Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
várom a peccst, ami rendberakja a multi részt ,)

hykao
Mindíg ez van, minden csoda 3 napig tart...
Lazarus
Mi ez a kussvihar?
fm
ha komolyan kérded,asszem az,hogy a megfelelõ serverre kell menni. ez nyilvánvaló,de eleinte a megjelenés után a legtöbb serverre fel lehetett menni,most meg 1re sem tudok..

Slow
gyõztem 😉

Slow
százezer trillio billio fifillio milliárd jen

Lazarus
egymilió dollár
DrBigSlingShot
Mennyibe kerûl a game hívatalosan?

Élni vagy égni???!

R@in
Mi a válasz? 😊

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

fm
hol? plz hlp..

fm
én sem tudok már a neten jáccani! mióta megjelent a game,a tegnapi napig ment frankón..de most semmi.
nálatok??
a magyar server megy? vannak is rajta?

FRenkie
ja megvan a válasz ...

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
ne röhögj 😊 inkább segíts!

Fathi visszaolvastam éás láttam neked is ez volt a problémád,hogy oldottad meg?

de lol a szöveg: "try later"
loál 😄DD

zaki
jaja, kicsit idegesítõ volt, hogy már ötödszörre kérdezed meg, hogy kivel vagy 😛

FRenkie
szasztok!!
van 1 nagy nagy problémám:
felmegyek netre,és egyik kurva szerverhez sem tudok csatlakozni mert ezt irja ki: "CD key is in use,pls try later".
nemtom mi a franctól van,tegnap még vígan játszottam több szerveren is.próbáltam cd kulcst cserélni,ujrainstalááltam is de semelyik szerverre nemtok elmenni!mondom tegnap minden ment frankón.mi lehet a gáz?

ÁjjLe BoBBi
hehe tudom 😊 mivel meg most toltottem elso perceimet a gemmel nem tudtam hogy mi is az abra. de azert kossz hogy szoltal hogy midnenki midnenki ellenvan 😊) igy nem furdallt a lelkiismeret mikor lelottem mindenkit 😊)) de az utana levo palyakon se volt rossz... hehe paran megkostoltak a sniper izet 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

zaki
ja, azt láttam, én is ott voltam 😛

ÁjjLe BoBBi
hehe ma is jot gémeltem

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kandurex
Rém izgalmas lesz a topic, ha ilyen izgalmas kérdéseket kellesz megválaszolgatni....ez igen...és még, hogy off téma a II. VH..pfff

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ha nincs eredeti játék, nincs Net játék...kivételt képez pár szerver, amelyek felsorolását pár oldallal lentebb megtalálod

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Thx, nézem

Fogalmam sincs, hogy miért nem.....:-)

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

DarkHorSe
hát én biztos h nem segítek 😄

Swedish people are albino monkeys

Konstruktív hozzászólás, gratula. Esetleg más?

Nics tippetek, hogy ATI 9100-al miért fagy állandóan? Már a megjelenés óta szenvedek ezzel a random lefagyással. próbálkoztam catalyst3.7-el, 3.8-al, 3.7omegával, Dx9b reinstallal, vidkártya órajel visszavétellel, de semmi nem használ.
Azt még hozzátenném, hogy SEMMI más játék nem fagyott, tehát nem a gépemmel van baj. (szerintem)

Alább írtam egy 5letet, hogyan lehetett volna betenni a fritzeket a gaméba úgy, hogy élvezhetõ legyen, igazán nem kell hozzá sok ész.
De télleg hagyni kellene a fenébe az egészet. Ilyen gamét kaptunk, amennyibe vót annyit megért.

Forrest Tomee
Ja valami ilyesmi , csak gondolj bele valaki leszedi a gammát bejön, hogy elolvassa a véleményeket és ezt látja.
Bár lehet, hogy teljesen hülyét kap a végén mert nem találja az opciót, hogy hol is lehet akkor a németekkel lenni???

Ja igazad van.
Hát mekkora gém ez gyerekek!
És mekkorát henteltem tegnap a szerveren!
És ez mekkora királyság volt!
Meg mekkora LOL!
Így megfelel?

Forrest Tomee
Sõt még Náncsi néni macskája is Náci, a Tüskevárban

Fejezzétek már be itt, plz! Keressetek ennek másik topikot.

I.C.ram
Szerintem kb. 5:4 arányban van kb. az ALLIES-AXIS arány. Viszont jó lenne már megérteni, hogy nácik nem= németek!!!!!!!! Német katonát is ugyanúgy besorozták, mint az amerikait. Akkoriban a németeknek volt a legerõsebb a propagandája, tehát nem kevesen csak a hazájukért csatlakoztak a Wehmachtba. Ennél jobban nem nagyon utálok mást, mikor minden németre rámondják, hogy nácik.
Ja nem lett volna rossz a németekkel kezdeni 39-ben és a fordulatnál váltani a szövetségesekre. Ha már a történelmi hûségre törekszünk mér az amik kezdik a gamét az overlorddal '44-ben? Miért nem a ruszkik sztálingráddal?

magus
nemtom, sztem -most lehet hulyeseget mondok- elenyeszoen keves jatekos van aki jobban elvezi hogy egy nemet parasztal maszkalna, mint hogy elvezettel haolomra lone es hagyna szevnedi a nacikat.

I.C.ram
Rengeteg hadszintéren nyertek a németek. Afrika, Oroszországi kampány elején is szinte gyöngyölték maguk elött az orosz "haderõt". Franciákat is lesöpörték. Ezekebõl pl. sima lehetne Single küldetéseket csinálni. Ráadásul itt fõleg nem amikat öltek, magyarul az amcsik nem parázhatnak emiatt 😊
Ja mer máshogy nem is lehetne szerepeltetni õket, csak gyõztes hatalomként ugyi?

Ki mondta hogy nyerniük is kéne?

A legszebb az, hogy aknamentesítéssel sem bíbelõdtek. Egyszerûen ráhajtottak egy gyalogoshadosztályt az aknamezõre és megvolt a mentesítés.

I.C.ram
I. Vh után egy olyan "békeszerzõdés" született, ami szószerint a porba alázta az egykoron fényes hatalmakat. Nem csódálom, hogy az akkori életszemlélettel visszaakrták szerezni a becsületüket.
zaki
emberek, nem kellene szétoffolni a topicot, mert nem lenne jó, ha mi is a gumiba végeznénk, mint a MOHAA-sok

Az a LOL, hogy nem tucc olvasni, hiszen nem az a probléma, hogy miért lehe egyik, vagy másik nemzettel lenni, hanem az, hogy a némettel miért nem lehet.

Nem. De tény hogy õk kezdték el, az amcsik olyan sokat már nem csináltak, igaz attól még folytatták!

I.C.ram
Én soha nem mondtam azt, hogy amerikai népet lekénye gyalulni. Én csak azt mondtam, hogy semmivel nem voltak kevesebbek a szövetségeseknél.
I.C.ram
Abból a 20 millióból min. 15 milla a szar orosz vezetés miatt, meg az baromira szarul felszerelt orosz hadseregnek volt köszönhetõ. Szószerint a darálóba küldték embereiket. Nem egyszer csináltak olyat, hogy beküldtek fegyvertelen oroszokat a harcmezõre, csak azért, hogy fogyjon az ellenség lõszere.
Ezzel az erõvel te is

I.C.ram
Ostoba vagy.
Ja amúgy mint régebben leírtam a kedves amcsi "felszabadítók" se voltak ám olyan kíméletesek a szõnyegbombázásaikkal!

Bocsi, nem akarok kötöszködni de azt még az angolok és a többi európai gyarmatosító kezdte!

Pedig van pár hasonló jó vicc, tudom hogy nem vicces egyesek számára, de azért ki lehet hozni belõle jó poénokat.
Tudom hogy mennyi vérengzés és értelmetlen gyilkolás történt abban az idõben és ez szomorú, de mit lehet most már tenni? Semmit! Tanulni kell a hibáinkból és újra nem megtenni õket! Erre a ezek a fajta viccek is jók, legalább emlékeztetnek egy szomorú eseményre még ha humoros köntösben is! Így biztosan soha nem felejtjük el az emberiségnek ezt a tragédiáját!

Hát nálunk nem! Errefelé népirtásokkal nem viccelõdünk.

Ez nem az én felofgásom, csak kicsit beírtam, ha már ennyir belemerültünk a politika, németo, SZU. meg hasonlók ügyeibe.
Amúgy Smile-val elmenne!