Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ???
- Semmit, mert már kétszer elmondta.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
http://epica.nl
Technika már nem a legkorszerübb, de müködik és még nem a múlt, hanem jórészt a jelen. Én szerverüzemeltetö lennék, figyelembe venném.
Most számoltam Matáv oldalán, jelenleg 240 településen érhetö el az ADSl szolgáltatás Magyarországon. Persze ezeken sem mindnél a település egészén. Viszont 3200 település van az országban.
Egyedüli alternatíva az ISDN aminek nem látom értelmét. Egy másik elavult technikára beruházni, amelyik jóval drágább viszont csak csekély mértékben jobb. Ár/teljesítmény értékben rosszabb.

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Szóval 25-1? 35-1?
Van róla képem is. Asse semmi!
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem rúg azonnal amit 251 lesz a ping.
Ha megoldható lenne akkor úgy kéne szvsz beállitani hogy ha huzamosabb ideig van a pinged a határ felett akkor rúgjon ki.
aha...hát,persze...hihető volt
Élni vagy égni???!
Nézi a pinget és ha 250 fölé megy egy pillanatra akkor kirúg.
Márpedig nekem fölé mehet könnyen. Nem fagyok, semmi gond a kapcsolattal. Csak modemmel játszom és az ennyit tud.
Gondolhattak volna a modemesekre is az üzemeltetõk. :-(
Tavaly sokkal jobb, élvezetesebb volt mindkét szerveren játszani. Ebbõl a szempontból.
TK-k kirúgása viszont jó ötlet. Kellett.
Landoron 1 sniper/team jó ötlet. Rendes sniper, nem FG42, ami viszont már túl egyértelmûen jobb minden más fegyvernél, így jó hogy nincs.
Landor ráadásul rendszeresen zavaró üzeneteket ír ki és kötelezõvé teszi a csapatváltást, aminek nem látom sok értelmét. Hadd döntse már el a játékos, hogy melyik csapatban óhajt játszani!
Panzerfaustot kár, hogy nem engedélyezik. Csak egy lõszeres, abszolút nem borítja fel az egyensúlyt, viszont szinesíti a játékot és növeli a lehetõségeket.