Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wEEn
A main könyvtárban kell létrehozni 1 demos könyvtárat és abba bemásolni! És mit ismert be a srác nOrb33 ?

Dietrich
Én bárhova pakolom ezt írja ki:can not write to demos/hammer.dm_1.

"Bemásolod a cod/man/demo könytárba"
nálam eleve nincs is ilyen (nem telepûlt)csak main de abban sincs demo könyvtár, de sebaj csináltam egyet...ugyan azt írja ki. Save helyre is beraktam és single-be indítottam...hoppácska nekem fénymásolt a game lehet az a baja?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Én is mindig német vagyok 😄...ha nem kell a létszám miatt átálni az ellenhez.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
jobb mint bepötyögni a chat menûbe és azt figyelni mit írnak oda...kozben meg levadásszak az embert. Én mindig ezzel baszom el a gamet. 😄

Dietrich
Thx! Kipróbálom a haverral ha betudunk menni éls nem lesz fullon mint az utóbbi 2 napban 😊

köszi 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

jóreggelt
ezt a demot mivel lehet megnézni? próbáltam divx-el,meg media playerrel de nem ment...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Pilu OBI
Le kéne feküdni.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

wEEn
Ok! Akkor ha sikerül idõben hazaérnem majd kereslek. Most joccakát mindenkinek!

insp
ÁLtalában én is német vagyok. Játékban: HUN_insp

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

wEEn
Kicsit veszélyes a holnapi napom, mindjárt mehetek melózni, de valszeg estefelé már vagyok. Ugyanezen a nick-kel vagy a játékben is? Ja! Én mindig német vagyok 😊

insp
Holnap akkor játsszunk egy oldalon, aztán mehet a duma!

wEEn
No gyorsba felugrottam az OBI-ra kipróbálni és müxik minden! Egyelõre csak az 1ik haveromnak szóltam, hogy jöjjön 1 tesztre, de remélem, hogy késõbb összejön a társaság. Amúgy köszi a tanácsot Pilu! nekem fel sem tûnt, hogy be lehet állítani gombra a beszélgetést 😊 Nem vagyok gyakorlott ventilolista 😊

zaki
az lesz. holnap majd felkutatom a lakást, hogy megtaláljam 😊

Dud [OBI]
Ásd elõ, mert anélkül nem megy. 😊 Vagy feljössz és csak hallgatózol.

zaki
pedig vhol kell lennie, mert volt, csak a költözzésnél vhol elkeveredett, vagy ilyesmi

zaki
nincs mikrofonom 😞

Pilu OBI
Tedd fel, és gyere!

zaki
aha thx. szal játék közben lehet egymással dumálni? 😊

Dud [OBI]
Élõszavas kommunikációs szoftver. Remélem ez jó megfogalmazás. A SOF2 scene már 1 éve ezen beszélget. Vagy 50 ember jár oda stabilan. Fõleg SOF2 klánok, de olykor CS, BF42, MOHAA klánok is akadnak. Mostantól jó lenne ha a COD scene is tudna beszélgetni.

zaki
lehet hülye kérdés, de mi is ez? 😊

insp
Gyertek minél többen! Én most indítottam el elõször a ventrilo-t. Pofonegyszerû!

Dud [OBI]
Nagyon jó dolog játék közben azokkal beszélgetni, akiket hentelünk! 😄DD

wEEn
Naccerû! Kipróbáljuk 😊

Pilu OBI
Letölthetõ pl az OBI oldalról (Hot downloads)

Pilu OBI
OBI VENTRILO

Eddig fõleg sof2-klánoknak és playereknek tartottuk fent, de ezentúl megnyitjul a COD community elött is a kaput.
Adatok:

IP: 152.66.93.30
port: 3784
pass: obicom

Használjátok egészséggel.

Ajjaj. Nem tudom mi az a rate, mit befolyásol. De köszönöm a tanácsot és majd kipróbálom.
Mit állít ez a parancs?
Dietrich
ti vagytok most a címlapon a callofduty.hu-n 😊

Rambo [OBI]
Tudom, hogy kellemetlen, de ha csak neked magas a pinged akkor minden ember játékát elkúrod.
Sajnos, nagyon szerencsétlen a magyar interet szolgáltatás, de ehez a játékhoz nem elég a modem.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Dietrich
😊)

Dietrich
nem látom értelmét mert többször volt hogy a váltás után 14-6 lett az arány ennek aztán sok értelme van.
1 hibától eltekintve nekem semmi bajom vele.

Lehet.
Én csak azt tudom, hogy tavaly nem volt semmi gond a játékkal a magyar szervereken. Lehetett folyamatosan játszani. Most meg autokickezik. Nálam nem változott semmi. Odaát változhatott.
Ombika
Kinnt meg suket nemetek karattyolnak 😊)

Persze jó a ping limit. Gond nélkül beenged. Utána viszont kirúgdal. Ezt nem kéne.

"Szerezz használható netet".

Te befizetnél a szintén elavult ISDN-re analog modem helyett? Számomra nem tünik túl értelmes befektetésnek.
Más lehetõség pedig nincs. Lehetne még mobiltelefonról GPRS-ezni. Na az még rosszabb mint a modem és rengeteg pénzbe kerülne.

Szóval majdnem olyan a tanácsod, mint:
Szerezd meg a szent grált az üveghegyen túlról!
Dietrich
és az is jó hogy csak 2 db gránát van mindenkinek.

Dietrich
ez Ombikának ment de a törlés miatt izé...másnál landolt.

Dietrich
Az hogy este már nem feltûnõ na de hogy délelõtt is!! ez már vérlázító lógás a sulikból

Ombika
Minden magyar server tele van 😞(

zaki
minek reagáltok az üzeneteire? tök felesleges, úgyis törölve lesz a kisfiú.

Rambo [OBI]
Kedves Modi!
Ha már törölted COD SUPPORT hozzászólását, légyi töröld az én 8181-es hozzászólásomat is (és ezt is!).
Köszi

Dietrich
"és tényleg nagyon fasza! Igy elsõ ránézésre egy jó alternativa az OBI mellett!"

igen ha végre használnák az új mappokat és nem az unalomig játszottakat raknák fel ha már új szerver.

hát igencsak lassúcska...
de csak néha csinál iylet érdekes módon

Rambo [OBI]
Nem hiszem, hogy ez lenne az oka. Az én kapcsolatom rendszeresen lagol (óránként egyszer), kb. fél - egy percre. Ilyenkor hülyegyerek módjára állok ott, nem történik semmi, majd megy tovább az élet.

Nálam is lassan jön be a fórum..
wEEn
Kipróbáltam az új szervert (LSSAH 100 mbit SPEEDLAN) és tényleg nagyon fasza! Igy elsõ ránézésre egy jó alternativa az OBI mellett! Különben életem legnagyobb szériáját hoztam a carenten-en (11-0), erre megszakadt a kapcsolat
Különben mi van az SG-vel??? Alig akarja betölteni a fórumot! Csak nálam van gixer?

R@in
Jó a ping limit, szerezz használható netet.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Pilu OBI
Sok sok olyan playert ismerek akiknek itt is hagyhatnám a szar linkedet SOHAsem használná.
Aki csalni akar az magától is rátalál ezekre.

A multkori linkbõl különbenis mindenki feltankolt csíttel.
Kár erölködni.

Jó, majd ha legközelebb játszom teszek magam mellé tollat és papírt, amire feljegyzem mikor rúgott ki az OBI.
Okát természetesen csak a bentmaradottak látják, hiszen akit kirúg a szerver nem tudhatja miért.

A gond az valószínûleg, (nem ismerem a szever beállítását csak következtetek) hogy rendszeresen méregeti a játékosok pingjét és akinek 250 fölé megy kirúgja.

Na most akinek eleve nem lenne 250 ping alatt a kapcsolat akkor be sem engedné az emebert. Márpedig beenged mindig, ha nincs tele. Aki meg fagy, 999-es azt amúgy leépítené.
Szóval nem teljesen értem a szándékot ezzel a beállítással. Nem feltétlenül jelent technikai problémát ha megugrik egy-két pillanatra a ping.

De legjobban talán akkor fogod teljesen világosan látni a problémát, ha te is megtapasztalod.

Csatlakozz modemmel az OBI szerverhez és játsz!

Tavaly gond nélkül lehetett, tényleg ez volt a legjobb szerver, idén meg elég korlátozottan lehet, mert kirúgdal, holott nem változott a max ping beállítás, viszont beépítettek valami autókicket. Az én kapcsolatom meg semmit nem romlott.
Pilu OBI
Remeg a lábunk.
Kijön a Punkbuster azt nincs miért élned.
Értelmetlen lesz amiért kipottyantál.

Kösz a tippet. :-)