Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Olyan közelrõl nem ér!

Dietrich
csak 1x lennél 500 méterre a puskámtól....

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Szerintem ezt a gránát dolgot megkellene úgy oldani hogy ne robbanjon fel..már megéri hajigálni. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

wEEn
Ilyen gránátos sztori a múltkor velem is megesett: dobtam az ellenség várható érkezésének irányába, amikor kistársam beszaladt elém, ennek következénye volt, hogy csumára fejbedobtam. Mivel a tetõn voltunk ennek örömére õ leesett 😊 Szerencsére nem halt meg. Tudom nem illendõ ilyen esetben, hogy röhögjek, de mégis percekig ez volt a program

KM
A hó jó. Le vagy sajnálva!

Dietrich
Tegnap volt egy állat (Bandita) aki bejött tk-nak a szerverre. Nekünk kellett õt kibaszni mert a szerveren ez nincs beállítva és rohadt módon eltudja baszni az ilyen gyökér a többiek szórakozását.

Bocs hogy agresszív vagyok de esik az a kurva hó én meg rohadtul utálom mert szar a gumi azon a trágya kocsin ami van nekem......még a game-ben is utálom a havat

Dietrich
Mega LOL 😄D

Rambo [OBI]
Erre nincs szabály. Ha van 4-6 cimbid, akikkel szeretsze együtt játszani, akkor azokkal te is alakíthatsz klánt, és onnantól együtt meccseltek más klánok ellen.

Ha nincsenek személyes ismerõseid, akkor a dolog lényegesen bonyolultabb. Elõször is érdemes telepítened egy csevegõ progit magadnál (mondjuk Ventrillo-t, ami letölthetõ a netrõl is) és rákapcsolódnod vele valamilyen nyilvános csevegõ csatira. Az OBI klánnak pl. van nyilvános szervere, azon vanak nem passworddel védett szobák, ott megismerkedhetsz a játékosokkal.

Azt hiszem, ma már az IRC-n való irogatás kissé avéttos, de ott is próbálkozhatsz.

Aztán sokat kell játszani nyilvános (public) szerveren, hogy meglegyen az a skill, ami miatt érdemes felvenni téged valamelyik klánba. Ha jól nyomod, elõbb-utóbb úgyis szól valamelyik taghiányos bagázs.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

KM

zaki
loool 😄

Pilu OBI
Ja hurgenen is nagy a hó, alig lehet haladni..

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

KM
Tegnap nekem is volt ilyen élményben részem a hurtgenen.

Dud [OBI]
Errõl jut eszembe, egyik warunkon Rambo barátomat dobták hátba egy gránáttal, tõlem 5 lépésre. A gránát nem robbant azonnal és érdekes módon le se esett a földre! Ott ahol eltalálta a gránát megállt a levegõben. Üvöltök a ventiba, hogy gráááánááááát futáááááás! Fel is robbant de frankón a levegõben. Többször visszanéztem, mert megvan demoban és kurva jól néz ki.

Dud [OBI]
Jah! Kecseg hó! 1 óra alatt tettem meg 9km -t....

KM
Jobbat!

zaki
jó reggelt

Dud [OBI]
Yo reggelt!

Dietrich
Tegnap az egyik TDM szerveren kajakra fejbedobtak egy ruszki gránáttal az egyik szûk átjárónál. Azt hittem van valami bug a game-be és ettõl dobom fel a talpam de nem sajna, mert jó móka lett volna.

Pilu OBI
kábé ja

Dietrich
ja megint az mint múltkor?

Dietrich
Nekem is plíz.

tmk
Megint törölve lettél láma

aha...hát,persze...hihető volt

wEEn
Ismeritek a www.codmovie.com-ot? CoD-ból mentett videók. Most töltöttem le a "vicces" kategóriából 1 avi-t: How to hump cows in style. Szétröhögtem az agyam

zaki
talált süllyedt. vagy 5X belinkelte, de hála istennek nem maradt 1ik sem bent tovább 5 percnél

wEEn
Én sem láttam már az üzeneteit, de nagy összegben mernék fogadni, hogy csalásokat linkelt be a majom. Jól tévedek?

zaki
lemaradtál, mint a borravaló

wEEn
Ooopsz! Jól látom, hogy lemaradtam a 8k-ról?

zaki
priviben elmondom

insp
COD SUPPORT mirõl írt, hogy mindig kimoderáltad?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

zaki
hi! callofduty.hu-n találsz egy pár magyar szervert...

Sziasztok!
Tud valamejõtök egy magyar szervert ehhez a game-hez mert nemrég lett netem és szeretném kipróbálni multiban is.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

insp
Ehh, skacok, még mindig nem toltam végig a szinglit..
Egyszerûen nem volt kedvem még nekiállni, mert mindig inkább a multira nyomtam.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Gfreiter
Kösz. Hali...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
tévedsz. te már holnapra sehol sem leszel.

Gfreiter
Szmááájli lemaradt...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LOL, de hüle vagy 😊))))))))

zaki
fejezd már be

rezsofiz
értem már... 😄

sazl : c

rezsofiz
aha.thx. 😄

zaki
amikor válaszolt, akkor még nem volt törölve az üzenet

rezsofiz
mind1.nem fontos

rezsofiz
mámint hogy ki van írva: ''válasz codsupport....''

rezsofiz
télleg.ha törölte a moderátor,akkor hogy tudott válaszolni?

rezsofiz
😄

zaki
te kihez beszélsz?

Gfreiter
Felesleges. Aki akarta az már felírta, aki meg nem akarta az most sem fogja felírni...

Hogy lehet vki ekkora gyökér?
És még õ nevezz másokat lossereknek...

Törljétek már ki!

hmmmm, még mindig ugyanaz az ipje?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Gfreiter
Akik ide járnak,szvsz nem hinném, hogy egyikük is vevõ lenne e rájuk...