Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
had örüljön a "folderturkálós" kiscsávó 
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
(ami miatt lehet kivág egy másik szerver invalid .pk3-mal 😄D)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ModVer: 6.14.10.5216 Offset: 000b22c0
Ez a hibaüzenet jelenik,meg már ujraraktam a gámát,a detonátorból is régebbit választottam de nem megy!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ezért kell inkább felállni elõle, szürcsölni lehiggadni oszt mehet a hentelés tovább. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
http://epica.nl
Erre fogja magát,egy szervren kinézi egy játékos nevét aki mondjuk XYZ,átmegy egy másik szerverre,és XYZ néven kivégzi a fél csapatát majd távozik.Egy felháborodott játékos ide beirja hogy XYZ mekkora egy ...... ,õ meg szerencsétlen csak néz,hogy hát õ nem csinált semmi rosszat.Aztán vagy elhiszzük neki,vagy nem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

195.228.156.200:28964
Fressepect bug kijavítva.
Öljétek egymást kedvetekre!
Mortar találatok csökkentve.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
aztán meg gyorsan kilépett. Még el sem tudtam küldeni az #&@#·!-ba. 

#10401-re senki se tudja a választ?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
áááááááá jó az az ingame cset 😊)))
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Megmondom én ha annyira kíváncsi vki, de ennek végülis mi köze a játékhoz? Komolyan mondom az ingame chat 80%-a errõl szól, meg hogy ki a csíter éppen, vagy hogy megin mennyi köcsög kemper van.
Most az ilyenre mit mondjak? Ezért képes volt belépni egy szerverre. Még el se tudtam küldeni az anyjába 😄D
De sztem fölösleges kiírni ide, úgyis naponta váltogatja az ilyen a nikkjét, mint a láma csíterek.
Persze driver install, gep szetszed, ventilator ellenorzes, virus nincs stb., nem ma kezdtem😊)
Vagyis a kerdes: volt-e masnak is hasonlo gyikja a jatekkal? 😊
THX
http://lssah.attaq.net
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Azt utálom a legjobban mikor x idõ elteltével újra bedob a game a háborúba pont az ellen csöve elé. Ilyenkor kb 3 mp-ig tart az életem majd 35 mp pihi...megint 3-4 mp élet aztán pihi...ilyenkor iszom valami frissitõ whyskit különben a klavim látná a kárát...majd megint 1 perc élet lelõnek 3 írányból..pihi megint whyski. A sokadik pihi után már olyan bátor vagyok hogy elveszem az ellentõl még a rádiót is. 😄