Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
FlashFXP progiba tedd be a linket és akkor bejön. Fenn van a cucc most néztem.
Van ám más is ott. 😊
http://epica.nl
Pár perc felvétel 738 MB lett és csak villanásokat látni nem folyamatos mozgást. Lehet gyenge a 850 mhz procim ehhez?
Dell power
Tudtok olyan free ftp szervert ahonnan le lehet tölteni a gamé? Az is jo ha olyan linket tudtok a honna le lehet tölteni a gamét. Minden megoldás érdekel csa a DC nem.
Dell power
Ami annyit tesz , hogy csak az alap .pk3-al enged fel.
Semmi plussz szaral. ;]
Elküldtem.
Nem tudja valaki, hogyan lehet lecserélni a célkeresztet a multiban??
Letöltöttem egyett beraktam a file-t a main könyvtárba...ha Én indítok szervert, akkor müxik, de ha felmegyek egy szerverre, akkor nem. Mi a baj??!!
Annyira zavaró ez a pulzáló x !
Help!
Sziasztok!
A single player mission indulása után a játék szabálytalan mûveletet hajt végre és játékon belül kijön a hibaüzenet küldés/nem küldése ablak!
Mit lehet ilyenkor tenni?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
csak este tudnánk beszélni akkor fent leszel valahol?http://epica.nl
Hol kell bejegyezni egy új klánt?
COD.hu-n nem sikerül.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
1. Az alap láma csítereket a PB lazán elkapja, mert azok annyira hülyék, hogy utána se néznek, hogy mit szûr a PB és mit nem...
2. A PB és a csítek tényleg ördögi kör. Csítek, frissül a PB, Csítek, frissül a PB, Csítek, frissül a PB... stb. Ez megy folyamatosan. De a szerveradminoknak is segíteni kell. Minden olyan csítletöltõhely linkjét el kell küldeni neki. Az OBI már évek óta ezt teszi. Amint van egy csíter oldal, már küldjük is a PB -s srácoknak elemzésre!
3. A pro csíterekkel már nehezebb, de nem kivitelezhetõ. Egy aimbotos köcsögöt könnyû leleplezni errõl nem is írok. A pro WH használók ellen meg ott a random vagy direkt PB screenshot készítés, mely egy az egyben lefotózza azt amit az user lát. Nekünk anno volt szégyenfalunk, ahová az így fotóval lebuktatott köcsögöket kiraktuk... Sõt mondok durvábbat. Lesz olyan része is, mely a kívánt user COD könyvtárát nézi át és gyanús file -ok után kutat. Ez még azt is megmondja, hogy ha nem is használja de ott van a gépén a csíter progi (ez az opció még nem lesz benne alapból).
Bízni kell a PB -ben és jól kell használni. Segíteni kell munkájukat és akkor nem lesz gond.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
A single player mission indulása után a játék szabálytalan mûveletet hajt végre és játékon belül kijön a hibaüzenet küldés/nem küldése ablak!
Mit lehet ilyenkor tenni?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asszem High honlapján kinn vannak a map-ek. Onnan leszedheted jpg-ben.
\"Hogymi?!\"