Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát sajna melóban... Vagy te onnan is tudsz játszani?

Egyébként az OBI S&D szerverén nem lehetne shellshock effekt? Nagyon megdobja a hangulatot szerintem.

Punker
na mi van az elöbb tök üres volt a szerver hol vagytok??????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

És ezen kívül még az OBI is fellõ egy HQ szervert, igaz?

Jobb egérgomb a szerverablakban, ott válaszd a new szervert, kiválasztod a játékot a legördülõ listából(ha több van berakva), és beírod az IP-t és a portot.

isszonyat jó a HQ !!

Sziasztok Srácok!

Lenne egy kérdésem! Hogy tudok manuálisan The All-Seeing Eye progiba hozzáadni szerver. Konkrétan ez az új játékmód érdekelne. Elõre is köszi!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Dud [OBI]
HQ powaaa! 😄

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

CSOCSO
nekem 8.. de sokkal jobb mint egy moha...sokkal feelingesebb..bar mondjuk a MOHA-s partraszalasos feelinget semmi sem tudja lenyomni.. az valami olyan beszaras kiraly volt hogy jujj.. rohadt hangosan szolt a cuccos😊
Rambo [OBI]
Mohiklánéknak köszönd.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Dietrich
Szerintem a köv. filmek adták az ötleteket a gamehez:
Ellenség a kapuknál
Elit alakulat
A híd túl messze van
Talán még a Ryan közlegény is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Sztálingrád a legjobb.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Elvileg mást nem. (a single részt ki se próbáltam mióta megpöcsöltem a gamet)És miként lehet úgy hogy két verzió van a gépen?

"Ha leszeded a peccset és felteszed, a jelenlegi 1.1 szerverekre nem fogsz tudni felmenni, csak a peccselt szerverekre.
Ha mégis feltetted, és netalántán játszani akarnál akkor cod reinstall és mehet is a játék."

CSOCSO
normal.. ha van ilyen..szal a lenyeg hogy nem easz meg nem hard...minden jateknak normalon kezdek neki...
most volt a repcsis resz.. nagyon allat!!😊
milyen nehézségi szinten tolod Csocso?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

CSOCSO
megcsinaltam a tankosat😊
tmk
Jó szórakozást

aha...hát,persze...hihető volt

Nah ez tulzas, azert az S&D jobb, de a HQ is nagyon elvezetes!

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Koszi a HQ serverert! 😊

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

M313R

Landor < 152.66.93.27:28960 változások

Ma éjfélkor felkerült a Landorra is az 1.2-es patch.
Megvártuk amig a régi jólbevált 1.1-es módok mindegyike fut rajta és valami kis újitással is tudunk szolgálni, amelyek a következõek:

- Nem kijátszható Sniper limit (1csipa/team)
- Megnövelt belépési, fegyverelváltási idõ. Már nem maradnak le a lassabb géppel rendelkezõek az elsõ kõrrõl.
- Sebzés esetén fájdalmasan felüvöltõ karakterek
- Az óra melett megjelenik az életben levõ axis-allies létszám.
- Minden kör elején 3 másodperc bemelegités amikor pontlevonás nélkül csapatot válthattok, kõr végén kijelzi a csata állását.
- 7. kõr végén térfélcsere. Errõl magyarnyelvû üzenet.
- Fentmaradt a légnyomás és kézbõl fegyverkilövés mód is.
- Valamint, aki engedélyezi a letöltést, annak felraktunk egy meglepetést is, ami a leütéssel van kapcsolatban... 😊

További jó játékot!

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

Herold
Azt tudom, de csak az exét vagy más fájlt is módosít? Mert ha mást nem, akkor lehetne egy 1.1-es és egy 1.2-es multim anélkül, hogy 2x telepíteném fel a játékot.

tmk
Naaaaaaaaagyoooooooonnnnnnnn klafa kis mod

Röviden a lényeg:

1. kék kérdõjel jelzi hol fog megjelenni a rádió
2. amelyik csapatból elöbb oda tudnak érni azok el kezdhetik elfoglalni
3. miután el lett foglalva meg is kell védeni, a másik csapatnak pedig meg kell semisitenie
4. Minnél tovább birtokolja egy csapat annál több pontot kap
5. aki elöbb eléri a 450 pontot az nyeri az egészet és jön a köv. map
6. ha 4.5 percnél tovább birtokolja az egyik csapat a rádiót akkor automatikusan új helyre fog kerülni a rádió

wEEn
Jó lenne ha az ilyen újdonságokat este 8-kor jelentenétek be, mert tessék 1 óra van és még csak most fogok lefeküdni! Holnap meg országszerte gázolom halálra az embereket, mert elalszom a volánnál 😊
Amúgy tényleg nem rossz, csak 1 kicsit lassan fogtam fel, hogy mit is kell csinálni

Dietrich
csak a multit pöcsöli

Dietrich
jaja..hamar fullon lesz a szerver.

Herold
Az 1.2-es patch mit módosít? Csak az indító exe-t vagy mást is? Meg lehet csinálni, hogy egy 1.1 és egy 1.2 indító codmp.exe van a gépen és bármelyikkel indíthatom a multit?

Pilu OBI
COD 1.2|Powerd by OBI
195.228.156.200:28965

Dud [OBI]
Jól eltalált mod. Ötvözi a TDM pörgését és célorientált. Ha jók a csapatok kibaszott jó hent van.

Legjobb mikor új a cél és 10 ember rohan egyirányben! 😄DDDDDDDDDDDDD

Punker
iszonyat jó ez HQ sokkal jobb mint az S&D 😊)))))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
nah majd egyszer lehet eni s beaalok.. ha lehet😊
zaki
na majd holnap én is kipróbálom 😊

Rambo [OBI]
Wow, remek hent megy!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

zaki
ok...

Pilu OBI
Add hozzá manuálisan!

zaki
ase látja a szervert?

Dud [OBI]
Gyertek jó sokan! Kibaszott jó mod!!!!

Dietrich
Már megyek is.
Tudtam hogy éjfél elött még bekell néznem ide. 😊

Dietrich
eddig menj vissza és olvass el pár hszt utána.

Dietrich
??? ami ip címeket beraktam egy csokorban van több s&Ð szerver és van TDM is.

jeee, 😊 francba majd holnap tesztelem 😊 aki nem dolgozik jöjjön 😊

Serpa

remélem TÖRT !

tmk
Szal nagy megtiszteltetés számunkra hogy bejelenthetjük hogy megnyilt magyarország elsõ HEADQUARTERS szervere:

COD 1.2|Powerd by OBI
195.228.156.200:28965

Mindenkit szeretettel várunk. Véleményeiteket és ötleteiket várjuk a forumunkba: mohiklan.fw.hu

Az 1.2es fennvan, semmi javulás.
Vagy nem erre gondolsz?
The Garrett
peccs? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Helló!
Többen ide irányítottak a problémámmal, mondván itt nagy tudósok vannak:-)
Szóval az a gondom, hogy a game fogta magát, és nem akar elindulni multiplayer módban, csak singleben. Újrainstalláltam, próbáltam mindenhoy, de a Loading CoD képernyõnél leáll. Érdekes, hogy jó darabig tökéletesen mûködött, egyik napról a másikra makacsolta meg magát. Safe módban sem indul, ASE-ból indítva se.
Van esetleg valakinek valmi ötlete?(azon kívül, hogy format C:, annyit azért nem ér egy game)
Köszi.
amugy ha meg tény hogy csak tipp volt hogy sd lesz, de ez eddigi hozászolásokbol evve lakpcsoaltban az a tippem hogy sd... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ált a klános szerverek mindsd-k mert arr agyakorolnak nem? ;P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

tmk
kimondta h sd lesz? 😄

Punker
lehet

amugy ha meg csak obira tudsz menni akkor ezzel se biztos hogy ki leszel segitve 😊))