Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
El is ereszteném ha mellé nem anyázna még. Na ez nem kell hozzá egy mezei játékban...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Én láttam és nekem csalódás volt a film. Többet vártam tõle. A Nicolas Cage féle Fegyverek szava jobb film az is USA-Japcsi háborúról szól.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Jó reggelt.
Én tudom pont ezt írtam elötte aztán ez lett belõle.

komolyan mondom nemértelek Titeket. de a mi a fenének hallgattok rájuk,hmmm? el kell ereszteni a fületek mellett és kész. aki ilyen nyomorék hogy nemtud gondolkodni azokkal nem kell foglalkozni

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

zaki
látta valaki az õrület határán c. filmet?

Aki véd, az nem szaladgál, hanem taktikázik, tehát nem is lehet kemper. Az csak a támadó csapatnál lehetséges, mikor úgy kell érte menni a kezdõpontjukra.

rezsofiz
sajnos ide jutott a társadalom. 😞

sazl : c

Dietrich
HQ szerveren nyomtam ma és védtem a rádiót erre a tag aki mellesleg valami gittegylet clan tag 😊 simán lekemperezett engem mert lelõttem. Most már mindenki kempr aki lelövi a másikat ha annak nem megy a game? 😞

Dietrich
Már ideje volt hogy megnézd. 😊

A partraszállás jeleneteinél elõvették a Leghosszabb nap c. filmet és pár részletet lényegében újra forgattak.

rezsofiz
tééleg jo film. engem is lenyugozott.

zaki

épp próbálnék felkapaszkodni az obira, de fullon van

0ppika
Én mondtam! Mindíg hallgass az idõsebbre!

http://epica.nl

zaki
megnéztem a Ryan közlegény megmentése c. filmet... hát a szám nyitvamaradt, olyan csaték voltak benne, fõleg a partraszállás... na az vmi felejthetetlen volt (MOHAA póva). némely jelenet elég guszta volt (mint az egész háború). na ez eddig a námbör ván háborús film nálam

wEEn
Pl velem elõfordult már nemegyszer (és még elõ is fog), hogy valami sarokba beszorit az ellen 2 oldalról és lõnek rád mint állat! Mese nincs! Kempre vagy kényszeritve! 3 lehetõséged van: 1 kiugrasz hõsként, ami gyakorlatilag hirtelen halál; 2 kempelsz várva arra, h valamelyik támadód besétál a látókörödbe, felkínálva magát 10kg ólomnak; 3 kétsébeesetten ordítasz a ventriben segítségért és imádkozol, h kis társaid idõben odaérjenek (ez is kemp)
😊
Szal ilyen helyzetben gyorsan elszalad 10mp 😊

Herold
Jaja, az ilyen ne SD-zzen, menjen TDM-re vagy DM-re. Ez nem csapatjáték, amit ezek csinálnak.

Punker
van már full magyarosítás single-hez?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Én ugy vagyok vele hogy ha SD,vagy Headquarters játékmódban a védõ csapat tagjai kempelnek,még meg is tudom érteni.Végülis õk védenek valamit,nem érdekük hogy nyilt harcba bocsátkozzanak.Fõleg SD-ben a kör elején nem. De azt egyszerûen nem értem amikor a támadó csapat tagjai lehasalnak valahova aztán várják a csodát,míg társaik megpróbálnak elvergõdni a célhoz.Aztán még a végén az is megfogalmazódik benne hogy akkor most õ a legjobb játékos,mert õ huzza a legtovább.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

10 sec akkoris kurva kevés gondolj már bele. és ha játék közbe elsõ vagy de kapsz egy hívást akkor mi a fax????? baszhatod hátulról és élesbe a dolgot 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Ombika
HAt tutkora elvezetesebb lenne es mar csakis ugyesseg szamitana,igy csak sok lama fasz bejon egyhelybol kempel mondjuk ezeket nem kempelve is konnyu leszedni! 😊

tmk
tegyél fel régebbi detonátort
nálam is szar volt 53.03-val.
pl.: Azt tedd fel amit videokaridhoz kaptál
a winfos dobja ki az üzenetet? mert ha megnézed a részleteket akkor ott szokott is hivatkozni h mi történt.
nálam mindig opengl.dll-re hivatkozott

aha...hát,persze...hihető volt

KM
Ja-ja!

wEEn
Azért a 10 mp az 1 kicsit kevés limit! Bizony van olyan helyzet amikor szükséges a kemp! Csak észzerû keretek között!

Ha van tuning, azt vedd visszább, érzékeny rá.

Forrest Tomee
Uninstall + registrybõl is pucold ki, majd telepítsd újra.

Punker
nem jön valaki Mohi szerverre?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ombika
Miert nem lehet azt itthon megcsinalni,mint kinnti servereken,hogy ha 10 secet all az illeto,akkor odebbassza!!?

rezsofiz
ja.én is utalom ezeket az embereket.amikor meg odaszolok neki,hogy nem kene kempelni,akkor meg ezt mondja: Jajj Istenem hogy valakinek még ezér sír a szája...........
Ennyit ezekrol az emberekrol...

seAke
Multi is zganazt a hibát csinálja...tökéletesen fut egyszer csak megáll hang van tovább majd hibaüzenet (alatta persze van hang)
Felraktam 1.2-es Multi Patchet de semmi változás!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Hát feladta már...

zaki
üdv emberek

rezsofiz

KM
Sõt! Borosat!

wEEn
pájinkásat!

Dud [OBI]
Yo reggelt!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dietrich
Reggelt.

A legjobb az mikor már csak egyedül van mint védõ és ketyeg a bomba és vár...még mindig csak vár....csak vár......aztán bumm.

😊

Én általában rush-olok (meglepetés rlz), ezért általában találkozok a kempikkel. azt szeretem bennük, hogy kiszámíthatóak, a játékintelligencia abszolút hiányzik belõlük.

wEEn
Seake! A multi az indul? Akkor hagyd a fenébe a single-t! Én sem csináltam még meg szerintem harmadát sem 😊

wEEn
Teljesen igazatok van! Engem nem zavar a kemp egészen addig, amig valaki (különösen) a támadóktól eszetlen módon csinálja. Valahogy úgy ahogy Gabe18 mondja...

rájuk kell hagyni...
aki ilyen hülye és kempel az kempeljen tovább. még mindig a kempereket a legkönyebb leszedni szvsz.

Na azokat sokszor én sem értem,akik a támadó csapatban vannak,és már az õ oldaláról a többiek nagy része elhullott /esetleg már mindenki!/,de meg nem indulna a cél felé,csak vár,vár,ki tudja mire...

seAke
DX 9.0B van fent legújabb detonatorral (53.03)
Az installálás simán ment!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

zaki
nem is csodálkoznék rajta

Dietrich
nem is tudja hogy támadnia kell..

Herold

zaki
dehogy... kb 3X lelõttem, õs is kb annyiszor, a többi esetben meg mások szedték le. na ez idegesít qrvára, amikor neki kéne támadnia, erre beáll kempelni

seAke
Sziasztok!

A single player mission indulása után a játék szabálytalan mûveletet hajt végre és játékon belül kijön a hibaüzenet küldés/nem küldése ablak!

Mit lehet ilyenkor tenni?

Dietrich
Nem tudom mi a baja akkor.

Dietrich
Engem becserkésztek a ruszkik a 3. eset után 😊

Herold
Legkésõbb a 3. alkalommal szerintem be kellett volna cserkészni. Vagy hagytad magad 10-szer lelõni?

zaki
bocs a stílusért, de nagyon bepipultam