Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
A Zongorista címû filmben volt még ez jól megcsinálva.

http://epica.nl

Az a légnyomás effekt kifejezetten hangulatos. Csak ez is bugzik, mint minden. Valamikor ott robban mellettem a gránát, leszedi a fél életem, de meg se kottyan. Valamikor meg alig ér a szele, de mégis nyûglõdök tõle😊)

Legjobb fegyver a hülye sprinterek ellen. Az elsõ lelassítja, a második megfekteti. Viszont akkor is bejön ez az effekt, ha hátbaveregetnek puskatussal, ami sztem hülyeség. Puskagolyót kibírja az ember, egy pofont meg nem?

A másik dolog: ez a gránátkésleltetés 1.2-es feature, vagy egy külön kis modifikáció? Szintén hasznos dolog, fõleg a megrögzött kemperek ellen, de eddig csak az LSSAH szerveren láttam, hogy jól müxik minden gránáttípusra.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Dietrich
Velem voltál vagy ellenem? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Lehet nem tudom.
De ahogy néha kimúl az ember (torokhoz kap és hátán fekszik)az tuti abból van mikor a film végefelé van az a városi csata és az egyik jenkit ott találják el a másik meg birkózik a némettel.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
akkor annyi...nem szoktam figyelni merthogy megszerzem és már lövök is vele. 😊

Herold
Tegnap az egyik gránátom meg teljesen véletlenül téged talált meg a Carentanon.

Punker
nem, a valóságból lesték el 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
ezt nem a ryan közlegénye c. filmbõl lesték el? 2X is volt (az elején a partraszállásnál, és a végén a híd megvédésénél), hogy tom hanks-nél elment a hang, és belassult minden, õ meg csak néz, és néz, közben meg megy a háború...

Davidus
Ja jó😄

V9ykn8_TZL0

zaki
71!

Dietrich
😊)
Jó hülye volt hogy dobtárassal verekedni akart mikor van 72 db lõszer benne. 😄

Dietrich
Az a gránáttól van és úgy hívják, légnyomás.
😊

Akkor elég kemény lehet a fejed ha ezt kibiertad. :-)) Szerintem akkor lassul az "idõ" ha gránát robban a közeledben és Te beszédülsz egy picit :-)))
Davidus
lõnek

V9ykn8_TZL0

Davidus
Én is tegnap nyomtam elöször és nagyon bejön. Az mire jó mikor fejbelánek és így belassul az idõ?😊

V9ykn8_TZL0

zaki
lol, tegnap volt ilyen nálam, odajön a ruszki mögém egy ppsh-val fejbevág, de nem haltam meg, szerencsére gyorsan kapcsoltam, és fordulatból hasbalõttem egy kar98k-val.

wEEn
hmmm... valaki okos felhomályosítana, h ezek mire jók? Van már ezeknek valami gyakorlati haszna?
CoD PUNKBUSTER-hez tartozó valamik

Dietrich
Tök jó hogy említettem valaki csinálhatna egy új/másik HQ szervert erre...

"Egy újabb magyar public szerver fogant ma, a Fedajin klán jóvoltából.
>FeD!< public Search & Destroy server 195.56.149.152:28960"

igen nagy szükség van további s&d szerverekre....

Dietrich
"A Call Of Duty.org -ot nézegetve, kellemesen érintett ez a hír engem, miszerint a Punkbuster oldala frissítve lett Call Of Duty információkkal!
Ez annyit jelképez, hogy a PB csak az 1.3 al tud majd mûködni, eszerint az új verziót nyújtó peccsecske bármelyik napban megjelenhet!"

hát jöhetne már...

Dietrich
fejbelõni közelrõl az igazi...ahogy a sityak is lerepûl a fejérõl.

lacibacsi

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

wEEn
Jaja! Én ezért nem szoktam leütni az ellent, hanem lelövöm amikor oldalról vagy hátulról mögé kerültem, miközben ott térdel az 1ik fedezék mellett

Dietrich
Ez a legszemetebb módja a kinyírásnak 😊)..mikor ott térdelek az egyik fedezék mellett és hátulról vagy oldalról odajön a galád ellen és jól fejbevág..utálom az ilyen halált. 😊

Bandew
Sajna már nem emléxem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nem. Nem volt vicc.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
melyik szerveren voltál?

zaki
csak vitsz volt, meg ne sértõdj

Bandew
De kétszer is túléltem egy olyat, hogy puskatussal estem neki egy épp lövõ fickónak. :-D

Bandew
Na meg az. :-)

Bandew
Az egyik pályán végig elsõ voltam a csapatomban (igaz hogy vesztettünk :-D). Amúgy nem tom mi volt akkor velem, de valamiért tök jól ment, de ez 10 perc után el is múlt.

wEEn

zaki
nem halt meg 10 körbõl 10szer

wEEn
És mi volt az elsõ sikerélmény?

Bandew
Na ma meg volt az elsõ sikerélményem!
De azon kívûl iszonyat béna voltam.

0ppika
Ugyen nem töltesz közben?

ricsi1
nemsok nemtom,majd ha felmegyek meglesem,de olyan 45-100 között,de van olyan akinek 999(nemtom hogy tud flmenni...)

0ppika

Mennyi szokott lenni a pinged?

ricsi1
a meglévõ OBI HQ szerver nálam mondig "a kapcsolat megszakadt"-at jelez és elkezd összevissza dobálni,de ez majdnam mindenkinél így van!

Davidus
Na kipróbáltam és begyün😊

V9ykn8_TZL0

zaki
jól tudod, majdnem mindig németekkel vagyok, már meszoktam

Punker
nekem hiányzik a sniper onnan 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

de az a igaz hogy azok a qrva orvlövészek megkeserítik az ember életét igencsak az egyszer tuti..

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

énis csak némettel vagyok hékás. 😊
amúgy énis szeretem a hurtgent meg a rocketet

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0ppika
Ja, ha a jenkikkel vagy, de Zaki, Dietrich és én is ha jól tudom csak németekkel szokott lenni.

Herold
Pedig jó a Hurtgen, csak el kell kerülni a snipákat. Én pl. a bal oldalon szoktam menni a folyómederben az aknamezõig és ott fel az ágyúhoz, még ez a legbiztonságosabb útvonal.

zaki
én is gyûlölöm a Hurtgen-t, de a Rocket annyira nem vészes, ott jókat lehet kempelni a bunkerban 😊

Dietrich
Kimondottam rühellem. Ha a HQ is elér ehhez a két maphoz...0-10 meg 1-12 fraget gyártok. Rohamozok messzirõl. 😄D

0ppika
Énis utálom Hurtgent, de szerncsére nincs az OBI-n.

zaki
te sem csíptad azokat a map-okat? 😊

Dietrich
Akkor visszatérek oda. 😊