Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ok leszedem.
The Garrett
nekem 41.09 van fenn a GEf4mx440 emhez.
állítom az a legjobb hozzá akárki akármit mond 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
Felraktam a legújabb nVidia drivert, és mióta felraktam akadozik a CODE, de a többi játék nem. Valakinek volt már hasonló panasza?

Melyik a legjobb driver Geforce chipsetes kártyákhoz?
The Garrett
válasz 4450 re 😊

The Garrett
+ én még 1 code-s se láttam TKzni... Te valahol nagyon eltévedhettél..

és MOST CSAK AZÉRT NEM ÍROM BE HOGY A JÓ BÜDÖS KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU*** *NY*D!!!!!!!4

mert nyugodt ember vagyok, és megigértem magamnak hogy nem baszom fel ilyeneken magam.

CELL StormBird
Szerintem arra gondolt , hogy a Code és OBI servergazdák csináljank valamit a TK ellen . 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

The Garrett
lol code ba 10 éves nyomi gyerekek... hmm max a családtagoknál.

Te melyik bolygóról jöttél ember?

I.C.ram
Nemtom mirõl beszélsz, de a CODE nem éppen a TKzos klán.
fm
a realmod multira vonatkozott..ott pedig remek!

Túl sok a gyereked! 😄

ATS: Peelova
realmod? minek? sztem monnyuk ne greenhornon vagy regulaon toljad hanem hardeneden, ha kockafejû vagy akkor meg veteranon, már hardeneden is garantált a két bekapott lövés fix halál
Oppika
Hello. Légyszi segítsen valaki. Ezt írja a hidas küldetés után:
Error:
CMod_LoadNodes: children exceeded

Ha valaki tud egy utána lévõ mentést az légyszi szóljon. Kössz.

Pilu OBI
UP

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

fm
26-0?? az azért elég komoly.

Én láttam nyomni, de nem figyeltem, hogy játszott. Az eredménye elég jó: 26-0 és hasonlók, de mondom nem néztem a játékát.

The Garrett
Mit tudtok valami Mabus ról vagy kirõl?
mindenki mondogatja nekem hogy így csíter ugy csíter?
v.ki hiteles info-t? 😄

The Garrett
ÁÁÁÁHÁHÁÁ 😄

fm
a játék típusánál kell ALL-ra tenni,hogy minden módot lásson. ha hozzáadsz egy s&d servert,de a filter tdm-re van állítva,nem fogja látni..

Oppika
Hello mindenkinek. Remélem tud valaki segíteni. Annál a küldetésnél ahol ki kell takarítani a hidat, és utána a túloldalon a tankot kilõni. Na ez után hibát ír ki és nem tudok továbblépni. Ezt írja:û
Error:
CMod_LoadNodes: children exceeded
Ha valaki tud légyszi segítsen, vagy egy utána lévõ mentés kellene. Kössz.

Nahar
Lehet, hogy nem online szervert erõltettem a favoritba venni, mert váltottam, s az megjelent.

Motorola Defy

fm
ok.

dikki*yysw
Igen, de nem ezért kérdeztem.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Szarabb, sok hibát javít, és kompatibilitási gondokat old meg, a játékok terén is.

fm
SP1 nélkül szarabb a winXP?

dikki*yysw
Aha. Volt egy haverom, akinek a pak5.pk3-al volt gondja, és másnapra meghalt.
Szerintem vigyázz.

😄

Petyus_
XP, de van SP1. Közben a pak5.pk3-mal van a gond asszem.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Valaki itt írt valami "realmod"-ról. Ezt hol lehet elérni?
TB
TB
R@in
Elõfordul ilyen, konektolj újra.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

dikki*yysw
Mert nem vagy alacsony pinggel rendelkezõ user.

Hali!
Miért van az, hogy egy ideje nem tudok belépni a magyar szerverekre? Az a hibaüzenet, hogy " A server alacsony pinggel rendelkezõ usereknek" (Ha jó értem).

Köszi

TB
dikki*yysw
WinXP, SP1 nélkül?

Petyus_
Egy kis segítség kellene srácok. =)

A menüben nincsenek betûk. Visszaolvastam, legújabb Catalyst fenn van, tehát nem az a gubanc. Más ötlet?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

dikki*yysw
Múltkor kértem, aztán nem jelentkeztetek, de most mondanám megint.

CoD cikkhez képeket: érdekességek, vagy látványos részek/csaták stb.; gondolatokat - idióták a társak, scriptelt az egész játék stb.; véleményeket - szerintem elég gyenge szegény játék stb.; várok 1 mondattól 30.000 leütés terjedelemig :-)

[email protected] / privi

R@in
Szinte biztos hogy te néztél el vmit.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Nahar
Vagyis a New favorit serversbe be tudom írni, de nem jelenik meg a Favorits listában

Motorola Defy

Nahar
Nincs lehetõség sehova beírni

Motorola Defy

fm
írjál be server name-t. tökmindegy milyen nevet,csak vmi név legyen ott. anélkül nálam sem megy..

Nahar
Köszi fm, hogy megpróbáltál segíteni, de a Join a Game-->Add to favorites-re kattintva (Úgye erre gondoltál?) Server name is empty hibaüzenetet kapok.
Nálam a CoD 1.1-es verziója fut.

Motorola Defy

fm
ilyen magyar tört serverek vannak pl:
CoD Server | Realism | no freespectate | [email protected]|44ms|193.224.50.166:28960
#xDk.CoD! >> Server | Realism|37ms|212.92.19.126:28961
NOsniper-arena1|30ms|193.225.82.94:28960 Password = codhu
-::- Behind Enemy Lines |31ms|195.228.254.110:12213
-- Call of Duty | International Port|30ms|152.66.93.30:28961 ---> no password
-- Call of Duty | Hungarian Port|32ms|152.66.93.30:28960 Password = codhu

a játék saját browserjében a favorites-nél tucc megadni servert ip cím és port alapján. sok sikert!

Nahar
2 napja töltöttem le a CoD-t.
Nem megy a multi CD key hiba miatt. Vessetek meg, visszaolvastam a fórumban amíg bírta a szemem, de ne mlettem okosabb, nem juytottam közelebb a megoldáshoz
Letöltöttem, telepítettem a The All-Seeing Eye progit is, de azzal sem sikerült csatlakoznom egyik szerverhez sem.
Az itt olvasott magyar szerverek címével is próbálkoztam volna, de egyszerüen nem találom annak a lehetõségét ahol megadhatom az IP és port címûket.
Ha már mindenkinek banális a kérdésem, akkor szánjon már meg valaki, s privátban magyarázza el nekem a multi játék lehetõségének mikéntjét, mert ezutáni kutatásomban már jobban elfáradtam (jojóznak a szemeim), mint a játék végigjátszásában
Elõre is köszi a segítséget!

Motorola Defy

fm
nemtom tudjátok-e,de van már fasza realmod. a gránát idõzítõs,1-2 beszedett lövés tuti halál stb...elég ütõs!

Jaja lõjjé mindenre ami mozog!

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Dikkma
Amikor leszállsz a platóról lõdd le a 3 németet simán géppuskáddal, aztán kezd el lõni a két felszállni próbáló stukát, aztán ha nem sértültél sokat quicksave, aztán lõdd le a tetõrõl a Vierlinggel az embereket (nem tudtam, hogy légvédelmi ágyúval lehet emberre lõni, de ezek szerint lehet) aztán lõdd le az égbõl a stukákat, és ezt így csináld sokáig 😊
Tök szar...szerinted. Mások szerint, és õk a többség, pedig iszonyat fillingje van fõleg azoknak a pályáknak ahol csapat van körülötted. Mohában tényleg jó a partraszállás, még jó, hogy benne volt. Az a pálya emelte ki az átlag súterek mezõnyébõl.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Blasta
Segytsen valaki plíz!
Nem fogom az egész topikot visszaolvasni, az kurva fárasztó! Pár oldalt átnyálaztam.

Szóval van valami peccs arra a bugra, hogy a single 5 perceneként valami hibával kilép? AKi tud segíteni, az ne habozzon!

Konfig: 2500barton, gf4Ti, 768ddr. winxp

Elõre is köszi a segítséget!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

na, tényleg ott van, sorry mindenkitõl. tegnap este már nagyon fáradt voltam, lehet azért nem ment az a pálya, most meg nem akartam úgy belekezdeni hogy rá ne kérdezzek. hát mit mondjak, hiába lövöm szét a tankokat, utána a gyalogosok kinyírnak, rengetegen vannak, annyian mint az oroszok, csak ezek németek!!!

M@TriX
Amúgy most kaptam meg a mailt, tudom ti már nagyban multiban nyomjátok. 😉
Szerintem nagyon király lett a gém. Ebben a játékban már a szívem szakad meg ha egy barát meghal. Eddigi játékban nem érdekelt, de itt élnek, csapatösszhang, visszavonulás, lövések mindenünnen. Nem voltam még háborúban szerencsére de a hangulat nagyon ott van. Itt Rambozni szinte mindig egyenlõ az öngyilkossággal. A víz effekt és a gát nagyon brutálul néz ki igaz beleesni nem lehet. Az elején amikor egy kocsival végigtepertünk 3-an a németek között az nagyon jól nézett ki. A sdofõr nagyon tekerte a korményt. Én mefg kilógva az ablakon osztogattam az áldást. 😉

Na egyszerre ennyi, megyek viszza játszani.. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
éppen most ott járok ha kell szólj... mail

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gabesz752
Köszi. Ma kezdtem el.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25