Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
jaja, sokat is használom, de sajnos alig pár db tár van hozzá...

Értelmes hozzászólás, lényeges tartalmi elemekkel körítve. Úgy érzem, jobb, ha keresel más játékot, és tényleg kerülöd ezt a topikot. Hiányozni fogsz.
Azért azt a 4 hozzászólást megspórolhattad volna.....

Herold
Neked tulajdonképpen mi bajod van?

wEEn
Többször elolvasva az üzenetet, csak azt tudtam leszûrni, h ez az egész topikközösségre szóló minõsítés és általánosítás. Nos igazából akkor erre csak azt tudom mondani hogy: itt sajnos csak értelmetlen szellemi toprongyok + csiterek + mindenféle az emberi civilizációra potenciális veszélyt jelentõ egyének vannak, ugyhogy az lesz a legjobb ha messze elkerülöd ezt a topikot!

guardian hero
Basszus miért van az hogy ennyi seggfej játszik multi FPS-ekkel? Az összes degenerált geci itt éli ki magát? A legalja csíterek, meg a gerinctelen kulcstolvajok, akiknek még van pofájuk itt verni a nyálukat? Hát az agyam eldobom, komolyan mondom. Más játékok körül teljesen kulturált scene-ek alakulnak ki, értelmes, jófej emberekkel, itt meg az a nap fénypontja, ha kis kanos pöcsökön vagy 12 éves klántag nélküli klánvezéreken röhöghet az ember... Komolyan kérdezem, miért van ez???

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandew
Nem. Csak pisztollyal, és csak úgy, hogy ütsz vele. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Szerintem pisztollyal nyomd végig veteránon, úgy kihívás a játék. erõltesd, menni fog.....

wEEn
hmmm... elgondolkodtató az ötlet, de ha van arra szabadidõd, h játsz akkor miért nem multiban gyakorolsz? 😊

neked gyakorlás?? Na Neeeeeeeeeeeeeeeeee

wEEn
😄D
eszméletlen hisztit levág! qrva jó!

zaki
azért annyira nem vészes... mindenesetre jó kis gyakorlás a multira, én ezért csinálom

Bandew
Engem még az sem zavarna, mert ha eltalálnak, akkor úgy is jó eséllyel meghalsz. :-D

De az, hogy kidugom a bal fülem cimpájának csücskének a pöckének a csúcsát, és 5000 kilométerrõl eltalálnak, az már idegesít.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
ja, rendben, én ezt nem vágtam sorry. amikor megjelent a game, egybõl végigtoltam, én is átlagos (regular) fokozaton

Bandew
Ja, csak én a fordítást használom és ott a regular=átlagos.

zaki
nem is az a baj, hogy jól céloznak, hanem az, hogy nincsen mentõcsomag 😞

zaki
hát igen, ott elég sûrûn nyomogatom az F5-öt 😊

zaki
olyan nincs 😊

ezek vannak:

greenhorn
regular
hardened
veteran

Bandew
Veteranon nyomnám, mert úgy reálisabb a sebzés, viszont ott idegesít, hogy az ellen annyira jól céloz, hogy már az a nem raális.

Bandew
Átlagos

zaki
milyen fokozaton nyomod?

zaki
igen, az nagyon ott van

Bandew
Most vagyok a singleben Stalingradnál. Hát van egy "hangulata" az biztos!

zaki
nem is olyan vészes ez a veterán single... most pont annál a résznél vagyok, amikor a reptérre megyünk az ifával, most fejeztem be a gátas küldetést

Taptarap
nem rain-re gondolsz??

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Herold
Nekem is van bibíí!

Sgtfathi
Igazi sunnyogo Fasz-kalap vagy!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Dietrich
😊)
mikor lelassul a szája tisztára olyan mintha ezt mondaná:
hüüüülye....hüüüüülye...
😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

insp
KÖCSÖG VAGY

Megérdemelnéd, hogy egyszer hasonlóan átb@sszák a fejedet.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

wEEn
nekem nem lenne hozzá gyomrom. ez asszem 1 kicsit szemét dolog...

wEEn

praetorian
Lécci lécci lécci 😄

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?

Dietrich
Ne is szólj be mert akkor

Én nem akarok beleszólni de sztem haggyátok békében jáccani Sylvit. Sztem tök jó hogy ha egy lány is része a multiplayer társadalomnak. 😊

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

a külföldi hubokon van minden! én onnan szereztem sof2 kulcsot,battlefieldet,codot,cs,starcraft ! mind igaziak 😄

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

aki eredeti kulcsot szeretne annak segitek

Punker
aljas....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Úgy szereztem hogy egy külföldi hubon (dc++)benyomtam a kérdést hogy szeretném elcserélni battlefield 1942 eredeti cd kulcsomat egy call of duty cd kulcsra. több óráig semmi és összesena végén 3-an jelentkeztek. abból 2 kamu volt és az egyiknek rágtam a fülét hogy adja oda én adom oda elöször a kulcsot majd ö kiproszálja majd nekem is átadja a kulcsát. Persze én egy generált kulcsot adtam neki,de benyomta e nemes angol mondatát hogy: how can i try it?
Erre válaszoltam neki hogy install game stb. meg szóltam neki hogy hamarosan mennem kell tehát add oda a kulcsot. odadta és kiprobáltam. call of duty igazi kulcs volt az ! powaaa. õ meg azt mondta hogy majd kiprobálja akulcsot most mennie kell majd késöbb felkeres. átvágás powaaaa vagyok ?

Dietrich
ejnye már bunkozól.. 😛

tudni illik szereztem eredeti cd kulcsot. nagyon kevés embernek van! és most tök jó mert játék powaaaaaaa 😄

Dietrich
Vagy azt mondják.."nédda egy szõke csíter!" 😊)

Pilu OBI
Én passzolok. Nem próbáltam, de amint kijön a PB gond lehet.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Hello all! Azt szeretném megkérdezni hogy a call of duty az hogy müködik eredeti cd kulcs terén? tehát meglehet azt csinálni hogy azonos idöben 2 ember 1 azonos kulcsal különbözö serverre menjen fel? Tehát nem dob ki? Valaki segitene hogy hogyan kell servert csinálni ugy hogy azt az ase is lássa. Egyébként hali obi team 😄

zaki
jaja, az valahogy elmaradt

nem mondtad a kulcsszót, ismétlem a kulcsszót

praetorian
Ide írjatok tdm ismétlem tédéem szervereket
ip címmel

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?

nem, de annyira bunkó sem vagyok, hogy beszóljak bárkinek is... 😛

nos, úgy érzem, hogy a nicknév változtatás nem old meg semmit. fõleg, mert nem hagyom, hogy mások miatt ne használhassam azt a nevet, amit jónak látok. nem csak azért, mert nem viselem, hogy ha mások uralkodni akarnak rajtam (és ez közvetve azzal lenne egyenlõ), másrészt meg nem old meg semmit, ugyanis a problémának nem megoldása, csak tüneti kezelés.

egyébként jellemzõ, azért mert jópáran bunkók mindjárt nekem kéne meghajolni elõttük. nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni azt, hogy egy lány is lehet olyan jó (vagy jobb) player, mint egy pasi.

amúgy meg, még mielõtt vki erre gondolna, nem túlérzékeny vagyok, de a 'te biztos csak bráner majszolásra' és hasonló (nem ilyen stílusban leadott) beszólásokkal nem tudok mást kezdeni. és azt hiszem ez nem a nickváltoztatáson múlik...

zaki
hmmm, nem is rossz 5let 😊

zaki
😄DD