Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Directx 9.0b?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hidden and Dangerous 2 bár a mozgás hálistennek nem "un"reales....

Tudom, hogy én függõ vagyok, de az OFP szebb ennél 😉. Mindenesetre voltam most OBI szerveren, egész mohaa volt a hangulat, tetszett, csak ez a sok ugrálás, meg a sniperek... Én már csak a hangulat miatt is garandot viszek, nem snipert.

www.armed-assault.hu

batman
köszi!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Punker
ugyan ez van nekem is 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

vaslav
Csak egyszerûen nem indul el. 2 másodpercig olyan mintha el akarna indulni, és utána "a program nem válaszol".

Már felraktam a legújabb nforce drivert is. Semmim nincs húzva...

Már újra is huztam a játékot.

A rendszerem 3 napos telepítés...

Szétszed az ideg

zaki
1. cdn rajta van a key-genereator

Tibre
Egyetértek,ez egy mohaa klón maximum egy kicsit feltupírozva.Az meg,hogy ez lenne az eddigi legreálisabb 2vh fps(ezzel dobáloztak a készítõk) az meg úgyszintén LoL.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

batman
egy serialt tudnátok adni?
Köszi elõre is!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Punker
nekem is ugyan ez van és 4 napja nem tudom megcsinálni.... 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
ez igaz 😞

Rincewind
Itt is voltam már, a hungs.hu 50 körüli létszámához képest elég kiábrándító. 😞(
nem lehet hogy épp azért mérges? ;P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mighty
Sose légy rá mérges. Ne feledd! Õ hozott a világra!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zoli80
hü de nagyon igazad van😊
bocs srácok de ezt nem hagyhattam ki,lehet szidni az anyukámat,most amugy is mérges vagyok rá

zaki
nem

Tom3
Lehet jarmube szalni!!???
zaki
kiír vmi hibaüzenetet? lefagy a gép? cdkulcs miatt? mit ír ki a hibánál?

vaslav
miért nem indul el a multi?

vaslav
szasztok. lécci mondjatok már valamit.

zaki
ezt próbáld meg: 152.66.93.30:28960, itt 24-en lehet nyomulni, most jelenleg 23-an vannak fent

Rincewind
Mi vette át most a hungs.hu helyét a hazai CoD színtéren? Úgy értem, hogy van-e hasonló népes szerver, mert amin eddig voltam, ott jó esetben 5 vs 6 ember kergetõzött és kurva unalmas volt. Van most valami össznépi, nagy létszámú, közismertebb szerver?
I.C.ram
Mindig ugorj ki, miután lelötted az aktuális adagot, és lõdd a baloldalt felbukkano sunyi fritzeket. Ezt elismétled párszor és menni fog. Én veteránon majd beszartam ezen a pályán olyan nehéz volt. 😊 Ha marad idõd, és nem lõnek, akkor lõheted az épp felszállni készülõ gépeket is.
ÁjjLe BoBBi
hehe mekkora a gém!! 😊 most néztem meg ! 1 fragem sem volt az alatt a 10 perc alatt, de baromira elveztem 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

vaslav
Sziasztok.û
Valaki segítsen mert szétszed az ideg.
A call of duty nem megyen Multiplayerben. Nem indul el.
Segítsetek gyorsan.
Mit tegyek???

Elõre is kösz....

Ahhoz képest hogy lezárted, még mindig irogatsz!
Na mind1! Viszont az okoskodót kikérem maganak, arról én nem tehetek hogy más figyelmetlenebb mint én!

én nem imádom h&d2-t csak nem szeretem az iylen okoskodokat... 😛
nah részemrõl mind1, mondom lezárva...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Igaz hogy van, de õ a CoD topicban szólt a CoD-ról, én meg a CoD topicban a H&D2-rõl, nem véletlenül nem szólok a H&D2 topicba, mert más véleményem nincs a játékról, és ezt meg nem írom oda mert megsérthetek vele vkit, viszont nem tudtam hogy itt is vannak önérzetes emberek, akik imádják a H&D2-õt! Elnézést! Amúgy tényleg normális hozzászólás volt, nem is szóltam rá semmit. Néhány dologgal egyet értek, de a többséggel nem, de újabb vitához, se idõm se kedvem4

nah ez egy normális hozzászolás volt pl, látyátok igy is meg lehet fogalmazni nem pedig ugy "H&D2 az egy kalap híg foslé lett, nem tudom ki látta eddig, de a single része, egyszerûen kibírhatatlan bugokkal van tele (pl az ellen a falat lövi) A multi része sem a legjobb! Én nem ajánlom senkinek!"
azért van kis különbség, nah tényleg nem szolok többet közbe a magasröptü eszmefutatásokba 😛PP

reaper4
nahh nem kell mingyá megsértõdni.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Tirex
hali mindenki !
most kezdem a pályát , - kérem a tréfás megjegyzéseket most még mellõzni - szeretnék multiban is próbálkozni...ha lenne vki aki cikizésnélkül tud segíteni , azt köszönnném..
üdv.

Jézusom ! Most jövök egy multiból, de ez a COD valami elképesztõen rossz ! Csak nekem tünt úgy, vagy másnak is, hogy a karakterek úgy néznek ki mintha valami béna rajzfilmbõl léptek volna ki?? Nevetségesen alacsonyak a tereptárgyakhoz képest, és valami hét törpés mozgást produkáltak. Walt Disney örülne ha még élne és láthatná. A grafiktól sem estem hanyatt pedig amit csak lehetett high-re
húztam a beállításokban. Maga a multi csak egy hentes és mészáros bemutató volt. Semmi taktika vagy megfontoltság nem volt benne, mindenki ment és a régi MOH-át vagyis a megyek oszt hent-et prezentálta. Tudom most sok ember lelkivilágába belegázoltam, de hát ez a véleményem nem írhatom az ellenkezõjét ha így érzek. Na mindegy jó játékot mindenkinek aki ezzel a borzadájjal akar játszani, végül is sok embernek tetszik és ezt tiszteletben kell tartanom.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

nah ako en huzok is inet a megvilagosultak közül asszem 😛
meghagyom az okoskodást nektek 😛P

THX

reaper4
szerény véleményem szerint (ha jól tudom )

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

milyen igazad van! Íme egy megvilágosult ember!
És õ gondolkodik okosan, ha másnak a véleményét is írnám akkor valszeg többes számban írnék, vagy "" jelet használnék!

hát szerintem van különbség az ilyen kijelentés között meg aközöt ahogy az ember mondja ha csak szerinte...

bocsi, de én nem tom mi az szvsz ezért nem is használom!
(szódával, viszkit, szeretem, szódával)

reaper4
miért tegye hozzá?? ha õ írja akkor nagy valószínûséggel az õ véleménye. or not??

akkor tedd legalább hozá hogy szvsz, mert ugye kinek mi a jó...

ok zárjuk le, de én csak azt mondtam hogy a H&D2-nél jobb a CoD, nem hogy ez a legjobb!

najo hagyuk tudod mit, igazadvan, utálom az iylen embereket akik megálmodják hogy ez és ez a legjobb és ako mindenképen az, én vitát lezártam én mindkét gameval elvagyok többi emg tedolgod...

Oké ezt aláírom, de kérdem én, mi van ha félig vak volt és pont azzal a szemével nem látott? 😊 Amúgy egy katonának nem kell célkövetõnek lennie!

pl amikor aszem dome pályán felugrotam egy dobozra rohan felem ai folyamatosan love, en ugrok megegyet ugy hogy pont moge kerülök, és elrohan meletem tuzelve elore tovább...

Te írtál a falbaesõs bugról, nem én!

Szórszálhasogatás hogy minden ok nélkül lövi az ellen a falat?

nem az a kéréds hogy miylen engine meg hogy odlanád meg, itt csak és kizárolag a bugokrol votl szo, tekezted a szörszálhasogatást...

Lehet, de te se! És ha van is, akkor se ilyen elemi mint a H&D2-ben

figyeld meg! nagyon a sarok szélén vagy, még nem léptél ki, de már majdnem, és akkor elkezd lõni!

mert nem figyelsz eléggé... 😄DDDDD