Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
persze egy csapatban voltunk

zaki
van 2 madár az obi (sd) szerveren: rayn, és zorro. ilyen gusztustalan faszkempereket rég láttam. 1 kör alatt többet mozogtam, mint ezek ketten összesen 1 pályán. ez az zorro még debil is, 2X is megölt, úgy hogy rám is zoomolt. el is vette a kedvemet ez a két f*sz a játéktól

Herold
Az ilyenbõl ráadásul teljesen hiányzik a csapatszellem. Nem tudom, mi a f@szért rontja a sávszélességet az olyan szervereken, ahol csapatjáték van. Menjen DM szerverre!

Herold
Jaja, jól mondod. Ilyet csak a gyávák csinálnak. Próbáljon meg gépfegyveres közelharcban 25-0-t elérni (cheat nélkül), akkor fejet hajtok elõtte.

Dud [OBI]
Gáz az hogy minden admin melózik épp... 😞

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

lacibacsi
Kedves Dietrich !

Lehet, hogy régen voltam szemészeten, de nem látom a válaszod kérdésemre.

A lentiekben többeknek válaszolsz, többféle témában, de hátasló legyek ha látok a blood patch-el kapcsolatos választ.

Segíts a szegény világtalannak a megoldásban!

köszi

lacibacsi

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

insp
ZAKI: 10896-ról valld be, hogy fizetett választási hirdetés volt!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

zaki
asszem most is fent van az obi-n (SD) egy /noclan/-=_opi_=-/ nevö egyén, aki ott akarta próbálgatni az aimbot-ot, mondta, hogy mindenki menjen spectate-re, hogy majd õ megmutatja... lehet, hogy csak ki akarta próbálni, de sztem megérdemelne egy kis büntetést

zaki

Dud [OBI]
Ejnye ejnye ez nem szép dolog Tõle. Majd lebaszom ezért.

Mert te ZAKI nagyon ugyes vagy, es azert.
zaki
ha te mondod elhiszem. akkor csak jól nyomta 😊 de rohadt nagy kemper volt, pl brecourtot nelették a bombát az amcsik, de õ ki sem mozdult az 1ik rom alól.. na az ilyenekkel van tele a ...... ha én meghallom, hogy teszik le a bombát, vagy ketyeg az idõ, akkor már indulok is az ojjektumhoz. nem érdekel, hogy 3, vagy 4 ember õrzi, nem fogok beszarva ottmaradni az 1ik tetõn, vagy akárhol

Dud [OBI]
Pedig hidd el, hogy nem csíter. Kivételesen ismerem a tagot. 😊 Egy ismerõsöm álnéven!
Felmentem én is és kapásból kiszúrtam, hogy ki a pék ez a terminátor?! Aztán kis utánajárással rájöttem. 😉

juuuuuuj egy Hamed 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Hamed
Az Activision látva a sok elégedetlenkedõ játékost minél elõbb ki akarja tolni a gyárból a következõ javítást, de sajnos nem haladnak túl gyorsan vele. A bajok enyhítésére azonban most megkaptuk a patch béta változatát, amihez ugyan hivatalos támogatás nem jár, de ez is valami. Az alig 4 megás filet több oldalról is le lehet húzni. Ha fentvan, akkor régebbi verzióval futó serverekre nem lehet csatlakozni, és eltávolítani sem lehet.

Az angol changelog:
Fixed a slow update problem with the server list.

Fixed a problem where the server list would improperly list servers with a ping of “1.”

Fixed a problem with the server list being incomplete.

Fixed an exploit where prone players who leaned around corners could see the enemy without being seen.

Fixed an exploit where players could switch between prone and jumping positions to move rapidly across a map.

Fixed a bug with the sway animation of the sniper rifle scope on high ping servers.

Made improvements to Autobalancing.
A végleges verzióban sok más javítás is helyet kap majd.

http://www.fop.hu/

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Punker
annyit amit ASE mutatott...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az All seeing eye kijelzi hogy elerheto egy Call of Duty Multiplayer BETA Patch v 1.3

tudtok errol valamit?
Dietrich
"és van benne csapatmunka."

nem sorolok neveket de most is míg vártam a feltámadásomra 😊 láttam hogy sokan szarnak bele mi ennek a HQ módnak a lényege...a pálya túloldalán feküdtek és kempeltek hogy a fragjuk jó legyen a rádiót nagy ívben leszarták, tisztelet a kívételeknek.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Lehet az is nem tudom.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ReTeK
hát nem

wEEn
😊

Bandew
Hát ha a Killcam segítségével sem jössz rá, akkor az nem az én bajom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
ma volt egy "G" nevû madár, brecourton 25-0-t nyomott le, carentanon vmi 20-2-t. érdekes egy fazon volt, akkora kemper volt, hogy nagyon. nekem kicsit gyanús volt a srác, róla el tudtam volna képzelni, hogy nem tisztességesen játszott

wEEn
uhhh... úgy emléxem h ma délután olyan 16:00 körül játszottál elõször multit CoD-ban, nem? Ahhoz képest nagyon megtalálod a csitereket!
Én ennél már vagy 2-3 órával 😊 többet játszottam, de még most sem tudom eldönteni h csalt-e az illetõ vagy csak kib@sz@tt nagy mákja volt.

zaki
hi! itt...

0ppika
Tényleg jó volna, délután 3 óta nemsikerült bejutnom 😞

http://epica.nl

Valaki lécci csináljon már még 1 HQ szervert lécci... A mohi egész este fullon van, sõt néha du-n, is nemhogy 3-an, de még én sem tok rá csatlakozni. Nagyon sokan szeretik a játékmódot, mert nem kell percekig várni a játékra, és van benne csapatmunka.
Szerintem lenne rá igény.

0ppika
Szerinted?

http://epica.nl

Sziasztok! A Vietcongról hol lehet érdeklõdni?
Bandew
Ecsém! Csak úgy hemzsegnek a csíterek mindenütt!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Én is a realisztikusabb irányt kedvelem.Az ugrálásnak ahhoz meg semmi köze.
Én inkább azt oldanám meg,már ha lehetséges lenne,hogy bizonyos szintû sérülés után /50 vagy 30% energia alatt mondjuk/ lasuljon le valamennyire a játékos.Egyszóval a fél miliméter energiával rendelkezõ,ne rohangásszon olyan sebességgel mint egy sértetlen.
Persze ez megint egy olyan dolog lenne,ami sokaknak nem tetszene,mert igy ugye megintcsak könnyebb lenne elhalálozni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

1.2-ben elvileg pont azokat változtatták meg amik ellen a legnagyobb hõzöngés volt. Bunny egy vicc, semmi realitása, ez nem kvék. A sniper point&click alapon ment, nulla skill kellett a használatához. Hálistennek a legtöbb szerverrõl kiszedték, és sokkal instabilabb lett a scope. (egyébként szvsz egy jól képzett puskás többet ér az összes snipernél)
Talán még azt lehetne megoldani, hogy az egylövetû puskák mindig öljenek, ne csak fej/törzs találatnál.

Kilógó testrészek valóban idegesítõek azt is javíthatnák, meg ugye a netcode-on kéne ügyködni. És persze pb needed!!!

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Nem úgy hívták, hogy Nigh? Velem is ugyanezt tette az az egyszerû...

wEEn
És szerinted ez programhiba a killcam-ben vagy pedig a szerver nem tudja a klienseket szinkronba hozni és azért van eltérés?

wEEn
Nyilt terepen csak igy van esély átjutni a sniperek miatt! Futás-hasalás-futás-hasalás... néha 1 kicsit turbózva 1 ugrással 😊 (különben szerintem ez teljesen reális mert anno a katonaságnál is igy okitottak! bár ezt már emlitettem😊 )
Az tény h tûzharc közben már semmi köze a realitáshoz és zavaró, de szerintem szükséges egy ilyen játékhoz

ReTeK

ReTeK
"Amikor valaki bekiabál valakire, hogy "TE csíter!", és az érintett alak hirtelen megáll a pontszerzésben... Többször elõfordult már, hogy beszóltam valakinek így..."

Engem ez rohatttul tud idegesíteni de ahogy látom nem csak én vagyok így pl. Zakinak ott van a ROLLY nevû "rajongója", csak nem te vagy ?

Herold
A sniperrel nem tudom, mi történt a patch után, csak hallomásból, mert még 1.1-essel nyomulok, de ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy snipert csak a gyávák használnak.

Dietrich
Nah felagyaltam megam megyek hentelni. Ilyenkor jól megy mindig.

Dietrich
nem ordibálok.... de ma is betettem egy hsz számot ami arra hivatkozik hogy nálam mely szerverek vannak benne.
Aztán belett téve ma is jó pár szerver cím.

Dietrich
"Aki viszont úgy dönt, hogy kipróbálja, az NEM fog tudni felmenni vele 1.2 es szerverekre"

ricsi1
jajjj köszi!!!!!!!!!!

ricsi1
köszi,de az alapra gondoltam,mert az ASE csak4-et talál amikre nem enged fel!

Dietrich

Na dejó, ismét az ugrálgatások... Még ugráskorlátozással is néha úgy ölt meg 1-2 ember, h nemtudtam eldönteni h quakezek vagy codozok.
Futott lehasalt, elugrott, ugrált, lehasalt, aztán meghaltam...

ricsi1
nekem tegnap olyan volt,hogy thompsonból belelõttem a srácba(kb 1 m-rõl 20 töltényt ,de nem halt meg!aztán megfordúlt és...

Dietrich
olvassál már vissza ne csak irogassál...

ricsi1
helló!
hogy kell a kedvencekhez beírni servercímet?nekem nem engedi az EGÉSZET beírni!a felénél átmegy másik rublikába!

Dietrich
Én meg többször azt látom vissza az ellenség szemszögébõl hogy akkora az mp40 szórása mintha búzát vetnék. 😊
Az én szemszögembõl nézve pedig egy helyre megy térdelõ helyzetbõl lõve.

ricsi1
a coop pachrõl mit tudtok?
az 1.3 pachet érdemes felrakni(lehet hogy a serverek még nem azzal futnak!)