Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Ez legyen a legnagyobb hibám. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki
de nem baj, hogy reklámozod, sõt. tedd azt

zaki
jaja, elsõként írtam alá a petíciót, asszem a 17. voltam 😊

Dietrich
Hello.

Tudom csak miután én nem járok más fórumokba itt az sg-n így nem néztem meg hogy van már erre a peticíóra egy topic már és ott láttalak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki
1ébként szép jó reggelt mindenkinek. szebbet, mint amilyen idõ van 😛

zaki
én már rég aláírtam 😊

Dietrich
hehe 😊

wEEn
Most én mentem késõn, pár másodperccel megelõztél az aláírásban 😊

Dietrich
Elöbb körbe kellett volna néznem és utána beírni 😞
Nah mindegy most már ez van...

Dietrich
Ha már ismert a dolog sorry.

Dietrich
Off téma de közös ügy.

Ezt egy másik fórumról másoltam át és írjuk alá közös érdek.
1127 Total Signatures

"Hunnenkoenig mester egy, szerintem is fontos információt küldött el kedves mindannyiótoknak. Át is adnám mindjárt a szót:
"Néhány amatõr fordító és jómagam elindítottunk egy aláírásgyüjtést a
www.petitiononline.com-on, melyet bárki aláírhat, hogy a jövöben több játékot játszhassunk magyarul! Az aláírások Április 31-ig lesznek gyüjtve és utána a fontosabb játékkiadóknak elküldve."
Mivel ez mindannyiunk érdeke, igenis látogassatok el erre az oldalra és írjátok alá amit kell!"

Info by Gamestar

Dietrich
késõn..késõn...fullon volt nem engedett be. 😊 😞

wEEn
Késõn jöttél! Mi egész sokáig fent voltunk, amig sokan nyomták rajta

wEEn
A MAIN/DEMOS könyvtárba másoltad? (nem demo hanem demos)
A kiterjesztés dm_2?

Dietrich
Már írtam...tört szervert kell gyártanotok valamelyikõtök gépére de csak 2 fõset tudtok csinálni mert az adsl (ha az van) 2.9 fõt bír el.
Priviben keresd meg valamelyik admint a mikéntjérõl vagy olvasd a cod.hu egyik ilyen témájú fórumát.

Dietrich
Jobb reggelt.

Tegmap nem tudom miért de fullon volt lehet pénzjutalom volt bedobva a gyõztesnek 😊) aztán egyszer csak kiürûlt hirtelen és alig maradtunk. 😞

Herold
Írást jelent, de ezzel együtt nem tudom a probléma okát.

wEEn
Természetesen 1 eccerû poénnak irtam, és gondoltam h szmájlik még jobban kiemelik ezt, de ezek szerint tévedtem 😞
De lassan befejezem a poénkodást mert ma ez a 2. eset h valaki nagyon félreérti és besértõdik 😞(

vaslav
És most másik nõt akartam, és cumiztatni, de sajna a CD key már használt..... Értitek? Üdv.

vaslav
MOHAA.Stalingrad.MauserOnly.... Mintha egy háremben csak egy nõt húznál, és azt is csak hátulról. (SGP-t idéztem...) 😊

vaslav
Ha nincs számunkra megfelelõ megoldás, akkor inkább hagyjuk.
Párbajozni akarunk, nem warolni.

vaslav
Hi. Neten akarunk játszani de csak ketten. Face to face... 😊 Játékot nem veszünk. Mohaa-t nyomunk, és most COD-ot is akarunk. Nem Lanon, Neten!

zaki
na, nem mintha baj lenne, csak furcsállom

zaki
ja, és még annyi, hogy az obi SD-bõl kivették a hurtgen-t, meg a rocket mapot? mert vhogy eddig át lettek ugorva ezek a pályák

zaki
asszem megyek is aludni, jó 8 emberek

zaki
lehet, 3 órát aludtam össz vissz, most délután

zaki
ne játszanak lanba, jöjjenek a obi dem szerverre, ott úgy is kevesen vagyunk

Dietrich
nah fullon a dem mod szerver mindjárt más volt mint 6 emberrel. 😊

Dietrich
akkor meg tört szervert kell csinálniuk. Ahhoz meg van aki ért itt.. 😊)

0ppika
Azt nem írta hogy LAN-ba akarnak játszani, szerintem neten akar szervert indítani. Lan-ba már játszottunk custom mapokon és nem írt semmi ilyet.

http://epica.nl

Dietrich
otthon akarnak lanba játszani. 😊

Dietrich
megaLOL!

hmm, ezek szerint értelmezési gondjaid vannak akkor... 😊
õ azt kérdezi hogy a haverjával KETTEN akarnak jáccani..., magyarul hogy mongyuk haverja a server és õ hozzá kapcsolodik... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
és? letöltött egy mapot, és cd-key miatt nem tudott csatlakozni

hmm, akkor most te is olvass vissza mert nem ezt krédezte... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
callofduty.hu->szerverek. ezek mind törtek. azokhoz tudsz csatlakozni fénymásolt játékkal is

vaslav
😊

ennél igazibb nincs... 😊

vaslav
Ha csak úgy nem. Minket vmi "igazi megoldás érdekelne... 😊 Kösz, Hi!

0ppika
Vegyétek meg eredetibe a játékot!

zaki
olvass vissza

vaslav
Sziasztok! 1kérdés.
A haverommal 2en akarunk játszani COD-ot, a CODFILES-rõl ltöltött Stalingrad pályán. Az 1.2-es patch fent van, és a connectáláskor azt írja ki hogy a CD key már használt. Mit tegyünk? Kösz a segítséget.

0ppika
Kössz

Punker
"Megalakul a Leibstandarte: Hitler úgy döntött, hogy szüksége lesz egy saját testõrségre, mivel s Reichswehr és a rendõri alakulatok nyújtotta védelmet nem tartotta teljesen megbízhatónak. késedelem nélkül parancsot adottegy új fegyveres SS-alakulat felállítására, melynek fõ feladata az volt, hogy õt kísérje, bárhova is megy Németországban. ..... Az új alakulat neve Leibstandarte SS Adolf Hitler."

Christopher Ailsby: A Waffen-SS képes története

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csak Tigrisekbõl álló SS-páncéloshadosztály. Az utolsó egység 1945. május 15-én adtam meg magát (gy.k. napokkal a német kapituláció után!)

insp
Nem utólag akarok okos lenni, de eleg sok ilyen emberkét láttam már mostanában... (konkrétan Steve "barátunkat" is, és biztos voltam benne, hogy valami nem stimmel...)

A wallhack használata meg killcam-bõl nézve annyira általános, hogy lassan már kötelezõvé kellene tenni az esélyegyenlõség nevében...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Punker
na várj megkeresem az SS könyvemet....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0ppika
LSSAH klán = Leib­standarte SS Adolf Hitler

0ppika
Lehet!

Punker
nem 1 SS hadosztály volt?