Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Látszik Hitleren hogy nem volt német hanem osztrák!
A németek precizek, és õ csak fél munkát végzett!
A legeslegején járok, (munkahelyemen próbáltam) és csak tapogatozok a sötétben, majd kis fényt látok és embereket. A táj teljesen csöndes. na, mondom ottan vannak a haverok. Szépen megyek elõre, belépek az ajtón a két fickó felém fordul, én nézem õket , õk néznek engem. Hát ezek?! De ekkora már szaladnak fedezékbe én pedig ki a házból.
Beszarás!
Az átlag amerikainak pedig nem kell tudni csak arról, amit a fehér ház jónak lát. Csak dolgozzon, fogyasszon és nézze a tv-t.
Amugy nem tokmindegy, hogy milyen szinu figuraval lodozol masik szinu figurara?!? 😊))
Mi az ,hogy az : "Az amcsi egészen egyszerûen nem vesznek tudomást a kommunizmus bûneirõl! " ?
Kik nem vesznek tudomást? Tudom, az amcsik.
De mi az hogy az amcsik? Az egész nép, vagy a kinai büfések, vagy az orosz étterem tulajok, vagy a kint élõ magyarok ?
Basszus, nem hiszem el.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Talán nem véletlenül. Sztálin komoly erõfeszítésekett tett nyugati értelmiségiek beszervezésére, sikerrel. Kit átvágtak, kit megvettek. A háború elõtt ezek ódákat zengtek a komcsi rendszer tökéletességérõl és nagyszerûségérõl, mely tévhit a mai napig él amerikában. Közben a gulágon milliószámra pusztultak az emberek. A koncentrációs tábor is ruszki találmány.
Aztán sokan elfelejtik, hogy a hõs vörös hadsereg nem felszabadítóként jött, hanem hódítóként. Itt is maradtak 45 évig.
Az eredeti vita abból indult ki, hogy miért nem lehet a németekkel nyomulni ha már a az oroszokkal lehet? Kölcsönös megállapodás (és elfogadott tény), hogy a kommunizmus méreteiben jóval nagyobb pusztítást okozot, mint a nácizmus (egyiket se szeresük, se tiszteljük). Még is õk benne vannak (oroszok). Függetlenitsünk el, hogy nyertek. Ez abszolult nem magyarázat. II. VH -k Õk voltak a legnagyobb vesztesei! (marad a tény, amcsi gém, amcsi felfogással).
ddd_
Azzal a lepukkant gazadasággal övé lett fél Európa. Más kérdés, hogy egyszerûen mákja volt (Sztálinnak).
Visszaolvasgatva: nem tudom, honan vették egyesek, hogy bármilyen szempontból is dicsõítettük volna a Nácikat. Hogy voltak ott is emberek, olyanok akik nem értettek egyet Hitler és Tsa. politikájával és voltak olyan akik a háborúban nem csak valami alantas fajra és, mint állatra tekintettek az ellenségre. Ez is tény.
Ha éltél volna, ha te lettél volna hitler, vagy szálin, és ha nem én támadok elõször.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Így tehát nincs ha, nyugodtan mondhattyuk, hogy az orosz is csinál világháborút, csak a német megelõzte õket.
Amúgy mér véded ennyire a komcsikat? Van a családban komisszár?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
|iM| Clan CoD Deathmatch Server|132ms|152.66.218.108:28960
^4.😄L:. ^1Clan ^7 Search & Destroy ^1Realism|54ms|152.66.93.29:12215
CoD Server | Realism | Testing - please be patient|101ms|193.224.50.166:28960
-- Call of Duty - Search and Destroy|105ms|152.66.93.30:28960
A The All The Seeing Eye ennyit talált.

[...] Te romboló állat! Te sátán!
A háborúk sohasem az egyszerû emberek döntései miatt törnek ki. Utáljatok inkább olyan õrült-idióta-köcsög-seggfej politikusokat és milliárdosokat, akiknek semmi sem elég.
Õk robbantják ki a háborúkat.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Én is szeretem a német hadi cuccokat mustrálgatni, a multiban is kizárólag németekkel vagyok, mert egyszerûen szeretek velük lenni, de azért nem tévesztem össze a szezont a fazonnal. Hõsök persze... 😛
Hogyan kell játékban nevet színezni ?
Vki irja le pls thx.
Felõlem minden nagyhatalom bekaphattya.
Na, elrakom magamat holnapra vagyis mára..😊
www.armed-assault.hu
Nem mindenki volt egy vérgõzös állat!
De sajnos több a szuomorú eset mint az ilyen jó!
Ha RTS, akkor nem nagy szám, mert RTS-ben soha nem ölünk olyan közvetlenül amerikait. 😊 Míg FPS-ben szemtõl szemben lövünk rá.
www.armed-assault.hu
Ez tetszett!
Lehet hogy vmi hasonló volt, nagyfater ezt már nem mondta!