Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van az -- például. Há azt ne akarjátok hogy mi egy oldalra álljunk!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Aki gyanúsan jó, arra rá kell szállni. Nem hangosan, nem anyázva. Kellõ odafigyeléssel rá lehet jönni a turpisságokra és lehet ellene tenni.
(mellesleg és szerencsére,aztse tudom hogy kell csalni,vagy hogy lehet,de NEM is érdekel)
imádom ezt a játékot

ps: SZVSZ! 😊 no flame pls.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
nem 1-2 jótól akik 34/1-2-3-at csinálnak
Ismered a mondást....
Ti mind buzikvagytok csak mi... efektus.
LooL
Ha ezt nekem valaki bemagyarázza, hogy egy 80-100Fõs társaság közül csak 2-3-an vagy a sok klán közül csak 1 esetleg kettõ klán lõ-lõnek ilyen és ehez hasonlóan jól akkor az az admin tényleg buta vagy csak tetteti magát, de az is lehet, hogy nem zavarja ha hülyének nézik.
Nem célzás volt ne vedd magadra.
Álltalában mindíg megvannak azok akik reggeltõl estig és egész éjszaka nyomják FPS gammákat, azok 99%-uk jól játszik de õk sem csinálnak FOLYAMATOSAN olyan fragkülönbségeket.
I.C.Ram: Te meg félreértetted amit írtam.
IMHO király, ha kihúzod a pöcköt, vársz, és úgy vágod be csávónak. Annál nagyobb szopatás nincs 😊))
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Aki olvasta G.joe cikkét a gameporton, az tudja hogy vannak bizonyos IW szerverek. Itt gondolom a fejlesztõk tesztelgetnek, meg hasonló, de szerintem biztos hogy találunk egyet a játék készitõi közül. Ha vkinek van legális CoD-ja és tud angolul az igazán felmehetne, és megkérdezhetné, hogy esetleg nincs e vmi parancs, vagy ha nincs akkor nem adnának ki esetleg egy patch-t vagy vmi hasonlót hozzá, esetleg egy tippet is adhatnának!
Szerintem jó 5let!
Nem mindegy hogy van aki nagyon jó és van aki SOKKAl jobb mint a többiek és ezáltal teljesen elrontja a játékélményüket. Ha nem tapasztaltál még ilyen akkor örülj neki, de a jó pár év alatt hidd el láttam már ilyet és tényleg bosszantó. A vége mindig az hogy a szervert látogatók elkezdik a susmust és csítert kiáltanak. Ilyenkor szoktam lelépni külföldre :o(
sokáig volt adminunk RvS-ben és állítom hogy az volt a legjobb idõszak és a legnépszerûbb is (most kb 4-en raveneznek aktívan, akkor 30-an...) és amikor már mindenki balhézott egyvalaki miatt, akkor jött az ez irányú ténykedés...
szal nyugesz ;9
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem találkoztál még ilyen esettel?
Zavaró ám hidd el akár mellette akár ellene vagy.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Pontosítsunk: vannak buta adminok is! 
"Bizonyítsd be, hogy csiter" faszt kell bizonygatni.
Az indokot lentebb leírtam nem fogom mégegyszer. 😊
Én nem szoktam elcsípni.
Én úgy vagyok vele, hogy, ha csiter ha nem, ha kimagaslóan jól játszik akkor ezzel rontja a többiek játékát és ezért kickelés jár.
Olyan szerverre menjen ahol a vele hasonszõrüek egyedi profizmusal 😉 jól játszó emberek vannak és ott nyírja a másikat... már ha tudja.
Ennyi.
Én nem fogok bizonygatni vagy bebizonyítani.
Rontja a közösség játékát és kész.
Azt hiitem hogy legalább 1 hónapig nem lesznek. Meg a mohaa után elegem is volt belõlük.
De úgy látszik nem lehet menekülni tõlük. Na mind1 legalább volt 1 jóhétvégém amikor nem hallottam csitelésrõl, ha több nem is lesz.
Ha nem lesz vmi épkézláb csitfogó akkor, szerintem ez a game se lesz hosszú életû!

Magunk részérõl a mi szerverünkön izomból fogjuk a csítereket irtani, úgy ahogy eddig is tettük a szervereinken.
😊
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza