Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R@in
Amikor épp nem molesztál apád, akkor vmi hasznosabbat is tehetnél mint hogy ide irogatsz..

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Rambo [OBI]
Privát üzenetben elküldtem a részleteket.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Dietrich
"ahol kötelezõvé teszik a teamváltást" ez mekkora faszság...a valóságban is így csinálták biztos hogy 2 naponta álltak át...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Rambo [OBI]
Ha leírnád, mi a kifogásod, lehet, hogy tudnánk rajta segíteni. Persze tényekre lennénk kíváncsiak.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Csak annyi, hogy rendszeresen kirúgdal autokickkel. Természetesen egyáltalán NEM TK-zás miatt.
Kirúg a szemét, lépek vissza gyorsan azonnal, erre már elkezdõdött a következõ kör.
Várhatok 3 és fél percet, hogy újra játszhassak. :-(
Sajnos csak TDm szervereket találtam amelyikek nem csinálják ezt. OBI sem csinálta tavaly, de pár hete nagyon elszúrták.
Most kirúgdal meg
!forgive all
megy rendszeresen. :-(
Azért nincs rajta annyi felesleges szerverüzenet mint a Landoron, ahol kötelezõvé teszik a teamváltást, aztán meg obégatnak, hogy TEAMS! TEAMS!
Dietrich
17 pontosabban 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
Nagyon zsir neten 😊))

Dietrich
megnézem most csak elötte kiszedem azt 12 mappot ami benn van már. 😊

mármint ezen a nicken nem 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki: nem tudjátok összehasonlitnai ipjét valamelyik ide iroval hogy kiderüljön kiaz? nem hiszem hogy vadidegen lenne...
amugy msot regiztem a nickjet szal 1napig tuti nem fog ide irni 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Dietrich
212.50.195.194:28960 TDM (itt ma egy csomó új map volt benne)
195.56.172.138:28960 TDM
195.38.103.203:28960 DM
152.66.93.27:28960 S&D
152.66.93.30:28961 S&D
193.225.82.94:28960 S&D

ezeken általában. SD szerveren amelyikre betudok menni ha nincs fullon, olyankor marad a TDM.

lehet változo ip 😞

zaki
pedig már szóltam, hogy bannolják

nem unod még??

amugy nem lehet ezt a faszt kibannolni vagy mittomén?

zaki
mi ez a baromság? 😊

zaki
thx, este lehet, hogy ki is próbálom

zaki
nem tudom mi bajod az Obi-val, az én véleményem szerint az a legjobb

S mennyi max pinggel? Hétvégén megnézem. Remélem nem olyan elszúrt szerver mint az Obi meg a Landor.
zaki
hány ember lehet fent max.?

zaki
én az Obi-n játszom mindig

Ombika
Ti melyik serveren nyomjatok altalaban estenkent?

Dietrich
Most már ez engem is érdekelne mert lestõltöttem ezt a progit.

Dietrich
Teljes siker! 😊

Ombika
Cd key is use 😊
DE mashova beengedett 😊

Ombika
Hat en ujra rakom esti multihoz de singleben meg csak 1 orat jatszottam! 😊

Dietrich
Láttam van magyarosítás az MP játékhoz is már eddig csak a single-rõl tudtam hátha az jó hozzá.

Elmondom én hogy csináltam...végig vittem a leggyengébb fokon hogy lássam a pályákat (MOHAA-val nem is játszottam elötte mert kiadták a battlefildet és az jobban megtetszett)...aztán már mentem is multizni 0 multiplayer játékos múlttal.. 😄D
Sztálingrádnál majdnem mindenki elakadt és kérdezte hogyan tovább...én is majd jössz és megkérdezed hogyan tovább.

Köszi az infot de elõbb végigviszem így magyarul. Sztálingrádnál tartok és ha ügyi leszek akkor már estére ki is végzem. Van egy olyan érzésem hogy Ombika még elõttem kipróbálja😊

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Dietrich
mármint azt a magyarosítást is töröld ki.

Dietrich
Töröld le a gamet és ami utána ott marad a mappában (magyar menû)és rakd fel újra a játékot de ne tegyél be semmi mást. Utána írd be ide hogy rátudtál menni vagy sem valamelyik magyar szerverre.

Dietrich
Én megnéztem az új mappokat a finneknél. 😊

Ombika
De hat hozza se nyultam palyakhoz ezert nem ertem,most raktam fel 1 oraja!!!!!!!! HELP

Dietrich
akkor ha nem tettél be mappokat valszeg a magyarosítás kavart be.

insp
Írnál egy rövid ventrilo FAQ-ot? (keresek mindenhol, de sehol semmi konkrétum)
Mondjuk hova csatlakozzak, ha az -n vagy a HWSW-n vagy a Landor-on szeretnék játszani, és ventrilo-ban szeretnék beszélgetni a többiekkel?

Elõre is köszi a segítséget!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

wEEn
Szerintem belefér a fair-play-be ha a csapatok tartják egymás között a kapcsolatot! Egy igazi war pont igy lesz igazán élvezetes. Szerintem.
A PK3 probléma nem tudom, hogy mi lehet, ha nem "fertõztétek" meg semmivel az eredeti file-t. Próbáljátok meg magyarítás nélkül, esetleg reinstall.

Az üzenet az „unpure client detected” fordítása akar lenni szerintem. Tehát a szerveren be van kapcsolva a pure server opció, neked mondjuk custom pályáid vannak, látja, hogy a pk3 file-jaid nem egyeznel a gyáriakkal. Szerintem rakd vissza az eredeti pk3-akat, vagy ha nem mentetted el õket, reinstall.

Mellesleg szerintem rossz a fordítás (teljesen nem vagyok biztos benne, mert sose volt ilyen hibaüzenetem), mert az ökörség, hogy a szerver nem tiszta. A szerver vizsgálja a kliensek tisztaságát, szal „Nem tiszta klienst észleltem” lenne a jó fordítás.

Sziasztok!
Nekem is ugyan az a gondom mint Ombikának. A pontos üzenet a kövezkezõ:Szerver szétkapcsolt Nem tiszta szerver azonosítva. Hibás. PK3 hivatkozás. Lehet hogy a magyarítás tett be neki? Nem tudom. Ja és az összes szervernél ezt írja ki. Ha tud valaki helpûni azt megköszönném.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

insp
Lenne pár kérdésem:

1. Milyen IP-t állítsak be a ventrilo-nak, hogy tudjak Veletek beszélni meccs közben? (jó lenne, ha este kipróbálhatnám -utána persze nem muszáj élvezni a társaságom, de jó lenne, ha kitapasztalhatnám, hogyan mûködik)

2. Meccs közben ugye nem fair dolog a másiknak elmondani, hol bújkál az ellen. Ezt a ventrilo-t használók betartják?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Nincs mit

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

wEEn
Köszönjük

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Ombika
NEm tettem fel semmit se csak eredeti game+magyaritas single pleyerhez ,aztan gondoltam neten jatszom ,mert ugy megfogott!!!

Szoval tenyleg passz

Dietrich
hehe ezt radírozzátok ki majd. 😊 😞

Dietrich
Ha tettél fel olyan custom mappokat amik nem magyar szerverekre kellenek (bár van olyan is) akkor a <a href="http://highclan.uw.hu/files/pk3manager.rar">pk2 manager a jó megoldás</a> én is ezzel szoktam ki-be pakolgatni a mappokat.

Dietrich
Pár napig nem voltam a finn szerveren http://btserver.cjb.net/ és nédda miket raktak fel!!
http://fin.codfiles.com/

Dietrich
ugye nem német szoktál lenni mert akkor megvan rá a magyarázat miért bukták el a háborút.

wEEn
Nem lehet, hogy tettél fel custom map-okat?

wEEn
Szerintem hibás a pk3 file!

Ombika
Vki tudna segiteni!
Serverre kapcsolodok betolti es ezt irja ki!!
Server szetkapcsolva-hibas server... hibas .pk3 fajl!!

Ez mit jelent?

KM
Én meg sánta.

Dietrich
Rövid látó vagyok.