Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
-izzadnál
-fáznál
-remegnél a félelemtõl, csökkenne a morálod,elszaladnál...harakiri

Mondjuk én annak örülnék igazán, ha már kijönne egy tényleg reális II. VH-s game, amely a harctér teljes spektrumát felöleli, tehát nem csak a gyalogos harcot, hanem a vezethetõ harcjármûvek reálisan megoldva, ill. egy IL-2 szintû módon a légicsapatok is bevonva (esetleg még a vizi harctér is benne lehetne, de az már túl szép lenne). Mindez OFP-méretû harctereken, 150-200 AI mellett... Áhhhh...
A többit be tudtam állítani.
Mostmár mûxik az autokick is a hosszas kempelés vagy egy hosszabb pisilés után 😊
Kéne egy olyan játék, ahol AXIS-szal lehet kampányolni. Ugyanilyen lenne, csak a csapatok mások: Németek, Olaszok, Magyarok, Japánok. Velük lehetne mászkálni különbözõ helyszineken.
Dehát az nem a hõs US ARMY-t dicsõítené, úgyhogy...
Ritka ocsmány jelenet volt, mikor kirakták a mocskos szovjet zászlót a Reichstagra. :/ Löttem is volna pofán a zászlóhordót, csak ugye nem lehet haverra lõni. 😞
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Life:Köszi!
Prímán müxik minden! 😊
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

a gránát olyan fos,mint az alap mohaa-ban volt,aztán a pearheadben kijavították idõzítõsre. itt is ez kéne..
és jól vettem észre,hogy ha elhajítok egy gránátot,majd közvetlen utáne lelõnek,a gránát elõttem leesik a földre?
jó lesz a cod-hoz majd egy mod,vagy egy kieg.
Linuxhoz van már progi, amivel dedicált szervert lehet indítani? A megjelenés napjára igérték azt is, de Én még nem láttam.
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nem az a baj hogy van benne sznájper hanem hogy egyszerûen 80% azt használja.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ami engem felbaszott agyilag az az admin speed up-ja volt a sniperezés ellen. Könyörgöm azért rakták bele a játékba a snipert, hogy használják és, ha valaki azzal eredményes, akkor Isten adta joga élni vele. Mégha, ez másoknak nem is tetszik.
A te géped csak te ismered, fogalmam nincs hogy miért nem megy a multi. Ennyi.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szigorúan csak azoknak van akik a hungs.hu-n játszanak.
A TS szerver elérése:
cím: hungs.hu:1790 -es port
jelszó nincs.
.😄L:. Clan Search and Destroy No-Key 152.66.93.29:12215
Laca S3ever 195.38.126.176:28960
Ez a három van.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit