Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

q3 enginel te hogy oldanád meg? amúgy nem akkor mint a mohaaban vagy a többi játékban!

nah iylen meg hogy ako lo amikor meg meg se lattot tenyleg nem volt nekem soha, ezt a részt szvsz nem baszták el, nekem teljesen korektül szamolta hogy ikor lat es mikor nem...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Én még nem láttam!

pl tipikus falbalogos bug, már megoldhaták volna hogy ilyen nelegyen 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Persze ezek után elkezdtem figyelni és észrevettem hogy nem is kell visszarohanni, néha elkezdenek lõni mielõtt kijönnél!

hát amikor én rohantam visza ilyen nem volt bár biztos nemjol rohantam vissza 😛PP
mellesleg nehogy azt hidd hogy codban nincsenek ilyenek...

Én se arra mentem. Csak egyszer gyorsan vissza kellett szaladnom egy sarkon, és halottam hogy az istennek se hagyja abba a fal lövését! áltam ott kb 5 percig és végig lõtte a falat. Ez azért kicsit röhelyes bug, és egy alapvetõ dolgot basztak el így a játékban!

Dud [OBI]
Thx

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

hát sorry de én egy gameban nem arra megyek hogy hogy hozom elõ a bugokat, ahogy én rendesen nyomtam nekem nem volt semmi zavaró bug..., amugy ha ere megy rá az ember cod-ban is fogsz találni nem egyet... 😛

ehh, régi ismerõs, te vagy az akinek a véleménye nagyon nem érdkeel 😛

Figyi mire te a mohaa-hoz kerülteél addigra már túl volt 3 patchen, 2 realizmon, és legalább 4 anticsiten.
Az 1.0-as, 4napja kiadott CoD-dal ne hasonlítsd már össze a végleges mohaa-t!
A spírhedet pláne ne!
Összevisszaság! Nem mon danám. Az rá a legjobb szó hogy még nem szoktál hozzá!
A pályák nem lineárisak, szóval a beülök sarokba és 18 percig kempelek stílusnak vége, mert könnyû megkerülni õket!

zaki
bunyó van

Nemtom fiuk, de ez a multi valami hihetetlen szar. Nem is ertem. A mohaa tobb mint 1 evig volt fent nalam es amikor csak tehettem multiztam. A Spearhead kieg multija is jo lett. Sokat vartam a CoD-tol erre meg csalodas. Nemtudok rahangolodni. Total osszevisszasag az egesz 😞 Lehet, hogy a fullos single miatt hanyagoltak a multit?

Te minden fórumon kötekszel???????...Te kis csira

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Grave Digger
kijött😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

fm
a hungs egy nagyon jó server volt. csak volt? vagy van? ha nincs legyen😊

Én a következõ játékot szeretném 😊
Bõséges fegyverválaszték (RavenShield,project igi),
SoF2 netkod és sebzésrendszer, UT2003 nagyságu pályák és mozgás, Jármûhasználat, valamilyen fasza kis kommandós-swatos játékstílussal nyilt és zárt terepeken, valami normális grafikával.
Ha kijön egy ilyen gamma akkor szoljatok 😊
Csak kár hogy mindig üres! 😞

Köszi de az OBI szerverérõl tudok csak nyilatkozni mert azokat ismerem.
Azok nagyon jók abban biztos lehetsz.
Mondom nem figyelsz eléggé, és mozogj össze vissza, akkor majd meglatod hogy neha keményen a falat fogjak löni, és nem egy pillanatig, hanem ott fog ragadni, esetleg egy sarkon probald ki hogy visszarohansz!

hát nem hiszem hogy te azért talltál mert te anyira kurva figyelmes vagy, hiddel figyelktem és érdekes egyszer sem látam ilyet... 😛

Mighty
Marcikám, tehetek én arról, hogy neked ilyen elbaszott kényszered van a fegyvereket illetõen?
Lehet, hogy csak amcsi fegyverek (m4a1, m16+m203, m249, m21, m82) vannak meg a terrornál AK47 és variánsai, AK74su, Dragunov, Mosin Nagant. Asszem ez is szép arzenál. 2.0 ban meg jönnek a variálhatõ M4-esek (scope, bipod, silencer, stb)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

I.C.ram
Ja csak AA szerintem nagyon uncsi a kevés fegyver miatt, a csak amcsi vagyok dolog miatt. Szerintem nem olyan élvezetes montmondjuk egy MOHAA vagy COD.
Közben itt nézem az új cod servereket. Nemn tom de szerintem rosszabbak lesznek mint lifeforce-é, itt már 15 embernél 60-as ping van, a hungs-on meg 50-nél volt 😞
Life, lécci indítsd újra!

I.C.ram
Én Veteránon toltam végig max 7-8 óra alatt. 😞 Nagyon rövid.
Figyelj kicsit jobban!

érdekes én alig találkoztam bene bugal, pl fallövös jelenetel egyszer sem találkoztam... 😛

jah 😛
amugy nem a bajövésrõl van szo mert nem lett olyan rossz, csak h&d2 kicsit más stilus szal nem is hasonlithatóak össze, meg nem is ide tartozik, meg nem is biztos hogy feltétlen cod jöne ki gyöztesen 😛PP

Ezt én átfogalmaznám! Jobb lenne ha rendesen megírták volna!
Annyi szar bugot hagytak benne amitõl nagyon felmegy bennem a pumpa!

Forrest Tomee
Pontosan. Látszik is hogy nem jött be ez a CoD, már mióta más a téma

hát szvsz h&d2 nagyságrendekel jobb lett mint cod, mert az legalabb nem iylen arcade baromsag mint ez 😛

Forrest Tomee
Ebbõl a szempontból (kevés magyar) lehetne egy Vietcong szerver is.

Mighty
Egyébként nem az újdonsága (lassan 1,5 éves) miatt irtam, hogy lehetne indítani servert, hanem mert még mindig kevés magyar játszik vele, ahhoz képest, hogy ingyenes játék, amit mindig fejlesztenek (a'la Counter Strike)

Mighty
3 új pálya, SF-ra kihegyezve, lesznek civilek a pályán. Módosítható fegyverek. De errõl bõvebben a saját topicjában.

Forrest Tomee
És mivel tud többet a mostani AA-nál?

Life, ha gyûjtünk 200 aláírást akkor újraindítod a servert?

Mighty
Nme célzásként: 1 héten belül kijön az America's Army: Special Forces...😊

A H&D2 az egy kalap híg foslé lett, nem tudom ki látta eddig, de a single része, egyszerûen kibírhatatlan bugokkal van tele (pl az ellen a falat lövi) A multi része sem a legjobb! Én nem ajánlom senkinek!

Forrest Tomee
Mondjuk be lehetne mutatni a Hidden&Dangerous2-t, ha meglesz hozzá a multi crack :o)

Ez így is van.
Mayday
De meg lehet, hogyha gyujtunk alairasokat, akkor ujraindul, nem? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nem fog. uccsó állítása szerint.
kivéve ha jön egy újabb bemutatni való játék 😊
de az már nem a cod lesz 😊

DonPapa
Lifeforce hány óra körül várható hogy ujraindul a hungs.hu ????

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

nem jó, már próbáltam.

zaki
ja, abból 3 tele van, a másik 3 szerveren meg összesen kb 10 vannak 😊

Dud [OBI]
Van még másik 5 szerver. De lehet hogy már 6. ASE -t használj és akkor fogod látni.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Mayday
Nehany ember mar a kezdokepernyo elott is elakadt! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
Lifeforce: mikor megy újra a szerver?

Bazz nem értettem...Leesett.