Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Nekem sem kavart be.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Van a multiplayer részben egy opció "letõltés engedélyezése" azt tedd igen-re (alapból a nem telepûl)és akkor nem nyavajog egyetlen szerver sem ha custom map vanbenne a könyvtáradban ill. leszedi azt ami az adott szerverhez kell.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Pasz.
Én is csak a "hülye" nevükre lettem figyelmes kb. 2 hete.

ok! bár az én verzióm nem hivatalos. de azt mondták erre a szerverre be lehet vele jutni.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Nem kavarja meg, nekem is fennvan. de próbáld ki nélküle, az ördög nem alszik...

no most ez insallálás után történt, egyedül csak a magyarosítást tettem fel. Ez is megkavarhatja?

Illegal .pk3??
Szedj ki minden custom map-ot és egyéb nem eredeti pk3 file-t a mainból. Ha mégsem megy, akkor reinstall.

HAli! TEgnap megpróbáltam felkapcsolódni egy magyar szerverre. A kapcsolat létre is jött, de mikor ki kellett volna válasszam azt, hogy melyik csapatba álljak be, akkor valami pk3 file hibára hivatkozva vissza lépett a fõmenübe. Más járt már így?

Persze megemlíthetném még Ranger-t is, aki szintén ott volt, és végig benne volt az 1. 2.-ben és mindig így csinált:

AirborneRanger
Énis ottvoltam 😞 Engem senki nem említ? 😞 Nem elég h szinte végig bennevoltam az 1. 2 ben? 😞

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Nem tudod véletlenül kik azok? Nagyon összeszokott és szervezett csapatnak tünik, nem az a tucatklán...

Dietrich
Igen azok a marha nagy állatok is 😊

AirborneRanger

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Tegnap jó meccsek voltak HQ-ban tényleg, ott voltak a Tudat-Lanok és a MarhaNagyA'llat csapat is, viszonylag szervezett volt.

Dietrich
Tegnap volt egy clan akik ezt csinálták "tudatlan" vagy mi a nevük a HQ módban.

Dud [OBI]
Mi ezt szoktuk csinálni. Ha felmegyünk public portra akkor mi 5 -en vagy 6 -an próbálunk csapatban játszani. Megpróbálunk igazodni a csapattársakhoz is, de mocskos nehéz néha... 😞 Van néhány ember tényleg, akiktõl agybajt tudok kapni, ahogy játszik!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Jó Reggelt.
Zaki sajnos publicon ez megy, igazi csapatmunka sosem lesz. Ha van egy baráti társaság, akivel még esetleg kommunikálsz ventrilon, akkor lehet csak jó taktikát játszani. Persze még azt is el tudják rontani, tegnap csendben becserkésztem a snipert nagy nehezen, erre egy lama eltrappol mellettem nagy futva. Persze hogy belehaltunk.

Dud [OBI]
Nem szabad. Inkább meg kell próbálni elmagyarázni, hogy mi is a játék lényege. Eleinte én is atom ideggyenge voltam ilyeneken, de azán rájöttem, hogy a public szervereken játszók felének fingja sincs hogy igazán mitõl jó ez a játék... Meg kell velük értetni hogy ez egy csapatjáték ahol feladat van és nem attól jó valaki hogy hány fragja van, hanem attól, hogy mennyire van hasznára a csapatnak.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dietrich
Jobb reggelt.
Éjjel 1:45-kor...hmmm mit csinálsz te a Pavlov házban?

Idegeskedjünk együtt...
Szokásos,HQ,Pavlov,támadó team tagjai beállnak emeleti ablakokba és NEM MOZDULNAK csak ünnepnapon...
Kivéve egye embert,na amikor õ megunta,akkor eljöttem én is.Én nem szolok a többinek,ugyis õk lesznek az okosabbak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Gfreiter
Így van. Mutasd meg az utat nekik 😊 Én mindig azon vagyok, hogy összeszervezzek egy kis ütõs flanket 😊 Bár mondjuk ezt TS nélkül elég nehéz, de 3-4 embert mindig sikerül beszervezni 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
mind1, lesz*rom, nem fogok ilyenen idegeskedni

Gfreiter
Csinálsz pár jó killt, azt utána isszák a szavaidat!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ne legyél 😊 Össze kell rázni a csapatot.

zaki
bazze, én még nem idegeskedtem ennyit egy játékon, mint ma a multin. annyi alma van, hogy az hihetetlen. bazze 9-n vagyunk, abból 6 elmegy balra a railyard-on, mikor a ruszkik majdnem mindig az A tankot veszik be, és ott szenvedünk 5-6 emberrel, de azok meg elmennek bazze szerencsétlenkedni balra. ilyen nics, olyan ideges vagyok, hogy mindjárt szétrobbanok

köszi szépen. :o)

Herold
Ezt mindenki megkérdi. Konzol le (0 gomb), connect és az ip-cím.

zaki
nincs mit

Gfreiter
öö, de ahhoz kéne az eredeti exe fájl, nem?

Gfreiter
Köfi... 😊

Egy hülye kérdés. Ha tudok szerverek ip címeit akkor azt be kell írnom valahova, vagy meg kell a listában keresnem? Vagy hogy tudom azt megtalálni?

zaki
jaja... callofduty.hu-ról lecibálhatod

Gfreiter

Figyi Zaki, jött már ki patch?

össze ne vesszetek már! :o)

zaki
mert geca vagyok

Sgtfathi
Akkor huzz innen máshova irkájá!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Gfreiter
A Favorites-re állítottam, + All, és egy deka szerver nincs, pedig volt vagy 10.

grebber
Ez lett az év játéka!!
Nem ezt vártam!

Next PC upgrade: 2022

Gfreiter
Azt én is látom, csak nem tom mér...

Serpa
kiröhögött !

Gfreiter
Mivan?

zaki

Gfreiter
Eltûnt a játékban a szerverlistából az összes szerver, amit a kedvencekhez adtam 😞(( eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!!

Dietrich
ok.

insp
JA

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Dietrich
Elég neki más könyvtárat megadni mint amit alapból telepítene?

Dietrich
Ezt más is írta dehogy lehet ugyanarra a vinyóra feltenni még1x mikor csak 1 particióm van?

zaki
je, sorry

akkor cisnáld azt,hogy tedd fel mégegyszer az CoD-t,de azt hagyd meg 1.1-nek és akkor tudsz az 1.2-vel és 1.1-el is jáccani 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dietrich
Apokalipszis-t akartál írni ugye? 😊
Alapfilmnek számít ebben a vietkongos kategóriában.
Anno gyerekként láttam a moziban akkor nem nagyon tudtam értékelni de a Wagner zenére történõ helikopter támadás az megmaradt bennem. 😊