Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
http://www.tar.hu/mighty/fraps20.rarFRAPS 2.0 (ez egy eltört verzió)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dietrich
Az sem gyenge hogy sok emberkének fogalma sincs mit kell csinálni az SQ modnál. Pavlov háznál beállnak az emeleten kempelni közben a rádió jó messze van és nem mennek érte aztán csodálkoznak hogy veszítenek, vagy ha védeni kell akkor meg elrohannak mikor meg kempelni kéde hiszen védeni kell a rádiót. Megkérdeztem hogy hova a faszba rohantok mikor a rádiót kell védeni mire az egyik "mit kell csinálni a rádióval?"...semmit bagge bekapcsolni és hallgatni. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
teljesen üres volt akkor na.. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Full üres? Akkor most full, vagy üres? :-)

Dietrich
A dem szerver tegnap késõ este full üres volt. Miért? Ennyire nem vált be pedig szerintem nagyon jó kis mod.

Dietrich
Jó reggelt.

Dietrich

pedig pofon egyszerû: légy jobb mindenkinél a lehetõ legkevesebb gondolkodással..

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Hát igen,a profibb csalókat szerintem sem lehet kiszurni.Az nem fogja lekövetni a fegyverrel a másik szobában a falon át látott ellent,csak egyszerüen "tudomásul veszi" hogy ott van valaki,és már ugy megy oda be,stb...
Csak egyszer érteném meg hogy igy mi értelme van játszani...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ja egyebkent terjezd az aimbot! Ma mi is talaltunk egy idiotat aki hasznalta, a neve H3racles volt, bar az nem sokat szamit. Kibannoltuk de az se fog sokat erni, siman feljohet ujra.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Hat jah...bar ahogy hallom a PB se fog mindent szurni, 2. sztem a hackeket aznap updatelni fogjak, aztan a PB-t talan, aztan megint a hacket, szal ordogi kor ez.

Az igazsag az hogy szerintem a PB par noob csitert fog lebuktatni, de az igazan prokat nem. Azok nem lesznek hulyek addig feltenni a csitet amig a PB szuri.
MAsik pedig az hogy szerintem egy pro wallhackert az eletben nem ismersz fel demorol.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Dietrich
Mikor kiszúrtam, hogy átlát a falon meg is kérdeztem tõle mi a fasznak csíterkedsz? Azt kérdezte honnan tudom? Mondom neki hogy a kill cam elárult. 😊

Dietrich
az nem 1.3 hanem 1.2 természetesen.

Dietrich
Az õ mozgását árulja el a kill cam.
Én kipróbáltam 2 db csíter dolgot. Az egyiknél a célkereszt mindig középen volt a másik pedig hogy gyorsabb voltam mozgásban mindenki másnál mikor még nem volt 1.3 patch.
De ez csak 1 nap volt öszvisz aztán kitöröltem a francba nem volt valami élvezetes dolog.

0ppika
Mondjuk egyszer kipróbálnám milyen átlátni mindenen. Szerintem ha valaki már profi csaló akkor megtudja csinálni úgy, hogy ne lehessen látni.

http://epica.nl

0ppika
Valami Fraps a neve, feltudod venni vele amit látsz.

Dietrich
Olyan lebuktatós demot hogy kell rögzíteni ami már 1x itt bevolt linkelve? Vagy ilyet csak szerver üzemeltetõ tud készíteni?

Dietrich
Van ezt beszéljük már jó ideje. A kill cam ha be van kapcsolva pontosan látszik ahogy valaki átlát a falon is.

Rambo [OBI]
Minden tisztességes player várja már a PB-s patchet.
Egyelõre csak várunk.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

0ppika
Sajnos van!

Herold
Nem egészen értem, miért baj az, ha valaki belelõ egy bokorba és te épp ott vagy? Vagy van olyan csalás, hogy átlát mindenen?

Dietrich
Ott a smiley.
Értem a tréfát csak nem szeretem. 😄
pápá

DrBigSlingShot
jolvan csk vicc volt remélem uraságod érti a tréfát na bye all yo8 mindenkinek

Élni vagy égni???!

HuAn82
lol kemp...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dietrich
Ne hasonlíts hozzá õ csak egy másodosztályú nyomozócska volt. 😊

DrBigSlingShot
ja ez nálam is így megy, néha az ilyen kecsegeg teljesen elveszik a játék örömét

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
ne idegeld magad sajnos ilyen kedves emberek állandóan lesznek de én csak azt kívánom nekik, hogy ez legyen a legnagyobb öröme az egész életében.

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
köszi nagyon kedves vagy DERICH 😊

Élni vagy égni???!

csabawarchief
majd csak jön a punkbuster

Dietrich
"Ez még elmenne, de mikor beszaladtam az ajtón rögtön befordultam egy szobaába, akkor még várt, mikor kijöttem akkor lõtt. Marha, nem volt ám feltünõ a killkamban."

Errõl hadováltam én is tegnap. Ilyenkor elbasszák a kedvem a gametõl (másokét is) és hagyom a fenébe kilépek arról a szerverrõl. Jó lenne már valami normális védelem az ilyenek ellen de sajna mire kijön egy patch erre, kitalálnak egy másik csalást.

Forrest Tomee
Sajnos tényleg van jó pár szerencsétlen aki hamis 'kártyákkal' akar játszani. Hétvégén két nagy hülyével futottam össze.
Az egyik a High custom mapos szerveren volt. Befutottam egy ajtón, és szépen lelõtt keresztül rajta. Ez még elmenne, de mikor beszaladtam az ajtón rögtön befordultam egy szobaába, akkor még várt, mikor kijöttem akkor lõtt. Marha, nem volt ám feltünõ a killkamban. Ennek a f@sznak valami számok voltak a nevében már nem is tudom.
A másik egy tipikus 'bokron átlátok' volt. Tuti nem lógtam ki és elég messze is volt a f@szkalap. Mikor rászóltam, hogy kapcsolja ki csak nevetett és azt mondta, hogy trappolok a bokorban. Csak az volt a gáz, hogy õ elég messze volt én pedig vagy fél perce kempeltem benn a bokorban szóval nem hallhatott semmit. Hát jó lenne már valami védelem. Bár ezért vettem meg a gammát. Ilyenkor szó nélkül megyek a fenébe.

csabawarchief
na látom megvót a 10k

0ppika
Nekem is megvan CD-n.

Dietrich
Itt van nesze bammeg itt van magyar és pöcsölt szerver! 😊)
80.64.65.18:28960

Nehogy besértõdj mert akkor

DrBigSlingShot
ja igen de vagy hulye vagyok vagy csak tenyleg azt az 1-et találtam meg, de persze ez még nem zárja ki, hogy hülye vagyok 😊 na bevállalom mert tényleg csak 1-et találtam és az S and D igazából team deatmach servert keresek magyar földrõl.

Élni vagy égni???!

fenti link -> szerverek pont és van egy rakat

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

DrBigSlingShot
köszönöm a rengeteg ip címet igazán rendesek voltatok. Még jó, hogy nem a 10000 számról kérdezõsködtem LoL

Élni vagy égni???!

Dietrich
Jó biza.

Heh, azt a filmet én is szívesen megnézném, állítólag jó...
Jah és persze elfelejtettem mondani, hogy ZAKI egy csaló mert folyton kilõtt engem...

\"Hard to see, the dark side is.\"

jövõhétvégén összeüthetünk egy talit,oszt ha kell,nekem megvan itthon cd-n elvileg

új ventri letöltése. (TS-nél is szokott ilyen lenni,azért mondom hogy szedjétek le a legújabb verziót le)

wEEn
Problémánk van! Csatlakoztunk 1 páran 1 ventri szerverre, de 2 kolléga az csak a rendszerüzeneteket hallotta, amikor valaki be vagy kilépett a szerverrõl a valós beszélgetést azt nem! Több szerveren is próbáltuk többek között az OBI-n is, de sehol nem jó. Valószínûleg codec vagy beállítás gond lehet! Mi a megoldás?

0ppika
Nem volt elég a 10K? Most még a 10,01K is a tiéd.

0ppika
Erdekel, de nincs Hédzsbíóm.

Dietrich
Már nincs HBO-m, de megvan divx-be 😊

Dietrich
Aki lebukott tegnap ráadásul mindenféle krix-krax jelent meg a neve után mikor bekapcsolta a csíter szarát.

Dietrich
Igen. Ok.

wEEn

najazért

wEEn
Eszméletlen az a faszi! Valamelyik nap vagy 3x lelõttem és megint itt van!