Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.armed-assault.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Már felraktam a legújabb nforce drivert is. Semmim nincs húzva...
Már újra is huztam a játékot.
A rendszerem 3 napos telepítés...
Szétszed az ideg
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
bocs srácok de ezt nem hagyhattam ki,lehet szidni az anyukámat,most amugy is mérges vagyok rá

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Valaki segítsen mert szétszed az ideg.
A call of duty nem megyen Multiplayerben. Nem indul el.
Segítsetek gyorsan.
Mit tegyek???
Elõre is kösz....
Na mind1! Viszont az okoskodót kikérem maganak, arról én nem tehetek hogy más figyelmetlenebb mint én!
nah részemrõl mind1, mondom lezárva...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
azért van kis különbség, nah tényleg nem szolok többet közbe a magasröptü eszmefutatásokba 😛PP

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
most kezdem a pályát , - kérem a tréfás megjegyzéseket most még mellõzni - szeretnék multiban is próbálkozni...ha lenne vki aki cikizésnélkül tud segíteni , azt köszönnném..
üdv.
húztam a beállításokban. Maga a multi csak egy hentes és mészáros bemutató volt. Semmi taktika vagy megfontoltság nem volt benne, mindenki ment és a régi MOH-át vagyis a megyek oszt hent-et prezentálta. Tudom most sok ember lelkivilágába belegázoltam, de hát ez a véleményem nem írhatom az ellenkezõjét ha így érzek. Na mindegy jó játékot mindenkinek aki ezzel a borzadájjal akar játszani, végül is sok embernek tetszik és ezt tiszteletben kell tartanom.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
meghagyom az okoskodást nektek 😛P
)Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
És õ gondolkodik okosan, ha másnak a véleményét is írnám akkor valszeg többes számban írnék, vagy "" jelet használnék!
(szódával, viszkit, szeretem, szódával)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit