll és kiirja nekem hogy server disconnected! HELP ME

I.C.ram
Nagyon jó lenne, ha kivennétek a sniper, hisz a sima riflével is nagyon jól lehet "snipeolni" ! Higgyétek el! Próbáljátok ki!
Bocsi a leakadásért de elbasztam az egyik map nevét véletlen és leakadt.
Szóval.
Sajna a q3 motorhoz képest a parancsok nagyon szegényes. 😞
Szóval.
Sem TK büntetést, sem külön mapcycle-t nem lehet beállítani külön parancsokkal.
Ez azt jelenti, hogy egy-egy fegyvert vagy kiveszek vagy bennehagyok, és az lesz érvényes az összes mapra.
Nem lehet limitálni és semmi.
Mapokat még bele tudok tenni más-más módban, így ha kéritek és a játék engedi akkor beleteszem ha összeírjátok melyik mapra mit kértek.
Ennyi amit tehetek értetek.
Tehát a snipert nem vagyok hajlandó kiszedni mert akkor kikerül az összes mapból amit nem akarok.
[NST]Cifu
Nah, kipróbáltuk neten... Hát...

Az 50 fõs szerver kész káosz, teljesen természetes volt hogy elöttem-mögöttem ellenség, ráadásul ezek jobbára sniperek, ergo két lépés után úgy is meghalok...

Nem túl élvezetes...

A másik gondom a netkód. Kipróbáltunk tucatnyi külföldi szervert, és szinte normális, hogy kétpercenkéknt a pofámba nyomja a "connection interrupted" szöveget, és akad egy szépet a game. A ping stabilan 100 alatt, de akkor is belenyomja a képedbe, és akad egy jót. Úgytünik a HL netkódja e téren stabilabb, mégha az nem is bírna el 50 játékost...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
Ez eddig a legjobb hangulatú háborús játék. Én nem igazi háborút akarok, mert az leehtetlen, hanem nagyon hasonlót!
kezgyük ott hogy ez a game meg sem kozeliti haborut, semmi köze hoza a texturakon kivül, szal ehez nem kel haso9nlitani... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Sokkal jobb a kempelés a snipeolásnál. Mintegy igazi háború! Nem pedig, hogy mindenkinél van egy STG+1 sniper.
amugy végülis fölösleges ezen vitázni, kinek mi teccik oylan szervere megy, én szvsz max még egy hetet elbohockodom és hagyom a francba a multit mert semi értelme ugyan ugy mint mohaa-nak 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát aki olyan mint te az lehet hogy örul, a nem snipeolos mapokon ha 3 gránát nem visz el 3 embert ako az már az szar ügy 😛
na persze ha mindket csapat bekempeli magat kezdohely fele ako nem lesz igy, viszont az megint nem jobb semivel snipeolásnál 😛

I.C.ram
gránát közel nem olyan táp mitn a sniper. Örülsz, ha 3 gránáttal egyáltalán megsebzel valakit.
mohaaban is tul tap volt sniper csak ott nem tudta minden lamer hasznalni 😛PP

3gránát emberenként, 26 fõ csapatonként, 26*3= 78
szal ez a 78granatbol 50 tetu elszal elso ket percben a nem sniperes palyakon... 😛

I.C.ram
MOHAA ebbõl a szempontból jobb volt, mert nem volt ilyen erõs a sniper.
I.C.ram
ADD TO FAV!
I.C.ram
Képzeld én is alkalmaszkodom. Sniperrel mentem egy kört le is gyaktam 3-4 embert, de nincs értelme mert unalmas tõle a játék. Ráadásul még közelre is jó a sniper, mert pont oda lõ, aho la cékereszt van, nem úgy mint mohaabán.
ez is mint mohaa is csak sniperekrol vagy rushrol szol, ezert is szar mind a kettõ multiban 😛PP

I.C.ram
Milyen 50 gránát?? Miért lenne rush?? Amikor a fegyverek nagyrésze csak távolra jó. Snipereknek ott van a sima puska, ami majdnem olyan jó, mint a sniper, és csak kicsit kell közelebb menni, de legalább egy géppuskás is letudja gyõzni. Esély nincs rá, hogy egy snipert legyõzzön egy géppuskás rush nélkül, de még úgyse sok.
nem vagyok az, én csak alkalmazkodom a mapokhoz, nem ugy mint a magadfajta lámák akik csak rinyálni tudnak... 😛

I.C.ram
Látom te is snipermániás vagy 😞 Lekéne korlátozzni a gyáva fragvadász snipereket max. 2/csapatra.
és az ugy élvezhetõ ha mindenki csak geppuskaval megy 50granat map elejen azt rush..., ennek se sok ertelme van szvsz

mivel ere terveztek ezt a gamet... 😛
ha nem tecik jácc másal vagy keres ohnesniperes szervet 😛

I.C.ram
Úgy hallottam, hogy valamelyik szerverrõl kivannak tiltva a sniperek! Nem tudja valaki, hogy ez melyik?
Hamed
Ismerõs...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
ASE nem írja ki, hogy milyen játéktípus megy a szervereken. Nem tudjátok hol kell ezt beállítani?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

I.C.ram
CB szerverre bevan rakva 50 ember, abból min. 40 Sniper! Borzalmasan élvezhetetlen ez így 😞 A pályák 70% kifejezetten sniper pálya.
I.C.ram
Van benne valami! De akkor is! Nem mindegy, hogy 5 embert gyilkolok le vagy 15-öt 😊
Rambo [OBI]
Uraim! JÖVÖÖÖÖÖÖÖÖK!!!!!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

bezzeg ha majd meglesz az aimbotod ako má nem fogsz sirni sniper miatt se 😛

I.C.ram
Az lenne a jó, ha snipert teljesen kitiltanánk a magyar szerverekrõl, hisz a puska is majdnem sniper értékû, és legalább nehezebb vele távolra lõni.
I.C.ram
DL klán létezik még??? Remélem NAV+Varia nem nagyon jönnek ide, mert akkor ez is a gumiban végzi 😊
I.C.ram
ja!
Rincewind
HUNGS.HU pass: codhu

.😄L:. Clan Search and Destroy No-Key 152.66.93.29:12215

Laca S3ever 195.38.126.176:28960

Gyere, mert kurva jó a game. Tisztára a régi CS-s idõket juttatja az eszembe. De kár volt befizetni a DAoC-ot... 😛
Lacc
Na én is végigteoltam. Nagyon hangulaatos kis game, még ha ilyen arcade is az egész 😊 Meg rövid is egy kicsit, csak ma reggel szedtem le, most meg befejeztem. Ráadásul nem is egyfolytálba nyomtam.

De már jönnék multizni, de nem találom a magyar servert! Mi a neve? Meg ha van pass azt is megkérdezném? 😊
R@in
Minek sniper? A scope nélküli puskával is atom jól lehet lõni.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

I.C.ram
Amerikai propaganda, pfejj!
még jobb lenne, ha minden a pályákhoz lenne igazítva

Forrest Tomee
"abban benne vagyok, hogy ha valaki megírja nekem egy configfájlba, hogy a pályán 2-2 sniper el legyen dobva a két oldalon"

50-es szerveren szerintem mehetne 4-4 sniper. Általában az szokott lenni, hogy a legszarabb pingüek valahogy megszerzik a snipert és a szemüket elõbb adnák oda mint a slotjukat ( á la Veatcong).