Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor gyere el és játsztunk LAN-on (küldjem a címem privátba?), nincs takargatnivalóm!
http://epica.nl
Részemrõl vita lezárva.

►►^._.^◄◄
Tõlem megkûzdhetünk egymás ellen, vagy aki ellen akarod, és közben felveheted, azt csinálsz amit akarsz.

Én már téged lecsítereztelek és eddig nem sok jó érvet hoztál fel az állításom megcáfolására.

►►^._.^◄◄
Én is ide rakok a végére egy szmájlit, hogy rá tudjam fogni, hogy vicceltem:
(Cheater SZVSZ: Aki a cheatet maga gyártja, vagy megkeresi, letölti, felrakja, próbálkozik vele, reklámozza.)
►►^._.^◄◄
Nézed is "néha", hogy kinek mit írsz, vagy csak válaszolgatsz a nagyvilágba?! 
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
1. Olyan hülye nem vagyok hogy publikon kipróbáljam! (LAN-on indítottam 1 szerevert.)
2. Írtam hogy nem is sikerült!
3. Semmi közöd hozzá!
4. Szánkónak egyáltalán nem volt igaza: Nem szidtam a cigányokat. Senkit nem cigányoztam le, de ezt is leírtam hogy pontosan mi történt. Csak ha nem Clan Code-os klántaggal kerültem volna vitába, hanem akárki mással, akkor azt már lese szarta volna Szánkó, csakmivel õ klántag akkor rögtön joga van intézkedi, meg az fájt neki hogy nemtudtam elovasni rendesen a nevét. Ja és még azért is kirúgott, mert szerinte káromkodtam azt mondtam hogy "fasz" - visszanéztem az egész konzolt és NEM MONDTAM ILYET!!! Egyébként péntek este hol voltak a jóérzésû klántagok, mikor sok kis hülyegyerek káromkodott össze-vissza. De egyébként leszarom az egész Clan Code szervert, a közelébe sem megyek, van ezer jobb...
5. A #11179-est csak viccnek szántam, de most igy átgondolva igaz lehet!
Meier ugyanabba a hibába estél, mint amit leírtál.
Elég szánalmas, hogy ezt a nyilvánvaló hazugságot egy szaros cheatertõl nem nyelitek be de azért reklámozzátok, ráadásnak Zaki úgy fûz hozzá commentet, mintha teljesen igaz lenne.
Kiváncsi vagyok akkor mit írnál Zaki ha valaki megírná, hogy egy állneves bukott aimbottal és azt mondta, hogy õ Zaki csak probálgatta a cheatet. Biztos arra is az lenne a reakciód, hogy "Né'd má az SG egyik moderátora is cheater! Hova tart ez a világ!" Ugye nem?
OPPI ismerem Sanq-t vagy teljes nevén Sanqual-t igaza volt, hogy kivágott cigányozásért, ráadásnak miután itt nyilvánosan bevallottad, hogy cheattel is jártál publicon
még indokolnia se kellett volna. CODE-on zero tolerance van csíterekkel szemben.
Primitív dolog õt meggyanusítani de nem is vártam mást egy olyantól aki használta/használja/használni fogja ezeket a dolgokat. Normális sceneben az olyanokat akik cheatet használnak publicon kiveti magából a közösség, nem hogy még neki álljon feljebb.
A dolog pikantériája, hogy van egy SAN|{O nickü player is, gondolom neki is jólesik, hogy lecsíterezi egy csíter...
►►^._.^◄◄
azt olvastam,hogy az OBI is résztvesz vmilyen kupában...akkor ha vki ott nyomja akkor õ is résztvesz,vagy hogy van ez?
zt se tudom ,hogy kell!de az tény,hogy van egy-kettõ...azér amikor a 2. tárra sem döglik meg...
mondjuk az ,h. vkinek elsõre osszejon a fejentalálás,ahhoz nem kell csiternek lenni,nekem is néha összejön
Az Army Rangers klánnak tegnap mgvolt az elsõ Clanbase meccsünk a Call of Duty Call of Duty S&D Cup Spring 2004-ben, 35-5 re vertük az Izraeli Elite csapatot.
Ja, és kösz az OBI csapatnak a segítségért, nélkülük kicsit gázos lett volna a kezdés.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
OBI--->dem
ha fullon vannak valamelyik S&D szerver.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
tw=.tw
tehát: "taiwani szerveren hol szoktad nyomni?"
😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Szövegértés

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Bár annyira mégsem volt rossz, mert a szõkének megvan a telszáma 😊
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Ti melyik szerveren nyomultok többnyire?

Itt is, de csak az erõmû közelében.