Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Ja sajnos. Az elõbb talákoztam egyel!

http://epica.nl

Herold
Szaporodik a TK lista, minden nap van egy elmebeteg...

Hogy lehet az, hogy az ASE nagyobbnak mutatja a szerveren levõ játékosok számát, mint a maximum? Most pl. a Landoron 29/26-ot mutat.

AirborneRanger
Ma ugy jáccottam mint aki ma látta 1* a gamét :/

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Mert ennyire jó vagyok 😛

Dietrich
De még mindig nem tudjuk melyik drivert használod. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Kössz megpróbálom.Már szedem a cuccot remélem jó lesz.
Dietrich
Így van.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ok. megvan beszélve.

26-2 volt a fragja az is gyanús volt

Remélem kipróbáltad és elfelejtetted!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki azért rutinosabb az átlagnál, az általában ismeri a népszerübb helyeket S&D ben is, nem feltétlenül csalás az, ha belõ egy sarokba és éppen ott vagy.

Dietrich
Ha Nvidia meghajtót használsz és xp oprendszert, tegyél fel egy régebbi drivert ha az újjal nem megy a game. Nekem pl. a 44.03 detonator van és flottul müxik.
Konkurens drivert használóknál meg a legújabb meghajtót kell feltenni.

Dietrich
Bocs de ahogy visszanéztem a kill camben ...futsz végig a pálya adott pontján nem lõsz senkire majd berohansz oda ahova "elbújtam" és lelõsz..te mire gondoltál volna?
És én tényleg elõször mentem oda azon a pályán.

Dietrich
Nem és nem is volt nagy élmény nekem hogy láttam hol van az ellen a fal túlsó oldalán. Csak megvártam míg elõjön és durr.
Igazándiból semmi élvezet nincs benne így a game-ben.

0ppika
Esetleg próbáld meg másik videokártya drájverrel!

http://epica.nl

Hello mindenki! Van nekem egy nagy problémám mégpedig az hogy elindítom a gamet és bejön minden aztán meg kidobja az ablakot a Open Gl-el és ennyi. Nem tudok vele mit csinálni. Segítsetek
Dietrich tegnap lecsiterztél engem.Ha valamennyire jártass lennél a játékban akkor nem tetted volna.
És onnan tudtam hogy ott vagy , mert ott volt az axis radio és azt védtéteek ergo minden sarokban ember lehet...

Forrest Tomee
De összeségében nem éri meg a játék grafikáját elb@szni egy ilyen hülyeséggel. Aki képes így játszani hosszú távon az megérdemli

Legjobb lenne ha szerver oldalon kilehetne kapcsolni a kill számot és akkor máris csapatorientáltabb lenne a játék, nem a fragvadászat menne.
Jó pár éve a CS-ben volt erre próbálkozás, de nem lett nepszerû :o)

AirborneRanger
hehe 😄
Tovi még mindig nem értem 😊 Aza kék az mi? 😊

Dietrich
Hello.

Dietrich
Nem Dietrich néven csináltam.

Dietrich
Nah csíter voltam pár menetig hogy milyen. Full verziót felraktam simán tudtam nyomni multiban.
Bazz nem elég hogy átlátok a falon de megis színezhetem az ellen körvonalát tetszés szerinti színre hogy még véletlenûl se olvadjon bele a környezetbe. MP40-l olyan pontosan löttem távolra mint egy sniperrel....bocs az áldozati bárányoktól de muszáj volt kipróbálnom.

Ja és lehet hogy a csíter fájlok hatására szaggatott a game nálam (a pingem nem volt magas) ez most vagy véletlen vagy nem. Ha nem ez is lehet árulkodó jel egy csíterrõl.

A tegnapi eksönt. Én így láttalak...

AirborneRanger
Hehe ez mit ábrázol? 😊

Ezért vagy olyan friss éjfél után a szervereken??

zaki
ööö, ja de, fél órája keltem

Szijja Zaki. Nem aludtál kicsit sokáig? :-)

zaki
üdv jómunkásemberek

www.CALLOFDUTY.HU itt nézted már?

Nyugalom a hosszú élet ritka!

www.callofduty.hu
www.codfiles.com

és Google

Az XDK-sok annak idején lebuktattak egy Réz nevü tagot, arról csonáltak egy jó kis muvit. Keress rá DC-n. A neve cheatermoviedivx.avi

Milka
tud valaki MODokat a CoD hoz?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Ez érdekes. Mohában voltak vannak olyan szerverek amik nem engedték a csalásokat.

Gfreiter
aha, szal akkor át kell írni dolgokat pl a cfg fájlokban... Armyban a konzolba lehet beírni. De ha nem csítszerveren vagy, akkor kivág a PunkBuster.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Beirni nem tudsz. Sajna erre egyéb progik, cfg-k vannak

Gfreiter
Ööö, CoD-ban nem vág ki, ha pl beírok egy csítet?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Vannak cheat szerverek. Pl Armyban vannak ilyenek, hogy pl az adott szerveren csak sniperrel lehet lenni, és akkor be kell írni mindenkinek a cheatet, hogy sniper legyen. Meg ahol lehet bohóckodni. De egyébként a cheateket meg lehet mindig oldani ott is, ahol nincs engedélyezve.

Dietrich
Úgy hogy még sajna erre nem jött ki a patch...egyelõre még nem.

Ez gondolom valami csalás lehet. Az hogy lehet, hogy a multis játékban megengedett a csalás?

Dietrich
És az pontosan mit csinál?

Lehetne valami csíter leírás is lassan hogy melyik mire való. 😊

Gfreiter
Amikor átlát a falon, nem?

Wallhack

Gfreiter
Mi az, hogy WH-s?

Nincs mit. Ha gondod van, keress nyugodtan

Köszi mindenkinek a segítséget. Akkor megpróbálom ezeket a változatásokat és beállításokat.

Tegnap megint fogtunk egy WH-st. FUCK FACE neven jott, kibannoltuk de visszajott uj neven, szal sok ertelme nem volt. Akkor is kibannoltuk, bar gondolom ez nem fogja meggatolni hogy ne jojjon fel ujra..

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Dietrich
nem mert a multit pöcsöli csak.

Dietrich
Nap Konnyei 5.1 - szinkronizáltfree helyenelérhetõ ha valakit érdekel.

ék=ok

ék kösz a segítséget. Ezzel a játékkal még ne próbáltam a multit. Mohával annak idején rengeteget multizam.
az 1.2 pach feltelepítéséhez az eredeti verzió szükséges?