Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hja akinek futja feleségre....
:-)

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Mayday
Ha mar retes, akkor olyan isteni gesztenyes-meggyes retest csinalt a minap a felesegem, hogy en azt szeretem mostmar! 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

fm
miben tévedek,a saját tapasztalataimban?

fm
oké

Valóban, helyén valóbb a "szerintem is". És pont ezért nem érdemes ezen vitázni, olyan ez, mint a rétes: van aki a túrósat szereti, van aki a tökös-mákost.

R@in
Tévedsz. 😊

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Dehogy kezdik! Én már lesz....

Nyugalom a hosszú élet ritka!

fm
az "igazat kell aggyak" helyett inkább sztem is lenne a helyénvalóbb szvsz. nekem úgy tûnik,hogy az s&d arról szól,hogy kezdõdik,mindenki rohan elõre,most én jobbra,te balra,aztán én balra te jobbra. õ meg hátulmarad mer megvárja míg meghal a sok béna,aztán jön õ. a többiek meg közben várják,hogy az a maradék két szerencsétlen legyilkolja egymást.
ehelyett inkább a játszással töltött 30-60 percemet inkább végigjátszom,pörgõs csatákban ahelyett,hogy a 60percbõl 30at játszak. és igen,itt a lényeg,hogy minél több fritzet,avagy köcsög hazafit küldjek át a túlvilágra. és az s&d-ben sem szól általában másról a téma. 10bõl kb. 9.5ször hal meg egy team,mintsem hogy a küldi teljesülne. vagy tévedek?

Nemnem, ignore on van.

Mayday
Hihi, megint kezdik... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hát ebben igazat kell aggyak kefének, tdm-t én se szeressem. Nem boldogít, hogy az a cél, hogy minél több killed legyen. Sokkal jobbak az objektív gamék, ahol csapatban kell gondolkodni. Akkor vagy ász, ha te ölöd a legtöbbet és közben a csapatod is nyer.

nem sértõdik meg, ha a megfelõ stílusban válaszolsz neki!

Én mindig elõször a stukákat lõttem, és mikor csak olyanok voltak ami lõtávon kívül volt, akkor foglalkoztam a tetõn lévõ katonákkal. Nem olyan nehéz megcsinálni. :o)
De egyébként ha van kérdésed elõször olvasd végig a fórumot, mert leba...nak mit a pöngõs malacot!!!

fm
hülye akit nem érdekel hányszor hal meg. mi tdm-ben játszottunk a legtöbbet,és nem eszeveszett rohangálásról szólt. szvsz sokkal több frag-ed lehet ha nem az van,hogy "mennyunk elore mint gep" hanem megfontoltan,beszopatod a sok nyomit,akik úgy játszanak ahogy Te írtad..és így igazinak tûnõ frontok alakulhatnak ki.

Jujj ne mondj ilyet, még megsértõdik!

batman
Sziasztok!
Azt a részt hogy kell megcsinálni, amikor légvédelmi ágyúval kell Stukákat lõni, miközben a tetõrõl is lõnek rád? Hiába szedem le a gépeket, a tetõrõl folyton lelõnek, és a társak nem védenek meg.
Köszi

[...] Te romboló állat! Te sátán!

TopGun
Sziasztok! nekem az a kerdesem, hogy mivel lehet szabalyozni, hogy a kezigranat milyen messzire repuljon?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

légyszi adj már linket ahonnan több ilyet is le lehet tölteni.

fm
elég ütõs

Pilu OBI
Két állat valódi PPSH videó

Engem nem állnék elé !!!!

PPSH Videó 1

PPSH Videó 2

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

gabesz752
TESSÉK, REMÉLEM TÕLEM IS JÓL JÖN, HA EZ KELL.
EX8E-P33T-TWDY-YSEP-718E

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

stinger.df
Egyedul az atalakitott sebzesmodell a szar... a pisztoly igy meg a snipernel is jobb lett...

...egy szo mint szaz, igy szar az egesz 😊
fm
többek közt az is nagyszerû lenne..

Forrest Tomee
Mikor fog menni megint? ( lemaradtam)

fm
tört tdm szerver szinte nem is létezik! magyar 1 sincs. fura mód mindenki úgy gondolja,hogy s&d fasza,mer az reálisabb,taktikusabb...mint a bárányok futás a játék elején,most én jobbra megyek,te meg balra,ez jó taktik lesz!
pedig "igazi" csatákat tdm-ben lehet vívni..szvsz
ckr mód?

Adjatok már egy jó linket az általatok említett módokhoz, mert sem tdm sem ckr módot nem találtam.... Köszi TB
The Garrett
CSak a gránátok mentek össze vissza célkereszt nélkül 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
van azért még mit okosítani rajta... de majd kialakul

The Garrett
szerintem nem volt rossz. Nekem már nem is hiányzik a célkereszt... ironsight rulez!

fm
szvsz ez egy hülyeség. ne akarjunk már egy játékot olyan "reálissá" tenni,mint a valóság,nincs célkereszt stb. ha úgy tudnék lõni,mozogni,rohanni,látni a játékban,mint a valóságban,akkor oké,de amíg csak egy játékról van szó...
mind1, én maradok a real-modos tdm-nél. de azér kösz,hogy kipróbálhattam,lehet nem utoljára.

fm
megyek!

The Garrett
természetesen a ckr realizmban bennevan a fegyverek módosítása is.

The Garrett
Arena-TEST-(Hun)|82ms|193.225.82.94:28961

pass: codetest

Ami jelenleg van: szerveroldali:
no hud
no crosshair
no csapattárs jelzés
ckr realizm:
Gránát 4mp után robban a kezedben is akár
nem lehet nálad 2prim.fegyver.

Gyertek tesztelni.

ReTeK
A csapatok egyensúlyára/kiegyenlítésére télleg figyelhetnének az illetékes elvtársak

- TEAMS
- akkó mér nem állsz át? (prick wolfos szöveg)
és enyiben ki is merül...

Mu*][*h4pHu|{4
Számítógép^.^

The Garrett
😄DD

igen majd ha jön petyus megtudjátok mi az a TK
SOF2 sök lehet ismerik már 😄

The Garrett
😄DD

igen majd ha jön petyus megtudjátok mi az a TK
SOF2 sök lehet ismerik már 😄

Hamed
"nade cooking" 😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

M@TriX
Juj, ez iszonyat rövid volt a gém. 😉 Legalább miszziókat olehetne hozzá tölteni, de csak ennyi az egész. Kár, pedig nekem nagyon bejött az egész, de nagyon rövid volt.
Na majd lehet megnézem multiban is..., de azt nem lehet offline. 😉
Valami véletlen generáló mjisszioót dobhattak volna bele...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Petyus_
"én még 1 code-s se láttam TKzni"

Nekem meg még mindig nem indul ez a szutyok szemét játék, pedig én mennék és TK-znék is. =)

Látatlanban viszont nem fogom megvenni..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

The Garrett
indítunk... indítunk szerbert

"a feltsszük a szerverre " részt meg vágják ki 😄

fogalmazás roxx. pedig nem is ittam 😊

The Garrett
Közérdekû közlemény:
a kefe szavaival éljek: "a kis tizeves nyomi teamkillerek"
találtak végre szerveroldali no cross és minden nyalánkság modot, ugyhogy 1-2 nap, ?óra? mulva indítunk fel is tesszzük a szerverre.

Kérdés:

MElyik fegyvermod a jó?
Legyen-e 1 Gránát/ fõ?

a boltban 12000HUF-ert 😊

\'danja

Tom3
Honnan tolthetem le a Call Of Duty 2cdt?
Mu*][*h4pHu|{4
Na Na Na!Ez így nem igaz igenis tkztam tegnap Kefe barátunk összecsúszot úgy 2* vagy 3*?^.^De *intem neki is legalább anyira tetszet,mert nem hagyot magamra unatkozni.Ja Kefe sírni meg nem itt kell,ha 6.érzék nélkül játszanál talán még sajnálnának is,de addig csak 1 jót nevetnek rajtad na szvsz puszilak.

The Garrett
nekem 42 felett mindegyikkel el vannak baszva a texturák... ez az egyetlen amivel normálisak.

zaki
sztem se, mert már én is ráb*sztam az újjal

I.C.ram
Na végre jó driver. A legújabb drivert detonátort ne nagyon rakjátok fel, mert szerintem egy rakás fos.
zaki
le kell menni a bunkerbe, alul lesz vmi tartály oda kell menned. amikor én voltam ott és is eltévedtem, ne mtudtam merre is kell mennem 😊

code nem tk-ik... 😊 szal lehet elfelejteni... mar csak azert se mert rosszat tenne az imagenek...
^.^
.code>>kartoska

\'danja