Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
The Garrett
Offtopik: Kellene nekem a ghost ship c. film végén lévõ számnak a címe/elõadó 😊
-ontopik-

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

http://www.udpsoft.com/eye2/index.html

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

teran
kösz a segitséget tóvább mentem most egy havas pályánál akadtam el mindenkit kinyirtam de a 3 rakétaval mit kell csinaljak és hol találok robano szert ha az kell?

The Garrett
na látom jöttek az ÕS mohaasok megvédeni a drágaszágukat 😄

0ppika
Újra megy a COD.hu

http://epica.nl

Gugger
én utálom mindkettõt

fm
így van. csak mert régebbi,nem szabad lehordani. ha nem lett volna mohaa,a coddal sem nyomhatnánk.
egyébként a neten még mindig legalább annyian gyakják,mint a cod-ot. nem?

Nemcso
Hát szerintem tök felesleges összehasonlítania a MOHAA-t és a CoD-ot. Most a CoD a csúcs, de lehet, hogy amint megjelenik a MOHAA Pacific Assault-ja, már a CoD-ot is elmondjátok majd minenfélének. A MOHAA megjelenésekor a csúcs volt, a fejlesztõgárdája (az átmenõk) annak hibáiból is okulva csinálta meg a CoD-ot olyanra amilyen. A CoD pörgõsebb, ott frontharcost alakítasz, a MOHAA-ban pedíg egy kiképzett diverzánst, akit frontszolgálatra is beosztanak. A MOHAA-nak a CoD-hoz képest "története" is van.
A CoD-ban meg a csapatmunka nagyon jó, nem várakoznak bárgyún a társak, míg lemészárolják õket.
Én szeretem mindkét progit, de a MOHAA-t ne bántsátok !

Herold
Soha nem volt jó. Primitív irányítás, idétlen, jobbra-balra sasszézó ellenfelek, végtelenül újratermelõdõ katonák stb. Nagy port kavart, az tény, de a király akkor is meztelen.

De nagy bajban leszel Pavlov házánál....

Davidka
THX az oszlop köztieket nem láttam...

Gfreiter
És tiszti egyenruhában vannak (fekete lovaglócsizma, bõrkesztyû, és mindenekelõtt tiszti tányérsapka). Delta, igen, game közben hallottam egy admintól, hogy nemsoká lesz patch.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Serpa
árokban, valamint az oszlopok közt vannak.

Davidka
Nem jövök 😞
Lehet kicsit fáratt vagyok most ehhez 😞

fm
ja ne má. sztem hamarabb rájössz,minthogy itt válaszolnak 😉

Davidka
Most meg a vörös téren vagyok és egy házban egy sniperrel, azt mondja a csávesz, hogy az officereket öljem le elõször, de azokat honnan ismerem fel?

csabawarchief
mi az hogy 'köv peccs'? idáig már van hozzá, adtak ki hozzá peccset?

Gfreiter
Ha a guggoló futásra gondolsz, akkor azzal én is egyetértek. Ezt csúfnéven kenguru-ugrálásnak nevezték el, és állítólag a köv peccsben - amit mostanára ígértek - ezt kijavítják.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

fm
ezzel totál egyetértek

fm
onnan hogy láthatatlan!

😄 mellesleg menj mindig az iránytû által mutatott hely felé 😉

Davidka
Honnan ismerem fel a "gyógyítót"?

Davidka
😊 De én inkáb azt akarom csinálni 😊

csabawarchief
gyere inkább multizni

Davidka
Hi, tudna nekem vki segíteni? Sztálingrádnál vagyok, kiszálltam a hajóból, és vmi hegyoldalon lövöldözek rám, akkor mit kell csinálni, azt írja keressek vkit, de kit?

ReTeK
mindíg teccett a mohaa, de soha nem tudtam megszeretni azt a fura "darabos" mozgását COD Powa

Seth
Köszi. Így már mûxik

PSN ID.: Beegabor

magus
jaja, cod utan szar a zoom nelkuliseg

csabawarchief
CoD Powa!

Gfreiter
Pl CoD 😊 AA. Meg az emberkék mozgása se valami... De az ellenség mozgása, mintha botsáskák pattognának felém.

0ppika
Na nemá hogy ezért nem tetszik. Milyen másik játékban lehet zoomolni a sniperen fegyverrel kívül?

Gfreiter
Hát lehet, hogy kipróbálom, bár még nincs letöltve. A Breakthrought már letöltöttem, de nem installáltam fel. Ami a legjobban kiborított, az az ellenfelek kinézete, meg az, hogy nem lehet zoomolni a fegyverrel. De lehet, hogy megpróbálom.

fm
sztem azért próbáld ki neten a spearhead-et..puding próbája az evés

Gfreiter
Akkor örülök, hogy újraírható CD-re írtam ki 😊 Köszi a megértést.

fm

csabawarchief
de az is igaz, de nekem a maga idejében mind2 ugyanugy tetszett, de most a cod nyilván jobban, szolva igazad van

fm
csak újabb..
a mohaa megjelenésekor nagyobb port kavart,mint a cod,nem?

csabawarchief
sztem a CoD jobb mint a Mohaa volt

fm
most már a cod és a spearhead a legjobb!
😊

0ppika
Dehogy szar, míg nem volt COD, az volt a legjobb.

Herold
Ne fáradj, ugyanolyan fos azokkal is.

A Stalingradi csata nálatok is beszaggat maximumon?

fm
a mohaa:SPEARHEAD kiegészítése a legjobb!! nekem jobban tetszett mint a cod..de egyik se rossz!

csabawarchief
CoD PowaA

0ppika
Hát ja. Én imádom (imádtam) a MOHAA-t, de a COD után elég érdekes (szar) az irányítása.

Gfreiter
Persze, nem is úgy értettem, hanem hogy a CoD után nem tanácsos vele játszani. Úgy, mint régen nekem a Duke Nukem volt a legnagyobb fõnökség, azt most már eszembe nem jutna vele játszani...

0ppika
Azért én nem mondanám hogy szarok, igaz kicsit idejétmúlt, de nélküle nem hinném hogy most itt írkálnánk a COD-ról.

Na hi megváltoztatam a nevem StormBird-rõl Depresszyo-vá ugyis mindenki igy ismer CoD-ban aki ismer.. 😊
Mondjuk AVH |Depresszyo 😊

Gfreiter
LLOLL, aszittem már itt mindenki nekem fog rontani... Akkor most megnyugodtam. Akkor azokat már le se töltöm. Köszi Garrett 😊

The Garrett
a kiegek is ugyanolyan szarok 😛