Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Egyre jobb, csak valakiknek úgy látszik elkellett kezdenie. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ez jó mert soxor volt hogy átkellett állni valamely csapatba pont az erõfölény miatt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

M313R
Természetesen ha menetközben valamelyik teamnek megcsappan a létszáma nyugodtan átállhat bárki, viszont erõfölényben levõ csapathoz nem állhatsz.
A szerverrõl nem vesszük le a 250-es ping feletti játékosok kickelését, a már korábban említett okok miatt.

►►^._.^◄◄

Herold
Ha egy haverral ketten játszunk a neten keresztül (egyikünk csinálja a szervert), ugyanazzal a játékkal lehet egyszerre 2 embernek játszani? És mitõl függ, hogy bizonyos helyeken kérnek CD-keyt, máshol nem?

insp
Bezony. Mindenki ventrilora fel!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

KM
Jajj! Elnézést kérek a TK-ért!

Ombika
EGyre rosszabb a helyzet a cheaterekkel! 😞

Dietrich
Nekem is ilyen van csak hama (kina rulez)de mint írtam ma nem játszom majd holnap. 😊

wEEn
Insp! Emlitetted, hogy most csak külön mikrofonod van. Javaslom, hogy ruházz be 1 fejhallgatoval egybeepitett mikrofonra. Én 1700 ft-ért vettem Geniust a Metroban és tökéletesen szuperál.

wEEn
Hogy van ez? Senki nem akar beszélgetni velem miközben halomra lõjük a szövetségeseket?
Most voltam az OBI-n kb fél órát, de csak insp lépett be ventriloval. Skacok! Füllhallgató megkeres, mikrofon leporol aztán hajrá!

Mr Manson
Patch mikor várható?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Dietrich
Nekem most csak azért nincs ilyen problémám mert kell a sávszélem a letõltéshez.

Dietrich
holnap délelött ha válaszolok jó lesz? 😊

Valaki könyörgök mondjon egy olyan tört szervert ami nem full és magyar... plz...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Dietrich
magas lehet a pinged vagy lelötted a csapattársad.

Dietrich
szed le ezt:
http://highclan.uw.hu/files/pk3manager.rar

én is ezt használom mert van már 17 db mapom és nem kell sokat bíbelõdni vele ezzel a progival. Asszem ha több szerver is végre rászánna magát hogy újabb mapokat tegyen fel szükség lesz rá.

Ombika
Server Disconnect,Player is kicked?
Nektek is csinalja ez a server 195.70.37.188:28960??

Miert van ez?
Az lehet oka mikor bemertem alleyevel kapcsolatomat,akkor meg adsl-el voltam de most hazajottem es itthon meg ISDN van?

wEEn

ha oda rakom azt mondja piszkálgatjuk? piszkálgatjuk?
online játéknál
0ppika
COD/Main/

http://epica.nl

sziasztok skacok!!!
volna egy kérdésem.Ha letöltöttem egy pár új mp-pályát,hova másoljam öket???
"- Team Balance: újbelépõket a szerver rakja a megfelelõ oldalra"

De azért utána lehet változtatni, ha épp a másik csapatban szeretnék játszani?

"250 feletti pingnél továbbra is kidob (sorry modemesek)"
Jó, akkor 20 másodperc alatt megint visszalépek, aztán X idö múlva megint kirúg, akkor megint visszalépek és így tovább míg meg nem unom és nem megyek egy olyan szerverre, amelyik közben nem autokickkel.
Nem igazán sokat véded a többi játékost azzal, hogy 20 másodpercig nem vagyok bent, csak az én idegeim sínylik meg, hogy 5-10-20-30 percenként kirúgdal.

Ehun vannak map-ok,koztuk 1-2 gyongyszem :

http://codmaps.uni.cc

DrBigSlingShot
hi all

Élni vagy égni???!

M@TriX
ajh...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dietrich
Nekem csak Ge2MX400 tv out vga van és 44.03 detonator és no problem.

Mighty
Hát nem tudom. Nekem is 4800-as van és semmi probléma nincs.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

M@TriX
53.03

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mighty
Driver update nem árt....

M@TriX
Hali, régebben Gef3Ti200 volt és minden rendben mennt, de most elindítottam a COD-ot és ez lett (Gef4ti4800)

A readme-ben ez van:
"nVidia® GeForce4™ users may experience washed out or otherwise unappealing texture quality when playing the game with High character and general textures settings, 32-bit textures in full screen mode. If you experience this, adjust the "Image Settings" slider in the GeForce4™ settings menu all the way to "Quality" in order to remedy the situation. You can do the following:

1) Right-click on the desktop and select "Properties."
2) Choose the "Settings" tab.
3) Click the "Advanced…" button.
4) Select the "GeForce4" tab.
5) Select the "Performance & Quality Settings option from the side menu.
6) Adjust the "Image Settings" slider away from "High Performance" and over to "Quality.""

Azaz a MInõség (Quality) felé kell elhúzni a csúszkát egészen nem?
Mondjuk alapban is ott volt nálam, de akárhova húztam smmi.
Amúgy a játék is elindul, de csak szürke textúrákkal. Eléggé érdekes kép...

bodesz
na ezt nem kellett volna mostmár tuti mindig tele lesz és nem tudok felemenni

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

M313R
Landor CoD < 152.66.93.27:28960 változások

- Légnyomás effekt: közeli gránátrobbanásnál, magasról leugrásnál, ütéstõl.
- Team Balance: újbelépõket a szerver rakja a megfelelõ oldalra
- Kézfejlövéstõl a karakter eldobja a fegyverét
- 2 gránát
Maradt az 1 csipa, de kivettük a térfélváltást mert az nagyon nem akart mûködni...
Minden más (sebzés, fegyverek, pályák, játékmód, stb.) változatlanul lett hagyva.
250 feletti pingnél továbbra is kidob (sorry modemesek), de a magas ping tönreteszi a többi játékos szórakozását is.
Code és dF közösen adminolja a szervert.

További jó játékot!

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

KM
Kell ez már nekünk, mint egy falat kenyér!

Most akkor ebbe a pecsbe belerakják a PB-t?
Mert Cod.hun azt mondták hogy ebbe még nem, hanem csak a következõbe.

Dud [OBI]
Lesz amint kinnt a peccs a PB -vel együtt! Na akkor tényleg retteghet az összes csíter. Be lesz állítva minden ellenük, még a random fényképezés is...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Ombika
MAjd lesz erre is megoldas remeljuk! 😊

Mighty
Hat akkor ez eleg gyik feature...
AA-ban ha inditok egy demot, senki sincs biztonsagban 😊 De ott szerencsere nincs ilyen sok csiter, hala a PB-nek.

Ombika
KETLEM!! 😊

Mighty
Demolejatszas kozben nem lehet valtogatni az emberek kozott?
En is benn voltam es kivancsi vagyok magamra 😊

Norb33 nagyon jó lett a demo 😊

Rambo [OBI]
OBI VENTRILO

Eddig fõleg sof2-klánoknak és playereknek tartottuk fent, de ezentúl megnyitjul a COD community elött is a kaput.
Adatok:

IP: 152.66.93.30
port: 3784
pass: obicom

Használjátok egészséggel.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Dietrich
ehhez nem kell külföldi szerverre menni sajna..

Ombika
TEgnap jatszottam kulfoldon ,neha ketteallt fulem !
Megse moccantam fal mogott voltam es mar lovi messzirol falat de tobbszor is ezt volt mondom ahhh!!
Pedsig jo lenne ez a game!!

insp
Nem tudom, hogy szánalmasnak, vagy nevetségesnek gondoljam...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Dietrich
az a baj hogy ha nem fix ip címes sok mindent nem lehet ellene tenni...

Ombika
Kemeny ez a video!!!
Johetne mar kibaszott patch nagyon rakattantam isteeen!! 😊

Dietrich
thx müxik.

jöhetne az a patch már...

Dietrich
várjunk csak..demos!! ezt basztam el. Pill....

Dietrich
csináltam azt is de az üzenet ugyanaz. Mindegy majd elmondjátok szóban 😊