Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan kidob a game a pálya egy pontján és már hulla is vagyok mert lelõnek visszanézve pedig már ott állok jó ideje. Vagy pedig egyik búvóhelytõl rohannék a másikig de nem érek el addig már temetnek is..visszanézve bõven volt idõ hogy lelõjenek.
Ez a gyengébb gép vagy az adsl miatt van?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
bizony jó, csak az a baj, hogy full grafikán 1600x1200-on a Brecourt map kicsit akadozik a sok dzsindzsa miatt. Bár errõl csak a videókártya tehet. Azért nem veszem vissza mert a többi mapon meg jó.http://epica.nl
a sok s&d helyett miért nem HQ-t csinál valaki? Az az egy mindig fullon van..

😊
Hagyjátok már ezt a csíteres dolgot....
Mindenki csíter aki jobb tõlem.

nezzetek csak! ->
http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod.php

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
De ha akar jönni, felülvizsgáljuk a helyet.
Oppi????
Akkor jobbulást! 😊
az nem kifejezés 😄
szakadt 😄
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Client 836 connecting with 50 challenge ping from 80.98.169.150:28960
Going from CS_FREE to CS_CONNECTED for .^4wertical^7ninja^4*
5886:44say: <.:HST:.>ThomSKA: _oke
5887:06sayteam: Attee : _Kr@hs ne kempelj
5887:06say: .werticalninja*: _oke, most mindenkitol elnezest kerek, szerver admin vok es teszteltem egy aimbotot
5887:16say: .werticalninja*: _ne haragudjatok, de ki kellett probalni elesben
5887:26say: <SoC!-HPC*AciD: _hu bazze aze mondhattad volna
5887:26say: <SoC!-Kr@hS: _KOSZ
5887:26say: Attee : _mese habbal
5887:38say: Attee : _el ne higgyetek neki
5888:00say: .werticalninja*: _szerencse, hogy eleg konnyen felismerheto, szal amig kijon az 1.3 PBvel nem lesz gaz
5888:07say: .werticalninja*: _tovabbi jo jatekot, es jo ejt
5888:11say: .werticalninja*: _es meg egyszer bocs
5888:13say: <SoC!-HPC*AciD: _csa
5888:14say: .werticalninja*: _sziasztok
az ip mégegyszer tehát: 80.98.169.150
Chello fix ip banra lesz téve még az este folyamán !A server ezzel az ip-vel többet nem fog menni az tuti. Másik súgd már meg nekem hol ismerte be azt ,hogy CODE server admin !Mondom CODE !Mert vagy az én szememmel van gond vagy nemtudom , ráadásul atee hun mintha nem hitte volna el a mesét😉Szal errõl ennyit peace legyen^.^
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Elég szánalmas, hogy ezt a nyilvánvaló hazugságot egy szaros cheatertõl nem nyelitek be de azért reklámozzátok, ráadásnak
Ezt kifejtenéd? Kit nevezel szaros csiternek?
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
A nevének a végén volt a ninja szó. Az elõtte lévõre nem emlékszem.
Na mentem :
, remelem talizunk a palyan
.

Ugyis mindjárt itt PB azt jöhetsz wh-ni.