Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt mondtam én is, itt bugról még nem hallottam

dikki*yysw
A harmadikon mondjuk, hogy van egy másik irányba álló is. Most csináltam meg 20 perce, tehát tudom hogy ott van.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

fm
jól nyomod 😉

gabesz752
Látszik már este van, na meg még fiatal is vagyok. Ez sztálingrád után van.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

zaki
az nem lengyelország, varsó?

gabesz752
Sziasztok! Oroszországban vagyok a vasútállomáson. Sok van még hátra?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

ha lenne nem kérdeztem volna.lehet hogy bug?

zaki
az jó kis rész, fõleg, amikor elkezdi az idõt visszafelé számolni, sztem az a legnehezebb rész 😊

A másik szinten van az ellenkezõ oldalon is.

amikor a házat kell megvédeni és jön egy tank meg gyalogosok, akkor hogyan kell kilõni a tankot?ugyan mondja hogy én az anti-tank puskát használjam a 2-on, de csak egy van és éppen ellenkezõ irányban mint amerrõl jön a tank???plííz help !

gabesz752
Az elõzõekhez hozzászólva. Mikor IDE "kerültem" 45 oldalt olvastam vissza, csakhogy nehogy lemaradjak valamirõl és hülyeséget kérdezzek.

DrBigSlingShot
Valaki nem tudna nekem egy CD kûldeni? Kifizetem vazzz nem vagyok én csûvess......

Élni vagy égni???!

dikki*yysw
Köszönöm a segítõkészségeteket, kaptam egyet máshonnét.

dikki*yysw
Na senkinek nincs savegame-je waz?

dikki*yysw
Héhéhé. Én azt hittem, ezt Garrett kérdezte, poénból.
Hülye vagyok? 😊

Pilu OBI
Töltögess csak, azt majd rájössz.
Nézegesd az 1. CD-t addig!!!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

dikki*yysw
Kérdés: ott tartottam, hogy az Eder-gátat szabotáltam, és a teherautóval elmenekültünk, meg szétlõttem vagy 15 stukát, és felszálltunk a big eroplénre. Gondolom itt van vége a brit küldetésnek, de nem vártam meg hogy már a ruszkik jönnek-e vagy mi.
Namost elfelejtettem elhozni magammal a mentéseimet. Nincs valakinek egy savegame-je innét (tehát GONDOLOM az orosz küldetés elejétõl)?
Hard-on játszottam, de jöhet bármi más is.

dikki*yysw
Az hagyján, de a multi megy vele?

Tom3
Ja es siman megy a net vele?
Tom3
Letoltottem a CoD 1cd-et(Holnap fogom a 2cdt.) es az lenne a kerdesem hogy:Mi a cd-key?Mikor keri a 2cdt?Installkor?Amikor elinditom?Vagy amikormar game egy reszenel tartok?
:-D

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

hykao
Még mindig nem engedett haza a fõnököd Contract J.A.C.K.-ezni?
Verbáltálibok (ha nem érdekel ne olvasd, ilyen egyszerû.)

R@in
Verbálsoldierek ( mondjuk nyomathatnák privátban is mert nem igazán érdekesek)

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Mayday
Erdekes, hogy a forumokon milyen "harcok" mennek. Ezt miert lehet? Tobb a feszultseg azokban, akik idejarnak? Miert hagyja barki is, hogy valami jottment felhuzza? Miert kell beszolni? Miert kell karomkodni? Normalis stilusban nem lehet megoldani? Ez olyan hihetetlen neha nekem, amivel egy-egy topicban talalkozom...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

szerintem sem. Nekem jobban be jött mint a mohaa

Nyugalom a hosszú élet ritka!

zaki
szerintem meg nem

oké bocs! Majd vissza olvasok! De most tényleg! :o)

miért? Mi nem tetszik benne?

kisficege
szerintem szar a game!

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Ezek szmájlik meg nagyon jók! Ennyi futja agyadból!

Kismiújság! A kúltúrát nem én keztem el itt hinteni, hanem te! És mikor megpróbáltam normális hangon beszélni veled, akkor folytattad a fikázást! De ha már nem emléxel olvass vissza! Ezt a dumát itt tanultam tõled!
"Ha meg nem teccik a stílusom ne válaszojjá azt jóvan." Ismerõs?! Csatlakoznék én is ehhez.

Ams
?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
ez már nem mûködik:

<+AVH|MacRooN> wanna play COD online?
<+AVH|MacRooN> _________________________
<+AVH|MacRooN> CoD With out key checking !
<+AVH|MacRooN> Having troubles with your key? Get a server with out keychecking !
<+AVH|MacRooN> To disable the keychecking:
<+AVH|MacRooN> Deny the game or deticated server access to codauthorize.activision.com

<+AVH|MacRooN> There are a few known ways:
<+AVH|MacRooN> - Remove your dns server (for windows in network connection -> tcp/ip settings -> remove dns server ip) and the lookup to codauthorize.activision.com will fail
<+AVH|MacRooN> - Disable outgoing traffic thru port 53
<+AVH|MacRooN> - Disable outgoing traffic towards codauthorize.activision.com

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

ThePartyFace

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

No ahogy látom te vagy az utolsó, aki itt kultúrált hangnemet kérhet számon. Mindenestre látom bunkóságért nem kell a szomszédba menni segítségért. Bár az olvasás is ilyen jól menne!

Ja szóval te se vagy mindent tudó! egyébként mi van veled nincs nõd vagy csíp a húgy? Próbálj meg rajta változtatni, mert ha lõtávolban vagy valaki még véletlen visszakézbõl meg talál támasztani! Vagy csak itt vagy nagy legény?

Mit gondolsz én honnan tudom az infókat errõl a gaméról? Kapaszkodj meg: olvasom ezt a fórumot. És ha valami nyûgöm van akkor elõbb végigolvasom és ha nem találom akkor és csak akkor megkérdezem. Tudod nálunk az a szokás, hogy amikor már mindent megtettem egy ügy érdekében és úgy sem sikerül csak akkor rinyálok segítségért. Persze akinek ilyen drága minden perce, az nem engedheti meg ezt a luxust magának. Ha meg nem teccik a stílusom ne válaszojjá azt jóvan.

ja! Csak a hangem nem megfelelõ. Ezt meg te nem veszed észre! Te úgy születtél, hogy mindent tudtál. Te is láma voltál valamikor. Ezt jusson már eszedbe!!!

nem ér annyit

Jaj tényleg bocsáss meg, hogy nem kopizom be minden második hozzászólásomba a tört magyar szerverek elérhetõségeit az ilyen lámák kedvéért, mint te. Amúgy, ha nem vetted volna észre én segítettem neked megtalálni, amit keresel.

Mayday
De most miert veszekedtek, amikor verekedni is lehet?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Elég furcsa ebmer lehetsz! Tudod mit! Te ilyen kérdésekre ne válaszolj! Egyszerû! És senki nem született, úgy hogy ismerte a számítástechnika csinnyát binyát. TE SE! És akinek ez a világ új annak minden ismeretlen! És azért jön ide, hogy segítséget kapjon. Nem azért, hogy fikázzál itt jobra balra!

Ráadásul naponta minimum ketten megkérdezik, hogy lehet e tört játékkel multizni és mindig van egy jólelkû, türelmes user aki válaszol nekik.
A kedvencem az volt, amikor valaki ezt kérdezte: hogyan lehet multizni? Hát hogyan bazzeg? Neked sehogy egyszerû!

Csak az aserol nem itt olvastam, hanem a mohaa.hu oldalon. És itt tudtam, hogy van ilyen fórum. Hát így kerültem ide, ilyen kérdéssel.

Mayday
Mondjuk abban lehet valami, hogy elso kerdesed az volt, mi a banat az az ASE, namarmost, abban a hozzaszolasban, amirol az ASE-rol irtak, ott voltak a tort magyar szerverek is... 😊))

mert vannak olyan oldalak mikor csak baromságokról beszélgetnek, és nem arrol ami a fórum témája. És nekem arra se energiám se idõm se kedvem, hogy ezek közül kiszürjem a nekem fontos infókat. Inkább megkérdezem. És általában kapok is rá normális válaszokat. 1-2 kivétellel. EZÉRT!!!!

Nem rabolod, csak nem értem miért nem lehet 10 beírást visszaolvani.

Mighty
a nem szocska kimaradt 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Mivel nekem kell törés, nem tudom és nem is keresgélek.
Még akkor vettem meg, amikor a life-time reg. 10 dolcsiba került (most ez 30 dolcsi). Szerintem ez a progi azon kevesek közé tartozik, amik megérik a rá költött pénzt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk