Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy régen voltam szemészeten, de nem látom a válaszod kérdésemre.
A lentiekben többeknek válaszolsz, többféle témában, de hátasló legyek ha látok a blood patch-el kapcsolatos választ.
Segíts a szegény világtalannak a megoldásban!
köszi
lacibacsi
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Felmentem én is és kapásból kiszúrtam, hogy ki a pék ez a terminátor?! Aztán kis utánajárással rájöttem. 😉
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Az angol changelog:
Fixed a slow update problem with the server list.
Fixed a problem where the server list would improperly list servers with a ping of “1.”
Fixed a problem with the server list being incomplete.
Fixed an exploit where prone players who leaned around corners could see the enemy without being seen.
Fixed an exploit where players could switch between prone and jumping positions to move rapidly across a map.
Fixed a bug with the sway animation of the sniper rifle scope on high ping servers.
Made improvements to Autobalancing.
A végleges verzióban sok más javítás is helyet kap majd.
http://www.fop.hu/
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
tudtok errol valamit?
nem sorolok neveket de most is míg vártam a feltámadásomra 😊 láttam hogy sokan szarnak bele mi ennek a HQ módnak a lényege...a pálya túloldalán feküdtek és kempeltek hogy a fragjuk jó legyen a rádiót nagy ívben leszarták, tisztelet a kívételeknek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Én ennél már vagy 2-3 órával 😊 többet játszottam, de még most sem tudom eldönteni h csalt-e az illetõ vagy csak kib@sz@tt nagy mákja volt.
Szerintem lenne rá igény.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én inkább azt oldanám meg,már ha lehetséges lenne,hogy bizonyos szintû sérülés után /50 vagy 30% energia alatt mondjuk/ lasuljon le valamennyire a játékos.Egyszóval a fél miliméter energiával rendelkezõ,ne rohangásszon olyan sebességgel mint egy sértetlen.
Persze ez megint egy olyan dolog lenne,ami sokaknak nem tetszene,mert igy ugye megintcsak könnyebb lenne elhalálozni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Talán még azt lehetne megoldani, hogy az egylövetû puskák mindig öljenek, ne csak fej/törzs találatnál.
Kilógó testrészek valóban idegesítõek azt is javíthatnák, meg ugye a netcode-on kéne ügyködni. És persze pb needed!!!
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Az tény h tûzharc közben már semmi köze a realitáshoz és zavaró, de szerintem szükséges egy ilyen játékhoz
Engem ez rohatttul tud idegesíteni de ahogy látom nem csak én vagyok így pl. Zakinak ott van a ROLLY nevû "rajongója", csak nem te vagy ?

Aztán belett téve ma is jó pár szerver cím.
Futott lehasalt, elugrott, ugrált, lehasalt, aztán meghaltam...
hogy kell a kedvencekhez beírni servercímet?nekem nem engedi az EGÉSZET beírni!a felénél átmegy másik rublikába!
Az én szemszögembõl nézve pedig egy helyre megy térdelõ helyzetbõl lõve.