Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Még valami?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

0ppika
De ez mind OFF hozzászólás!

http://epica.nl

zaki
ismertem, nem rossz

Pilu OBI
- Mit mond a férj a vérzõ orrú feleségének?
- ???
- Semmit, mert már kétszer elmondta.

Dud [OBI]
A másik fele meg Pilu. És mi mind én vagyok!

Pilu OBI
HA jobban megnézed a fele zöld Dud.

Dud [OBI]
Te vagy a fõnök! Csak egy szavadba kerül! 😄

0ppika
Jól elbeszélgetsz magaddal....

Pilu OBI
Fossuk tele azt majd kitörlöm

Dud [OBI]
Vagy nem...

Dud [OBI]
Még 6 hozzászólás és nagy lesz a nyomulás! 😄

Pilu OBI
Hazudott, mert itt punnyadás van.

Pilu OBI
Valami azt súgta nekem, hogy gyere Pilu itt készül valami a fórumon.

0ppika
Múltkor tök közelrõl fél tárat a hátába nyomtam egy játékosnak. Erre õ megfodul és lelõ! Visszanéztem és kb fele élete megmaradt. Megkérdeztem tõle hogy ilyenkor mi van. Erre õ: "csalok, de én legalább bevallom". Jól kiröhögött, és felháborodva mondta: "aki jól játszik és sok fragja van, akkor azt rögtön lecsalózzák".

wEEn
Szerintem annak járna autokick, aki engem megöl 😄
Sõt! Már akkor amikor rámcéloz...

Ugyanez fordítva is érvényes. Ha nem álló a célpont és nem enygenesen felém jön, vagy távolodik tõlem, akkor akár sniper puskával is elég mázli kérdése eltalálni. Hiszen nem azt látom, ahol most van, hanem azt ahol 2 tized másodperccel korábban volt. Szóval elé kell(ene) célozni. Úgyhogy remélem nem azt akarod megmagyarázni, hogy egy modemes játékos elõnyben lenne az ADSL-esekkel szemben, mert az kicsit nevetséges lenne. :-)

Technika már nem a legkorszerübb, de müködik és még nem a múlt, hanem jórészt a jelen. Én szerverüzemeltetö lennék, figyelembe venném.
Most számoltam Matáv oldalán, jelenleg 240 településen érhetö el az ADSl szolgáltatás Magyarországon. Persze ezeken sem mindnél a település egészén. Viszont 3200 település van az országban.
Egyedüli alternatíva az ISDN aminek nem látom értelmét. Egy másik elavult technikára beruházni, amelyik jóval drágább viszont csak csekély mértékben jobb. Ár/teljesítmény értékben rosszabb.
Dud [OBI]
LOL 😊

Dud [OBI]
Félelmetesen jól gépelek...😄DD Nem mondta hanem mondat!

Dud [OBI]
A mondta helyesen: és még csak le SE csíterezték

Igen, az profi húzás volt, szegény srác...

Dud [OBI]
És még csak le csíterezték...

Dud [OBI]
Jajj szegény, gépelt vagy 25 üzenetet. Csendben meglapulva ültam, kivártam míg elér 6999 -ig majd én is nyomtam egyet! 7000 yeeeee! 😄DDDDDDD Azóta is lelkiismeretfurdalásom van! 😄

hülye lúzer!!!! a sajátomat direkt nem számoltam bele!

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Érdekes kérdés, hogy vajon hol a határ? Mert ha jól emlékszem, a múltkor 75-1-nél már te se hitted el...
Szóval 25-1? 35-1?

zaki
na, én inkább megyek az Obi-ra játszani

Rambo [OBI]
Eccer SGP egy kétszázas limitû pályán 100 fölött ölt.
Van róla képem is. Asse semmi!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

zaki
hihetetlen milyen emberek vannak: nyomtam ma (is) az OBI-n, dawnville-ben 11-0-nál járt a srác (németekkel volt), és egybõl már lecsalózták. kicsit idegesítõ, hogy aki már jól játszik, azt egybõl lechetaerezik

0ppika
36

zaki
én nem, engem nem nagyon izgat a dolog. majd a 10000.

zaki
ja, bejött vmi mozgássérült 6970 körül, és végigfosta a topicot, csak azétr, hogy övé legyen a 7000. komment.

Zaki te már fened az egeret?

Dud [OBI]
A 7000 is túl sima volt!

Punker
legyen 8

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
úgy látszik senkit sem hoz lázba a 8000. hozzászólás 😊

Dud [OBI]
Már 7! 😄

az kemény. ma született kemény 4 hozzászólás vagy szar a gépem????

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dietrich
Egyébként akkor volt mert más csapattársat véletlen 1x lelöttem...a géppityum elé ugrott pont.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Rambo [OBI]
Nem tudsz hexadecimálisul??

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Dietrich
Ja... én nem értek ennyire hozzá hogy ilyen "kódolt" nyelvet használjak. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

FF off= Friendly fire nincs engedélyezve 😊

Pilu OBI
Úgy csinálja, hogy bizonyos idõközönként megnézi, hogy mekkora, és cselekszik.
Nem rúg azonnal amit 251 lesz a ping.

tmk
Viszont ha nem modemes a hozzáférésed és valami miatt a pinged átlépi a határt akkor repülsz is.
Ha megoldható lenne akkor úgy kéne szvsz beállitani hogy ha huzamosabb ideig van a pinged a határ felett akkor rúgjon ki.

aha...hát,persze...hihető volt

DrBigSlingShot
na látom nagy itt az élet
bye all

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
ya klánt keresgélek

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
Na azért azt ne felejsd el, hogy egy 250-s pingel csak egy fénykép vagy a mapon amit szinte lehettelen lelõni, mivel hiába célzok rád mert akkor már gyakorlatilag másik helyen vagy, abban az esetben sikerûl pontos lövést leadni ha egyhelyben állsz. Na de ezt ki tenné ugye, központi céltáblát játszani. Igazából magát a technikádat kellene megújítani de ezt Te érzed, hogy mennyire lehetséges elõbb utóbb azért biztosan. Szólj a telefonszolgáltatónak, hogy a zajmentesícsék a vonalat van mikor ez is elég jó megoldás. És a tk bannolást igen jó lenne bevezetni mert van 1 stupid állandóan a bandában aki csupán puszta szórakozásból nyirja a teamot. Elismerem, hogy van mikor rossz helyre megy egy grinet de azért nem kell kötelezöen az összes tárban lévõ olmot a csapatársba üríteni.

Élni vagy égni???!

KM
Mert duplázva volt a 7940-es.

Akkor miért került kitörlésre ? 😛

KM
Na, ezzel a véleménnyel teljes mértékben egyetértek!

Obi meg Landor szerverek tavaly szuperek voltak de pár hete beletettek valami autókicket, ami rendszeresen kirúgdal, így eléggé tönkreteszi a játékélményt.
Nézi a pinget és ha 250 fölé megy egy pillanatra akkor kirúg.
Márpedig nekem fölé mehet könnyen. Nem fagyok, semmi gond a kapcsolattal. Csak modemmel játszom és az ennyit tud.
Gondolhattak volna a modemesekre is az üzemeltetõk. :-(
Tavaly sokkal jobb, élvezetesebb volt mindkét szerveren játszani. Ebbõl a szempontból.
TK-k kirúgása viszont jó ötlet. Kellett.

Landoron 1 sniper/team jó ötlet. Rendes sniper, nem FG42, ami viszont már túl egyértelmûen jobb minden más fegyvernél, így jó hogy nincs.

Landor ráadásul rendszeresen zavaró üzeneteket ír ki és kötelezõvé teszi a csapatváltást, aminek nem látom sok értelmét. Hadd döntse már el a játékos, hogy melyik csapatban óhajt játszani!

Panzerfaustot kár, hogy nem engedélyezik. Csak egy lõszeres, abszolút nem borítja fel az egyensúlyt, viszont szinesíti a játékot és növeli a lehetõségeket.
Dietrich
elhiszem de én akkor se lelem semmivel. 😊