Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
►►^._.^◄◄
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
PSN ID.: Beegabor

NA van már jó TDM port jól
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Vannak hibák? Én pont azért szeeretm a CoD-ot (többek közt), mert nem naon találkoztam még hibákkal.
A Neverlan pályán már én is nyomtam, a Portvillage is megvan, de azzal nem enged csatlakozni, azt írja hogy hibás. Szoktam látni még: Farm, Farm 2, Omaha
http://epica.nl
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
►►^._.^◄◄
Resolved Game Issues
Playing the game Call of Duty no longer results in the operating system failing to respond
Letöltheted a legújabb Catalystot az ATi-tól.
►►^._.^◄◄
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Garret azé szerintem mindenki szeretné ha minnél hamarabb jöne ki a patch...
Mert mi az már 2 méterre vagy embertõl és másfél méteres feje van?
Meg ha futsz az ellenel szembe akkor lehet látni hogy olldalra áll a fegyvere és ugy is tud lõni....szóval nyugottan jõhet a patch!
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...