Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmmm yovanna :-))))
zaki
de internetezni igen?

Sajnos munkaidõben nem lehet játszani :-)))
zaki
itt 😊

Hol?
Dud [OBI]
Pangás van...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Egyetértek, legkirályabb mód.
Meg a sok magyar S&D szerverbõl az egyiket át lehetne állítani retrievalre. Semmivel sem rosszabb, jól jönne a változatosság.

Dietrich
Ja kellene, fõleg olyan amin nem lennék olyan szar mint tegnap voltam. 😊 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Háj.
1.2 pöcsölt szerverek.

81.182.45.3:28960
81.182.93.232:28960
81.182.109.215:28960
152.66.93.27:28960
152.66.93.30:28961
193.225.60.240:40551
193.225.82.94:28960
193.225.82.94:28962
195.56.172.138:28900
195.70.37.188:28960
195.228.156.200:28964
195.228.156.200:28965
195.228.156.200:28966
217.27.212.22:28963

Néha érdemes megnézni milyen saját mappokat raknak fel a finnek amiket lekell elõször szedni (nálam hiába van az options beállítva automata letõltésre nem szedi le a custom mappokat). Nem mind jó de legalább mindig változtatnak nem az unalmas szar mappokat hagyják benn hónapokig.
http://btserver.cjb.net
212.50.195.194:28960

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Forrest Tomee
UP

insp
Ja, nem lenne rossz. Mióta van ez a mód, azóta ha ráérek, ezzel játszom.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Kéne még 1 HQ szerver, mert sztem tetszik a népnek, és sztem is nagyon jó.
Van benne csapatjáték, néha sztem több is mint az s&d-ban, és nem kell sokat várni ha megölt 1 csapattárs, stb 😛.

Hádde mérnem peccseled fel?😊

Kb. egy hónapja kijött már, és a szerverek 95%-a 1.2-es.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Azé nem tudod lejátszani a dm_2-es demókat..
Nincs felpeccselve a gamed...

Herold
Tévedsz, a HWSW S&D nincs felpatchelve. Azon játszom.

Dietrich
http://speedlan.hu/~bbrain/CHEATERS/

itt van mind.

wEEn
Hurtgen az tényleg más kategória, mert ott már lõttem le ugy is ellent, h olyan messze volt h nem is láttam csak a torkolattûz alapján lõttem oda

Dietrich
valahogy így akartam én is leírni. 😊

hát mindegy most már ez van...vagy játszik az ember vagy nem. Ha sok ilyen téved fel a szerverre legfeljebb ott hagyom.

wEEn
Nem lehet a patch hiánya miatt, mert ha nincs fent a patch akkor nem is tudnál a magyar szerverekhez csatlakozni, hiszen azok már mind fel vannak pecselve 1.2-re.

Az ok hogy nyilt terepen,távolrol,jol megcélozva kilõsz valakit.De nézd meg a demót.Alig látni az ellent,erre odakapja a fegyver csõvét,durrr,fejlövés,meghalt...Ezt egymás után után bemutatta vagy háromszor.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hat miutan megneztem ezt a demot, en is kesz voltam.
Ezen mar tenyleg nem latni az aimbotot csitet, es ne feljtsetek el hogy akarmelyik testreszre be lehet allitani a botot!!!
Tehat ha testrea allitod csak azt lovi es senkinek nem lesz gyanus a sok fejes.
Ez a melypontja mar a CoDnak. Illetve nem is a CoD-nak hanem a coomunity-nek. Ki tudja ki csal es ki nem, persze SENKIT nem gyanusitok, de biztos hogy hasznalja ???par??? vagy ???sok??? player Magyarorszagon is.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Herold
Szerintem az ilyenek az életben is ott lopnának/csalnának ahol tudnak.

Dietrich
De ott egyértelmû volt a dolog mert a kill cam-ban nem is lehett látni engem és más is kiszúrta hogy csíter.

Herold
Na azért én szoktam Hurtgenen (szövetségesként) a dombtetõn hasalva a 2-300 méterre szemben, a folyómeder túlsó oldalán lévõ bunkerablakból figyelõ emberkéket kilõni BAR-ral, pedig nem csítelek.

Dietrich
ja az lehet.

Herold
Biztos a patch hiánya miatt van.

Dietrich
Hát durva ez a bemutató..esélyed sincs ellene.

Emlékszem tavaly dec. közepén mindig csodálkoztunk hogy a picsbe talál el 220 km-rõl a pálya túloldaláról a tag akinél nem sníper volt.. 😊

zaki

Dietrich
nem tudom mi a problam nálad...én berakom a main könyvtár demos mappába, lehívom a konzolt a miltiplayer indítása után, beírom hogy: demo aimbottest.dm_2 betõlti és nézhetem ahogy egy ilyen és más csíter gyökér elbassza a szórakozásunkat.

Ha fent van a pecs csak akkor tudsz dm_2-es demot játszani
1.1-el készült demo: dm_1
1.2-el készült demo: dm_2
Asszem 😄

Herold
Õ ULTIZNI szeretne, nem látod??? Szerintem topicot tévesztett.

Herold
Próbáltam én már mindenhogy. Kiterjesztéssel meg anélkül is. Érdekes, hogy kiterjesztéssel a hibaüzenetben dm_1 szerepel, tehát ilyen kiterjesztésû fájlra hivatkozik, hogy nem tud rá írni, nem dm_2-re. csak azt nem tudom, miért akar rá írni, mikor lejátszani kell, nem felvenni.

Dietrich
LOL
😊

Figy azt se tod hogy kell multizni akkor azt honnan tudnád hogy nem csalnak magyarországon és világszerte?

wEEn
De durva! Gyere már el közénk megváltó PB, hagy röhögjünk teliszájból amint látjuk hogyan lesznek az elsõkbõl az utolsók!

Dietrich
sokan használják és külföldi oldal hegyek vannak amik leírják a konfig mikéntjét is 😞
Egy darabig igen jó lesz a punkbuster de aztán...

ricsi1
na én ezt nem értem ...csalások???én csak simán játszani szoktam,nemhinném,hogy vkik calnának..

ricsi1
helló.
felraktam megint ,és gondltam multizom egyet...
össz vissz egy 1 magyar szervert talált ,de azon is a játékosok 0/0...
hogy tudok ultizni magyar szerveren?

Hát nem rossz...
Az elsõ két találatnál még az embert sem nagyon kellett volna eltalálnia,nem hogy fejbe.
De a csúcs amikor a kerítéstõl ilyen kapáslövésekkel szedi le az ellent a hangár másik végébõl.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nos, ezt nezzetek meg, itt egy demo egy jol beconfigolt aimbotrol. Senki meg nem mondja hogy ez csalas-e vagy nem.

http://speedlan.hu/~bbrain/CHEATERS/aimbottest.dm_2

Minden talalat fejloves, ugy lo a gyerek mint egy mesterlovesz. Azt tudni kell hogy az aimbotot be lehet ugy is konfigolni hogy testre naykara vagy akarmire lojjon, ezek a fejloveseket teszteltek.

Ugye hogy nem semmi?
Remelem a punkbuster jon es kiszuri az ilyet, mert biztos hogy hasznaljak az aimbotot kis hazankban, talan nem is kevesen.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Dietrich
nekem úgy indult el hogy offlineben elindítottam a multi részt majd konzolt lehívtam és a full fájl nevet írtam be.

Dietrich
Én meg elõször szándékosan nem vittem bombát ha olyan volt a map. 😊

Sziasztok!

COD-hoz létezik bot?
nekem akár fegyver nélkül is rohangálhatnának, hogy a sniperes célzást lehessen gyakorolni mozgó célponton
de ha visszalõnek az se gond 😊

lacibacsi
Sziasztok!

Letöltöttem a Blood Patch 1.1-et.

Bemásoltam a Main könyvtárba....

...de nem történik semmi. Ugyanúgy nem véreznek, mint eddig...

Mit rontottam el?

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

wEEn
Nem kell mennie. A fõmenübõl lejátszható. demo blabla
ahol blabla a file neve (asszem a kiterjesztés nem is kell, csak a név)

Herold
Main alatt a demos könyvtár és dm_2 a kiterjesztése.
A fõmenübõl próbáltam lejátszani. Vagy a játéknak mennie kell közben?

wEEn
ja! meg természetesen nem hazudtoltam meg önmagam: állítólag a leejtett bombák 10% eséllyel robbanak fel. 2x vagy 3x lõttem le a bombaszállító skacot,de természetesen minden alkalommal felrobbant az a kib***tt bomba h én is megdögöljek 😞

zaki
elõször én is így jártam, csak késõbb állt össze a kép 😊

wEEn
Bevallom õszintén h én is jártam úgy h elfelejtettem vinni a bombát 😊

Dietrich
Tegnap a dem pályán voltak akik nem tudták mit kell csinálni pl. a pavlov háznál. Átrohant a ruszkikhoz felment oda ahol lekellene tenni a bombát csak épp az nem volt nála 😊 én meg hiába írtam volna be neki nem olvashatta merthogy épp a feltámadás korszakban voltam. 😊
Mondjuk mikor eltudta már olvasni mi a lényege akkor se vitte a bombát.