Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibre
pff csíter
😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Dud [OBI]
Ja és szerintem egy atom jó játékos ellen is lehet játszani, persze nem mindig felemelõ... Pl Qnosi barátom ellen rühellek játszani, mert 10 -bõl 8 -szor biztosan kinyír. Viszont a játékélményt azért nem rontja. Akkor megy tönkre szerintem egy gáma publicon, ha a vérprofik állnak egy oldalra. Akkor a másik csapat esélytelen, nem vitás. Na ezért kell az admin, aki szétszortírozza a csapatokat, egyenlõ esélyû teamokra.
Itt van az -- például. Há azt ne akarjátok hogy mi egy oldalra álljunk!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Grave Digger
Szerencsére én nagyon láma vagyok, ezért a csíter vád rám biztosan nem szállhat majd😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Errol van szo.A lenyeg JATEK.Elso vagyok vagy utolso le van szarva.Erezzem jol magam.Persze ha jo vagyok akkor az nem baj,de nem kapok idegbajt azert mert parszor szarra lonek.
Dud [OBI]
Figy én értem mire akarsz kilyukadni, de ez nagyon ingoványos talaj... Ki az aki el tudja dönteni, hogy valaki kibaszott jó, vagy csíter. Volt má olyan, hogy én is rányomtam egy srácra, hogy ez kurva élet hogy csítel, mert nem lehet valaki ilyen jó.... Aztán játszottam ellene lanon, másik 30 ember társaságában és bakker tényleg annyira jó.
Aki gyanúsan jó, arra rá kell szállni. Nem hangosan, nem anyázva. Kellõ odafigyeléssel rá lehet jönni a turpisságokra és lehet ellene tenni.

fm
engem sokszor csítereztek le a spearheadben,mert sok fraggel,sokszor nyertem,meg talán mert a magyarok errõl híresek.
(mellesleg és szerencsére,aztse tudom hogy kell csalni,vagy hogy lehet,de NEM is érdekel)

imádom ezt a játékot

Mighty
Nem akar mindenki a "legjobb" játékos lenni. Ezek vannak _szerintem_ többségben és ezért mennek "public" serverre szórakozásból játszani. Ha majd lesznek klan serverek, oda tényleg a "kihívásért" lehet menni illetve a ti általatok írt "tanulás"-ért.

ps: SZVSZ! 😊 no flame pls.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

És elötte 3 nappal vagy egy héttel tõlem kérdezte meg, hogyan kell felhúzni a fegyvert 😊
Itt most nem a jó játékosokról van szó, hanem a folyamatosan rettentõen, iszonyatosan és halhatatlanul jól játszókra.
I.C.ram
Hát ne a CB szerveren 😄 Csak vicc volt 😊
Pano
Én úgy vagyok vele, hogy ha van egy játékos és már 40x-re aláz lefelé, megkeresem magamban a hibát (itt most nem a csíterekrõl van szó) vagy kimegyek spectbe és megnézem mit hogyan csinál és megpróbálom én is alkalmazni, szvsz lehet egymástól illetve saját hibáidból tanulni. Ha nincs bent jó játékos, te sem leszel az, mert nem lesz olyan ellenfeled aki kikényszeríti belõled azt, hogy ezt meg ezt a hibát ne kövesd el valamint nem ébreszt rá arra, hogy igenis neked még sokat kell tanulnod. Ha megszorul az ember a kezdõ vagy közepes játékosok között õ sem fogja többre vinni...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Akkor egy jó játékos hol gyakoroljon?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

A szavaidban benne van a lényeg: "jóktól"
nem 1-2 jótól akik 34/1-2-3-at csinálnak
Ismered a mondást....
Ti mind buzikvagytok csak mi... efektus.
LooL
Ha ezt nekem valaki bemagyarázza, hogy egy 80-100Fõs társaság közül csak 2-3-an vagy a sok klán közül csak 1 esetleg kettõ klán lõ-lõnek ilyen és ehez hasonlóan jól akkor az az admin tényleg buta vagy csak tetteti magát, de az is lehet, hogy nem zavarja ha hülyének nézik.
Nem célzás volt ne vedd magadra.
Álltalában mindíg megvannak azok akik reggeltõl estig és egész éjszaka nyomják FPS gammákat, azok 99%-uk jól játszik de õk sem csinálnak FOLYAMATOSAN olyan fragkülönbségeket.

I.C.Ram: Te meg félreértetted amit írtam.
dikki*yysw
Jaja.
IMHO király, ha kihúzod a pöcköt, vársz, és úgy vágod be csávónak. Annál nagyobb szopatás nincs 😊))

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Milyen vidkarival?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

magus
nem tudja vki miert van az , hogyha elinditom amultit, a leveszi a frekvenciat 85Hz-rol 70--re vagy meg kisebbre?

Mighty
-1 pont

DonPapa
nem

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Mighty
Nem lehet a gránátot élesíteni dobás elõtt?

I.C.ram
De tapasztaltam, de próbáltam felzárkózni hozzá. Azokat kéne bannolni, akik tuti csítelnek, pl.:elöbb lõnek mint ahogy megjelensz stb.
DonPapa
erre csak azt lehet szerintem példaképpen felhozni amikor valaki a Desert Combatban bemegy a spawn-helyre és tutira kibukik a dolog hogy csak a fragre megy mert nagyon tetszik neki amikor a neve mellé kerül az érem 😊

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Egy javaslat a sniper kérdés megoldására!
Aki olvasta G.joe cikkét a gameporton, az tudja hogy vannak bizonyos IW szerverek. Itt gondolom a fejlesztõk tesztelgetnek, meg hasonló, de szerintem biztos hogy találunk egyet a játék készitõi közül. Ha vkinek van legális CoD-ja és tud angolul az igazán felmehetne, és megkérdezhetné, hogy esetleg nincs e vmi parancs, vagy ha nincs akkor nem adnának ki esetleg egy patch-t vagy vmi hasonlót hozzá, esetleg egy tippet is adhatnának!
Szerintem jó 5let!

Forrest Tomee
Uccsóra errõl a témáról.
Nem mindegy hogy van aki nagyon jó és van aki SOKKAl jobb mint a többiek és ezáltal teljesen elrontja a játékélményüket. Ha nem tapasztaltál még ilyen akkor örülj neki, de a jó pár év alatt hidd el láttam már ilyet és tényleg bosszantó. A vége mindig az hogy a szervert látogatók elkezdik a susmust és csítert kiáltanak. Ilyenkor szoktam lelépni külföldre :o(

Slow
nemtom mé' kell balhézni mindenért és miért kell azt feltételezni, hogy life nem ésszel csinálja a dolgot...

sokáig volt adminunk RvS-ben és állítom hogy az volt a legjobb idõszak és a legnépszerûbb is (most kb 4-en raveneznek aktívan, akkor 30-an...) és amikor már mindenki balhézott egyvalaki miatt, akkor jött az ez irányú ténykedés...

szal nyugesz ;9

I.C.ram
Errõl beszélek én is.
I.C.ram
Én teljesen jól értelmeztem. Az írta, hogy aki jobban játszik mint a többiek az csaló! 😊
I.C.ram
Az lényegtelen! az a lényeg, hogy legjobb mindig van, õ automatikusan kickban? 😄 Majd vigyázok nehogy jobb legyek akárkinél is 😊
Slow
1.)OLVASÁS
2.)ÍRÁS

nem felcserélni 😉

Kandurex
Most jutottam az orosz hadjáratig. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Sztálingrád!! Bassza meg!!! Hihetetlen, amit csináltak!!!! Kurva nagy jelenetek és a zene..hmmmm…nyammmiii!! Teljesen magával ragadott! Azon kaptam magam, hogy együtt üvöltök a szovjet elvtárasakkal…áááá….emberek…ááááááááááá……ha valaki nem látta, azonnal nézze meg „Az ellenség a kapuknál” filmet ÉS CSAK utána kezdjen neki az orosz hadjáratnak! Állítom be fog pisilni a gyönyörtõl!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csak így ne járj:

Dud [OBI]
Te ki is leszel baszva az biztos, de nem azért mert jó vagy, hanem azért mert mindenkit zavarnál az össze vissza rohangálásoddal!

Dud [OBI]
Public szerverrõl kibaszni csak csítereket szabad és olyanokat, akik bármi módon zavarják társaikat a játékban. Attól hogy valaki kibaszott jó és végighentel mindenkit, attól kibaszni még hülyeség és értelmetlen is. Tanulni csak a jóktól lehet...

Aztán majd kickelhet a Life.

Na holnapra meglesz nekem is a cucc, majd jól szétcsapok köztetek.

Forrest Tomee
LifeForce nem azt mondta, hogy nála játszik jobban hanem hogy mindenkinél a szerveren. Nagy különbség.
Nem találkoztál még ilyen esettel?
Zavaró ám hidd el akár mellette akár ellene vagy.

zaki
na látod, én ezért játszottam mindig ilyen szarul, nehogy kirúgjanak a szerverrõl 😛

én csak azt utálom ha valaki azon májerkodik hogy õ miylen kurva jo, és csak arra élvez hogy a mapokon kihasználja az összes bugot (nem cheat tehát elvileg legális de akkoris gusztustalan 😛), innetol kedve van az hogy ember nem az élvezetért jácik hanem az izzadságszagú gyõzniakarásért, szvsz ez maradjon emg a ligákban😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Ez jó nagy baromság! Ha valaki jobban játszik tfh. nálad, akkor az repül a szerverrõl? 😊 Elég ostoba dolog, már ne is haragudj 😊
Hmmm, igazad van vmilyen szinten, csakhogy nem mindenki úgy gondolkozik sajnos mint te! Pedig lehet hogy jobb lenne!

Dud [OBI]
Az adminok nevében kikérem magunknak! Pontosítsunk: vannak buta adminok is!

Ez azért van mert az adminok buták.
"Bizonyítsd be, hogy csiter" faszt kell bizonygatni.
Az indokot lentebb leírtam nem fogom mégegyszer. 😊
KM

Nem....
Én nem szoktam elcsípni.
Én úgy vagyok vele, hogy, ha csiter ha nem, ha kimagaslóan jól játszik akkor ezzel rontja a többiek játékát és ezért kickelés jár.
Olyan szerverre menjen ahol a vele hasonszõrüek egyedi profizmusal 😉 jól játszó emberek vannak és ott nyírja a másikat... már ha tudja.
Ennyi.
Én nem fogok bizonygatni vagy bebizonyítani.
Rontja a közösség játékát és kész.
Engem most nagyon elszomorított ez a csit dolog.
Azt hiitem hogy legalább 1 hónapig nem lesznek. Meg a mohaa után elegem is volt belõlük.
De úgy látszik nem lehet menekülni tõlük. Na mind1 legalább volt 1 jóhétvégém amikor nem hallottam csitelésrõl, ha több nem is lesz.
Ha nem lesz vmi épkézláb csitfogó akkor, szerintem ez a game se lesz hosszú életû!

Slow
majd lifeforce elcsípi a csítereket, mint rvs-ben 😉
igaz life? 😊

Pano

kétlem, de ne legyen igazam 😊

Dud [OBI]
Magam részérõl azért örülnék, ha legalább a publik fórumba nem kerülnének csítekrõl infók! Legalább itt ne adjunk neki teret. Ha valaki csítet akar nagyon úgyis utánanéz, de itt ne könnyítsük meg a dolgát.
Magunk részérõl a mi szerverünkön izomból fogjuk a csítereket irtani, úgy ahogy eddig is tettük a szervereinken.

DonPapa
amugy pedig a KillCam is tud árulkodni pl ha házban tekeregsz és õ már tudja mikor jössz az ajtó felé
😊

Slow
megnéztem a csítrõl a videót és megint rámjött a szánalom... látva ezt, hogy milyen "szép" és "valósághû" környezetben játszanak a kecsegek, már nem is bosszant annyira..=) õk cumiznak jobban, mert ronda amit látnak, no meg a pokolba kerülnek ugye 😉