Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Blood Patch ügyben írtam már nemrég, de nem válaszoltatok.
Miért nem mûködnek a patchek? (Vér megjelenítés engedélyezve)
Egy mûködõ blood.pk3 fájlt elküldene nekem valaki?
köszi
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Blood Patch ügyben írtam már nemrég, de nem válaszoltatok.
Miért nem mûködnek a patchek? (Vér megjelenítés engedélyezve)
Egy mûködõ blood.pk3 fájlt elküldene nekem valaki?
köszi
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Amikor valaki bekiabál valakire, hogy "TE csíter!", és az érintett alak hirtelen megáll a pontszerzésben, az általában nem a véletlen mûve...
Többször elõfordult már, hogy beszóltam valakinek így, és az illetõ (spectelve) hirtelen nem kezdett el a "falakon keresztül" a túlsó oldalra nézelõdni, hanem valahol sunyni kezdett és annyi.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Nekem a CoD volt az elsõ olyan játék, amit neten "komolyabban" játszottam, totál kezdõ voltam a netes multiban. Az elsõ idõkben csak ámultam-bámultam, mit mûvel pl. FOP|rain. Specteltem és próbáltam tanulni tõle, meg a többi jó játékostól!
Valóban vannak nagyon skilles emberek, de a cheat kipróbálása után egyszerûen túlságosan nyilvánvalóvá vált olyan emberek cheatelése, akiket elég gyakran látok a szervereken (és gyakran játszottam velük)!
A hosszú játékmúlt szerintem nem egészen szükséges ahhoz, hogy spectelve megnézz egy wallhackos játékost. Az aimbotosok meg olyan nyilvánvalóan csalnak, hogy az hihetetlen.
P.S. No1: nem azért vagyok elkenõdve, mert így béna lennék (általában 1-4 között végzek a listán, persze vannak rossz napok is 😄).
P.S. No2: senkit sem buzdítok arra, hogy kipróbálja a "segítõ progikat", csak kiábrándulna az egészbõl (ahogy én is). Egy becsületes játékos nem lesz attól csíter, hogy egyszer megtudja, milyen a "másik oldalon" játszani.
P.S. No3: az ellenvéleményeket természetesen elfogadom, senkivel sem kötekedni akarok. Csak hát a kiábrándultság...
Pont az a baj hogy rémeket látsz már, aki lelõ met esetleg jobb nálad v. lemákolt netán már az is CSiter a Te szemedben
és pontosan ezért idegesíted magad agyon!
A másik meg tényleg nem igaz, a punkbasternek pont ez a léynege hogy kiszorítsa a csalókat(felismerd a csitereket stb... )és én már Kibaszottul várom hogy minél elõbb fel legyen pakolva az összes szerverre!!!!!!!!!!
Addig meg készíts demót arról aki csal szerinted,és nézd vissza párszor! Ezzel tuti segítesz mindenkinek.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
1. Tudos egyet kell értenem azokkal akik azt mondják : "minek csináltad!"
2. Arról nem is beszélve, hogy én személy szerint még csapattársnak sem hinném el hogy : "Á csak kipróbáltam milyen!".
3. Sajna abban igazad van, hogy sokszor klánok is ( vagy legalábbis klánokból ) is használják páran.
4. Azzal nem segítesz hogy te is felteszed és kipróbálod, illetve úgy játszol. Ha valaki gyanús vedd demora, ha nem vagy biztos benne ( mert 100% - ig ritkán lehetsz biztos ) mutasd meg másnak is. Ha tényleg csíter volt és felkerül egy két honlapra, onnantól már lehet rá figyelni, hogy õ ne játszon sehol.
Ezzel többet segítesz mint azzal, hogy beállsz a sorba te is!

)\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
2. Minek kell csíteket letölteni és kipróbálni?!
3. A PB segíteni fog, hisz épp ezért van!
4. Selwik kérdése jogos.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én a mai napig csak az elmonásotok alapján tudom elképzelni pl. a wallhack-ot... De még az is rendben h kiváncsiak vagytok, de akkor miért nem single-ben próbáljátok ki???
Jó példa pl. a különbözõ gépfegyerek. Egyszer messzire is meglepõen pontos rövid sorozatot lövök, utána meg az egy méterre lévõ ellenbe egy golyó se akad be a killcam szerint. Mintha vmi láthatatlan pajzs lenne az ember körül, nekem is volt már "késdobáló effektem"😊)
De az is igaz, hogy sajna egy ilyen reflexjátéknál sajna igen nagy elõnyt adnak a csítek. Fõleg, ha profi csalóval állsz szembe, aki nem buktatja le magát nagy lövésekkel. Azon az aimbotos demon is néztem rendesen, egykét kill nem is volt olyan gyanús. Azért mert tényleg ennyi csaló lenne, és "megszoktuk", vagy ekkora a mázlifaktor a játékban, netán tényleg vannak ilyen skilles játékosok?
Egyébként egy aprócska kérdés: abból, hogy kipróbáltad az aimbotot hogyan jöttél rá, hogy vki más is azt használ?
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Akik meg normalisak, jojjenek ossze 20-30-an, szerezzenek egy szervert, allitsak be, havi 3-500 HUF-bol kijonnek, es akkor tuti hogy sajat, es norma;lis emberekkel, normalis korulmenyek kozott tudnak jatszani.
Sajnos ez van😞 A "felmegyek a net-re es jatszok egy jot" mar a multe😞(
Az eredmény: ELSZOMORÍTÓ
Sok köcsög csíter!
A néhány perc játék alatt gyorsan kiderült, hogy milyen mocskos módon játszanak egyesek (SOKAK). Az aimbot használata most már nyilvánvaló rengeteg embernél (nem csak kamu névvel játszóknál, hanem KLÁNOSOKnál is! A wallhack is az emberek felénél bent van. Az is nyilvánvalóan cheat, hogy messzirõl, szinte észrevehetetlen apró kilógó részek alapján vesznek észre valakit ("világító" skinek, stb...)
Ezek után csodálkozom, hogy egész jó statokat csináltam eddig...
A mai tapasztalatok éppen elegek voltak ahhoz, hogy hagyjam a francba az egész CoD multit... Kár érte, de itt már a Punkbuster sem fog segíteni. Marad néhanapján a LAN.
Az összes köcsög cheaternek:
Egyébként pedig:
Tisztelet a kívételnek

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ezt nem fogm megérteni! Komolyan egy "picit" idegesitõ amikor valaki folyton a saját Bénaságát a másikra vetiti hogy az Cheatel!

http://epica.nl
Mindegy 😛
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
és azokra a helyekre csak jelszóval tudsz bemenni.
Ez azé jó mert igy az lssah tagjainak sosincs full server 😛
van egy PK3 manager nevû progi maivel az ilyen custom mappokat lehet betenni ill. kivenni a game-ben.
Vagy a beállításoknál automatára kell állítani a letõltést (alapból nem-ként telepûl)és akkor nem lesz ilyen.
Ha jól tudom a véres dolognál is ezt az üzenetet adja az olyan szerver ahol nincs engedélyezve.
Próbáld ki de elõtte szedd le az újabb ASE-t.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mert nekem egy idoben vacakolt, es nem latta.
De most nincs fenn.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ASE-ban nálam azok vannak meg amit beírtam.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...