Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt olyan hely ahol ilyen nem történt meg mert sikerült csak a célpontot elpusztítani! Ott átadták a katonaságnak a foglyokat!
A háború etikus?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy kis tévedés és egy egész várost törölnek el, vagy jelen esetben falut!
Nagyfater mesélte hogy Almásfüzitõn (ne kérdezzétek hol van) nyaraltak a bátyjával. Délután kimentek a patakhoz játszani. Látták hogy jonnek a gépek, fedezéket kerestek. Mondta hogy látták hogy az amcsi gépek elkezdik bombázni a számtóföldet! Fura volt nekik! Porig bombázták az egész várost, és mire elértek az olajfinomítóig amiért jöttek addigra elfogyott a bomba! Ezek tök hülyék! Elõbb elkezdenek bombázni! na mind1
Szóval utánna visszamentek a szó szerint porig bombázott városba és látták hogy csakl az olajfinomító áll. Erre nagyon dühösek lettek, õk is meg a túlélõk is!
Na most jön a poén! A légvédelem lelõtt egy gépet. Egy ejtõernyõs túl is élte és leszállt a falu romjaira. A megmaradt falusiak meg szó szerint darabokra tépték! Én teljes mértékben megértem õket!
Slussz poén! Másnap újra jöttek a gépek!
Ha jobbal belegondolunk az amcsik nem sokat tettek. Ugyanis európa az urálig tart oroszok mind területileg mind emberszámban többet "szabadítottak" fel!
De az amcsiknak francio. meg olaszo fle már európa!
Ez van! Láttatok már naluk földrajz térképet? Néhány helyen nincs is európa! Vannak a brit szigetek, meg az urál! Hmmm... szóval errõl ennyit!
Ja még vmi, az oroszok a nyugati front nélkül is gyõztek volna! Túl sokan voltak ahhoz hogy veszítsenek, és egész orosz ország ahhoz túl nagy terület hogy a hozzá képest kis németo az egészet elfoglalja, vagy csak az európai részét!
www.armed-assault.hu
A Filmhez meg annyit, hogy a tipusnak Komédia meg Fantasy van írva 😄 Képzelem, milyen kis film lehet. De legalább a nevében benne van, hogy Slaughterhouse.
Az én nagyapámnak volt a háborúban egy oldalkocsis BMW motorja. 😊 De szerette! Annyit mesélt róla 😊
De készült 😊 http://us.imdb.com/title/tt0069280/
Nem láttam, de a könyv nagyon jó volt...
www.armed-assault.hu
Ez tetszett 😄D
A szerverre feljutottam, viszont 2 menet után kiszédültem, miután némelyik játékos ugrálva dobálta a gránátjait...megyek vissza az elavult ofpmhez 😊)
www.armed-assault.hu
húh..ez már kicsit giccses...de igaz
Mindezt a marhaságot csak azért írom, mert nem tudok bejutni a szerverre. Nem lehetne felpakolni rá egy "codhu"-t 😉 ?
www.armed-assault.hu
Viszont a britek... Nagyon hajazott már a 007-es ügynökre, bemegyek egyedül egy szigorúan õrzött gátra, felrobbantok 6 légvédelmi ágyút, lemegyek a gát aljába, felrobbantom a generátort, meg még desszertnek 3 további légvédelmi üteget, felmegyek vissza, felpattanok a teherautóra, elsasszézunk a reptérig, és ott lazán felszállunk egy gépre, mindeközben persze a fél Wermachtot mi irtjuk ki személyesen... Nagyjából ugyanez a helyzet azzal a missionnel, mikor a hidat kell tartani: maroknyi ember tartja a hidat kb. 500x-os túlerõvel szemben.
Az amcsi kapmpány még elmegy, de az orosz viszi a pálmát 😊
Mert te aztán tudod... 😊
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
De, még, ha zavarnak is az amik, az orosz hadjárat nem tetszett??? Nekem maximálisan bejött például a vörös tér visszafoglalása. Ahogy szaladnak az elvtársak a vörös lobogókkal és közben szól az a hangulatkeltõ zene. Na, az nem volt semmi szvsz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
2. Reaális helyett, inkább intenzívet akartál írni nem? Mert azt tényleg mondták rá. De, aki végignyomta Single-ben az nem is hinném, hogy ezt vitatná. Ez soha nem akart reális lenni, mert a nagyon reális játékok, mind réteg cuccok és, csak nagyon kevés embert kötnek le.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun