Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
ez a neve a csíter proginak?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
1.2 pöcsölt, állítólag magyar szerver
Enemy Territory CoD (TDM) - 80.64.65.18:28960

nincs key gen blablabla 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

csabawarchief
GOD-mode

Dietrich
Hogy lehet az hogy az mp40 tárát kb. 10 méterrõl beleküldöm a ruszkiba és csak nem is csiklandozza?

fm
akkor úgy kérdezem,hogy mit kell csinálni ahhoz,hogy idõzített legyen a gránát? lan-party lesz 7végén és ezt fontos lenne beállítani😊

Herold
Megnézem... 😊)

Gyerekek, uj, 2. vilaghaborus forum nyilt nem regen!
Gyertek regisztralni es szoljatok hozza a dolgokhoz!

http://lssah.attaq.net es ott click a forum gombra!

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

wEEn
Az elõzõ sarkon a tank alatt volt 1 kevlár mellény azt felvette.

Herold
Ez elképesztõ! Hogy lehet az, hogy közelrõl eresztem bele a tárat a németbe és a killcamen (mivel lelõtt) semmit nem sérül???

Igen, akarjuk! Én is próbáltam külföldön és nagyon király!

Dietrich
Király.

Dietrich
Akarjuk. 😊
Ha nem jó mehet a levesbe, de legalább kipróbáltuk.

Dietrich
Nem értem a célzást.
Én tudok róla csak ami cím itt meglett adva nem tudok rá felmenni, ASE meg nem mutat ilyen szervert nálam.

fm
az 1.2es peccset lanra érdemes feltenni? mit javít?

Herold
Pont ezt a játékmódot hiányoltam, a bázisvédelmet. Persze részben az SD is ilyen, de a HQ jobb lehet.

0ppika
Olvass vissza pár oldalt. Csak tört szerveren tudsz játszani. Vagy katt a fenti CALLOFDUTY.HU-ra és ott találsz pár szervert.

http://epica.nl

janos666
Hogy bírtok multizni, engem ledob, mert szerinte már más is használja a CD-kódomat?
zaki
jaja, pl a Pavlov pályán 😊

na ja ez igaz...
mindenesetre egy pofás mód 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0ppika
Hát szerintem az S&D jobb, olykor ez a HQ is eszetlen mészárszék, mint a DM vagy TDM.

szerintem az eddigi legjobb játékmod

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dud [OBI]
Okesz. Egyeztetek a többiekkel. Hamarosan felszabadul egy rakás szerverkapacitásunk és akkor oda indítunk egyet.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Forrest Tomee
Tegyétek fel ha lehet, mert nagyon jó, pörgõs mod és van csapatjáték. A rádió létrehozásához több ember kell :o)

0ppika
Akarjuk.
Már leírtam korábban egy külföldi hq szerver címét. Elég jó kis játékmód.

zaki
😄DD

Hát foglalkozzunk =)

Dud [OBI]
Próbáltam külhonban és tényleg jó mod. Ha akarjátok foglalkozhatunk vele.

tmk
ez benne van 1.2-es patchben

aha...hát,persze...hihető volt

0ppika
Jó reggelt!

Dietrich
Új mód
Új multiplayer játékmódot hoztak létre a fejlesztõk, a neve HeadQuarters és annyit jelent: Fõhadiszállás. Lényege hogy az egyik csapatnak van egy nagyon kemény bázisa, a másik csapatnak meg megkell ostromolnia azt. Néhány dolgot javítottak rajta. Ingyenesen letölthetõ majd felrakható a szerverekre.
www.cod.hu

Remélem a magyar szerverekre is felrakják.

Dietrich
Én tegnap voltam így az új mapnál. 😊
Azt se tudtam hova és merre kell menni. Mondjuk elõnye is van hogy nem lehet csukott szemmel játszani mint a legtöbb sd szerveren. Már uncsiak a mapok.

wEEn
A múltkor kiváncsiságképpen a szövetségesekhez csatlakoztam, erre a pálya olyan helyén "születtem" ahol soha életemben nem jártam még 😊 Úgy kellett követnem a többieket, hogy megtaláljam a németeket. De ez egyszeri véletlen baleset volt!

Dietrich
soha!..csak ha a szerver beállítás úgy akarja. 😊

wEEn
Ennél egyszerûbb megoldás, ha elveidet vállad fölöd hátrahajítod és az oroszokhoz állsz 😄

Dietrich
A haverom átállt a ruszkikhoz..megis küldtem egy gránáttal. Mennyei crash volt.

Dietrich
Nekem kell a dobtáras és azért kész vagyok meghalni.

wEEn
Dietrich! Tegnap elfelejtettem megköszönni, hogy hõsként felfogtad elõttem az ellenség gránátját! Igaz te belehaltál, de ez az igazi hõsiesség, amikor életedet áldozod kis társadért

Dietrich
"fénymásolt"

Asszem legközelebb a jelzõket levédetem.

rezsofiz
el fog indulni,csak még nem mind1ik magyar szerver állt át
1.2re. ezért az 1.1eseken nem fog menni. 😞

sazl : c

Punker
nekem is fénymásolt game van simán felment rá a crack és tudok játszani......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
nem neked irtam selwik a 😄DDDDDDDDD-t.hanem opiika 8709-esén nevettem.

rezsofiz
😄DDDDD

Nekem is másolt cuccom van. Ha felrakom a hivatalos 1.2-es pöccsöt egyáltalán el fog indulni a game? Mert krekket nem találtam hozzá.

Újratelepíteni se nagyon akarom, mert már nincs meg az iso. Akinek szintén másolt játéka van le tudná írni a tapasztalatait? thx😊

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

0ppika
Nekem szép kalóz másolatom van.

zaki
mert neked nem

0ppika
Mert csúnya kalóz másolatod van.

zaki
lol

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dud [OBI]
Vagy, hogy rajtunk kívül már mindenki banolt!

Dud [OBI]
Mert OBI POWAAAA! 😄DDD