Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Tovi te mennyi idõs vagy?

wEEn
Nofene! Milyen nick-kel nyomul? Csak mert akkor innentõl kezdve kiemelt figyelmet szentelnék neki!

Nem is mondtam, hogy nem, mivel fiam is kb akkora (14) és magasan jobb nálam szerencsére. de legalább egy klánban focizunk....

Na ja, publikon néha extrém helyzetek tudnak lenni, valamelyik nap védõként úgy kellett mind a 12 támadóért elmenni, a térfelet sem lépték át egyszer sem. Hamar meguntam.
A másik véglet a rush védõ oldalon, ez viszont nagyon király meg lehet lepni az ellenfelet fõleg Pavlovon és Hurtgenen.

wEEn
Szerintem sok 12 éves igen jól nyomhatja a gamét. Ha belegondolsz semmi dolga csak minden délután nyomulni a cod-dal vagy 4-5 órát!

zaki
jó, mindjárt megkeresem, remélem megtalálom 😊

Manapság naponta alakulnak és szünnek meg klánok, nincs feltétele az alapításnak. Multkor keresett a gamecsatiban egy "klánleader", hogy nem állnék-e hozzájuk, kiderült hogy 12 éves.....
Egyébként Zaki egyszer elõkaparhatnád a mikrofonod a szekrénybõl, (ha még nem tetted meg) és bejöhetnél a ventrilocsatinkra úgy feelingbõl.

wEEn
Szerintem is a szövetséges fegyverek a jobbak, de viszont ezt ellensúlyozza h a legtöbb pályán a németek a védõk, és szerintem az nyugisabb mint a támadó oldal. Bár publicon ez legtöbbször elmosódik...

zaki

zaki
na az lol fegyver. az 1ik legpontosabb, nem húz félre a lövésnél, mint az mp44, de viszont rohadt helyet foglala el a képernyõn...

wEEn

KM
Engem is beinvitáltak egyszer egy klánba. De 1 hét után megszûnt...

Nem gagyi az, legalábbis a Bren, iszonyatosan pontosan lehet vele célozni, csakhát a konstrukciója kicsit elb...,kitakarja a fél képernyõt.

Dietrich
ehhe.. 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Indítom az ASE-t és szedné le az 1.3 patch beta változatát.
Asszem még kihagyom és inkább nem engedem neki.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki

Dietrich
akkor majd én ma. 😄D

Dietrich

zaki
nem...

zaki
callofduty.hu->szerverek

Dietrich
"és 4 vagy 5 ruszkit (azaz mindenkit) szedtem szét egy ppsh-val, én is néztem, hogy "húúú, ez jó vót" 😊"

és nem csítereztek le ezután? Mázlista. 😛

zaki
depot? húúú, na azt a mapot nem szeretem, de a köv. map, a Harbor a kedvencem, ilyenkor mindig arra gondolok 😊

sziasztopk lécci irjatok servereket.. mert alapból az eye keveset ismer😞
Dietrich
Tûzgyorsaságban abszolút szarabbak.
Messzire nekem a jenki csúzlival több találatom van mint a némettel.

Hát passz, voltam egy darabig. Én kimondottan a Depot-ra emlékszem, mivel azt nagyon utálom....

zaki
tegnap a carentan mapon az 1ik körben 6 amcsit lõttem le kb 1,5 perc alatt egy kar98k-val, a railyard-on meg 1 meccset nyertek a németek, azt is én nyertem meg, letették a bombát, és 4 vagy 5 ruszkit (azaz mindenkit) szedtem szét egy ppsh-val, én is néztem, hogy "húúú, ez jó vót" 😊

Csak tûzgyorsaságban gyengébbek, ésszel kell velük bánni. Csak a pavlovon mag carantean-nál szar ez a közelharcban.
Viszont az amcsiknak meg nincs jó puskájuk amivel messzire is látsz, a garand irányzéka a fél képernyõt elfoglalja.

Sztem inkább a brit csúzlik a gagyik.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

zaki
thx 😊 melyik mapon?

Miért jó? Szervezetten játszhatsz a haverjaiddal, és nem unod meg olyan hamar.
Klánba tényleg jó lehet nyomulni warokon/gyakorláson. De nem publicon, amikor direkt egy oldalra áll az összes, a többi fun player meg néz, hogy mi van, mert úgy lerohanják õket egy oldalról😊)

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Azért ez az elismerés ebben a játékban, ha beszólás és csíterezés helyett hívják az egyszeri játékost egy klánba. Tegnap ott voltam én is, "Zászlós" nick-el, nagyon jól nyomtad.

zaki
😛PP

Dietrich
Javítsatok ki, de ha ez így ebben a formában igaz lesz, semmi sincs megint csak a csíterek ellen.

Dietrich
KBK clan ?
😊

Dietrich
Szerintem csak másik clan elleni war miatt van értelme a nem publikus szervereken.
Publikus szerveren nagyon ritkán láttam hogy csapatként nyomták volna...volt hogy egymás ellen nyomták ami persze lehet a létszám egál miatt is kényszerbõl.

KM
Kivénhedt bakák klánja...

KM
Ilyen lelkületû vagyok én is. Alapítsunk egy klánt magunknak...

Mayday
Miert jo klanban lenni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Dietrich
Téged? És miért nem mész?
Én már öreg baka vagyok nem tudok fürgén ugrabugrálni 😊

zaki
hmmm, tegnap 2 ember is hívott klánba 😊

Dietrich
Most már olvastam. Thx.

Dietrich
Mellesleg azt kell hogy mondjam sajna a német fegyverek szarabbak a szövetségesekétõl...muszáj szerezni különben mindig uccsó vagyok vagy max. középmezõny.
Valamelyik clan nem vesz fel tagjai közé? Gyönyõrû rohamokat és halálokat tudok produkálni. 😄

zaki
ezt hallottátok/olvastátok (ha igen sorry)

Call of Duty
(kommentek: 4)
A petíció és az elegédetlenséghullám következtében jogosnak tekinthetõ, hogy megjelent a Call of Duty legújabb javítása, az 1.3-as béta patch. A valószínûleg gyakorlatban is nagy változásokat magával hozó bugtapasz reméljük méltó lett a Call of Duty rajongóinak elismerésére. Na most ez még egy nem hivatalos anyag, de letöltési linkkel és leírással a megformált dolgokróittbárki elérheti!

info: gamestar

zaki

Dietrich
Az tuti csíter volt! 😄DDD

Dietrich
😊))

Dietrich
hehe akkor te nem is vagy jó játékos. 😊))
Tegnap már engem is lecsítereztek mert véletlen az ellen háta mögé dobott ki a game (HQ) és szereztem egy dobtárast amivel 5 v 6 ruszkit hazavágtam. 😊

zaki
lol 😄DD (a csávó is, meg a beszólás is 😛)

Dietrich
Na azért próbáld ki. 😊
Én is játszom annak ellenére hogy a fenn lévõk nagyon kis része nem fair játékos, de azokat az adminok kiszúrják általában.

Dietrich
Olvass vissza én válaszoltam.

Dietrich
"Egy becsületes játékos nem lesz attól csíter, hogy egyszer megtudja, milyen a "másik oldalon" játszani."

így van nem tudom minek kell kiborulni másoknak ha fél órára kipróbálja az ember és tudja hogy milyen csíter oldaláról a game. Pl. nálam szakadozott a játék közben és halomra löttem mindenkit...másnál detto ugyanez volt azt hittem loggol közben magasan vezette a frag listát.

Az meg más kérdés hogy az aimbot használata már túl durva. 1x lõ rám 1896 méterrõl és már hulla vagyok...majd ugyanezt elõadja másokkal is.....persze baromi jó játékos aha persze...