Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Bocs hogy agresszív vagyok de esik az a kurva hó én meg rohadtul utálom mert szar a gumi azon a trágya kocsin ami van nekem......még a game-ben is utálom a havat

Ha nincsenek személyes ismerõseid, akkor a dolog lényegesen bonyolultabb. Elõször is érdemes telepítened egy csevegõ progit magadnál (mondjuk Ventrillo-t, ami letölthetõ a netrõl is) és rákapcsolódnod vele valamilyen nyilvános csevegõ csatira. Az OBI klánnak pl. van nyilvános szervere, azon vanak nem passworddel védett szobák, ott megismerkedhetsz a játékosokkal.
Azt hiszem, ma már az IRC-n való irogatás kissé avéttos, de ott is próbálkozhatsz.
Aztán sokat kell játszani nyilvános (public) szerveren, hogy meglegyen az a skill, ami miatt érdemes felvenni téged valamelyik klánba. Ha jól nyomod, elõbb-utóbb úgyis szól valamelyik taghiányos bagázs.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Ott ahol eltalálta a gránát megállt a levegõben. Üvöltök a ventiba, hogy gráááánááááát futáááááás! Fel is robbant de frankón a levegõben. Többször visszanéztem, mert megvan demoban és kurva jól néz ki. 
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Tud valamejõtök egy magyar szervert ehhez a game-hez mert nemrég lett netem és szeretném kipróbálni multiban is.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Egyszerûen nem volt kedvem még nekiállni, mert mindig inkább a multira nyomtam.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
És még õ nevezz másokat lossereknek...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)