Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
állítom az a legjobb hozzá akárki akármit mond 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Melyik a legjobb driver Geforce chipsetes kártyákhoz?
és MOST CSAK AZÉRT NEM ÍROM BE HOGY A JÓ BÜDÖS KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU*** *NY*D!!!!!!!4
mert nyugodt ember vagyok, és megigértem magamnak hogy nem baszom fel ilyeneken magam.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Te melyik bolygóról jöttél ember?

Mail to: [email protected]
Error:
CMod_LoadNodes: children exceeded
Ha valaki tud egy utána lévõ mentést az légyszi szóljon. Kössz.
mindenki mondogatja nekem hogy így csíter ugy csíter?
v.ki hiteles info-t? 😄
Error:
CMod_LoadNodes: children exceeded
Ha valaki tud légyszi segítsen, vagy egy utána lévõ mentés kellene. Kössz.

Motorola Defy
Szerintem vigyázz.
😄
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
TB
TB:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Miért van az, hogy egy ideje nem tudok belépni a magyar szerverekre? Az a hibaüzenet, hogy " A server alacsony pinggel rendelkezõ usereknek" (Ha jó értem).
Köszi
TB
A menüben nincsenek betûk. Visszaolvastam, legújabb Catalyst fenn van, tehát nem az a gubanc. Más ötlet?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
CoD cikkhez képeket: érdekességek, vagy látványos részek/csaták stb.; gondolatokat - idióták a társak, scriptelt az egész játék stb.; véleményeket - szerintem elég gyenge szegény játék stb.; várok 1 mondattól 30.000 leütés terjedelemig :-)
[email protected] / privi
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Motorola Defy
Nálam a CoD 1.1-es verziója fut.
Motorola Defy
CoD Server | Realism | no freespectate | [email protected]|44ms|193.224.50.166:28960
#xDk.CoD! >> Server | Realism|37ms|212.92.19.126:28961
NOsniper-arena1|30ms|193.225.82.94:28960 Password = codhu
-::- Behind Enemy Lines |31ms|195.228.254.110:12213
-- Call of Duty | International Port|30ms|152.66.93.30:28961 ---> no password
-- Call of Duty | Hungarian Port|32ms|152.66.93.30:28960 Password = codhu
a játék saját browserjében a favorites-nél tucc megadni servert ip cím és port alapján. sok sikert!
Nem megy a multi CD key hiba miatt. Vessetek meg, visszaolvastam a fórumban amíg bírta a szemem, de ne mlettem okosabb, nem juytottam közelebb a megoldáshoz
Letöltöttem, telepítettem a The All-Seeing Eye progit is, de azzal sem sikerült csatlakoznom egyik szerverhez sem.
Az itt olvasott magyar szerverek címével is próbálkoztam volna, de egyszerüen nem találom annak a lehetõségét ahol megadhatom az IP és port címûket.
Ha már mindenkinek banális a kérdésem, akkor szánjon már meg valaki, s privátban magyarázza el nekem a multi játék lehetõségének mikéntjét, mert ezutáni kutatásomban már jobban elfáradtam (jojóznak a szemeim), mint a játék végigjátszásában
Elõre is köszi a segítséget!
Motorola Defy
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Nem fogom az egész topikot visszaolvasni, az kurva fárasztó! Pár oldalt átnyálaztam.
Szóval van valami peccs arra a bugra, hogy a single 5 perceneként valami hibával kilép? AKi tud segíteni, az ne habozzon!
Konfig: 2500barton, gf4Ti, 768ddr. winxp
Elõre is köszi a segítséget!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szerintem nagyon király lett a gém. Ebben a játékban már a szívem szakad meg ha egy barát meghal. Eddigi játékban nem érdekelt, de itt élnek, csapatösszhang, visszavonulás, lövések mindenünnen. Nem voltam még háborúban szerencsére de a hangulat nagyon ott van. Itt Rambozni szinte mindig egyenlõ az öngyilkossággal. A víz effekt és a gát nagyon brutálul néz ki igaz beleesni nem lehet. Az elején amikor egy kocsival végigtepertünk 3-an a németek között az nagyon jól nézett ki. A sdofõr nagyon tekerte a korményt. Én mefg kilógva az ablakon osztogattam az áldást. 😉
Na egyszerre ennyi, megyek viszza játszani.. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.