Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
http://epica.nl
marad az épületvédõsdi,illetve ha vkinek van vmi jó ötlete 6fõs játékra akkor szívesen várom😊
►►^._.^◄◄
és hogy kell a gránátot idõzítettre állítani? mint anno a spearhead-ben..

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meierrel teljesen egyetértek.
Szal így nagyon töredezett let az egész, szerintem minimum
2x8 fõnek kell játszani. Viszont nagyon is van benne taktika, nem TDM-szerû hent az egész. Úgyhog alig várom az OBI portját.
HeadQuarters mód
Az elején egy komoly rush van mindkét csapat részérõl a random spawnhelytõl a leendõ fõhadiszálás területéhez (3-4 különbözõ helyen lehet a pályán "?" jelöli az iránytûn) ahol még rádió sincs és teljesen semleges. A megjelenõ rádió elfoglalása, majd a HQ védése, itt álltalában védõ camp és támadó rush megy. Aztán ha esetleg sikerül a HQ-t elfoglalni az ellenségnek akkor kezdõdik az egész elõrõl.
Közben megy egy számláló, ami 45 másodpercrõl számol vissza. Ennek a számlálónak az állása határozza meg a respawn idejét és a csapat-pontokat. Ha 40-es óraállásnál már lelõttek akkor 40 másodperc mire respawnolsz, támadók messze a HQ-tól, védõk közvetlenül a Fõhadiszáláson. Kivétel ez alól ha sikeresen elfoglalja a csapatod a HQ-t akkor azonnal respawnol mindenki.
Az órának a pontozásban is van jelentõsége, attól függõen, hányadik másodpercben foglalod el a HQ-t számolja a pontokat nulláig, majd a következõ 45 másodperces intervallumban amikor az ellenfél beveszi az ellenséges HQ-t annyi pontot kap, ha nem sikerül nekik, akkor a védõk 45 ponttal lesznek gazdagabbak. Álltalában pont limit van amibe a killek is beleszámítanak a HQ-s foglalások pontjain kivûl. Amelyik csapat elõbb eléri az adott pontszámot (450 a gyári beállítás) az nyer.
Ez a mód komoly csapatjátékot, pálya- és módismeretet, taktikát igényel. 1-2 fragvadász könnyen el tudja rontani a többiek játékát...
►►^._.^◄◄

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Élni vagy égni???!
Élni vagy égni???!
Élni vagy égni???!
Pörgõsebb mint a sd, de nem annyira agyatlan mint a tdm, szóval pont jó!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mondjuk a PB nem lesz a messiáss de a csiterek száma drasztikusan fog csökkeni.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Amúgy jóreggelt belétek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk