Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
MI AZ???

http://epica.nl

Rambo [OBI]
Juj, már csak pár pillanat, és jön egy vadiúj csoda...majd meglátjátok...úgy izgulok!!!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

magus
amugy nemtom mit csinaltak netkoddal, de hogy 1.2ben 10 korbol 8szor ugy lojenek le hogy ne latszodjon killcamban a lovesem 40es pinggel az azert mara cs-n is tultesz.

0ppika
Ha már készek vagyunk, vagy meguntuk a játékot szoktunk olyat, hogy kijelölünk 1 helyet, mindenki csak oda megy és vagy pisztoly vagy ütéssel végezzük ki egymást.

janos666
Kösz. (akkor olyan mint a HALO)
fm
thx megent,akkor úgytûnik ezt inkább hanyagolom..lehet,hogy az 1.2es peccset is felesleges lan-partyn feltenni..

marad az épületvédõsdi,illetve ha vkinek van vmi jó ötlete 6fõs játékra akkor szívesen várom😊

M313R
Csak realism modokban van idõzítõ lehetõség, ami megy az 1.2-vel az a CKR1.2 beta for CoD 1.2, ez módosítja a fegyvereket, HUD-ot is, szóval csak óvatosan vele 😊))

►►^._.^◄◄

0ppika
Ez jó dolog, mi is szoktunk ilyen épületvédõsdit játszani LAN Partyn.

Herold
Nem lehet, akkor élesíti mikor eldobod. 😞

fm
thx mindenkinek a válaszokért😊 akkor sztem tdm lesz a lan-partyn, vagy megent kitalálunk vmi "saját" küldit a pályákon mint legutóbb. kijelöltünk egy épületet és az egyik csapat védi,a másik ostromolja tdm-módban...ilyesmi

és hogy kell a gránátot idõzítettre állítani? mint anno a spearhead-ben..

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SGP

Ha minden jól megy már holnap lesz
Herold
Nem egyszerûbb megszórni gránáttal a védõket?

Herold
Egyáltalán mi az a dedikált szerver és mire jó?

Herold
De hogy a rákba??? A hagyományos cheat parancsokat a MP konzol nem veszi be úgy tudom.

Punker
az új OBI szerver kb mikortól megy majd?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Na hát látom elég alapos leírás született közben...
Meierrel teljesen egyetértek.

Sajnos nem. Én hétvégén voltam 8 fõs LAN-partyn (MoH + CoD), de az a baj, hogy amikor az egyik csapat bázist alapít, rárohannak a többiek, és a 2x4 fõ pillanatok alatt lekaszálja egymást, az utolsó ember egyedül marad a pályán 15-30 másodpercre, és békésen megvédi/elpusztítja a bázist.
Szal így nagyon töredezett let az egész, szerintem minimum
2x8 fõnek kell játszani. Viszont nagyon is van benne taktika, nem TDM-szerû hent az egész. Úgyhog alig várom az OBI portját.

M313R

HeadQuarters mód

Az elején egy komoly rush van mindkét csapat részérõl a random spawnhelytõl a leendõ fõhadiszálás területéhez (3-4 különbözõ helyen lehet a pályán "?" jelöli az iránytûn) ahol még rádió sincs és teljesen semleges. A megjelenõ rádió elfoglalása, majd a HQ védése, itt álltalában védõ camp és támadó rush megy. Aztán ha esetleg sikerül a HQ-t elfoglalni az ellenségnek akkor kezdõdik az egész elõrõl.

Közben megy egy számláló, ami 45 másodpercrõl számol vissza. Ennek a számlálónak az állása határozza meg a respawn idejét és a csapat-pontokat. Ha 40-es óraállásnál már lelõttek akkor 40 másodperc mire respawnolsz, támadók messze a HQ-tól, védõk közvetlenül a Fõhadiszáláson. Kivétel ez alól ha sikeresen elfoglalja a csapatod a HQ-t akkor azonnal respawnol mindenki.

Az órának a pontozásban is van jelentõsége, attól függõen, hányadik másodpercben foglalod el a HQ-t számolja a pontokat nulláig, majd a következõ 45 másodperces intervallumban amikor az ellenfél beveszi az ellenséges HQ-t annyi pontot kap, ha nem sikerül nekik, akkor a védõk 45 ponttal lesznek gazdagabbak. Álltalában pont limit van amibe a killek is beleszámítanak a HQ-s foglalások pontjain kivûl. Amelyik csapat elõbb eléri az adott pontszámot (450 a gyári beállítás) az nyer.

Ez a mód komoly csapatjátékot, pálya- és módismeretet, taktikát igényel. 1-2 fragvadász könnyen el tudja rontani a többiek játékát...

►►^._.^◄◄

Hozd át aláírom helyetted.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

DrBigSlingShot
miért van az, hogy nem tudok dedikálni severt? pedig nekem legalis gamem van, sõt oly annyira nem megy, hogy még saját gépemen sem látom a servert? van valami trükk?

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
miért ismétlem magam???????

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
na szóval és tettel be kék lépnem valami klánba. Van valami jó 5-let? Baromssssággggal kiméljetek!

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
na szóval és tettel be kék lépnem valami klánba. Van valami jó 5-let? Baromssssággggal kiméljetek!

Élni vagy égni???!

zaki
hi

DrBigSlingShot
hi

Élni vagy égni???!

Forrest Tomee
Szerintem nem. Legalább kéne 5-5 emberke. Eleve egy rádió lerakásához nem elég egy és a respawn sem azonnali hanem van valamennyi idõ ált. 15-30 sec (gondolom szerveroldali).

Pörgõsebb mint a sd, de nem annyira agyatlan mint a tdm, szóval pont jó!

Dietrich
így gondoltam én is csak nem emeltem ki. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

fm
erre vki?

és sztetek 6an vajon élvezhetõ a hq mód?

Zaki jól kiemelte MÉG lehet.
Mondjuk a PB nem lesz a messiáss de a csiterek száma drasztikusan fog csökkeni.

Serpa

zaki
igen. MÉG lehet

Dietrich
Úgy hogy reméltük az 1.2 után nem lehet csíterezni. Hát sajna még lehet.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ha visszaolvasol OBI-k készítenek egy ilyen szervert.

Serpa

A peccs infojában néztem, hogy respannos. Szervert továbbra sem tudok sajna.

Serpa
IP cím ?

Most nézem respannos. Patakvér!

Respannolós, vagy várni kell a kör végéig?

Serpa
elég kemény lehet.

Nemtom, de én is kirpróbálnám

Herold
Úgy érted, hogy az 1.2-esen lehet, vagy ott már nem lehet?

Serpa
van magyar, tört server ahol ezt a modot ki lehet probálni ?

Headquarters

És mit csinálsz akkor teambalance-os szerveren?
Amúgy jóreggelt belétek.

Dietrich
mióta nincs bunny dolog más taktikák jöttek elõ ha figyelitek. 😊

Dietrich
már mint az 1.2 pöcsölt szerveren.

Dietrich
sajna lehet még..még lehet remélem nem sokáig.

Herold
Multiban nem lehet cheatelni.

Mighty
Most, hogy új a géped nem csekkolod le az AA-t?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CSOCSO
csak most szereztem be... onlineban nem fogom jatszani mert ennel realisztikusabb tetszik de offlineban nagyon bejon!!!foleg hogy az uj gepemen nem akadozik😊