Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Most játszottam vele.

http://epica.nl

Dietrich
sajna ezt se az ASE se ha kézzel írom be a game multijába nem jön be a szerver.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
He? Ezt most nem vágom.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

0ppika
Jó kis BEL szerver: 66.44.153.81:28961

lehet hogy ff off 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dietrich
esküszöm fejre céloztam 10 méterrõl és beleküldtem az mp40 tárát de semmi hatása nem volt. 😊

Dietrich
TDM

Mások vették elõször észre és mikor beírták a nickjét akkor figyeltem rá és néztem sûrûn az adatait. Igaz közben engem mindig kivégeztek de szartam bele.

Ha a coming soon helyett az lenne ott, hogy coming February 5, az se zárná. Lásd 2003. szept. 30.

De ott nem irják hogy mikor csak hogy coming soon...
És ez nem zárja ki azt hogy nem lesz.

0ppika
OK

Dud [OBI]
Akkor az Õ figyelmükbe ajánlanám ezt az oldalt:
http://www.evenbalance.com/index.php

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Oppi:nincs kedved majd egyszer 1 paksi cod-esek taliról? 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dud [OBI]

www.callofduty.hu ott azt irják nem lesz 😛

Dud [OBI]
De lesz. Benne lesz a peccsben a PB.

HuAn82
"De ez a cheat is xar lehet mert 1x kivégezte õt valaki. " Gondolom te a háta mögött!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

0ppika
Ha csak a 75-öt nézem, az akkor is sok TDM-be vagy DM-be, SD-be meg szerintem lehetetlen.

zaki
75-1?

1-2 hét?😞
Bazz jööjön ezen a héten! 😊

0ppika
TDM vagy DM volt?

Dietrich
basszus...tegnap mega csíter volt 75-1 volt a statisztikája. LOL 😊 A hátamögött voltam és néztem mit csinál. Megállt egy helyben és térdelõ helyzetbõl lõtt le mindekit az ágyúknál. Többen is belelötték az összes tárukat meg megszórták gránátokkal neki kutya baja lett tõle, mindenki más repült mindenfel. De ez a cheat is xar lehet mert 1x kivégezte õt valaki.

Dietrich
fenéket...sok büdös kölök lóg az iskolából azért.

The Garrett
#7852: vigyázz jobban koma egyebet nemtudok elmondani 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
1-2 héten belül jön... DE anticsitt nem lesz :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Cod.hu-n olvastam hogy PB-t ebbe a pecsbe nem tudják belerakni mert minél elõbb akarják kiadni a pecset.
De a köv. pecsben benne lesz PB.
Szóva lehet ezzen a héten itt a pecs.

Dud [OBI]
Valakinek van pontos infója, hogy mikor jön a peccs?

Dud [OBI]
A népszerûség átka!

Adi
Cmod_LOADNODES: Children Exceeded... Ezt mér írja ki a game?? #7805-ös válaszom tartalmaz képet is.
Vki mondja már meg..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Malakai
Kár, hogy én csak csütörtöktõl vasárnapig tudok jáccani..
De annak örülök, hogy él a CoD community. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
csak jelzem OBI-ra ma délelött 11-kor sem tudtam rámenni mert fullon volt. 😊 😞

Dietrich
De ott legalább csapat van míg a DM-ben mindenki lõtt mindenkire.

tmk
Ha DM, nem a te világod akkor BEL sem lesz az.
BEL ugyanarról szól annyi a különbség hogy csapatban vagy és ah fricc oldalon akkor tudod is hogy merre van az ellen, ez is hent.

aha...hát,persze...hihető volt

Dietrich
A gamet nem a németek fejlesztették. 😊

Gfreiter
De (StG 44)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

0ppika
Az Stgr = mp44, nem?

fegyverekre visszatérve szerintem az StG qrvára nemvolt ilyen szar,a Tommy meg qrvára nemvolt ilyen jó

jóreggelt.
Véres Te nemtudom milyen Harboron szoktál jáccani,de ahol én,ott németként mindig megizzadunk. multkor is olyan volt hogy Ar/Robee-val voltunk 2-en öt gyerek ellen. 😛
és érdekes módon ha valami ruszkis map jön,a muszkák vhogy mindig többen lesznek...

wEEn
Zaki nem a röhögés! Délután az OBI-n! Elfelejtettem átállítani a nevemet, miközben haverom ismerkedett a CoD szépségeivel és minden kör elsõ 10 mp-ben meghalt... Szóval én is balfék vagyok de azokat a szörnyûségeket nem én követtem el

Holnap délelõtt 10-kor én sehol se leszek. Akarom mondani, itthon nem leszek. Mondjuk ezért üresek a szerverek olyankor... heh...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Gfreiter
Bocsi,tényleg elnéztem: a csóka kocsijában, amivel átment a piros lámpán, abban ültek még ketten, akik meghaltak, és után a faszi otthagyta a kocsiját, azt elmenekült. Szóval az õ ismerõsei haltak meg, de ez nem változtat a helyzeten. Bocs Oppika, tom, hogy nem ide tartozik, de valahol mindenhova tartozik...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ha nincs bern akkor kis palyara tomson, brutalis tuzgyorsasag es sebez, kozelre tuti halalos. Nagyombb playan mp44 vagy az amcsi nagy geppuska. Hurtgenen regen nagyon szerettem az m1 grantot de az mp44 sem sokkal rosszabb.

May the force serve you well!

bern gun iszonyat tapos, 2 loves tuti halal, nagyon pontos, nagyon nagy tuzgyorsasag, Azt nem ertem hogy miert nincs szinte visszarugasa az mp44nek 2x akkora, pedig az sokkal kissebet sebez, meg a tuzgyorsasga is rosszabb. Chatenaun befekudve a hoszzu egyenes reszekre siman lehet elso az ember.

May the force serve you well!

Dietrich
már próbáltam...cd key problem 😊 😞

0ppika
Állítsd be a keresõbe, hogy csak ez a játékmód legyen!

Dietrich
Én kipróbáltam a DM szervert...hát...nem az én világom.
A Behind enemy lines érdekelne az milyen mert még nem játszottam rajta. tudom mi a lényege olvastam.

Serpa
elvbõl nem DM-TDM megy a serveren.

vagy más az oka ?

HuAn82
Ha ez vigasztal nekem sem volt szimpatikus a nagy arca miatt.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Nincs rá bizonyítékom. Nem nézlek hülyének.

0ppika
Na beszertként nem játszunk? HOL?