Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
FULL!!!!
Végre valahára!
http://epica.nl
komolyan: erre nincs általános tanács, hogy ha X módon lelõnek akkor biztos csaltak. Egy kezdõnek nem sok tapasztalata lehet hogy felismerjen 1 csalót (még saját csapattársát se néha
)
hangosan éneklik a következõt: "Átalmennék énatiszán ladikon, de ladikon... salala"

mert a HQ szerver fullon van 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
!

De most nézem milyen szépen fejeztem ki magam! El se hiszem
A másik meg ha kirugott volna netán(Amit erõsen Kétlek!!!!!!!!!!!!!!) Akkor beszéld meg vele privátban a nézeteltérésed (pláne hogy valamit szerintem naonn elnéztél!)!
Ha jól emléxem HAhahaha..
HA nem emléxel jól ne gyanusítgass!!
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
2. mezei modemmel nem fogsz bejutni a szerverekre mert 250-re vannak állítva a pingek és modem esetén ez több szokott lenni.
3. tört gammel csak tört szerverre tudsz bejutni és azok a magyarok mind ill. van 1-2 külföldi.
Azoknak szoktam csak mondani valamit akik ezt nem teszik pl. "egy sorry jól esett volna" de nem anyázok mert én is legránátozok vagy lelövök csapattársat.
Nem vagyunk egyformák.
Mostmár nekem is sikerült 1 partit játszani(sajna analoggal)mert nem otthon vagyok, az lenne kérdésem, hogy mirõl ismerem fel a csítereket???? Más, vannak olyan helyek ahova nem enged fel a szerver(kód, ping) a pinget értem, de akód-ot nem Honnan szerezhetném meg ezeket?????
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Kiváncsi lennék a háborúban hányan jártak úgy, hogy véletlenül lelõtték a társukat, mert azt hitték rájuk, hogy ellenség.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az ICQ üziket meg úgyis kiírja az LCD panelra, azt látom gáma közben is.