Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wEEn
Különben szerintem a legjobb megoldás amikor vádaskodnak, h SEMMIYEN módon nem reagálsz rájuk, és 1-2 üzenet után amikor nyilvánvalóvá válik számukra h nagy ívben teszek a szövegelésükre, akkor abbahagyják! Bár tegnap amikor az 1ik csapattársam nagy unalmában odaballagott hozzám majd közvetlen közelrõl rázúmolva a fejemre, agyonlõtt, hát akkor -eddig elõször- egy kicsit morcos lettem és megkérdeztem tõle h anyukája iszik-e még?

wEEn
Hülyeség! Gyere csak nyugodtan multizni! Kell a frag!

zaki
óróbáld csak ni, ne törõdj a csíterekkel. én is tudom, hogy vannak (sajnos), de engem ez nem érdekel, én csak egy jót szeretnék játszani mindig. én még 1X sem mondtam senkire, hogy csíter, de engem már nem 1X lecsítereztek, ez van.

Bandew
Bár ha ilyen sokan csalnak, akkor lehet, hogy ki se probálom a multit.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Szeretném megkérdezni tõletek, hogy melyek azok a térképek, amelyek a legfelkapottabbak, és érdemes õket letölteni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

lacibacsi
Sziasztok!

Blood Patch ügyben írtam már nemrég, de nem válaszoltatok.

Miért nem mûködnek a patchek? (Vér megjelenítés engedélyezve)

Egy mûködõ blood.pk3 fájlt elküldene nekem valaki?

köszi

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

lacibacsi
Sziasztok!

Blood Patch ügyben írtam már nemrég, de nem válaszoltatok.

Miért nem mûködnek a patchek? (Vér megjelenítés engedélyezve)

Egy mûködõ blood.pk3 fájlt elküldene nekem valaki?

köszi

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

insp
Még valami:

Amikor valaki bekiabál valakire, hogy "TE csíter!", és az érintett alak hirtelen megáll a pontszerzésben, az általában nem a véletlen mûve...
Többször elõfordult már, hogy beszóltam valakinek így, és az illetõ (spectelve) hirtelen nem kezdett el a "falakon keresztül" a túlsó oldalra nézelõdni, hanem valahol sunyni kezdett és annyi.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
Ha valaki jobb nálam, afelé csak egyféleképpen tudok viszonyulni: RESPECT!

Nekem a CoD volt az elsõ olyan játék, amit neten "komolyabban" játszottam, totál kezdõ voltam a netes multiban. Az elsõ idõkben csak ámultam-bámultam, mit mûvel pl. FOP|rain. Specteltem és próbáltam tanulni tõle, meg a többi jó játékostól!

Valóban vannak nagyon skilles emberek, de a cheat kipróbálása után egyszerûen túlságosan nyilvánvalóvá vált olyan emberek cheatelése, akiket elég gyakran látok a szervereken (és gyakran játszottam velük)!

A hosszú játékmúlt szerintem nem egészen szükséges ahhoz, hogy spectelve megnézz egy wallhackos játékost. Az aimbotosok meg olyan nyilvánvalóan csalnak, hogy az hihetetlen.

P.S. No1: nem azért vagyok elkenõdve, mert így béna lennék (általában 1-4 között végzek a listán, persze vannak rossz napok is 😄).

P.S. No2: senkit sem buzdítok arra, hogy kipróbálja a "segítõ progikat", csak kiábrándulna az egészbõl (ahogy én is). Egy becsületes játékos nem lesz attól csíter, hogy egyszer megtudja, milyen a "másik oldalon" játszani.

P.S. No3: az ellenvéleményeket természetesen elfogadom, senkivel sem kötekedni akarok. Csak hát a kiábrándultság...

KM
Pontosan, a PB a Rainbow Six-en is sokat segített.

Sparxxx
Lehet van valami igazad (mert biztos csitelnek jó páran), de emberek hosszú játékmúltal (több éves tapasztalat) is nehezen ismerik fel e cheatereket!
Pont az a baj hogy rémeket látsz már, aki lelõ met esetleg jobb nálad v. lemákolt netán már az is CSiter a Te szemedben és pontosan ezért idegesíted magad agyon!
A másik meg tényleg nem igaz, a punkbasternek pont ez a léynege hogy kiszorítsa a csalókat(felismerd a csitereket stb... )és én már Kibaszottul várom hogy minél elõbb fel legyen pakolva az összes szerverre!!!!!!!!!!
Addig meg készíts demót arról aki csal szerinted,és nézd vissza párszor! Ezzel tuti segítesz mindenkinek.

Dud [OBI]
Jöhetne már a pb... Kezd tele lenni a tököm a csíter témával...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Sziasztok!
1. Tudos egyet kell értenem azokkal akik azt mondják : "minek csináltad!"
2. Arról nem is beszélve, hogy én személy szerint még csapattársnak sem hinném el hogy : "Á csak kipróbáltam milyen!".
3. Sajna abban igazad van, hogy sokszor klánok is ( vagy legalábbis klánokból ) is használják páran.
4. Azzal nem segítesz hogy te is felteszed és kipróbálod, illetve úgy játszol. Ha valaki gyanús vedd demora, ha nem vagy biztos benne ( mert 100% - ig ritkán lehetsz biztos ) mutasd meg másnak is. Ha tényleg csíter volt és felkerül egy két honlapra, onnantól már lehet rá figyelni, hogy õ ne játszon sehol.

Ezzel többet segítesz mint azzal, hogy beállsz a sorba te is!
KM
Én meg veled értek egyet! A f@sznak kell próbálgatni! Osztja itt az észt... Ész nélkül...

HuAn82
100%-ig egyetértek veled! "Marad néhanapján a LAN." Mostanában már nálam is... (ott merjen valaki csalni!!
)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dud [OBI]
1. Túlzol, de kegyetlenül. Pipás vagy, de azért ne ess át a ló túlsó oldalára.
2. Minek kell csíteket letölteni és kipróbálni?!
3. A PB segíteni fog, hisz épp ezért van!
4. Selwik kérdése jogos.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

insp
A legszembetûnõbb aimbotos dolog: nem "közelít" sosem rád, úgy céloz még messzebre is. Simán leszed pl távolról a PPSH-val. (és tényleg gyerekjáték a "segítséggel célozni)

Dietrich
Néha azért jó társaság jön össze, csíter mentes.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

wEEn
Nem értem h miért próbálgatjátok a cheateket! Azzal h próbálgatod éppen 1 csiterrel több van! Lehet h egy szerveren fentlévõ 20 ember közül 5 ember mindig csiter, mert valakiknek éppen kedve támad CSAK KIPRÓBÁLNI a csalásokat, aztán a próba perceiben ugyanugy elbasszák a másik 15 játékát. Ok értem h másnap már nem használod, csak akkor jön a következõ kíváncsi aki próbálgatja...
Én a mai napig csak az elmonásotok alapján tudom elképzelni pl. a wallhack-ot... De még az is rendben h kiváncsiak vagytok, de akkor miért nem single-ben próbáljátok ki???

Azért így elsõre sztem ne hamarkodd el. Én mióta kijött a játék pár hete kihagyássokkal, de játszom, és már a legelején feltûnt, hogy ritka idegesítõ a sebzés/célzásrendszer.

Jó példa pl. a különbözõ gépfegyerek. Egyszer messzire is meglepõen pontos rövid sorozatot lövök, utána meg az egy méterre lévõ ellenbe egy golyó se akad be a killcam szerint. Mintha vmi láthatatlan pajzs lenne az ember körül, nekem is volt már "késdobáló effektem"😊)

De az is igaz, hogy sajna egy ilyen reflexjátéknál sajna igen nagy elõnyt adnak a csítek. Fõleg, ha profi csalóval állsz szembe, aki nem buktatja le magát nagy lövésekkel. Azon az aimbotos demon is néztem rendesen, egykét kill nem is volt olyan gyanús. Azért mert tényleg ennyi csaló lenne, és "megszoktuk", vagy ekkora a mázlifaktor a játékban, netán tényleg vannak ilyen skilles játékosok?

Egyébként egy aprócska kérdés: abból, hogy kipróbáltad az aimbotot hogyan jöttél rá, hogy vki más is azt használ?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Alexease
Na ezert (sem) jatszok en semmilyen lodozossel online😞( Vagy nagy arcu klanok vannak, vagy a tetves csiterek😞( Sajnos sok embernek fontosabb a jo eredmeny, meg a sok pont, talalat mittudomen, mint a jatekelmeny. Bekaphatjat az osszes lof*szt!

Akik meg normalisak, jojjenek ossze 20-30-an, szerezzenek egy szervert, allitsak be, havi 3-500 HUF-bol kijonnek, es akkor tuti hogy sajat, es norma;lis emberekkel, normalis korulmenyek kozott tudnak jatszani.
Sajnos ez van😞 A "felmegyek a net-re es jatszok egy jot" mar a multe😞(
insp
A mai napon TOTÁLISAN ELMENT A KEDVEM az egész CoD multitól! Letöltöttem a fellelhetõ cheateket és volt pofám -persze fake néven- kipróbálni õket.

Az eredmény: ELSZOMORÍTÓ

Sok köcsög csíter!

A néhány perc játék alatt gyorsan kiderült, hogy milyen mocskos módon játszanak egyesek (SOKAK). Az aimbot használata most már nyilvánvaló rengeteg embernél (nem csak kamu névvel játszóknál, hanem KLÁNOSOKnál is! A wallhack is az emberek felénél bent van. Az is nyilvánvalóan cheat, hogy messzirõl, szinte észrevehetetlen apró kilógó részek alapján vesznek észre valakit ("világító" skinek, stb...)

Ezek után csodálkozom, hogy egész jó statokat csináltam eddig...

A mai tapasztalatok éppen elegek voltak ahhoz, hogy hagyjam a francba az egész CoD multit... Kár érte, de itt már a Punkbuster sem fog segíteni. Marad néhanapján a LAN.

Az összes köcsög cheaternek:
Egyébként pedig:
Tisztelet a kívételnek

wEEn
Különbözõek vagyunk. Én kb 15 percel ezelõtt mondtam az ellemfelemnek, h ha ilyen béna vagyok akkor lehetõleg még a hullámat is gyalázza meg, mert a killcam-ben visszanézve láttam a falon, h olyan tökéletesen körbelõttem, h bármelyik cirkuszi késdobáló megirigyelné a technikámat

Herold
Az ilyennek mondd meg, hogy próbálja ki a fegyverét egy falon és nézze meg mekkora a szórása. Utána nem fog csodálkozni, hogy miért nem talált el.

AirborneRanger
Én csak azt utállom amikor valakit telikapok karabinerrel erre semmi baja nem lesz. Nemtom lehet h packetlossos a netem?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Dietrich
Nekem az tetszik néha ahogy a game-ben a nagy halálok történnek. A hátra szaltó a legjobb eddig. 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Én is belé lõttem egy tárral a zsákmányolt dobtárassal és alig akart összeesni. 😊

Dietrich
HQ fullon van, dem pálya 6-n vannak az meg nem jó úgy 😞

szvsz akit már nem cheatereznek le codban az nem is jo játékos 😛PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sparxxx
Miért van az szerintetek, ha egy picit jól megy a játék, és ez ellen fulra melléd lõ akkor ez az elsõ duma: "Belédlötem egy tárat" "Cheater vagy" stb....??
Ezt nem fogm megérteni! Komolyan egy "picit" idegesitõ amikor valaki folyton a saját Bénaságát a másikra vetiti hogy az Cheatel!

Dietrich
Én is videjóra veszem mert megyek keresek szervert (HQ, dem) ahová betudok lépni. 😊

0ppika
Nézném, még nem láttam de rég megakarom szerezni. Csak most nem tudok 3 órát végigülni (meg máskor sem). Meg holnap korán kelek 😞

http://epica.nl

Dietrich
Ezt régebben én is megszívtam mindig. 😊

Dietrich
Aki nem jut be kedvenc szerverére az nézze a TV2-n a schindler listáját, állítólag reklám nélkül adják.

wEEn
ööö...hogy tudnék intézni magamnak az összes szerverre ilyen fentartott helyet? 😊

Aham. De extra slotot bármikor tudnak adni maguknak a tagok, így meg fene tudja, megéri-e próbálkoznom😊)

Mindegy 😛

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Az lssah tagoknak van fentartva 5-6 hely,
és azokra a helyekre csak jelszóval tudsz bemenni.
Ez azé jó mert igy az lssah tagjainak sosincs full server 😛

0ppika
Biztos nem frissítettél elõtte!

http://epica.nl

Nem tudjátok miért nem enged be a LSSAH szerver? ASE szerint 30/34, de azt írja miután elidul a játék, hogy server is full...

Pontosan. Mint ahogy újságot sem tilos olvasni.

Dietrich
azt jelenti hogy custom map van benn nála ami más szerverre kell.
van egy PK3 manager nevû progi maivel az ilyen custom mappokat lehet betenni ill. kivenni a game-ben.
Vagy a beállításoknál automatára kell állítani a letõltést (alapból nem-ként telepûl)és akkor nem lesz ilyen.
Ha jól tudom a véres dolognál is ezt az üzenetet adja az olyan szerver ahol nincs engedélyezve.

Herold
Párszor láttam a HWSW-n, hogy "invalid .pk3 files" vagy hasonló hibaüzenettel ledobott egy tagot a szerver. Ezt mi okozza (mármint hogy módosul egy vagy több .pk3 file)?

Dietrich
Én kézzel pakoltam be párat, másokat meg megtalált.
Próbáld ki de elõtte szedd le az újabb ASE-t.

Punker
Mohi szerver ilyenkor mikor ráérnék kicsit játszani persze tök üres 😞((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mayday
Most latja az ASE alapbol a tort szervereket?
Mert nekem egy idoben vacakolt, es nem latta.
De most nincs fenn.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Dietrich
😊

ASE-ban nálam azok vannak meg amit beírtam.

Mayday
Ezek? Ott!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Milka
ezek HUN szerverek?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

KM
Ilyen hóesésben???

zaki