Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát a Leib az emberi testet jelent,vagy has,gyomor,vagy altest,a a standarte meg lobogót,ha még jól emlékszem,de valami normális jelentése hogy van-e az passz

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0ppika
Tudja valaki mit jelent ez: Leib­standarte ???

http://epica.nl

0ppika
Szerinted a "write" mit jelent?

Herold
Nem játssza le az aimbotos demót, can not write to aimbot0221 hibaüzenetet ír ki!

ricsi1
szerinted a JÁTÉK multi része!

ricsi1
nekem ott nem jön be semmi!

zaki
mi? ne idegesíts fel, mert ezt nem hiszem el, hogy ennyire alma vagy

ricsi1
ja,tehát az IP címet kell beírnom?
hogy hpogy neketek magyar?

zaki
callofduty.hu, szerverekre rányomsz, és ott lesznek a magyar szerverek, oda fel tudsz menni mindegyikre, mert törtek

zaki
callofduty.hu, majd a szerverekre rákattintasz, ott lesz a lista

zaki
lol

Milka
miért van az, ha beírok 1 CD kulcsot, és 1 (pl:2fos)szerverre akarok bemenni akkor azt írja hogy a CDkulcs használatban???!!!!!pedig 10x átírtam a CDkulcsomat,de mindig ezt írja ki!MIÉRT???

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

ricsi1
magyar szervereket hol találok?(nekem az aalap listán nics!)

ricsi1
No comment!

Dietrich
Most néztem a csíteres demot..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dud [OBI]
Reméljük hamarosan egyre többen ráéreznek, higy miért is jó.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dietrich
Hihetetlen 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pilu OBI
-- CoD DEM 1.2 | Powered by OBInet|26ms|195.228.156.200:28964

FULL!!!!

Végre valahára!

Dietrich
HQ-n tök jó kis german csapat jött össze és amíg a rádió volt a lényeg nem a frag, simán hoztuk minden pályán a viktorít...aztán páran ki mások be és az egésznek annyi lett.

Pilu OBI
Ok, nincs harag.

0ppika
Van benne valami! Most hogy láttam ezt a csalós demót, visszaelmékezve sok hasonlót láttam, de a fene se gondolta volna hogy csaló, pedig elég régóta játszok.

zaki
esetek nagy részében olyanok csalózzák le az embert, akinek köze sincs a játékhoz

0ppika

zaki
lol 😊

ReTeK
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.
komolyan: erre nincs általános tanács, hogy ha X módon lelõnek akkor biztos csaltak. Egy kezdõnek nem sok tapasztalata lehet hogy felismerjen 1 csalót (még saját csapattársát se néha )

ReTeK
az lenne kérdésem, hogy mirõl ismerem fel a csítereket?
hangosan éneklik a következõt: "Átalmennék énatiszán ladikon, de ladikon... salala"

Herold
Máskor ne lõdd le.

ricsi1
õõõõõõõõõõ
én ha vkit (társamat)lelõttem akokr baráti tûz néven én haltam meg!!

ubi
log-ban nézzétek meg, és akkor kiderül, hogy ki volt!!! ha loggol a server!!!
Dietrich
Basszus itt dumáltok ahelyett hogy jönnétek a dem módra mert a HQ szerver fullon van

ubi
inkább azon kapd fel a vizet, hogy valaki(k) a ti neveitekkel szórakoznak, és nem csak obi serveren!!!! tegnapihoz visszatérve, simán lehet hogy a te neveddel kontárkodott az illetõ!!!
Ja, csak félreérthetõ a fogalmazás, a smiley ellenére

Bandew
Viccbõl írta. Vagy nem látod a smileykat?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Asszem most nem leszel túl népszerü. De Te tudod.....

wEEn
Mivel a pontos nevet nem tudjuk csak azt h OBI, akkor sajna azt kell h mongjuk: az összes OBI 1 !

ubi
Az 100%, hogy nevû tag volt! Ha megbántottalak, elnézést kérek!
Sparxxx
letékázott = kirugott
Na csak leírtam!

Sparxxx
Hát a véleményem annyi hogy ha nem emlékszel pontosan az illetõ nevére aki letékázott akkor nem valami "Szép" dolog odairni valakit hogy "asszem Õ volt"!
De most nézem milyen szépen fejeztem ki magam! El se hiszem
A másik meg ha kirugott volna netán(Amit erõsen Kétlek!!!!!!!!!!!!!!) Akkor beszéld meg vele privátban a nézeteltérésed (pláne hogy valamit szerintem naonn elnéztél!)!

Pilu OBI
Lehet, de az ilyen aljas rágalmakat nem bírom értékelni.
Ha jól emléxem HAhahaha..
HA nem emléxel jól ne gyanusítgass!!

wEEn
Tényleg van 1 tag akinek a neve után szerepel az OBI, lehet azzal kevert össze

Herold
Na nekem ez nem megy! Lehet, hogy le van tiltva valahol?

Herold
Hát ez Hurtgen volt és 1.1-es külföldi szerveren ment.

Herold
Ilyennel én is találkoztam. S&D-nél indulásnál a mögöttem lévõ szépen komótosan megcélozza a tarkómat és lõ (killcamben látszott). Következõ körben lelõttem, azutáni körben meg 3 puskacsõ meredt rá, erre belátta hogy nincs esélye.

nahhh tegnap énis megkaptam a mélyentisztelt csíter jelzõt,konkrét volt 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dietrich
1. csítereket majd felismered ha sokat játszottál.
2. mezei modemmel nem fogsz bejutni a szerverekre mert 250-re vannak állítva a pingek és modem esetén ez több szokott lenni.
3. tört gammel csak tört szerverre tudsz bejutni és azok a magyarok mind ill. van 1-2 külföldi.

Dietrich
Megesik az ilyen és engem is elég gyakran lelõnek. Mondanak egy sorryt vagy sry-t és kész.
Azoknak szoktam csak mondani valamit akik ezt nem teszik pl. "egy sorry jól esett volna" de nem anyázok mert én is legránátozok vagy lelövök csapattársat.
Nem vagyunk egyformák.

ALCATELGOD
Sziasztok!!!!

Mostmár nekem is sikerült 1 partit játszani(sajna analoggal)mert nem otthon vagyok, az lenne kérdésem, hogy mirõl ismerem fel a csítereket???? Más, vannak olyan helyek ahova nem enged fel a szerver(kód, ping) a pinget értem, de akód-ot nem Honnan szerezhetném meg ezeket?????

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Bandew
Elõfordúl az ilyesmi. :-D
Kiváncsi lennék a háborúban hányan jártak úgy, hogy véletlenül lelõtték a társukat, mert azt hitték rájuk, hogy ellenség.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hát HQ-ban egyszer én is szép tudatossan lelõtem a saját emberem.Térdelek a rádió mellett,erre látom hogy valaki a távolban a romok között bujkál.És bizony nem láttam azt az istenverte hófehér német jelet a feje fölött,és amikor már nagyon felém nézegetett akkor bizony megküldtem néhány célzott lövéssel a német puskábol,amibõl az utolsó szépen földre is vitte /pedig a végén már megpróbált visszahúhodni a téglafal mögé.../.Mondjuk utánna bocsánatot kértem,de azért elküldött az anyukámba.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jah, másnál is simán megy, nem értem igazán, de annyira nem zavar, legfeljebb nem nézem meg a mirc-et COD közben...
Az ICQ üziket meg úgyis kiírja az LCD panelra, azt látom gáma közben is.