Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Na ja!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

0ppika
Ha fent van a patch, akkor olyan szerveren, ahol nincs fent, tudok játszani?

http://epica.nl

Mellesleg a Landoron isten a kézlövés-effekt.

zaki
bemásolom a listát a callofduty.hu-ról, hogy miket javít a patch:

javítások teljes listája:
SD:
- Bombaszedés közben nincs nálad fegyver.
-Ha a bombát roundlimit vége elõtt teszed le megáll a számláló=> addig tart a kör míg fel nem robban a bomba.
-A bombát nemlehet Roundlimit lejárta után letenni.
-Timelimit elérésekor nem szakad félbe a játék hanem megvárja míg az adott kör befejezõdik.

Fegyver/modell javítások:

-Kisebb változtatások a sniper kiegyensúlyozására.
-Ugrásból való földetérés után a sebességed drasztikusan lecsökken => bunny hopping off :/
-Fegyverfüggõ hány gránát lehet az embernél
-MG42 kiegyensúlyozása.
-Kar98 iron sight átdolgozás.

Multiplayer bugfixes:
-Itt rengeteg van, talán a legfontosabbakat:
Létrán fel/le mászó animációk javítva.
-Lebegõ gránát effekt javítva.
-Kisebb/átlátszó csapattárs avatar.
-Pure szerver rész hiányosságai/hibái javítva.
- "r_colormiplevels" csítvédetté tevése.

és itt a teljes lista

Barómi jöl = baromi jól

Na és be tudunk majd lépni a biztonásgi másolatunkkal? Mert ha nem, valószínû üres lesz a szerver.
Mellesleg pont holnap megyek 8 fõs CoD LAN-ra. Barómi jöl jönne egy mûködõ patch...

Dud [OBI]
Hamarosan kész is az új peccsel portunk.

zaki
ok, rendben. ja és:

Dietrich
Én ezért kérdeztem mikor lesz tört patch, mert tört game-re eredeti patch nem megy rá más játékoknál.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SGP

Neked is fel kell tenni természetesen.
Itt megtalálod hamarosan.
A Cod.hu-n már kint van

Dud [OBI]
Szerintem vicc és ok.

zaki
nem, nem vicc, komolyan kérdeztem

SGP
Ez most vicc?

Dud,
Nem
Dud [OBI]
De a war szerverre ugye nem?! Este warunk van!

zaki
és akkor nekünk játékosoknak nem is kell patchelni a játékot, elég ha a szerver patchelve van?

SGP

Az OBI szerverre(152.66.93.30:28961) most pakolja fel Dali a patch-et
Fél óra és mehettek tesztelni!

Azért jóval több, mint a semmi.
Dietrich
http://www.576.hu/index.phtml?action=termek&termek_id=5633

már 1000 Ft-al olcsóbb. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
http://www.callofduty.hu/servers.php

Keress tört szervert,oda bemehetsz.A magyarok ilyenek. Cimek a cod.hu -n.
Vagy nézz el ide:http://www.epcgaming.com/?id=cod_viewservers

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hi all

Dietrich
Murda ezt olvastad? 😊

Dietrich
Én úgy tudom (fórumok olvasásakor)hogy az új verzió nem olyan full Ok mint a korábbi.

insp
Kerio Full OK. Csak tudni kell bekonfigurálni.
A védelemrõl általában: minden ismertebb firewall progira létezik aktuális crack.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Ez remélem benne van a bugfix-ben bár annyira eksön közben nem szúr szemet. Nyakas

Forrest Tomee
Kíváncsi leszek az új modra is....

The Garrett
WinME? uh 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
nope Blackice power 😊

Dietrich
kerio? nálam meg az kavart be soxor.

Dietrich
tudom meg kell is különben nem tudnék rámenni a multira.

The Garrett
amugy nem akarok beleszólni de a zonealarm nem a legjobb védekezés 😊

The Garrett
azt nyugodtan engedélyezheted.

The Garrett

nah a port az ami a végén van.

Dietrich
Ez végre jó hír!
És mikor jön ki hozzá a crackelt pach? 😊

Dietrich
sajna ez nem jelent semmit és ha xp-d van a biztonsági javításokat sem árt megcsinálni mégha SP1 is van fenn nálad.

Dietrich
Megnéztem pontosan mit ír ki.

Do you want to allow Codmp.exe to act as a server?
Source IP:0.0.0.0 Port 28960
Codmp.exe

stb

Dietrich
na én erre emlékztem a 0.0.0.0. dologgal kapcsolatban.

Dietrich
mikor elindítom a game multi részét a ZA ezt jelzi ki második felugró ablakban.

"A MyDoom.B féreg különös jellegzetessége, hogy a fertõzött gépeken letiltja az ismertebb vírusirtó szoftverek gyártóinak weblapjához történõ hozzáférést. Ennek a tevékenységnek a célja nyilván a vírusmentesítés megnehezítése. A "hosts" fájlban elhelyezett 0.0.0.0 bejegyzések segítségével blokkolt helyek teljes listája a következõ:"

http://www.virushirado.hu/virh-virusleir.php?oid=268435559

The Garrett
0.0.0.0 az hogy lehet port?
amugy az uj vírus ez az idoomizé a 3127 és 3198 közötti portokat scanneli

Dietrich
Rajta voltam most a szervereteken csont egyedûl és 27 volt a pingem. Miért vágott ki mikor még volt 1,5 percem hogy megakadályozzak egy esetleges bomba lerakást? 😄 Már az is baj ha marha módjára egyedûl lövöldözgetek? 😊

Dietrich
Válaszolok akkor itt is. 😊

No én most megnéztem és engem simán beengednek a szerverek van hely bõven! 😄

Csak tipp: szerintem lehet bekaptad az új virust ugyanis az szintén a 0.0.0.0 portot használja a fertõzött gépeken és lehet az kavart be. Szerintem alaposan nézd át frissített virusölõvel, ad-awareval, spybottal a gépedet. Ha talál akkor lehet a gondod is megszûnik meg más gondod is amit most nem érzékelsz, ha nem akkor passzolom a kérdést.

HuAn82
Én is a #8289-re gondoltam, de (#8290)ezek szerint nem az a problem. Akkor sajna nem tudom...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Ööö... hajhullásra nem is tudom.....

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Garret magyar servereken fent lesz?
Egyáltalán leszedjük?

The Garrett
sziasztok.
ajánlom mindenki figyelmébe a callofduty.hu legujabb hírét 😊
nágy meglepi 😄

Dietrich
Thx.

Forrest Tomee
Tûzfalat nem tettél azóta fel?

insp
Király, hogy neketek is ventrilo!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Forrest Tomee
576-ban vettem 11900Ft-ért.

Dietrich
Remélem ha kijön a hiv. patch akkor a fénymásolt játékokhoz is jön rögtön. 😊

Mondjon valaki 1 helyet Bp-n ahol meglehet venni a gamet? 2 média marktban is voltam és nincs valamint a cd galaxisban sem láttam hogy lenne.