Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
Hát gyerekek megkésve bár de törve nem, lecibáltam a gammát, és meg kell hogy mondjam, hogy eszméletlen a hangulata. Már a bevezetõ introtól égnek állt a szõr a hátamon, igaz nem a legjobb minõségû, de akkor is király. Még csak a 6. pályán tartok, de az az autós száguldásos rész az nagyon király volt.
99.5% h nem lehet :/

Tibre
Azért Vietcong se volt rossz.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

[NST]Cifu
Én beérném ha visszaadná a harctéri káoszt, a'la Operation Flashpoint...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
Légyszi csináljátok már meg úgy, hogy ne 3-4 kör legyen egy map, hanem min. 10.
ReTeK
de jó lenne 1 teljesen reális játék:
-izzadnál
-fáznál
-remegnél a félelemtõl, csökkenne a morálod,elszaladnál...harakiri

Nem tudja vki a CODE Arena1 serverhez a jelszot?

Ha olvasod a say-t akkor láttad volna, hogy serverrestart volt.
Lazarus
vote is van?
Lazarus
nektek is behalt a szerver?
[NST]Cifu
A csúcs persze Budapest ostroma lenne és a Balaton környéki harcok - ehhhh... 'be szép is lenne

Mondjuk én annak örülnék igazán, ha már kijönne egy tényleg reális II. VH-s game, amely a harctér teljes spektrumát felöleli, tehát nem csak a gyalogos harcot, hanem a vezethetõ harcjármûvek reálisan megoldva, ill. egy IL-2 szintû módon a légicsapatok is bevonva (esetleg még a vizi harctér is benne lehetne, de az már túl szép lenne). Mindez OFP-méretû harctereken, 150-200 AI mellett... Áhhhh...

Nah abban benne vagyok, hogy ha valaki megírja nekem egy configfájlba, hogy a pályán 2-2 sniper el legyen dobva a két oldalon.
A többit be tudtam állítani.
Mostmár mûxik az autokick is a hosszas kempelés vagy egy hosszabb pisilés után 😊
I.C.ram
Ja 😞

Kéne egy olyan játék, ahol AXIS-szal lehet kampányolni. Ugyanilyen lenne, csak a csapatok mások: Németek, Olaszok, Magyarok, Japánok. Velük lehetne mászkálni különbözõ helyszineken.
[NST]Cifu
Mi is éppen arról beszélgettünk, hogy az ALLIED oldal eléggé körül van már járva, jó lenne egy kis AXIS-oldali játék is. Kezdve a Francia hadjárattól át az Észak-Afrikai hadjáraton, át a Citadell-hadmûveleten egészen az Ardenneki ellentámadásig.

Dehát az nem a hõs US ARMY-t dicsõítené, úgyhogy...

I.C.ram
Na végigtoltam VETERAN fokozaton. Tényleg nem valami hosszú a játék.

Ritka ocsmány jelenet volt, mikor kirakták a mocskos szovjet zászlót a Reichstagra. :/ Löttem is volna pofán a zászlóhordót, csak ugye nem lehet haverra lõni. 😞
fm
hungsról sok ismerõs emberke..
😄

R@in
Hogy tudod egyáltalán bekapcsolni a gépedet?

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

ÁjjLe BoBBi
letoltom aztan jovok. vegetek mint a botnak 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[NST]Cifu
Multiplayer Options

DarkHorSe
/name blablabla

Swedish people are albino monkeys

Kandurex
De még el is várnád hülyegyerek, hogy a seggeddet nyalják mi? Itt baszod az eget, semmit nem tudsz, sírsz-rísz, hogy ez nem megy az nem, de arra képtelen vagy, hogy 2 oldalt vissza olvass!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Hát bazzeg , legalább egyoldalt olvas vissza!

kisficege
Van már magyar szerver?(nincs kedvem vissza olvasni)

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

ja a gránát nekem sem tetszett az idõzitõs jobb lenne

Mr Manson
Hogy lehet a dedikalt szervert konfigolni?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Punker
nem zonealarmot használok, amúgy próbáltam úgy is hogy lelõttem a tûzfalat

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nagyon kihalt a Teamspeak szerver....

Hali!
Life:Köszi!
Prímán müxik minden! 😊

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Az Ase 2.3-hoz van kódja valakinek?

fm
fura ez a game. nem olyan,mint a mohaa volt. fura lövés/célzás,fura mozgás,fura gránátok. nem annyira jön be eddig,mint amennyire szerettem volna,de ez remélem csak addig fog tartani,míg belejövök és halálosztóként végig nem írtom az összes servert.

a gránát olyan fos,mint az alap mohaa-ban volt,aztán a pearheadben kijavították idõzítõsre. itt is ez kéne..
és jól vettem észre,hogy ha elhajítok egy gránátot,majd közvetlen utáne lelõnek,a gránát elõttem leesik a földre?
jó lesz a cod-hoz majd egy mod,vagy egy kieg.

ReTeK
Friendly Indicator kikapcs ? vagy nem ?

Hi!

Linuxhoz van már progi, amivel dedicált szervert lehet indítani? A megjelenés napjára igérték azt is, de Én még nem láttam.

Balea
Keresném a Call of Duty dev-coda.r26 fájlt, mert amit letöltöttem crc hibás. Ha valaki feltenné valahová, azt nagyon megköszönném.

Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...

Hmuda
Birom, hogy mióta van Cod multiszerver az SG forgalma nagymértékben megcsappant. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zaki
jaja, de az a baj, hogy hiába reklámálsz a szerveren, mert úgyis azt fogják mondani, ha nem tetszik a játék, menj máshova, nem kötelezõ itt játszani

Na de könyörgöm,ha mindenkinki ugy gondolja hogy neki a sniper fekszik akkor a többiek akik esetleg mást is szeretnének csinálni,mint távcsõbe bámulni,egyszerûen élvezhetetlenné válik a játék 😞((
Nem az a baj hogy van benne sznájper hanem hogy egyszerûen 80% azt használja.

Grave Digger
Nem lehet, hogy be van kapcsolva nálad a zonealarm és nem engedélyezted neki a rpgramot?

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

zaki
ez mind igaz, amit mondasz, 1etértek veled. csak akkor is qrvára fel tud dühíteni, hogy ez megy az összes nagy, szabadtéri pályán

Rincewind
Hát akkor sniper-ezz te is. Vagy, ha nem tetszik, hát tégy ellene! Minden pályán sikerült találnom olyan utat, ahol a sniper-ek hátába kerülhettem és onnan már nem sokat értek.
Ami engem felbaszott agyilag az az admin speed up-ja volt a sniperezés ellen. Könyörgöm azért rakták bele a játékba a snipert, hogy használják és, ha valaki azzal eredményes, akkor Isten adta joga élni vele. Mégha, ez másoknak nem is tetszik.
zaki
én se vágom, még tippem sincs, hogy mit lehetne esetleg csinálni. sorry

dikki*yysw
Felnézek én is, unatkozom. 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

zaki
na felmentem 1 kicsit multizni, most tiszta ideg vagyok, 1es pályákon csak a sniperezés megy, ez nekem így élvezhetetlen

dikki*yysw
Hagyd abba légyszíves, 30x megkérdezted, nem tudjuk, ha még 50x megkérdezed sem fogjuk tudni.
A te géped csak te ismered, fogalmam nincs hogy miért nem megy a multi. Ennyi.

Punker
plz valaki segítsen a multi "a program nem válaszol" üzenettel kifagy a single viszont tökéletesen fut ez mitõl lehet?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Valaki kérdezte a TS szervert.
Szigorúan csak azoknak van akik a hungs.hu-n játszanak.
A TS szerver elérése:
cím: hungs.hu:1790 -es port
jelszó nincs.
Kandurex
HUNGS.HU pass: codhu

.😄L:. Clan Search and Destroy No-Key 152.66.93.29:12215

Laca S3ever 195.38.126.176:28960

Ez a három van.

Rincewind
Csak ez az egy magyar szerver van?
dikki*yysw
Haladás 😊

Pano
nekem még 6 óra 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

R@in
Nekem már kiírja hogy 20 perc mulva tölti le. :p

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)