Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Figyusztok. Bocsi, hogy itt kérdem, meg minden, de a MOHAA topic igen kihalt. Szóval én America's Armyzom és Call of Dutyzom, és most töltöttem le a MOHAA-t, ami nagy legenda hírében áll. Na most én 5 perc után azon gondolkoztam, hogy letörlöm az egészet. Azt szeretném kérdezni, hogy a Breakthrough és a Spearhead változtat valamit a dolgon? (Grafika, mozgás, fegyver zoom, stb)Biztos jó játék volt valaha, de a Call of Duty után nem tudom, hogy játsszak e vele. Bocsi, ha valakit megsértettem ezzel, csak már olyan régóta vártam, hogy meglegyen, azt most tök nagy csalódás 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
a 3.-on-t akartam írni, csak má ideges vótam

The Garrett
ez tök olyan mint Mp_pavlov 😄
Meier benned 1 haditudósító veszett el 😄DDDD
de mondjuk nem elsõ waron mi se tudtunk feljutni a 3. emeletre 😄DDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gfreiter
A felmentõsereg

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

M313R
A tankelháritók rögzitve vannak nem tudod õket felvenni, csak lõni vele, egyébként ez a rész mp-pavlov néven benne van a multiban is, ha nagyon nem boldogulsz, indítsd el a játék multiját csinálj egy s&d szervert pavlovval állj orosznak és járd be a házat, amig meg nem találod a 2 tankelháritót. Addig is 2 kép a tankok szemszögébõl piros kör jelöli a kérdéses helyeket:

►►^._.^◄◄

Ja, kettõ van, csak Zaki agya ment, azért javasoltam a kólát (egyébként inkább én is ittam)

Gfreiter
3?? Csak 2 van, nem? Tovi, LOL 😄

zaki
az lesz

Zaki nyugodj meg, igyál egykólát...

ReTeK
ja és lehetõleg minden lõvés találjon, mert nincs sok idõd

Gfreiter
Figyi Ede! Nem tudod azt a puskát sehova vinni, hanem odamész, nyomsz egy Use gombot (alapban F-re van állítva) és akkor tüzelhetsz vele. Majd amikor kilõtted azokat a tankokat, amik arról az oldalról jöttek, akkor átmész a másik oldalra, és most nem tom melyik szinten, de lejjeb, lesz egy másik (az Északi oldalon). A változatosság kedvéért azt sem fogod tudni felvenni, így hát ha a hegy nem megy mohamedhez, akkor mohamed kénytelen lesz a hegyhez menni, azza odamész, Use gomb (alapban F-re van állítva) és kilövöd a tanko(ka)t, ami(k) jön(nek). Ha kérdésed van, csak bátran.

prince of persia 1 emlékeztek???

zaki
ne üvöltözz pls... 2 tankkilövõ csúzli van a házban, az 1.-t ugye megtaláltad, a 2. fent van a 3., balra a lépcsõ mellett, nem tudom mi olyan nehéz ebben bazz, ez nem egy labirintus ez egy kiba..... ház, amiben nem lehet eltévedni (vagy mégis)

teran
EGY DARABB OLYAN PUSKÁT TALÁLOK TANKELHARITOT DE HOGYN VEGYEM FEL MERT CSAK LONI TUDOK DE NEM TUDOM FELVENNI HOGY ÁTVIGYEM A MÁSIK OLDALÁRA HOGY KILÖJEM A TANKOT

zaki
ja, de a dominó se rossz...

Szerintem kezdd el a passziánszt vagy az aknakeresõt, kicsit javítsd fel a játékkészségedet.....

Gfreiter
Ja, és azt nem si fogod soha felvenni, az rögzített fegyó. Use gomb!!

The Garrett
valahol be kell kapcsolni hogy Transmit/receive legyen ne receive only.

The Garrett
akkor menj késsel 😄

zaki
lol, ott van fent a házban a 3.on mit nem találsz meg? ne legyél már ennyire alma

Forrest Tomee
Pedig ez nem egy bonyolult játék. Játszottál anno a Goblinsszal?

Tuvok
Nyugi, ott van az, szisztematikusan nézd át a szinteket, körbe, egy irányban, egyszer csak megtalálod, kinn vannak az erkélyen kb.

teran
NA ELEGEM LETT A JÁTÉKBOL MEGCSINALTAM MINDENT BESZÉLTE IS A TISZTEL DE CSAK EGY FEGYVERT TALÁLOK DE AZT NEM ENGEDI FELVENNI !!!!!!!!!

Tuvok
Jó felé mész, kicsit tovább, de télleg ne offoljunk má.

Algyõ?

Tuvok
de szvsz ne offoljuk tele a topikot 😊

Tuvok
90 fokkal keletebbre 😊

Fog esni ott is csak várd ki türelemmel.

mint mondjuk Balástya ????

nekem bejön

Tuvok
hullani

Tuvok
De úgy nézem télleg kezd vmi fehér fos hullan az égbõl

Tuvok
Alföld, Szeged mellett

s még egy kis feltört szerver lista:

http://www.creepclan.com/nf/forum/forum_posts.asp?TID=474&PN=1

s merre fele vagy te, gondolom Dunántúl... ?

Cal of Duty magyarositás, csak multihoz!!!!
www.tar.hu/bako

iszonyú jó mapek ( http://www.cod-info.us/map2.htm ), de ezeket melyik serveren játszááááák??

Tuvok
Nálunk idén 1 centi nem hullott még, most is felhõ is alig van az égen

zaki
hát itt Újpalotán már esett valamennyit, meg is maradt, de nem sok, de azért látszik, hogy esett 😊

Budapest, Budai oldal, a fenébe és nekem kéne takaritani a járdát 😞

Voila egy-két:

http://stu.aii.edu/~klh182/CrackedServers.html

http://www.epcgaming.com/index.php?id=cod_viewservers

Tuvok
Havazik? Hol?

Hát kérem mélyen tisztelt jó reggeltet mindenkinek hamár havazik!

Gfreiter
De ezek a tankelhárítók csak akkor jelennek meg, ha elõtte beszélsz a fõnököddel. Mindig kövesd az iránytûdön lévõ csillagot. Elõször a 4-en beszélsz a góréval, aztán asszem le kell menni egy szintet (az iránytû mutatja), aztán amikor azzal kilövöd a tankot (gyorsan kell csinálni), akkor mehetsz a másikhoz, ami lejjeb van 1 v 2 szinttel a másik oldalon.

2 emelettel feljebb a másik oldalon.

Tuvok
3.-on

Tuvok
Az egyik tankelhárító a 2. emeleten van, a másik a 3. amelyik a ház másik oldalára néz, ha végeztél a tankokkal, a tovaris a 4.-en lesz asszem.

RemX
Sziasztok skacok!!!
Tudna nekem valaki olyan oldalt mondani ahol sok-sok tört servert találok és olyat ahol mindent megtudhatok a játékról? (modolás, mapek, multi stb.) Elõre is köszönöm segítségeteket!

teran
egy fél délutánt kinlodok és nem találom a másik tankelharitot egy képet pleas valai hol van😞((((((((((((((((((