Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig magyar serverek 99% töröt tudtomal 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Punker
lehet hogy a fele üres, de pl én csak OBI-ra tudok felmenni a többi nem enged be az OBI meg szinte mindig fullon van....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ilyen különleges hogy kijön a 623. cod sd server amikor igy is a fele üres? juhéééé! 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Punker
ok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DrBigSlingShot
várjuk azt az ip-t
na addddigis yo8 mindenkinek.

Élni vagy égni???!

tmk
Nos igen lassan megosztjuk a szerverunk ip cimet
melyet OBI kozremukodesevel sikerult uzembe helyezni.
Pliz legyetek turelemmel 😄
Majd meg jelentkezunk...hamarosan...

aha...hát,persze...hihető volt

Dud [OBI]
Ez a Mohisok tisztje. 😄

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

aaa mondjad mar az ip-t mondjad

Dud [OBI]
Félreérted. Ez még nem a HQ -s konfig. Az csak holnap vagy holnapután készül el.

wEEn
hohoho! Úgy látom a legjobbkor érkeztem!

Dud [OBI]
Már csak pár perc és totál kész a konfig. Akkor majd átadás átvételi procedúra, pezsgõbontás, kurvák, kokó, ip adás és vééééééér!!!!!!!!

Punker
persze mert lelõtték 😊))

ejjej mar nagyonvarom

Rambo [OBI]
Beeeeezoooony
Titoktartók, mint 1-1 igazi mohikán
Unkasz se sokat dumált, azt hiszem

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

nemtom mikor lesz ez a dolog mert 1oraja meg vigan waroztunk nekunk nemmondtak semmit tenyleg nagy titok/durranas lesz

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa

??? mikor várhatóak köreikben ???

kiraly lenne a mohisok jofejek

Rambo [OBI]
Igenigenigen!!!!
A mi nagyszerû barátaink, a Mohiklán üzemeltetni fognak egy brutális új COD szervert, mégpedig beállításokkal (eleinte).
Az IP-t, és minden egyéb dolgot õk fognak közölni, amint az örömtõl kipirult arccal visszatérnek ide, és meghívnak mindenkit egy (sok) öldöklõ csatára.

Dietrich
már van 3 napi hideg élelmem most már ráérek a meglepire 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Én végig nyomtam a leggyengébb fokozaton úgy hogy naponta csak 1 pályán mentem végig, utána egybõl mentem multira.
Asszem most már talán bevállalom a veterán fokozatot is. 😄

te kezdtel offolni:
de mire megrugsz mar reg a homlokodba a kalapacs szal csond

fm
lerugom a babaképed és a köv jól irányzott rúgással megcélzom veled az ablakot..ha kapufa lesz az se gáz 😉

mellesleg písz😊

az vagyok csáki beütöm kalapácsal a homlokod vigyázzál

fm
hello,te vagy a Csáki? 😊 az elég para film volt régen..

kíváncsian várjuk a meglepit!!

ajjaj mar nagyonizgulok!
lehet mar barkobazni?

DrBigSlingShot
Na akkor nekem csillagom nem lesz soha csak kb 1000 év múlva. Ha ha ha..... MERT KALÓZ VAGYOK!!!!!!

Élni vagy égni???!

Rambo [OBI]
Mostmár tényleg mindjárt meglepi!!!
Kezdjetek felkészülni egy elementári erejû, mindent elsöprõ boldogsághullámra!!

DrBigSlingShot
ahhhh ez yo moderátor a csillaghúlás szervezõ

Élni vagy égni???!

fm
kösz a tippeket 😉

wEEn
Pedig wEEn azt komolyan gondolta, ám

zaki
amiket a logok mellett látni? mert az nem azt jelenti, amit ween mondott

wEEn
A hozzászólások minõsége alapján osztják a moderátorok

DrBigSlingShot
mik ezzzzek a csillagok ?????????

Élni vagy égni???!

zaki
én már végigtoltam, majd megpróbálom veteranon is végnyomni. múltkor már elkezdtem, de kiba nehéz volt....

wEEn
Egyszer most már rászánom magam és kipróbálom a single playert is 😊

zaki
hehe, majd a pavlov házában lesz nagy buli...

CSOCSO
bazzeg nah ez azert nagyon gecidolog.. egy hidat kell megvedeni.. jon vagy nyolc tank..amivel nincs is baj csak akarmit csinalok kilonek mig abban a buzi gpben forgolodom... 😞(((((((( megprobalok ugy fordulni hogy en a viz fele forduljak de hiaba😞(( allandoan kilonek.. kb 1 oraja probalkozom es kezd a tok jo gamez atmenni a faszom ebbe aszarba tipusuba
ReTeK
okooos

Dietrich

Dietrich
Hasonló problémát olvastam asszem a batlefieldél hogy multizni nem tudott vele és azt tanácsolták a tagnal hogy akkor tud multizni ha megcrackeli az eredeti gamet. valami xar sorozat jött ki asszem és kifogta.

Herold
Mondjuk ez inkább 2 x 6 fõnél érdekesebb...

Herold
Mondjuk személyvédelem. Kineveztek valakit tábornoknak és õt kell megvédeni, akár az életed árán is. Aki elõbb lelövi az ellenség tábornokát, az gyõz.
Lehet két csapatra szakadni (egy táboron belül), egy támadó és egy védõ, de lehet minden erõforrást a védelemre összpontosítani.

Dietrich
Ez kell nekem akkor! 😊

Játsszatok Behind Enemy Lines módban. Ott nem baj, ha túl nagy a pálya 6 embernek, mert az Allies látja a németeket a radaron.

fm
mi cs-ben nyomtuk ezt késsel 😄

wEEn
Addig próbálom a német oldalt amíg be nem enged

Rambo [OBI]
Akkor még egy pár pillanat...

CSOCSO
csekkoltam gyonyoruen fut az AA.. megcsinaltam az elso tesztet aztan nem jo jelszot irtam be es kidobott. vagy mitt en mi tortent.. de nem volt kedvem ujra csapatni...
Serpa
letelt.