Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

ha felraktad a generált kulccsal, akkor tört szerverre be tucc menni
Mail to: [email protected]
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Leírás: A láma testhossza a 2,25, vállmagassága az 1,3 m-t, testtömege pedig a 140 kg-ot is elérheti. Testét vastag, gyapjas szõrzet borítja, melynek színe nagyon sokféle lehet. Az eredeti, vadon élõ õs, a guanakó (Lama guanacoe) színe vörösesbarna, a fej gyakran feketés-sötétbarna, a hasoldal pedig inkább világos-piszkosszürke. A háziasítás eredményeképpen azonban akadnak teljesen fehér, sõt foltos, tarka példányok is.
Elterjedés, élõhely: A guanakó eredetileg Dél-Perutól a Tûzföldig terjedõ területen élt, s belõle a lámát, illetve az alpakát (Lama guanacoe f. pacos) az egykori Inka Birodalom területén, mintegy 4500 évvel ezelõtt háziasították.
Életmód, táplálkozás: A láma az Andok vidékének hûvös éghajlatához és viszonylag gyér növényzetéhez alkalmazkodott, ezért nem válogatós abban, hogy mikor melyik hajtást legeli le. A vad õsök kisebb csapatokba tömörültek egy-egy erõsebb lámacsõdör vezetésével, a lámák csoportszerkezetét azonban az õket tartó emberek határozzák meg. A hím lámák aránya a nõstényekéhez képest jóval magasabb, mint a vadon élõ populációk esetében, hiszen az ember fõként teherhordásra használja a lámákat, márpedig hagyományosan csak a csõdörök kapnak málhát a hátukra, a nõstényeket leginkább gyapjúnyerés céljából, illetve tenyészállatként tartják.
Szaporodás, egyedfejlõdés: A láma vemhességi ideje 10-11 hónap, s ellésenként általában csak egyetlen utód születik. A csikó gyorsan nõ, de csak hároméves kora után kap elõször málhát a hátára, feltéve persze, hogy hím állatról van szó.
Érdekességek: Bár fõként málhás állatként tartják, az Andok vidékén élõ emberek a láma csaknem minden porcikáját hasznosítják. Bõrükbõl használati tárgyakat készítenek, szõrükbõl szõnyeget fonnak, húsát megeszik, zsírjából faggyút nyernek, sõt, még a trágyát is hasznosítják tüzelõként. A guanakó azon szokását, hogy támadóját, ellenségét, vagy riválisát leköpi, a háziasítás során nem sikerült eltûntetni, ezért ez a lámára ugyanúgy jellemzõ, mint vadon élõ õseire.
A Budapesti Állatkertben a lámák hosszú ideig a teveház végében laktak egy nem túl nagy kifutóban. Néhány évvel ezelõtt azonban új kifutót alakítottak ki számukra a nagyszikla oldalában, amely talán valamelyest emlékeztet az Andok vidékére.
nem értem ekkora tevfélék családjába tartozó párosujjú patás nem lehetek...
HOL A BINEM????
nem veszek több eredeti call of dutyt az zicher😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
hm zaki anyáznál egy krekk miatt? játék alatt kéri hogy dímontulzba be legyen mántolva?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mr. Elégedetlenség! 😄
Nincsen mamcycle 😞
Pontosan ezért nem tudsz a mapokhoz külön fegyvereket és beállításokat tenni.
De megy privátba a parancs. 😊
Utálom irc-t....
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!