Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
na én fexem le, jó 8 emberek

HuAn82
Nem védem õket, csak a múltkor is jogtalanul csítereztél egy srácot. Asszem a végén még át is nevezted a nicked, hogy dûhítsd. Ennyi...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
én

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Próbálj fejre lõni, ne testre, menni fog az.

Pilu OBI
Mellélõsz.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Herold
Nem, a killcamnél szoktam nézni, hogy sebzõdik e az én lövésemtõl és többnyire sebzõdik, csak nem eléggé. Persze biztos vannak csíterek, de ezt azért illene letiltani egy magára valamit is adó szervernél.

0ppika
Én mp40-et javasolok.

http://epica.nl

Dietrich
én majd holnap délelõtt 10-kor nézem meg akkor mindig üresek. 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Herold
Próbáltam a Bren LMG-t, (felsõ ívtáras), de nagyon nehéz, csak vánszorogni lehet vele. Te mit javasolsz?

Dietrich
nade gondolom õ közelrõl lötte bele a tárat. Nálam is volt soxor így carentan mapnál.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Herold
Itt a cikk, olvasd el. Bár a végeredmény szempontjából lényegtelen, hol ült a 2 ember.
http://www.online.rtlklub.hu/hirek/belfold/?id=0401103049

zaki
hát ez az. azok a csúzlik sztem inkább közelharcra jók

Mármint magyar szerverre.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Merthogy más szerverre nem nagyon lehet felmenni.

Ki játszik az Clan Server <+ ventrilo server> - en?

Herold
Az mitõl van, hogy (multiban) mások egy-két lövéssel leterítenek, énnekem meg egy tárat bele kell eresztenem a másikba, hogy kinyúljon? Többnyire Thompsonnal vagy Stennel nyomulok.

Dietrich
nekem se kapkodja el. 😊

single-hez nekem 850 MHZ proci Ge2 vga és van vagy 226 MB ram és nem szaggat. 😊

hányan vagytok?
Bazsy:nincs mit 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

zaki
nincs mit...

Balidani
Ki akar warozni a HCD klánnal?

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

zaki
akkó nem tom, sorry

ramot kéne még venni a gépbe...
meg egy 2.5-ös professzort,énis olyat vettem most,ez mint a nyíl öcsém

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

zaki
sztem ezzel semm gond nincs. nálunk sem tölti be egybõl a játékot

zaki
de betölti a játékot?

CODE people!
Csináljatok már vmit azazl az idóta szerverrel hogy ne bannoljon teamkill miatt. Ha a lúzer csapattárs rágyalogol a grántomra akkor valahogy nem jogos a kick!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Adi
Na VKI mondja már meg, hogy mi baj lehet vele!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

0ppika
Ja, igazad van. Csak ez nem ide tartozik.

Gfreiter
Nem, nem annak. az a csávó elmenekült, és a lakásán fogták el.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Herold
Annak az utasai haltak meg, aki átment a piroson.

0ppika
Videókártya drályver!

Gfreiter
Hali srácok! Ma két ember meghalt itt a Kosztolányin, csak azért, mert egy hülye fasz nyomta neki ezerrel, és lusta volt megállni lámpára, gondolta még áthúz a piroson. Aztán bele is rohant egy másik kocsiba, aki keresztbe ment, aminek az utasai meghaltak, ez a geci meg túlélte, és semmi baja nem lett, még el is menekült! Szóval lécci ne nyomjátok neki, mert nincs értelme, és figyeljetek másokra! Köszi!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dietrich
195.56.172.138:28960 TDM
195.38.103.203:28960 DM

Mármint ami nem full és ahova nem kell jelszó.

Nekem csak magyar szerver kellene ahova be lehet jutni. Nem full és nem kell jelszó (vagy ha kell akkor az is).

Pilu OBI
akad 1-2

Dietrich
milyen szerverre akarsz bejutni? 😊
tudok magyar TDM, DM, S&Ð (bár ez lehet fullon van most)szervert és finn TDM szervert ahova belehet jutni most is fénymásolt gammel. 😊

Dietrich
mert jelszót kér. Gondolod nem véletlenûl? Klánok basztatják egymást rajta vagy haveri körök azért.

Mi az h nem juthatunk be??? A többi szerver meg mind full! Nemá...

Dietrich
bokron, falon stb....

ricsi1
mi az a CSITER?

Dietrich
nálam írja igaz nem mindet.

Dietrich
sajna azokra mi földi halandók nem juthatunk be.

Hi! Egy csomó magyar szerverhez kód kell. Nem tudná valaki esetleg emailben vagy valahogy elküldeni amelyikhez tudja a kódot?

hali
valamitõl iszonyatosan szaggat a cod
most lett újrarakva a rendszer de semmi lényeges nem volt cserélve rajta
valami ötlet mitõl szaggathat?
zaki
nálam is

Serpa
van itt OBI server üzemeltetõ ?

Serpa
cod.gportal.hu server már napok óta nem jó.

mi a bibi ?

Serpa
nálam kiírja.

Pilu OBI
nálam írja õket

mi van mar megint az aseval miert nem irja ki a szervereket?

May the force serve you well!