Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a sok magyar S&D szerverbõl az egyiket át lehetne állítani retrievalre. Semmivel sem rosszabb, jól jönne a változatosság.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1.2 pöcsölt szerverek.
81.182.45.3:28960
81.182.93.232:28960
81.182.109.215:28960
152.66.93.27:28960
152.66.93.30:28961
193.225.60.240:40551
193.225.82.94:28960
193.225.82.94:28962
195.56.172.138:28900
195.70.37.188:28960
195.228.156.200:28964
195.228.156.200:28965
195.228.156.200:28966
217.27.212.22:28963
Néha érdemes megnézni milyen saját mappokat raknak fel a finnek amiket lekell elõször szedni (nálam hiába van az options beállítva automata letõltésre nem szedi le a custom mappokat). Nem mind jó de legalább mindig változtatnak nem az unalmas szar mappokat hagyják benn hónapokig.
http://btserver.cjb.net
212.50.195.194:28960
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Van benne csapatjáték, néha sztem több is mint az s&d-ban, és nem kell sokat várni ha megölt 1 csapattárs, stb 😛.
Kb. egy hónapja kijött már, és a szerverek 95%-a 1.2-es.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Nincs felpeccselve a gamed...
itt van mind.

hát mindegy most már ez van...vagy játszik az ember vagy nem. Ha sok ilyen téved fel a szerverre legfeljebb ott hagyom.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ezen mar tenyleg nem latni az aimbotot csitet, es ne feljtsetek el hogy akarmelyik testreszre be lehet allitani a botot!!!
Tehat ha testrea allitod csak azt lovi es senkinek nem lesz gyanus a sok fejes.
Ez a melypontja mar a CoDnak. Illetve nem is a CoD-nak hanem a coomunity-nek. Ki tudja ki csal es ki nem, persze SENKIT nem gyanusitok, de biztos hogy hasznalja ???par??? vagy ???sok??? player Magyarorszagon is.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Emlékszem tavaly dec. közepén mindig csodálkoztunk hogy a picsbe talál el 220 km-rõl a pálya túloldaláról a tag akinél nem sníper volt.. 😊
1.1-el készült demo: dm_1
1.2-el készült demo: dm_2
Asszem 😄
😊
Egy darabig igen jó lesz a punkbuster de aztán...
felraktam megint ,és gondltam multizom egyet...
össz vissz egy 1 magyar szervert talált ,de azon is a játékosok 0/0...
hogy tudok ultizni magyar szerveren?
Az elsõ két találatnál még az embert sem nagyon kellett volna eltalálnia,nem hogy fejbe.
De a csúcs amikor a kerítéstõl ilyen kapáslövésekkel szedi le az ellent a hangár másik végébõl.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://speedlan.hu/~bbrain/CHEATERS/aimbottest.dm_2
Minden talalat fejloves, ugy lo a gyerek mint egy mesterlovesz. Azt tudni kell hogy az aimbotot be lehet ugy is konfigolni hogy testre naykara vagy akarmire lojjon, ezek a fejloveseket teszteltek.
Ugye hogy nem semmi?
Remelem a punkbuster jon es kiszuri az ilyet, mert biztos hogy hasznaljak az aimbotot kis hazankban, talan nem is kevesen.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
COD-hoz létezik bot?
nekem akár fegyver nélkül is rohangálhatnának, hogy a sniperes célzást lehessen gyakorolni mozgó célponton
de ha visszalõnek az se gond 😊
Letöltöttem a Blood Patch 1.1-et.
Bemásoltam a Main könyvtárba....
...de nem történik semmi. Ugyanúgy nem véreznek, mint eddig...
Mit rontottam el?
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
ahol blabla a file neve (asszem a kiterjesztés nem is kell, csak a név)
A fõmenübõl próbáltam lejátszani. Vagy a játéknak mennie kell közben?
Mondjuk mikor eltudta már olvasni mi a lényege akkor se vitte a bombát.

Szerintem topicot tévesztett.