Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No ezt azért nem kellene. Még szmájlival sem lenne szalonképes.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Na most jön egy kis rasszista felfogás!
Látszik Hitleren hogy nem volt német hanem osztrák!
A németek precizek, és õ csak fél munkát végzett!

Vorpal
Látom a nagyszájak mindig megtalálják a helyüket

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Egyébként én csak belekukkantottam, de sztem igen-igen jó, mohaanál jobb. (nem a grafikát tekintve)
A legeslegején járok, (munkahelyemen próbáltam) és csak tapogatozok a sötétben, majd kis fényt látok és embereket. A táj teljesen csöndes. na, mondom ottan vannak a haverok. Szépen megyek elõre, belépek az ajtón a két fickó felém fordul, én nézem õket , õk néznek engem. Hát ezek?! De ekkora már szaladnak fedezékbe én pedig ki a házból.
Beszarás!
batman
okés, igazad van!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Pedig elhiheted. Politikailag nem korrekt a komcsi bûnöket feszegetni arra felé, hiszen kína és az orosz túl nagy piac ahhoz. Kínában még mindig kommunizmus van, putyin pedig KGB-s volt. Kínában a mai napig nem tisztelik az emberi jogokat, putyin pedig épp most erõsíti az elnöki diktatúrát. De ezek, meg az elpusztított milliók nem érdekesek, csak pörögjön a biznisz.
Az átlag amerikainak pedig nem kell tudni csak arról, amit a fehér ház jónak lát. Csak dolgozzon, fogyasszon és nézze a tv-t.

R@in
Már rég nem a játékról dumáltok, fejezzétek be!

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Alexease
Mi ez politikai forum?😊))
Amugy nem tokmindegy, hogy milyen szinu figuraval lodozol masik szinu figurara?!? 😊))
Olvasd már át ,hogy miket írsz, ember!
Mi az ,hogy az : "Az amcsi egészen egyszerûen nem vesznek tudomást a kommunizmus bûneirõl! " ?

Kik nem vesznek tudomást? Tudom, az amcsik.
De mi az hogy az amcsik? Az egész nép, vagy a kinai büfések, vagy az orosz étterem tulajok, vagy a kint élõ magyarok ?
Basszus, nem hiszem el.
Mighty
Nem eppen... Ha jol tudom angol "talalmany" es a gyarmatokon alkalmaztak vagy a bur haboruban. Mar nem emlekszem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mielõtt lebaszol, mint a pengõs malacot nem árt, ha tudod, hogy pont a játékról megy a vita. Mégpedig arról, hogy miért nem lehet németekkel lenni, ha a komcsikkal lehet.

Kandurex
Mi a...? Ez a játék a II.VH-ról szól, hogy kifejtik a gamerek az álláspontjukat és egyéb kérdéseket vetnek ill. kijelentésket tesznek, sztem nagyon is helye van. Aztán meg lassan már mindenki végignyomta. Már nem az megy, hogy huh, elakadtam xy pályán, meg, hogy ki a király, hol a szerver..stb.stb, hanem már el lehet evezni más, DE szervesen kapcsolódó témákra is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az amcsi egészen egyszerûen nem vesznek tudomást a kommunizmus bûneirõl!
Talán nem véletlenül. Sztálin komoly erõfeszítésekett tett nyugati értelmiségiek beszervezésére, sikerrel. Kit átvágtak, kit megvettek. A háború elõtt ezek ódákat zengtek a komcsi rendszer tökéletességérõl és nagyszerûségérõl, mely tévhit a mai napig él amerikában. Közben a gulágon milliószámra pusztultak az emberek. A koncentrációs tábor is ruszki találmány.

Bezony, hogy!
Aztán sokan elfelejtik, hogy a hõs vörös hadsereg nem felszabadítóként jött, hanem hódítóként. Itt is maradtak 45 évig.

Kandurex
Batman

Az eredeti vita abból indult ki, hogy miért nem lehet a németekkel nyomulni ha már a az oroszokkal lehet? Kölcsönös megállapodás (és elfogadott tény), hogy a kommunizmus méreteiben jóval nagyobb pusztítást okozot, mint a nácizmus (egyiket se szeresük, se tiszteljük). Még is õk benne vannak (oroszok). Függetlenitsünk el, hogy nyertek. Ez abszolult nem magyarázat. II. VH -k Õk voltak a legnagyobb vesztesei! (marad a tény, amcsi gém, amcsi felfogással).

ddd_

Azzal a lepukkant gazadasággal övé lett fél Európa. Más kérdés, hogy egyszerûen mákja volt (Sztálinnak).

Visszaolvasgatva: nem tudom, honan vették egyesek, hogy bármilyen szempontból is dicsõítettük volna a Nácikat. Hogy voltak ott is emberek, olyanok akik nem értettek egyet Hitler és Tsa. politikájával és voltak olyan akik a háborúban nem csak valami alantas fajra és, mint állatra tekintettek az ellenségre. Ez is tény.

Na ez már ha.
Ha éltél volna, ha te lettél volna hitler, vagy szálin, és ha nem én támadok elõször.

Mayday
Vagy ha mar egyik se, csinaltam volna en! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Az is tény, hogy támadni akartak.
Így tehát nincs ha, nyugodtan mondhattyuk, hogy az orosz is csinál világháborút, csak a német megelõzte õket.
Amúgy mér véded ennyire a komcsikat? Van a családban komisszár?

Ez nem ha, hanem tény.

Na az 1 nagy tévedés, hogy nincs világháború, ha a németek nem támadnak! A ruszkiknak kész tervük volt európa lerohanására, csak erõsödni akartak még. '42-ben akartak támadni. Ha a német nem megy nekik õk jönnek ezerrel. Ne felejcsük már el, hogy a szovjet állam ugyanolyan totalitárius diktatúra volt, mint a náci németország egy ugyanolyan elmebeteg diktátorral, mit Hitler.

Mayday
Nem tudtok torest az All-Seeing Eye-hoz????

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hali 4 magyar server van. itt a cimek

|iM| Clan CoD Deathmatch Server|132ms|152.66.218.108:28960

^4.😄L:. ^1Clan ^7 Search & Destroy ^1Realism|54ms|152.66.93.29:12215

CoD Server | Realism | Testing - please be patient|101ms|193.224.50.166:28960

-- Call of Duty - Search and Destroy|105ms|152.66.93.30:28960

A The All The Seeing Eye ennyit talált.
Szerintem az a pusztitás számba nem volt olyan nagy, hogy most emiatt férünk el, sima betegségek többet pusztitanak. Azt viszont érdemes tudni, hogy hitler késõbbi tervei között szerepelt a magyarok ivartalanitása is.

batman
Hmm..komolyan nem akartam beleszólni, de valamit engedj meg nekem...azt azért ne felejtsd el, hogy a náci uralom hosszúságának nem az szabott határt, hogy jobb, vagy rosszabb, mint a kommunizmus, hanem az,hogy Németország elvesztette a II. VH-t, a Szovjet Únió meg a nyertesek között volt. CSak ennyit akartam.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

insp
Viccesek vagytok ezzel az utálom "ezt és azt a nemzetet" dologgal.
A háborúk sohasem az egyszerû emberek döntései miatt törnek ki. Utáljatok inkább olyan õrült-idióta-köcsög-seggfej politikusokat és milliárdosokat, akiknek semmi sem elég.
Õk robbantják ki a háborúkat.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Egy kicsit tévedtél csak...Pár száz milliót... nem ügy.
zaki

Rincewind
Egy ilyen jel: ^ és utána egy szám 1-tõl 7-ig.
Rincewind
Azért elég durva dolog a németeket beállítani hõsnek. Bazdmeg, ha nincsenek ezek az arogáns, idióta mészárosok, akkor második világháború sincs és nem hal meg senki! Ezen gondolkozott már az, aki olyan nagy hõsnek látja a németeket?
Én is szeretem a német hadi cuccokat mustrálgatni, a multiban is kizárólag németekkel vagyok, mert egyszerûen szeretek velük lenni, de azért nem tévesztem össze a szezont a fazonnal. Hõsök persze... 😛
Hali mindenki.
Hogyan kell játékban nevet színezni ?
Vki irja le pls thx.
fm
mielõtt hunyni mégy, fürödj azért meg..
😉

Szanaszét paráztam magam. Megyek is hunyni úgy beszartam.

Drezda igenis 1 nagy szemétség volt, hogy a ruszki háborús bûnökrõl már ne is beszéljünk.
Felõlem minden nagyhatalom bekaphattya.

fm
good night..mi most megyünk multizni..reszkessetek!

Kandurex
Radír technology...

Na, elrakom magamat holnapra vagyis mára..😊

Kandurex
Egyébként meg ajánlom (ez itt a reklám helye) Henry Hamilton (történész): II. VH-s könyveit (valami 10-12 kötet). Elég jól kitaglalja a III. birodalmat. És ami miatt kifejezettebben vonzóvá teheti: Taglal olyan küldetéseket amik benne vannak a CALL OF DUTY-ban!!!!! (pl a gátas küldi) Tehát a pontos hátteret, a küldetés HIVATALOS dokumentumait és a tisztek JELENTÉSEIT!! Hmmmm...én úgy vittem a Duty-t, hogy a fele küldetést ismertem 😊)

Kandurex
Mér'? Szavazni lehetett másra is? :/. Ha tisztába vagy a náci párt TÉNYLEGES hatalmával (most nem, mint pártra, hanem, mint egyesületre gondolok, tehát hatalomra jutás elõtt), akkor tudhatnád, hogy milyen módszerekkel jutottak a hatalom közelébe, és mennyi de mennyi emberük volt már az akkori legmagasabb szinten... Tehát aki nem rájuk szavazott...tulajdonképpen az is rájuk szavazott. Na jó persze elég sokan. De a 80% kicsit erõs.

I.C.ram
Vagy Magyarország fríssen vásárolt 12 db Tigris tankja 😊
I.C.ram
Hát lehet, hogy mögötte állt egy fél dandár páncélos 😄
I.C.ram
😄D
"axis kampány"...hiányolták, hogy nincs ilyen a codban, adtam egy tippet...ok? 😊

www.armed-assault.hu

Kandurex
Az amcsi kiszállt...vérben forgó szemekkel elindult a magyar felé...majd odaérve...vette észre, hogy a Magyar pilóta mögött Józsi bácsiék plusz a fél falu csendesen élesítgette a kaszát...felordítva közli, hogy milyen hõsiesen harcolt ellene...😄

I.C.ram
Úgyhogy van játszható AXIS kampány. 😊
hogy kerül a cod topicba a silent storm?

Igen volt ilyen is! Ez tény!
Nem mindenki volt egy vérgõzös állat!
De sajnos több a szuomorú eset mint az ilyen jó!

I.C.ram
Az mi? FPS?

Ha RTS, akkor nem nagy szám, mert RTS-ben soha nem ölünk olyan közvetlenül amerikait. 😊 Míg FPS-ben szemtõl szemben lövünk rá.
Most kezdtem el a silent stormot, van benne axis kampány 😉

www.armed-assault.hu

I.C.ram
Nemrég volt az egyik putriadón (Xmédia talán 😄), hogy meghívtak 3 II. VH-s vadászpilóta veteránt, és õk meséltek. Olyat mesélt az egyik, hogy mikor lelötték a Balatonnál a gépét a Mustangok és miután lezuhant, valahogy leszállt mellé vagy nagyon közel repült az amcsi pilóta, a magyar meg be volt szarva, hogy most lelövik, erre az amerikai csak gratulált neki, hogy milyen jõsiessen harcolt. Ilyenek is voltak ám.
lol
Ez tetszett!
Lehet hogy vmi hasonló volt, nagyfater ezt már nem mondta!

Kandurex
JAJA! 😄 "kapja el Józsi bátyám!!" "Ott futt a kutya!!" "Sógor kertjin szaladt át!!" "Na a bodri kutyám majd elkapja!!" "ÜSSED!!" "PUff..csitt....csatt!! Még mozog!!" "Durr"...hörf 😄