Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
te nem vagy túl bizakodó...😉

I.C.ram
Akkor meg megy a kurvaanyázás, hogy én akarok lenni a sniper! Egyébként ez azért nem jó megoldás, mert a hulláktól fellehet venni a snipereket, magyarul egy-egy map végére, ha ügyes az egyik csapat, akkor mindenkinek lehet snipere.
Úgy legyen 😊
Mint tudjátok a hungs.hu csak addig üzemel míg nem lesz egy pár szerver....
Slow
gondolom nem, mert különben írták volna, hogy igen...

Dud [OBI]
Az valszeg nem kivitelezhetõ...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

nagykispeter
Próbáltam de mikor csatlakozni akar akkor azt irja ki egy idõ után hogy "Invalid Password"!Egyébként ugy tudom az idén még jön egy II.VH-s játék a Sniper elit,a képekbõl itélve jónak fog kinézni az is.Valaki hallott-e rólla valamit?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Dud [OBI]
Jó jó, azé nem kell rögtön egymás faszát szopni!

Pano
Szerintem me úgy kéne, hogy 1 csapatnak 1 snipere lehet, tehát 2 db egy szerveren max

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

I.C.ram
Auto ASSIGN-ra nyomtam, magyarul oda áll, ahol kevesebben vannak. De ha ilyen szarházi ez a banda, hogy õk határozzák meg hova álljak, akkor egyék meg a szaros szerverüket, amit összeloptak!
I.C.ram
Az lenne a megoldás, hogy egyik szerveren nyet sniper, másikon meg használja, aki akarja. Lefogadom, hogy sokkal népszerübb lesz a no sniper, mivel a puskákkal is lehet jól lõni távolra, nem is beszélve a BAR-ról. A Sniper szerver meg unalmas gagyi sniepr csaták lesznek.
Pano
OBI servers powa

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dud [OBI]
Na szal lesz olyan spéci jelszóval.

Dud [OBI]
Nyudzsi! Mi megoldjuk! ;-))

Pano
jaja 😉

Na sokan nem értik ezt a config dolgot.
Benyomom a configfájlomat.
Itt láthatjátok, ogy nincs mapcyclet és azt, hogy vagy van sniper vagy nincs.:

// Host
set dedicated 2
set sv_pure "1"
set sv_hostname "hungs.hu"
set scr_motd "Welcome to hungs.hu server"
sets "Administrator:" "..::CB::..Lifeforce"
sets "E-mail:" "[email protected]"
sets "URL:" "http://hungs.hu"
sets "Location:" "Budapest, Hungary"
sets "Netconnection" "100mbit"
sets "Clan:" "Chaos Brigade"
set sv_maxclients "50"
set sv_privateClients ""
set sv_privatepassword ""
set g_password "codhu"
set rconpassword ""

//Beállítások
set scr_drawfriend "1"
set g_allowvote "0"
set sv_allowDownload "1"
set sv_floodProtect "1"
set sv_allowAnonymous "0"
set g_maxping 200
set g_minping 0
set scr_forcerespawn "1"
set scr_friendlyfire "2"
set g_inactivity 30

// Fegyverek engedélyezése
set scr_allow_bar "1"
set scr_allow_bren "1"
set scr_allow_enfield "1"
set scr_allow_kar98k "1"
set scr_allow_kar98ksniper "1"
set scr_allow_m1carbine "1"
set scr_allow_m1garand "1"
set scr_allow_mp40 "1"
set scr_allow_mp44 "1"
set scr_allow_nagant "1"
set scr_allow_nagantsniper "1"
set scr_allow_panzerfaust "1"
set scr_allow_ppsh "1"
set scr_allow_springfield "1"
set scr_allow_sten "1"
set scr_allow_thompson "1"

// Search and Destroy
set scr_sd_graceperiod "20"
set scr_sd_roundlength "3"
set scr_sd_roundlimit "7"
set scr_sd_scorelimit "5"
set scr_sd_timelimit "0"

// Behind Enemy Lines
set scr_bel_alivepointtime "10"
set scr_bel_scorelimit "50"
set scr_bel_timelimit "20"

// Retrieval
set scr_re_graceperiod "20"
set scr_re_roundlength "3"
set scr_re_roundlimit "7"
set scr_re_scorelimit "5"
set scr_re_showcarrier "0"
set scr_re_timelimit "0"

// Team Deathmatch
set scr_tdm_scorelimit "150"
set scr_tdm_timelimit "20"

// Deathmatch
set scr_dm_scorelimit "80"
set scr_dm_timelimit "20"

// Map betöltése.
set sv_mapRotation "gametype sd map mp_brecourt gametype sd map mp_carentan gametype tdm map mp_chateau gametype sd map mp_dawnville gametype sd map mp_depot gametype sd map mp_harbor gametype sd map mp_hurtgen gametype tdm map mp_pavlov gametype sd map mp_pawcamp gametype sd map mp_railyard gametype sd map mp_rocket gametype tdm map mp_ship"
Dud [OBI]
Ezért lesz egy olyan COD portunk is, ahol csak az OBI and friends fog játszani. Gondolom Te érted kikre gondolok! 😄

Pano
Általában egy hét alatt megírják a cheateket az új játékokhoz, szal várható volt. DE mire beépítik a Punkbuster-t a CoD -ba, addig jó náhány csíter fog nekünk gondot okozni..

biztos sokan hallottatok róla, de sokan még nem.
MÁR van csít a codhoz. itt egy videó a hackrõl
eszméletlen....

Strahd_
Az baj 😞 mert pl én Sniper párti vagyok minden játékban. DOD ban le lehete valahogy tiltai a számukat... itt nem lehet? az baj... 😞 Mondjuk nekem jo de hautaljak az emberek a sniperket akkor teljesenki lesz tiltva mai rossz

Punker
nem lehet korlátozni a sniperek számát? ET alatt a panzer-t szokták 1 db-ban maximálni....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mayday
Olyan jellegu kerdesem lenne, hogy nem tudtok-e valahol a jatekhoz DVD-boritot? Nem talalok sehol, a cdcovers.cc-n sincsen meg. Nincs valakinek?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ReTeK
öööö... nem lehetne esetlen növelni az Inactivity kick idejét ?
Egy hosszabb szöveg írásnál, már WaRnIng..kick, igaz ez nem cset, akkor maradjon így

Sajna nem. 😞
Tegnap egész nap parancsok kutatásával, a gémbõl való lehívásával és tanulmányozásával töltöttem többekközött Pilu segítségével.
Semmilyen parancs nincs ami a TK-ra vagy bárminemü büntetésre vonatkozik, így még a TK-t sem lehet büntetni.
Nincs mapcycle, így kiváncsi vagyok, hogyan tesztek be a pályákra külön fegyvereket.Attol félek sehogy... de ne így legyen.
Esetleg le kell gyengíteni a snipert az az egyetlen megoldás, vagy teljesen ki kell tiltani, amivel nem értek egyet hiszen a háborúban, még ha csak játék is, kell lennie snipernek.
Dud [OBI]
Az télleg jópofa! 😄

Dud [OBI]
Szerintem maponként lehet tiltani! De ennek utánanézünk...

R@in
Tegnap volt CODE-os "NO SNIPER" server, atom jó volt a nagy mapokon is a játék.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Sephi
Ehh mekorra volt az autos jelenet bazz. Eskuszom ebbe a jatekban annyi akciot folytottak! Rohadt jo 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Slow
én azt mondom, hogy soha nem a játékosok a hibásak...
ha a map szar, és nem lehet megúszni a snipert, akkor el kell felejteni..
viszont én még nem vagyok ebben biztos, hogy minden fel van fedezve...
tapasztalatom szerint kell egy kis idõ, mire ezek kiderülnek, nem?

DonPapa
1 szerintem nem lehet
2 tutira nem lehet
3 csak ezt lehet de akkor egyik pályán sem lesz sniper

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Dud [OBI]
2 lehetõség:

1. Gyengítjük a snipert
2. Korlátozzuk a használatát (bár egyenlõre fingom sincs hogy kell)
3. Csinálunk egy portot ahol NO SNIPER aztán kész! :-))

raven fórumon olvastam h a multit úgymond uccsó pillanatban "csapták hozzá" a szinglihez

Dud [OBI]
Hááááát ezzel vitatkoznék! SOF2 -t ezerrel fejlesztették multira is! Sõt a SOF2 -höz hasonlóan jól paraméterezhetõ multigámát sose láttam!

Ezzel se lesz sztem gond. Lesz pár peccs meg pár upgrade aztán jó lesz. Addig abból fõzünk ami van! ;-)

R@in
A védõk attól még ugyanúgy 15 sniperral állnak oda...

legjobb lenne vagy egy mod, vagy egy peccs, amiben kijavítják ezt a gyengeséget

DonPapa
a hungs.hu-t tudom 😊

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Dud [OBI]
Yeah baby!

ebbõl láccik h nem multira tervezték
bár tény h a sof2-t se, de azt 1000* jobban be lehet állítani.......

Dud [OBI]
Jah, nézegettük... 😞 Rázós lesz, de megoldható!

R@in
OBI powaaa!

Dud [OBI]
Ja igen! Csinál valaki COD oldalt? Vagy jó lesz egy ILYEN oldal COD kinézetben?

nemtom, nézted-e a parncsokat, stb. de elég szar konfigolni. egy példa mapcycle:
"gametype sd map mp_brecourt gametype sd map mp_carentan gametype sd map mp_dawnville gametype sd map mp_depot gametype sd map mp_harbor gametype sd map mp_hurtgen gametype sd map mp_pavlov gametype sd map mp_railyard gametype sd map mp_rocket"
rémes :S
szal sok sikert 😊

DonPapa
ez a sniper dolog mindig gond lesz mert nem mindenki szereti na de ha nem lehet a max darabszámot korlátozni akkor nem lehet amugy pedig tényleg vannak olyan pályák ahol a védõknek tényleg elég a sniper és a támadok meg vagy felérnek épségben vagy nem

Slow
2 mûködõ magyar van (most), nem?
a hungs, meg a DL...
én még ezeket a nocdkey szervereket találtam:
164.15.2.5:28960 - belga 10 mbites
213.114.41.98:28960 - svéd
80.202.115.99:28960 - norvég
62.195.23.54:28960 - holland (ez nem megy most)

Dud [OBI]
Valami ilyesmire gondoltunk mi is. Van még pár 5letünk de nem akarom lelõni õket elõre. ;-)

DonPapa
aszem 6-8 müködö van már de az uj lehetõség mindig jól jön 😊
itt probálok képeket vadászni a game-bõl de nem igazán találok nincs valami tippetek hol nézzek körül ?
állitolag van már magyar oldal is ?

Slow
egy ötlet: azokon a pályákon, ahol sniper a menõ, ott search and destroy legyen, hogy ne legyen sok kempelés, és a támadók kénytelenek legyenek valamit kitalálni 😉

most voltam egy svéd nocdkey szerveren és egész jól betörtek a rocket pályán... nem mondom, hogy ass pálya, de talán idõvel kialakulhat valami megoldás..
vagy nem...😉

Dud [OBI]
Mivel nem túl sok a Magyar szerver és (szerintem) nem túl jók a beállításai sem, így hamarosan az -- is beszáll 2 porttal. Részleteket késõbb. Igyekszünk a lehetõ legjobb beállításokat megtalálni. Ötleteket javaslatokat már most nyomhatjátok ide.

KM
Az!

zaki
ja, akkor bocsi 😊

DonPapa
én a multira gondoltam 😊
single-ben még nem nyomtam mert egész 7végén multiztunk a net-en