Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wEEn
Errõl eszembe jutott 1 nagy ötlet! Felmegyek lány nick-kel, erre mindenki elkezd üzeneteket irkálni nekem, én meg közben halomra lövöldözöm õket és máris új frag-csúcsom van 😊

Dietrich
Na megnézem hova tudok bemenni..ha másnem a kocsmába 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ma délután végig anyázás ment a HQ chaten...legszivesebben kikapcsolnám ha lehetne.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
De ugye Sylvi nem vagy szõke...mert hogy...a...nevet..nem változtattad eddig meg.. 😊)

zaki
ez így van, nem egyszer volt, hogy feljött egy bringa az obi-ra, és mindenki vele foglalkozott, és nem a játékkal 😛

zaki
LOL 😄

Dietrich
"nekik már az is élményszámba megy, ha egy lánnyal legalább online kapcsolatba kerülnek😊)"

LOL

Dietrich
Játsz Big Joe néven és nem fog senki csesztetni.

Jut eszembe hány éves vagy? Ráérsz este? Ne szarozzunk a bélyegalbummal menjünk vacsizni aztán... 😊))

Dietrich
Néha azt látom hogy a skulók átjönnek a falon amit egy bug okozhat....már a bug is csíter.

zaki
hopp, nem olvastam vissza 😊

Dietrich
Van még ez is bár nem tudom hogy müxik-e még.

Az LSSAH public és privát ventrilo szerver
IP: 195.70.37.188
Port: 3784
Privát szobához a password természetesen nem publikus, csak LSSAH tagok számára van fenntartva!

zaki
én a reptérre részre már gondolni se merek, amikor az ifából kell lõni az ellent... na mg a pavlov ház

zaki

Dietrich
Hát ez pech...

Bandew
vagy inkább a Tamás-t. Az nem annyira feltünõ. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
A reptér is érdekes lesz majd neked, mikor jönnek majd a stukák.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Herold
Használd a Sylv nevet, és akkor azt hiszik, Szilveszter vagy.

magus
meglehet szokni ezt a lassusagot, de mondjuk a riflet is visszalehetne hozni. bar igen azt azert nem csinaljak meg, mert vegulis ez egy lamafelhuzo patch volt

Herold
A hídnál leszopod magad, mikor a társad a bombát telepíti! Elõre szólok!

Herold
Végre! (Van rendes képünk is.)

Bandew
Egyértelmû: másik nick.

Amúgy ha már itt tartunk, nem linkelnél be egy képet magadról?

De úgy õszintén, minek olvasod a chatet?

Vagy anyázás, vagy csiterezés folyik, párszor megkérdezik hogy hány éves vagy, és hogy van-e klánod. Ne foglalkozz már ilyenekkel, nekik már az is élményszámba megy, ha egy lánnyal legalább online kapcsolatba kerülnek😊)

De ha tényleg nagyon bánt, akkor sztem is válassz egy másik nicket.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Bandew
Hát ez az!

HuAn82
Jah, más név és máris no problem.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Pilu OBI
Javaslom használj becenevet.
Nem Te leszel at elsõ lány aki neten CODozik.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

HuAn82
Akkor további jó "bannolósdit"!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

sziasztok!

nem nagyon szeretnék offolni, de egy-két nap után úgy érzem, hogy nem tudom kibírni, hogy ne írjam ki magamból a gondolataimat.

3-4 napja (hiány pótlásból) kezdtem el játszani CoDot neten, eddig a barátaimmal játszottam LANon, azonban bizonyos okok miatt a csapat szétesett, és ez személyes ellentéteket is magával vitt.

amirõl írni szeretnék, az egy dolog: unom azt, hogy nem lehet nyugodtan játszani, mert mindig jön egy ember, aki nekiáll témázni azon, hogy lány vagyok-e vagy sem. igen, az vagyok, és nem tudom megérteni, hogy miért ne lehetne egy lánynak éppúgy joga ahhoz, hogy nyugodtan játszon anélkül, hogy ráhajtanának, ajánlatokat tegyenek neki, vagy kérdõre vonnák. nem pasizás és szivatás miatt megyek fel játszani, hanem ezért mert szeretek. persze lehet, hogy ez utóbbi rövig idõn belül megváltozik, mert egy picit besokalltam. reméltem, hogy egy viszonylag új játéknak lehet normális hangvételû emberekbõl álló közössége, de a történtek után (tisztelet a kivételnek!!) ezt meg kell kérdõjeleznem...

üdvözlettel,
[]Sylvie_

ReTeK
hmmm,pár emberük nem a legbarátságosabbak, engem is lebaxtak már hogy mit merek én TEAMS-elni az õ szerverükön

0ppika
Tõled nem is vártam mást!

http://epica.nl

zaki
egyebet nem tudok mondani. kérem kapcsojja ki

0ppika
Ez nagy tanulság!

zaki
elkezdtem újra a single-t, már végigtoltam regular fokozaton, most veteranon nyomom. vmi kiba nehéz, most még csak a dawnville utáni autósüldözésnél járok, de qrva húzós...

HuAn82
Tanulság, ne cigózzál!

0ppika
Ja és nem ez a neve, hanem Sankual, bár a S4nq-bõl nem tudom hogy jön ki, de mind1.

0ppika
Na most történt velem egy érdekes eset a Clan Code szerveren: Írtam chaten a haveromnak valamit, cigónak szoktuk egymást hívni, most is így kezdtem az üzenetet. Erre ír egy Clan Code klántag, S4NQ, hogy ne káromkodjak. Mire megkérdezem tõle, hogy mi a gondja, nem káromkodtam, és mivel ilyen olvashatóan van írva a neve Szánkó néven szólítottam, erre bannolt. Visszaléptem, utána vagy háromszor megint kirúgott, mire sikerült ismét írnom azt mondta hogy nem lehet azt mondani hogy cigó, mert etnikai kisebbségek, és ha nem értem meg az agyoniskolázott, értetlen agyammal akkor mindíg kirúg, és hogy reménykedjek, hogy nem fix az IP-m.

R@in
Nem lehet falon átlõni 😊

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Köszi szépen a segítséget!!!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

zaki
hát... az pech

Bandew
Na, most lõttek le a falon keresztül.

ehhhh. 😞
nyár elõtt vettem meg eredetibe a bf-et. akkor volt 12.990 huf 😞

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

www.ventrilo.com
Publikus venti server: OBI venti szerver: ip: 152.66.93.30 Port: 3784 Pass: obicom 😛

Sziasztok!
A minap vettem egy fejhalgatos mikrofonos ketyerét elõször csak messengerezéshez, de mivel imadom a cod-t is multiba igy gondoltam ki kéne próbánlni, hogy mûkszik-e a dolog élesben is. Az lenne a kérdésem, hol tudnám letölteni a ventrillo nevû kis progit (cod.hun nem elérhetõ, továbbá még az, hogy hol vannak kizárolag ilyen magyar ventrillo szerverek. Ja és lehetne még egy magyar HQ szervert is indítni mert ez az egy már nemsokáig fogja bírni a rohamokat. Ui:utálom az összes csíter f...kupakot!!! Elõre is köszi a segítséget. (Tapsihapsi)

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Dietrich
Off téma de szerintem sokan játszanak a másik két VH-s gammel.
Ennyiért megéri hogy ne csak tört szerverekre tudjon az ember menni...csíterkedni.

Dietrich
full 😞

Dietrich
Na körbenézek a HQ-n mi az ábra.

Dietrich
Kedves tata 😊

Itten van valami #10716
amit kiegészítenék azzal hogy 1.1 patchet (ezt írtad korábban)nem hinném hogy letõltöttél inkább az 1.2-t, nem?
Ha szerver részen nincs engedélyezve a vér dolog akkor nem is fogod látni sõt kapsz egy hiba üzit invalid .pk3 vagy mit.

ricsi1
az OBIn tegnap én is láttam egy-két ilyet

ricsi1
melyik server?
legyszi mondjatok nekem HQ meg TDM servereket!(magyar)

Dietrich
Hello All!

Na majd megyek és elintézlek én! Ma csak TK-t nyomatok egésznap ahogy velem tették tegnap.
Dobálják ész nélkül orrba-szájba azt a tetves gránátot nem számít hogy ketten is épp megszereznénk a rádiót a jenkiktõl..az meg hogy sorry vagy bocs el sem hangzik utána.
Amelyik ezt csinálja velem odamegyek mögé és

R@in
Akkor hajts fejet elõtte

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)