Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Ja ezt kérdem én is?

http://epica.nl

0ppika
Ja kisebb mapokon elég jó, azt a Hurtgent meg kikéne törölni az egész játékból.

zaki
bazzeg, csak 7-en vannak a HQ szerveren, de mééér? 😞

zaki
én csak 3 mapot próbáltam: a Dawnville-t, a Harbor-t, meg a Hurtgen-t. a Hurtgen nem tetszett (az egyébként se csípom), de a másik kettõ nagyon cool volt...

0ppika
Mi van ma? Elég kihaltak a szerverek (az OBI-t kivéve)?

Forrest Tomee
Nem tudom, nekem eredeti.

Abból a sok külföldi HQ szerverbõl én eddig csak kettõt találtam, adhatnál párat. Már amit biztonsági másolatokhoz terveztek.

Forrest Tomee
Nem néztem utána, hogy szerveroldali-e, de sok külföldi szerveren más-más a respawn time a HQ-n. Persze lehet, hogy mástól függ, madj valamelyik szerveradmin megmondja az igazat :o)

fm
szerver oldalon lehet,nem?

A respawn idõt lehet állítani?

Erõlted, de ne a HQ, hanem a javítások miatt.
+ olvasd el a #8785-öt

Forrest Tomee
Neten kevés, de mivel lanon akarjátok megbeszélitek, hogy semmi cempelés akkor talán jó. És a respawn idõt vegyétek kicsire.

fm
8 ember nagon kevés volt hozzá?? mer erõsen gondolkodom hogy a 8fõs partyn ráerõltessem-e mindenkire a peccset?!

Punker
a fogolytáboros is jó lehet

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egyetértek, Dawnville a kedvencem.

Dud [OBI]
Oké oké. Megadom magam!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
HQ -ban majdnem minden map jó. Vannak pergõbbek vannak kempelõsebbek. Kinek - kinek mi tetszik jobban. Kár lenne bármelyiket is kivenni. Nekem pl dawnville tetszik a legjobban, mert az olyan átmenet.

Punker
hát 3-an a rakétás pályán kicsit kevesen voltunk 😞((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem a hurtgen pont Hq módban lesz nyerõ (sniper nélkül), mert így a banda nem hasal le a fák közé, mindenkinek szaladgálni kell. Csak kell hozzá vagy 20 ember.

Sirály ötlet! Pont ezt akartam javasolni, hogy lehetne mondjuk elõször egy S&D kör, aztán HQ, aztán egy retrieval.
Mellesleg a normál szervereteken ezt nem lehetne? Nem mondana ellent Dud #8911-nek...

zaki
kipróbáltam ezt az új modot: sztem nagyon jó, csak kicsit nehéz, pl a hurtgenen amcsik ezerszer jobbak, mert a fegyverük is jobb, ráadásul meg most csak 8-an voltunk, gondolom kicsit más, ha tele van a szerver...

Rambo [OBI]

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Dud [OBI]
Hehh! Látom ezt nem ússzuk meg! 😄

insp
Frankó lenne naggggyon!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

KM
Támogatom az ötletet!

Akkor kosz Mohi!

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Eleve korrupt lehetett a file, amikor kiírtad/letöltötted. Ha 1.1-es verzióban fut, akkor mondjuk nem ez a probléma. Javaslat: bárkinek, akinek fut, másold le a pak0.pk3-ját.

Na sikerült az volt a gond hogy a cd-rõl mégegyszer be kellett másolni a pk0.pk3 file-t felülírva a régit. Hát betojok neki de most már minden gut. Bocsi a baszogatásért nemsokára talizunk az egyik 1.2-es szerveren😊 Jó játékot!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Punker
most nézem nekem a game és a patch külön partición van

Punker
próbáltad az egészet újra rakni?

Hé Skacok! Nem akarok türelmetlennek tûnni csak az a helyzet hogy nem tudok multizni amíg nincs fenn az 1.2-es patch. Légyszi olvassátok el a 8903-as üzenetet és próbáljatok meg segíteni ha tudtok! Elõre is köszi!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Punker
nekem tetszik, bár nem tom mi bajod van a hóban való sniperkedéssel?

Rambo [OBI]
Én szeretnék egy igazi demo szervert, ahol mindenféle vad dolgot kipróbálnánk, pl, reality mód, gránát sokk, a mapciclében keverednének a módok, pl. TDM-Carentan, HQ-Dawnwille, S&D Pavlov, TDM Harbor, stb, aztán más módokon a kiválasztott a mapok, szóval egy igazán jól megvariált dolgot. Csak pörgõs mapokat fûzetnék be, csak semmi köcsög sniperelés a hóban hasalva. Olyan fragdoom aréna-szerû valami lenne.

A többiek az ötletemmel egyelõre elhajtottak, majd ha igazi igény mutatkozik rá, akkor talán lehet belõle valami.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

MICIMACKO86
Jah jolvan kösszi a segitseget akor majd este vagy delutan talizunk az egyik HQ serveren Bye all...

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

KM
Benne van az 1.2-ben! Nem kell külön installálni.

MICIMACKO86
De nem kell letolteni ezt a HQ modot?

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Dud [OBI]
Akkor simán tudsz menni HQ -s szerverre. Kis hazánkban eddig 1 ilyen van:
HQ COD 1.2|Powered by OBInet
195.228.156.200:28965

MICIMACKO86
HQ és igen a 1.2 patch font van.

Punker
melyiket? a HQ-t? az az 1.2-s patch-ben van.

MICIMACKO86
Ezt a uj MODot honnan lehett letolteni?

Dud [OBI]
De azért feldobom a témát a többieknek. Ha a többség mellette van, akkor lehet.

Dud [OBI]
Szerintem mi az alap, default konfigoknál maradunk. Nem akarjuk agyon modozni, meg agyon tuningolni. Ennek több oka is van, nem részletezném.

Dud [OBI]
Egyenlõre elég egy. Ha minden nap megtelik akkor lövünk mi is egyet. Addig mi is a Mohiklán szerverén fogunk HQ -t foglalni! 😄

Punker
jaja

zaki
az tényleg nagyon kira... tényleg nem lenne rossz, ha lenne az OBI-n

Muhaha... inkább a meló :-)

Igen.

zaki
az mi is? amikor granátot kapsz és minden belassul egy pár másodpercre?

Punker
én elméletileg a holnapi Hálózatok vizsgára készülök 😊)))))

Köszi szépen ez meg is van de most van egy sújosabb problémám is. Nem akarja feltenni a 1.2 patchet. A következöt írja ki: "Pak0.Pk3. is not a valid previous version and could not be upgraded" Semmmi nincs a fõkönyvtárban a felinstallált cuccokon kívül. Már vagy kétszer reinstalláltam. Mi lehet a gond???