Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint leírtam a 3465-ösben, nem feltétlenül. Volt ahol nem történt ilyen, és eztt ithhon volt nem külföldön!

Nem

Nem kellett végigkergetni, megadta magát! De te mit csinálnál vele ha elpusztítja az otthonodoat ahol 50 éve élsz, és vele együtt minden vagyonodat, ingóságodat stb.
Volt olyan hely ahol ilyen nem történt meg mert sikerült csak a célpontot elpusztítani! Ott átadták a katonaságnak a foglyokat!

Kandurex
Faxért írkálok ennyit...egy mondatban letudható az etikus szó

A háború etikus?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Genfi egyezmény...pff....egy háborúban nincsennek egyezmények...egy hárborúban Te vagy és az ellenség aki az életedre tör (más kérdés a háborúk után lezajló bírósági tárgyalások tuctjai). Jó példa, hogy széttépték. Akkor is széttépik ha egy koszos amcsi átlag polgár lett volan. Sztem a háborúban meg szûnik az etika. Vagyis ha valaki nyerni akar (békét speciel nem favorizálja) akkor sûrgösen elfelejti. Mielõtt nagy kötözködés lenne: Béke párti vagyok.

I.C.ram
Eltudom képzelni, ahogy a falusiak végigkergetik azt a szerencsétlent, erdõn-mezõn végigkergetik, aztán lapáttal, ütik-verik 😄
Ez esetben én is rossz szót használtam!

Szóval ennyit az amcsik civilkímélõ háborújáról!
Egy kis tévedés és egy egész várost törölnek el, vagy jelen esetben falut!

Kandurex
Rossz szót használok. Az etikus szó nem volt megfelelõ. Mert a szó értelmében természtesen nem.

oké leírom.
Nagyfater mesélte hogy Almásfüzitõn (ne kérdezzétek hol van) nyaraltak a bátyjával. Délután kimentek a patakhoz játszani. Látták hogy jonnek a gépek, fedezéket kerestek. Mondta hogy látták hogy az amcsi gépek elkezdik bombázni a számtóföldet! Fura volt nekik! Porig bombázták az egész várost, és mire elértek az olajfinomítóig amiért jöttek addigra elfogyott a bomba! Ezek tök hülyék! Elõbb elkezdenek bombázni! na mind1
Szóval utánna visszamentek a szó szerint porig bombázott városba és látták hogy csakl az olajfinomító áll. Erre nagyon dühösek lettek, õk is meg a túlélõk is!
Na most jön a poén! A légvédelem lelõtt egy gépet. Egy ejtõernyõs túl is élte és leszállt a falu romjaira. A megmaradt falusiak meg szó szerint darabokra tépték! Én teljes mértékben megértem õket!
Slussz poén! Másnap újra jöttek a gépek!

I.C.ram
56-ban is megigérte a nyugat, hogy ha szembeszállunk, akkor segíteni fognak, erre pokrócokat küldtek, meg paplant. :/
Erre a válasz! Abszolút nem etikus, a genfi egyezményben is benne van, amit mind amerika mind a németo aláírt!
Ha jobbal belegondolunk az amcsik nem sokat tettek. Ugyanis európa az urálig tart oroszok mind területileg mind emberszámban többet "szabadítottak" fel!
De az amcsiknak francio. meg olaszo fle már európa!
Ez van! Láttatok már naluk földrajz térképet? Néhány helyen nincs is európa! Vannak a brit szigetek, meg az urál! Hmmm... szóval errõl ennyit!
Ja még vmi, az oroszok a nyugati front nélkül is gyõztek volna! Túl sokan voltak ahhoz hogy veszítsenek, és egész orosz ország ahhoz túl nagy terület hogy a hozzá képest kis németo az egészet elfoglalja, vagy csak az európai részét!

Hát én nem nevezném német könyvnek, bár német származású amerikai íróról van szó, 2 vh-ban amerikai katonaként (vs No.) hadifogságba esett és Drezdában volt hadifogoly a bombázáskor... Errõl "szól". "Komédia meg Fantasy" Igen, ez Vonnegut 😊.

www.armed-assault.hu

I.C.ram
De tényleg nem olyan, mintha a világ seregei egyesülnének az elnyomó marslakóktól, akik nem is emberek!? 😊
Kandurex
Tom'...loptam tõled...bocsi

I.C.ram
De tényleg az INTRO-ban is olyan, mintha a függettlenség napját látnám 😄
I.C.ram
A földönkívüli nácik az én szövegem, te galád!! 😄DDD
Kandurex
Témába vág, írd ide 😊

Kandurex
Mit lehetne rá lépni? A háborúban egyesek szerint (példát nem hozok, van elég rá a történelemben) el lehet huncutkodni. És nem elvetendõ tény, hogy a civil lakosság a legfõbb tényezõ (írtandó). A játékra viszatérve, evidens, hogy amcsi játékban ilyen szintû az önimádat. Nézzük csak. Felszabadítottuk Európát a gaz már, már földönkívûli náciktól. Orszoktól speciel nem. Miért nem? Mert beszartunk tõlük, de ezt nem hangoztatjuk (mer' erõssek és szépek vagyunk). Persze nem hadsereg szinten...egy másik ok vezette õket erre a lépésre...hogy is hivják...hmmm...nem jutt eszembe..izé...ááá...megvan! Termonukleáris fegyverek (érdekes, itt is visszavág a civil téma)...lehet elgondolkozni, hogy etikus vagy nem háborúban civilt írtani.

I.C.ram
Német könyv.

A Filmhez meg annyit, hogy a tipusnak Komédia meg Fantasy van írva 😄 Képzelem, milyen kis film lehet. De legalább a nevében benne van, hogy Slaughterhouse.
I.C.ram
Figyelek. 😊

Az én nagyapámnak volt a háborúban egy oldalkocsis BMW motorja. 😊 De szerette! Annyit mesélt róla 😊
Ezek nagyapám szavai, õ egyszer túlélt egyet! Érdekes story ha akarod leírom!

"Érdekes, hogy soha nem volt amerikai film Drezda bomázásáról. 😊"

De készült 😊 http://us.imdb.com/title/tt0069280/

Nem láttam, de a könyv nagyon jó volt...

www.armed-assault.hu

I.C.ram
"tudjátok azzal a kellemes szõnyegbombázással ami a célponton kívül általában mindent elpusztított"

Ez tetszett 😄D
Igen igazad van, de az acsik se voltak restek! Olaszországból simán átjártak bombázgatni hozzánk, tudjátok azzal a kellemes szõnyegbombázással ami a célponton kívül általában mindent elpusztított. Na erre mit lépnek az amcsik? Mert ezzel nem kímélték a lakosságot a stukákkal ellentétben!

Na igen erre mondják hogy Hitler Sztálinhoz képest egy emberjogi ektivista volt!

I.C.ram
Szerintem a háborúban az amerikai is voltak olyan véreskezûek. Érdekes, hogy soha nem volt amerikai film Drezda bomázásáról. 😊 Ahol nem titkoltan a napalm elõdjét vetették be a szinte teljes mértékben fából készült épületekre. A fõ"poén" ebben az, hogy Drezda, abban az idõben hadászatailag nulla jelentõségû város volt.
I.C.ram
Ez a fajírtok dolog erõs volt 😊 Mondjuk ebbe most nem akarok belemenni, de ugye elvileg kb. 10 millió kisebbség halála szárad a kezükön. Ahhoz képest, hogy az elsõ VH.-ban 10 milla ember halt meg (civilekkel együtt) Elég nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan tudtak ennyi embert megölni, amit ugye tanítanak az iskolákban. Ezen érdemes elgondolkodni. Ráadásul az I. VH-ban dögivel használták a tüzérségbe rakott mustárgázt is, ami nem kifejezetten egészséges.
Sztem van olyan játék, ahol német páncélosokkal játszhatsz...stratégia. Azt ne várja senki sztem, hogy amcsi játékban német hõsök szerepét kell felvenni és amerikaiakat kell irtani halomra.

A szerverre feljutottam, viszont 2 menet után kiszédültem, miután némelyik játékos ugrálva dobálta a gránátjait...megyek vissza az elavult ofpmhez 😊)

www.armed-assault.hu

Kandurex
Sõt! Nem mintha dícsfénybe akarnám (távol áll tõlem) burkolni a Németeket, de közel sem volt annyi elferdült gondolkodású ember. Számomra egy ékes példa: Rommel Tábornok. Továbbiakban (bár sztem is az orosz kampány az über) jó ha tudjátok míg a nácik 10 évig dühöngtek addig a kommonizmus egy fél évszázadra igába hajtotta fél Európát és NAGYSÁGRENDEKKEL magasabb emberi és (bizony!) erkölcsi vesztesége az egész emberiségnek.

húh..ez már kicsit giccses...de igaz

Lacc
Amúgy van benne valami, hogy egyik (ismertebb) játék single részében se lehetett nyomulni a nagy fajirtókkal. Ilyen, meg még sok más szempontból tényleg megértem a dolgot. Viszont a németek is emberek voltak, nem mindegyik volt olyan elvakult mint a vezetõik. De hát evvan.
Ja, a magyar fejlesztõk meg készítsenek egy Jellasics RTS-t, ahol magyarokat lehet gyilkolni... A hõsiességet meg szerintem nem kéne úgy általánosságban ráhúzni a 2 vhs német haderõre, mert kicsit furcsán hat...

Mindezt a marhaságot csak azért írom, mert nem tudok bejutni a szerverre. Nem lehetne felpakolni rá egy "codhu"-t 😉 ?

www.armed-assault.hu

Lacc
Na az orosz kampány az nekem is nagyon bejött! Náluk minden megvolt, jó hangulat, jó mapek (volt egy egysíkú, romos rész, de azt leszámítva), még tankkal is lehetett menni náluk, minden megvolt.

Viszont a britek... Nagyon hajazott már a 007-es ügynökre, bemegyek egyedül egy szigorúan õrzött gátra, felrobbantok 6 légvédelmi ágyút, lemegyek a gát aljába, felrobbantom a generátort, meg még desszertnek 3 további légvédelmi üteget, felmegyek vissza, felpattanok a teherautóra, elsasszézunk a reptérig, és ott lazán felszállunk egy gépre, mindeközben persze a fél Wermachtot mi irtjuk ki személyesen... Nagyjából ugyanez a helyzet azzal a missionnel, mikor a hidat kell tartani: maroknyi ember tartja a hidat kb. 500x-os túlerõvel szemben.
Az amcsi kapmpány még elmegy, de az orosz viszi a pálmát 😊
Rincewind
"Mikor sokkal hõsiesebbek voltak mint bármelyik másik hadsereg beleértve az olaszokat is 😄"

Mert te aztán tudod... 😊
nagykispeter
Ja!Én még nem probáltam mert mikor észrevettem kijött a full játék!De majd kifogom!A stratégiát nem nagyon szeretem de a Blitzkrieg pont ezért volt jó mert mind a 3 oldalon végig lehetett vinni és szerintem még szép és játszható is volt!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Lacc
Valahogy meg kellene oldani azt, hogy legyen egy külön server, amin csak "zártabb" mapek mennek, pl. trainyard, pavlov, meg hasonlók, ahol lehet taktikázni, meg a gépfegyverek dominálnak inkább. Nekem legalábbis jobban bejönnek ezek a mapek...
Rincewind
Ilyen játék nem nagyon lesz, kicsit fura és valljuk be eléggé morbid lenne manapság a nagy fajirtók oldalán harcolni rendes single player kampányban. 😛
De, még, ha zavarnak is az amik, az orosz hadjárat nem tetszett??? Nekem maximálisan bejött például a vörös tér visszafoglalása. Ahogy szaladnak az elvtársak a vörös lobogókkal és közben szól az a hangulatkeltõ zene. Na, az nem volt semmi szvsz.
I.C.ram
Ja Demoban. De milyen gáz lenne már, hogy a németeket lövik a Stukák, meg a Panzer IV-esek 😄
nagykispeter
Hát már tényleg jó lenne olyan játék amin a Németek oldalán lehet nyomulni!Zagashnak az oldalán mintha lenne olyan mod amivel a demoba a német oldalon lehetett játszani!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Lazarus
Multiben is amcsik a legerõsebbek 😊
I.C.ram
Az még haggyján, de ráadásul úgy állítják be a németeket mint gyáva semmirekellõ banda. Mikor sokkal hõsiesebbek voltak mint bármelyik másik hadsereg beleértve az olaszokat is 😄
Tibre
Hát nem tudom én ezt hallottam,jó persze nem egy hiteles oldalról(gamestar😉),de akkor is.Kicsit már uncsi,hogy még mindig vannak olyan pályák,ahol egyedül megölhetek 200enemyt vagy többet úgyhogy végigfutok rajtuk.No meg ez az amerikai porpagandizmus,hogy német kampány minek,csak németeket írtsunk stb szintén uncsi.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Rincewind
De ott a nagy létszámmal átjött egyfajta háborús feeling is. Amikor nagy tömegben rohamoztunk, tisztára, mintha egy háborús filmbe csöppentél volna bele. Mindenhol ellenség, géppuskazaj, robbanások, stb. Én nem fragre megyek, nem akarok profi lenni, egyszerûen csak jót akarok játszani, pusztán szórakozásból. Jó lenne, ha lenne mégegy ilyen nagy teherbírású szerver. :/
magus
nem azt mondom hogy az szar volt, de azert igy egy kicsit konnyeb megtanulni jatszani, mint hogy mesz elore, tuti megolsz 3 barmot aki kiugrik a fedezek mogul, eldosz 3 granatot meg 3 mert a hulyeket tuti eltalalood, ha skilles vagy akkor megolsz 2-t...

Rincewind
1. Mivel õk csinálták az eddigi Mohaa-kat, így nem nevezném klónnak semmiképp.
2. Reaális helyett, inkább intenzívet akartál írni nem? Mert azt tényleg mondták rá. De, aki végignyomta Single-ben az nem is hinném, hogy ezt vitatná. Ez soha nem akart reális lenni, mert a nagyon reális játékok, mind réteg cuccok és, csak nagyon kevés embert kötnek le.
Hmuda
np

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DrBigSlingShot
És az alpjáték már kapható? Köszi a segítséget!

Élni vagy égni???!

A legelso mohaa verziotol kezdve multiztam 😊 Az egybol megfogott.

Hmuda
Alapjátékhoz jár. 😛PP

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DrBigSlingShot
Sziasztok! Valaki tudna adni egy linket, hogy a multiplayert merrõl lehet letölteni?

Élni vagy égni???!