Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A szerverrõl nem vesszük le a 250-es ping feletti játékosok kickelését, a már korábban említett okok miatt.
►►^._.^◄◄

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Most voltam az OBI-n kb fél órát, de csak insp lépett be ventriloval. Skacok! Füllhallgató megkeres, mikrofon leporol aztán hajrá!

\"Hard to see, the dark side is.\"
http://highclan.uw.hu/files/pk3manager.rar
én is ezt használom mert van már 17 db mapom és nem kell sokat bíbelõdni vele ezzel a progival. Asszem ha több szerver is végre rászánna magát hogy újabb mapokat tegyen fel szükség lesz rá.
Nektek is csinalja ez a server 195.70.37.188:28960??
Miert van ez?
Az lehet oka mikor bemertem alleyevel kapcsolatomat,akkor meg adsl-el voltam de most hazajottem es itthon meg ISDN van?
online játéknál
volna egy kérdésem.Ha letöltöttem egy pár új mp-pályát,hova másoljam öket???
De azért utána lehet változtatni, ha épp a másik csapatban szeretnék játszani?
"250 feletti pingnél továbbra is kidob (sorry modemesek)"
Jó, akkor 20 másodperc alatt megint visszalépek, aztán X idö múlva megint kirúg, akkor megint visszalépek és így tovább míg meg nem unom és nem megyek egy olyan szerverre, amelyik közben nem autokickkel.
Nem igazán sokat véded a többi játékost azzal, hogy 20 másodpercig nem vagyok bent, csak az én idegeim sínylik meg, hogy 5-10-20-30 percenként kirúgdal.
http://codmaps.uni.cc
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A readme-ben ez van:
"nVidia® GeForce4™ users may experience washed out or otherwise unappealing texture quality when playing the game with High character and general textures settings, 32-bit textures in full screen mode. If you experience this, adjust the "Image Settings" slider in the GeForce4™ settings menu all the way to "Quality" in order to remedy the situation. You can do the following:
1) Right-click on the desktop and select "Properties."
2) Choose the "Settings" tab.
3) Click the "Advanced…" button.
4) Select the "GeForce4" tab.
5) Select the "Performance & Quality Settings option from the side menu.
6) Adjust the "Image Settings" slider away from "High Performance" and over to "Quality.""
Azaz a MInõség (Quality) felé kell elhúzni a csúszkát egészen nem?
Mondjuk alapban is ott volt nálam, de akárhova húztam smmi.
Amúgy a játék is elindul, de csak szürke textúrákkal. Eléggé érdekes kép...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
- Légnyomás effekt: közeli gránátrobbanásnál, magasról leugrásnál, ütéstõl.
- Team Balance: újbelépõket a szerver rakja a megfelelõ oldalra
- Kézfejlövéstõl a karakter eldobja a fegyverét
- 2 gránát
Maradt az 1 csipa, de kivettük a térfélváltást mert az nagyon nem akart mûködni...
Minden más (sebzés, fegyverek, pályák, játékmód, stb.) változatlanul lett hagyva.
250 feletti pingnél továbbra is kidob (sorry modemesek), de a magas ping tönreteszi a többi játékos szórakozását is.
Code és dF közösen adminolja a szervert.
További jó játékot!
►►^._.^◄◄
Mert Cod.hun azt mondták hogy ebbe még nem, hanem csak a következõbe.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
AA-ban ha inditok egy demot, senki sincs biztonsagban 😊 De ott szerencsere nincs ilyen sok csiter, hala a PB-nek.
En is benn voltam es kivancsi vagyok magamra 😊
Eddig fõleg sof2-klánoknak és playereknek tartottuk fent, de ezentúl megnyitjul a COD community elött is a kaput.
Adatok:
IP: 152.66.93.30
port: 3784
pass: obicom
Használjátok egészséggel.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Megse moccantam fal mogott voltam es mar lovi messzirol falat de tobbszor is ezt volt mondom ahhh!!
Pedsig jo lenne ez a game!!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
jöhetne az a patch már...